|
|
گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ۱۰ ۱۱ ۱۲ ۱۳ ۱۴ ۱۵ ۱۶ ۱۷ ۱۸ ۱۹ ۲۰ ۲۱ ۲۲ ۲۳ ۲۴ ۲۵ ۲۶ ۲۷ ۲۸ ۲۹ ۳۰ ۳۱ ۳۲ ۳۳ ۳۴ ۳۵ ۳۶ ۳۷ ۳۸ ۳۹ ۴۰ ۴۱ ۴۲ ۴۳ ۴۴ ۴۵ ۴۶ ۴۷ ۴۸ ۴۹ ۵۰ ۵۱ ۵۲ ۵۳ ۵۴ ۵۵ ۵۶ ۵۷ ۵۸ ۵۹ ۶۰ ۶۱ ۶۲ ۶۳ ۶۴ ۶۵ ۶۶ ۶۷ ۶۸ ۶۹ ۷۰ ۷۱ ۷۲ ۷۳ ۷۴ ۷۵ ۷۶ ۷۷ ۷۸ ۷۹ ۸۰ ۸۱ ۸۲ ۸۳ ۸۴ ۸۵ ۸۶ ۸۷ ۸۸ ۸۹ ۹۰ ۹۱ ۹۲ ۹۳ ۹۴ ۹۵ ۹۶ ۹۷ ۹۸ ۹۹ ۱۰۰ ۱۰۱ ۱۰۲ ۱۰۳ ۱۰۴ ۱۰۵ ۱۰۶ ۱۰۷ ۱۰۸ ۱۰۹ ۱۱۰ ۱۱۱ ۱۱۲ ۱۱۳ ۱۱۴ ۱۱۵ ۱۱۶ ۱۱۷ ۱۱۸ ۱۱۹ ۱۲۰ ۱۲۱ ۱۲۲ ۱۲۳ ۱۲۴ ۱۲۵ ۱۲۶ ۱۲۷ ۱۲۸ ۱۲۹ ۱۳۰ ۱۳۱ ۱۳۲ ۱۳۳ ۱۳۴ ۱۳۵ ۱۳۶ ۱۳۷ ۱۳۸ ۱۳۹ ۱۴۰ ۱۴۱ ۱۴۲ ۱۴۳ ۱۴۴ ۱۴۵ ۱۴۶ ۱۴۷ ۱۴۸ ۱۴۹ ۱۵۰ ۱۵۱ ۱۵۲ ۱۵۳ ۱۵۴ ۱۵۵ ۱۵۶ ۱۵۷ ۱۵۸ ۱۵۹ ۱۶۰ ۱۶۱ ۱۶۲ ۱۶۳ ۱۶۴ ۱۶۵ ۱۶۶ ۱۶۷ ۱۶۸ ۱۶۹ ۱۷۰ ۱۷۱ ۱۷۲ ۱۷۳ ۱۷۴ ۱۷۵ ۱۷۶ ۱۷۷ ۱۷۸ ۱۷۹ ۱۸۰ ۱۸۱ ۱۸۲ ۱۸۳ ۱۸۴ ۱۸۵ ۱۸۶ ۱۸۷ ۱۸۸ ۱۸۹ ۱۹۰ ۱۹۱ ۱۹۲ ۱۹۳ ۱۹۴ ۱۹۵ ۱۹۶ ۱۹۷ ۱۹۸ ۱۹۹ ۲۰۰ ۲۰۱ ۲۰۲ ۲۰۳ ۲۰۴ ۲۰۵ ۲۰۶ ۲۰۷ ۲۰۸ ۲۰۹ ۲۱۰ ۲۱۱ ۲۱۲ ۲۱۳ ۲۱۴ ۲۱۵ ۲۱۶ ۲۱۷ ۲۱۸ ۲۱۹ ۲۲۰ ۲۲۱ ۲۲۲ ۲۲۳ ۲۲۴ ۲۲۵ ۲۲۶ ۲۲۷ ۲۲۸ ۲۲۹ ۲۳۰ ۲۳۱ ۲۳۲ ۲۳۳ ۲۳۴ ۲۳۵ ۲۳۶ ۲۳۷ ۲۳۸ ۲۳۹ ۲۴۰ ۲۴۱ ۲۴۲ ۲۴۳ ۲۴۴ ۲۴۵ ۲۴۶ ۲۴۷ ۲۴۸ ۲۴۹ ۲۵۰ ۲۵۱ ۲۵۲ ۲۵۳ ۲۵۴ ۲۵۵ ۲۵۶ ۲۵۷ ۲۵۸ ۲۵۹ ۲۶۰ ۲۶۱ ۲۶۲ ۲۶۳ ۲۶۴ |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - Densike - 26 دى ۱۳۹۴ ۱۱:۰۱ ب.ظ
(۲۶ دى ۱۳۹۴ ۱۰:۵۹ ب.ظ)paieez نوشته شده توسط:(26 دى ۱۳۹۴ ۱۰:۵۴ ب.ظ)Densike نوشته شده توسط:(26 دى ۱۳۹۴ ۱۰:۴۶ ب.ظ)paieez نوشته شده توسط: درسته که کمی ابهام داره ولی واقعا مشخصه که منظورش چی بوده. پیش فرض اینه که قبل از بسط دادن آزمون هدف صورت بگیره ولی اینجا گره ای که میخواد بررسی شه اول بسط داده میشه بعد بررسی میشه. اومدااا ) .. ۳ ۴ تا پست بالاتر جملشو نوشتم )
|
|
گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - saberz - 26 دى ۱۳۹۴ ۱۱:۰۱ ب.ظ
دوستان سوالی در هر درسی دارید در تاپیک مربوطش مطرح کنید تا بهش پاسخ داده بهش تاپیک رو کلا دارید تغییر هدف میدید از عنوان تاپیک مشخصه که چه مباحثی باید درش گفته بشه |
|
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - good arman - 26 دى ۱۳۹۴ ۱۱:۰۶ ب.ظ
..... |
|
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - good arman - 26 دى ۱۳۹۴ ۱۱:۰۸ ب.ظ
