تالار گفتمان مانشت
گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - نسخه‌ی قابل چاپ

گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - Mehrdad7soft - 13 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۰۳ ب.ظ

سنجش زنگ زد بهم گفت انقدر سایت رفرش نکن پدر مارو در اوردی

گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - mehdi.m2 - 13 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۰۴ ب.ظ

(۱۳ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۰۲ ب.ظ)good-wishes نوشته شده توسط:  دیگه اون روال سنجش رو که گفتم ، شما بگیرید برید تا آخرش
اینم روال سنجشه Big Grin
همین روالش مار مجذور خودش کرده

گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - mohammad.ardeshiri - 13 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۰۶ ب.ظ

سنجش پوله منو پس بده

گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - Pegasus - 13 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۰۶ ب.ظ

انشاا... کارت ها زودتر بیاد
انشاا... که همه موفق باشیم
انشاا... که سوالا خیلی سخت نباشه

گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - mehdi.m2 - 13 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۰۷ ب.ظ

(۱۳ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۰۳ ب.ظ)Mehrdad7soft نوشته شده توسط:  سنجش زنگ زد بهم گفت انقدر سایت رفرش نکن پدر مارو در اوردی
من که کاری نمی کنم فقط این دوتا دکمه زیر رو با هم میزنم Big Grin
ctrl + f5

گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - unicornux - 13 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۰۸ ب.ظ

دوستان کارت به اندازه کافی صادر شده. نیم ساعت دیرتر هم بگیرید بهتون میرسه! نذری نیست که Big Grin

RE: گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - hosshah - 13 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۰۸ ب.ظ

الان تنها دغدغه ام اینه که مانشت بدون چیز شکن بالا نمیاد Huh
بعد هی باید این وی پی چیز و قطع کنم برم تو سنجش بعد وصل کنم بیام مانشت Big Grin

(۱۳ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۰۷ ب.ظ)mehdi.m2 نوشته شده توسط:  من که کاری نمی کنم فقط این دوتا دکمه زیر رو با هم میزنم Big Grin
ctrl + f5

حالا این سه تا دکمه رو بزن اینقدر باحاله
alt+F4+Enter Big Grin

RE: گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - good-wishes - 13 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۱۱ ب.ظ

(۱۳ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۰۸ ب.ظ)unicornux نوشته شده توسط:  دوستان کارت به اندازه کافی صادر شده. نیم ساعت دیرتر هم بگیرید بهتون میرسه! نذری نیست که Big Grin

[تصویر:  244873_25r30wi.gif]

گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - mehdi.m2 - 13 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۱۴ ب.ظ

(۱۳ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۰۸ ب.ظ)hosshah نوشته شده توسط:  حالا این سه تا دکمه رو بزن اینقدر باحاله
alt+F4+Enter
مرسی از راهنماییتون
ولی دیگه مخ من بیشتر از ۲تا دکمه با هم ساپورت نمی کنه Sad

پ.ن: از اینا ( ctrl + w & ctrl + q ) هم پیشنهاد بده چیزای خوبی هستن :ی

گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - Riemann - 13 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۱۵ ب.ظ

(۱۳ بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۳۵ ب.ظ)sahar-it88 نوشته شده توسط:  سلام. نمیدونم چرا این روزا استرس سیستم عامل گرفتم آخه از سال ۹۰ تا ۹۲ اصلا نتونستم سیستم بزنم جز دو تا سوال حفظی ۹۲!از روی مقسمی خوندم تست هم زدم ولی نمیدونم چرا اینطوریه.خیلی نگرانمConfusedConfusedConfusedConfusedConfusedConfusedConfused
نگران نباش همه همین طوری هستند. کلا سیستم روش حساب نکن فقط ۱ الی دوتا.

گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - iammiti - 13 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۱۶ ب.ظ

(۱۳ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۰۸ ب.ظ)unicornux نوشته شده توسط:  دوستان کارت به اندازه کافی صادر شده. نیم ساعت دیرتر هم بگیرید بهتون میرسه! نذری نیست که Big Grin
اقا اگه کارت کم بیاد شما پاسخگویی دیگه ؟ Smile)
من از اول می دونستم شما با سازمان سنجش اشناییSmile)

گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - Mehrdad7soft - 13 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۱۷ ب.ظ

۱۲:۱۹

گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - mohammad.ardeshiri - 13 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۱۷ ب.ظ

اهههههههههههههه چه حالی داد مرسی آقا دیگه چی بزنیم قاطیش؟

RE: گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - hosshah - 13 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۱۸ ب.ظ

دوستان بیاین اینجا باز هم من فهمیدم
تا کی آخه من به شما اطلاعات بدم Cool
الان کارکنان سنجش رفتن نماز Tongue
ما هم بریم نماز و بخونیم برگردیم احتمالا کارتا اومده Wink

(۱۳ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۱۷ ب.ظ)mohammad.ardeshiri نوشته شده توسط:  اهههههههههههههه چه حالی داد مرسی آقا دیگه چی بزنیم قاطیش؟

چی بود جنسش بگو ما هم بزنیم Big Grin

گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - fulgent - 13 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۲۰ ب.ظ

شما که واسه یه کارت اینقدر مشتاقین فکر کنم روز اعلام نتایج همه سِرُم لازم بشین!!! Tongue