مشاوره تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد - نسخهی قابل چاپ |
مشاوره تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد - ainaz68 - 25 آذر ۱۳۹۱ ۱۱:۲۹ ق.ظ
(۲۵ آذر ۱۳۹۱ ۰۴:۱۶ ق.ظ)Manix نوشته شده توسط:(25 آذر ۱۳۹۱ ۰۱:۲۴ ق.ظ)شاپری نوشته شده توسط: یعنی باز کسایی هستن که با تراز ۶۵۰۰ به بالا هوش، هنوز ثبت نام نکردن و منتظر بهمن هستن؟ بچه های علوم تهرانن لابد؟این صحبت من که گفتم تراز قزوین از علوم تحقیقاتش بالاتر خواهد بود مربوط به این مقطع زمانی است. یعنی مثلا اگر خود قزوین تا ۶۰۰۰ قبولی داشته باشه احتمالا علوم تحقیقاتش تا ۵۸۰۰ خواهد گرفت. آشتیان چطوره ؟ محلات و آشتیان و خمین رو بخایین به ترتیب خوبیه شهر و دانشگاه مرتب کنین چی میگین ؟ ( اگه آشنایی دارین با این شهر ها ) |
RE: مشاوره تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد - reza1358 - 25 آذر ۱۳۹۱ ۱۲:۲۹ ب.ظ
من با تراز ۵۹۲۴ و رتبه ۱۳۱ نرم فزاردر انتخاب اصلی آیا در مرحله تکمیل ظرفیت مشهد قبول میشم یانه علوم و تحقیقات خراسان رضوی قبول میشم و آیا بنظر شما چون انتخاب سراسری هست تعداد افرادی که از استانهای دیگر مشهدرا انتخاب کنند نسبت به مرحله اول تکمیل ظرفیت بیشترنیست ممنون میشم اگه جوابم رو زودتربدهید |
مشاوره تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد - fmka2f - 25 آذر ۱۳۹۱ ۰۱:۰۷ ب.ظ
با تراز ۵۰۷۵ نرم افزار چقدر امید قبولی هست؟اصلا هست؟البته بین الملل قشم واسم اس ام اس قبولی فرستاد که نرفتم |
RE: مشاوره تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد - Manix - 25 آذر ۱۳۹۱ ۰۱:۳۶ ب.ظ
(۲۵ آذر ۱۳۹۱ ۱۱:۲۹ ق.ظ)ainaz68 نوشته شده توسط: آشتیان چطوره ؟من از دو تن از دوستانی که کارشناسی آنجا بوده اند ، وصفیات خوبی نشنیده ام، البته شاید به توقعات و انتظارات شخص برگرده و نظر شخصی اونها بوده باشه. ولی من خودم اگر بودم ، ابتدا شهر زیبای محلات رو انتخاب میکردم که از جشنواره گل بی بهره نمانم ، سپس خمین و بعد از آن آشتیان! (۲۵ آذر ۱۳۹۱ ۱۲:۲۹ ب.ظ)reza1358 نوشته شده توسط: من با تراز ۵۹۲۴ و رتبه ۱۳۱ نرم فزاردر انتخاب اصلی آیا در مرحله تکمیل ظرفیت مشهد قبول میشم یانه علوم و تحقیقات خراسان رضوی قبول میشم و آیا بنظر شما چون انتخاب سراسری هست تعداد افرادی که از استانهای دیگر مشهدرا انتخاب کنند نسبت به مرحله اول تکمیل ظرفیت بیشترنیست ممنون میشم اگه جوابم رو زودتربدهیدچند جا سوال مطرح می کنید؟ جواب شما را اینجا داده ام: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. (۲۵ آذر ۱۳۹۱ ۰۱:۰۷ ب.ظ)fmka2f نوشته شده توسط: با تراز ۵۰۷۵ نرم افزار چقدر امید قبولی هست؟اصلا هست؟البته بین الملل قشم واسم اس ام اس قبولی فرستاد که نرفتم هیچ کس نمی تونه بگه شما امیدی برای قبولی ندارید، ولی باید منطقی انتخاب رشته محل کنید. بیشتر انتخاب هایتان معطوف به شهرهای کوچک و واحدهای پردیس علوم تحقیقات باشد به نظرم شانس بیشتری داشته باشید. |
مشاوره تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد - tamo - 25 آذر ۱۳۹۱ ۰۳:۲۲ ب.ظ
با سلام به نظرتون من با تراز۵۲۴۹ و سهمیه بسیجی میتوانم جایی قبول شم؟چه شهرایی بزنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ |
RE: مشاوره تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد - Manix - 25 آذر ۱۳۹۱ ۰۴:۰۱ ب.ظ
(۲۵ آذر ۱۳۹۱ ۰۳:۲۲ ب.ظ)tamo نوشته شده توسط: با سلام به نظرتون من با تراز۵۲۴۹ و سهمیه بسیجی میتوانم جایی قبول شم؟چه شهرایی بزنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ معمولا سهمیه بسیجی حدود ۳۰۰ نمره به تراز شما اضافه می کنه. در واقع شما باید به دنبال شهرهایی باشید که حدود این تراز هستند در نزدیکی شهر محل سکونت خودتون. اگر پاسخ های قبلی را بخونید متوجه می شوید چه شهرهایی شانس قبولی دارید. در این بحث تراز مرحله قبل قرار داده شده است، احتمالا ترازها بین ۳۰۰-۵۰۰ از مرحله قبل پایین تر بیاد: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