اول یه جمله خطاب به good arman بگم ... حاصل ضرب ادعا در سواد عدد ثابت هست ============================= اقاس denske عزیز از شما بعید بود من عذر خواهی کردم تمو م شد رفت شما ادامه ندین ضمنا ادعای من بت جواب درست توام شد اثبات شد خدا روکشر که روسیاه نشدم ضمنا جواب دوستمونم مطالعه کنید بعد صحبت کنید به هر حال تک تک لغات من رو مطالعه نکردید گفتم رجز خونی کلمه زشتیه اما وقتی جواب ر ودیدم خامی کردم اما شما جبه گرفتید ممنونم از لطفتون اگر تا امروز الگوری من بودید دیگه نیستید همونطور که شمار با جزئی نگری محض منو بخاطر یه کار نامتعارف بچه گانه اما نه خطا بازخواست کردین منم با جزئی نگری محض عین خود شما از ذهنم پاکتون میکنم و اگر حرفی باقی مونده پیام خصوصی بفرمایین بیشتر مردمو اذیت نکنم من انشاله همتون به حقتون برسید کنکور ۹۵ |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - Densike - 27 دى ۱۳۹۴ ۰۱:۰۴ ق.ظ
(۲۶ دى ۱۳۹۴ ۱۱:۰۶ ب.ظ)paieez نوشته شده توسط:(26 دى ۱۳۹۴ ۱۱:۰۱ ب.ظ)Densike نوشته شده توسط:(26 دى ۱۳۹۴ ۱۰:۵۹ ب.ظ)paieez نوشته شده توسط:(26 دى ۱۳۹۴ ۱۰:۵۴ ب.ظ)Densike نوشته شده توسط:(26 دى ۱۳۹۴ ۱۰:۴۶ ب.ظ)paieez نوشته شده توسط: درسته که کمی ابهام داره ولی واقعا مشخصه که منظورش چی بوده. پیش فرض اینه که قبل از بسط دادن آزمون هدف صورت بگیره ولی اینجا گره ای که میخواد بررسی شه اول بسط داده میشه بعد بررسی میشه. من از تیر شروع کردم .. ولی کنکور ما بهمن بود .. اوایل خیلی خیلی زیاد میخوندم .. از یه جایی به بعد ( حدود های دی ) دیگه ساعت مطالعم خیلی کم شده بود ... سعی کن ساعت مطالعت اگر میاد پایین و حوصله خوندن بیشتر نداری یه نفر رو پیدا کنی بهش درس بدی خیلی کمکت میکنه |
|
گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - amniat0101 - 27 دى ۱۳۹۴ ۰۹:۵۴ ق.ظ
یه سوال دیگه پیش اومده،ولی خدایی هیچ رغبتی برای پرسیدنش ندارم!!!!!(البته خودم ته و توش رو در میارم) عرض هم بکنم که رهنمون و پوران هر دو یک پاسخ دادن(دلایل رهنمون قاطع هست با رجوع به ویراستی از راسل-نورویج) دلایل راهیان با انتخاب یه گزینه ی دیگه هم قابل تامله! حالا میترسم جواب پارسه رو بخوام یکی دیگه از کوره در بره. |
|
گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - zeinab.T - 27 دى ۱۳۹۴ ۱۱:۴۷ ق.ظ
بپرس بپرس پس رهنمون با پوران دس به یکی کرده ![]() من که یه پوران دارم اصلا خوب نیست.بعضی تست ها رو فقط گزینه نوشته الان میرم راهیان میخرم.یا اگه گیرم اومد پارسه |