مشاوره تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد - bmshafiei - 25 آذر ۱۳۹۱ ۰۴:۰۶ ب.ظ
سلام من انتخاب اولم کرمان بود قبول نشدم. نمره کل ۵۰۲۴ و رتبه ۳۳۴ هست . الان می خواهم اول آشتیان بزنم و بعد واحدهای کرمان بزنم به نظر شما واحد آشتیان قبول می شم ؟! |
RE: مشاوره تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد - Manix - 25 آذر ۱۳۹۱ ۰۷:۰۲ ب.ظ
(۲۵ آذر ۱۳۹۱ ۰۴:۰۶ ب.ظ)bmshafiei نوشته شده توسط: من انتخاب اولم کرمان بود قبول نشدم.طبق شنیده ها آخرین تراز قبولی در آشتیان ۵۷۰۰ بوده مثل اینکه ، ولی نباید نا امید باشید ، آشتیان معمولا پذیرش بالایی داره و ترازهای بالا کمتر آشتیان را می زنند. احتمال قبولی شما وجود داره منتها شما جاهایی مثل سیرجان ، بافت را نیز فراموش نکنید. |
مشاوره تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد - azz - 25 آذر ۱۳۹۱ ۱۰:۲۶ ب.ظ
سلام دوستان کسی خبر داره واسه ارشد هم امتیاز بومی وجود داره یا نه؟پیشاپیش از جوابتون ممنونم |
مشاوره تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد - شاپری - ۲۶ آذر ۱۳۹۱ ۰۱:۰۶ ق.ظ
واحد مازندران تا چه ترازی گزفته مهر؟؟؟؟؟ |
RE: مشاوره تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد - Manix - 26 آذر ۱۳۹۱ ۰۱:۳۵ ق.ظ
(۲۵ آذر ۱۳۹۱ ۱۰:۲۶ ب.ظ)azz نوشته شده توسط: کسی خبر داره واسه ارشد هم امتیاز بومی وجود داره یا نه؟پیشاپیش از جوابتون ممنونمخیر ، در دانشگاه آزاد خبری از سهمیه بومی نیست. (۲۶ آذر ۱۳۹۱ ۰۱:۰۶ ق.ظ)شاپری نوشته شده توسط: واحد مازندران تا چه ترازی گزفته مهر؟؟؟؟؟با سهمیه بسیجی آخرین تراز ۵۷۰۰ بوده ، سهمیه بسیجی معمولا بین ۲۰۰-۳۰۰ تراز رو میاره پایین پس به احتمال زیاد سهمیه عادی بین ۵۹۰۰-۶۰۰۰ بوده است. |
RE: مشاوره تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد - aatwo - 26 آذر ۱۳۹۱ ۰۳:۲۴ ق.ظ
ای بابا ترازه محلات و آشتیان و خمین از تهران هم بالا میزنه همه میخوان انتخاب کنند |
مشاوره تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد - ainaz68 - 26 آذر ۱۳۹۱ ۰۸:۲۸ ق.ظ
(۲۶ آذر ۱۳۹۱ ۰۳:۲۴ ق.ظ)aatwo نوشته شده توسط: ای بابا ترازه محلات و آشتیان و خمین از تهران هم بالا میزنه همه میخوان انتخاب کنند منم به همین فک میکردم مام میمونیم ازینجا مونده ازونجا رونده !! |
RE: مشاوره تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد - شاپری - ۲۶ آذر ۱۳۹۱ ۰۱:۵۶ ب.ظ
(۲۶ آذر ۱۳۹۱ ۰۸:۲۸ ق.ظ)ainaz68 نوشته شده توسط:(26 آذر ۱۳۹۱ ۰۳:۲۴ ق.ظ)aatwo نوشته شده توسط: ای بابا ترازه محلات و آشتیان و خمین از تهران هم بالا میزنه همه میخوان انتخاب کنند دقیقا !!!! قبلنا مثلا هی گفتن ساری ترازش پایینه... یدفعه اوردوز زد نزدیک قزوین شد ترازش، دیگه مونده از قزوین جلو بزنه!!! حکایت محلاتو خمینو... ایناس تراز این شهرااا احتمالا تا ۵۸۰۰ میشه باز ، حالا ببینین! هیچکی نمیخواد واحد قزوین بزنه چرا؟؟؟؟ قزوین خالی موند که! با این وضع تراز قزوین پایین میادا ... قزوین یدفعه نشه ۵۰۰۰ سر ما کلاه بره هیچکی تهران و قزوین نزده؟؟ نمیخواد بزنه؟ |
مشاوره تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد - ainaz68 - 26 آذر ۱۳۹۱ ۰۲:۲۲ ب.ظ
هوش قزوین یعنی ؟ خب باشه بزنیم من که ترس برم داشته ازین سه شهر جادویه محلات آشتین خمین همه صفه ها شده محلات آشتیان خمین زنجان و گیلان چطورن ؟ :-؟ |