|
گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - ahmad-purnader - 27 دى ۱۳۹۴ ۰۱:۱۷ ب.ظ
سلام.چطور می توان با گروه علوم کامپیوتر ارتباط برقرار کنم؟ |
|
گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - paieez - 27 دى ۱۳۹۴ ۰۱:۵۶ ب.ظ
جناب امنیت ما اینجاییم که مشکلاتمون رفع بشه و کسی هم حق نداره به خاطر سوال پرسیدن مواخذه کنه. به هر حال ممکنه یه زمانی ذهن انسان خسته باشه، یه سوال راحتم متوجه نشه. چه برسه به سوالی که درش ابهام هست. فقط گویا این تاپیک مناسب نیست واسه پرسیدن سوال چون یکی از دوستان اعتراض کرد. بخش هوش مصنوعی مطرح کنید. البته به نظرم بهتره یه تاپیک واسه هوشیا داشته باشیم که سوالای هر درسی که خواستیمو بپرسیم. خانم زینب، میگن کتاب پارسه هم خوبه، من نمیدونم تو تستاش غلط داره یا نه. کسی اطلاع داره؟ چاپ جدیدش نه چاپ قدیم چون راهیان تو تستاش غلط هم داره. (۲۷ دى ۱۳۹۴ ۰۱:۰۴ ق.ظ)Densike نوشته شده توسط:(26 دى ۱۳۹۴ ۱۱:۰۶ ب.ظ)paieez نوشته شده توسط:(26 دى ۱۳۹۴ ۱۱:۰۱ ب.ظ)Densike نوشته شده توسط:(26 دى ۱۳۹۴ ۱۰:۵۹ ب.ظ)paieez نوشته شده توسط:(26 دى ۱۳۹۴ ۱۰:۵۴ ب.ظ)Densike نوشته شده توسط: دقیقا منظور من هم همین بود خیلی دلم میخواد این کار بشه ولی خب متاسفانه کسی نیست باهاش بخونم. و خودمم خیلی تنبلم. مصاحبتونو خوندم یه چیزی در مایه های ۲ سال پیشتونم . منتها به جای game، اینترنته.
|
|
گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - good arman - 27 دى ۱۳۹۴ ۰۲:۳۳ ب.ظ
.......... |
|
گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - zeinab.T - 27 دى ۱۳۹۴ ۰۴:۰۰ ب.ظ
پارسه ندارن.راستی یه ساختمان داده قرار بود بیاد گفت اونم نداریم. گفت بسته های پارسه هم نصفه نیمه هستن همشون. ![]() راهیان خریدم.ولی بعیده اینم خوب باشه.چند مورد مقایسه کردم خودم. در آخر امیدوارم یه روزی برسه که ما ایرانی ها بتونیم در کنار هم با صلح و آرامش و بدون شخصی کردن موضوع به حل مشکلاتمون بپردازیم. بعضی اوقات شخصی کردن موضوع شاید از سر دلسوزی باشه.اما همین دلسوزی ها باعث تخریب طرف میشه. امان از خود بزرگ بینی بعضی ها |
|
گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - مهرگان - ۲۷ دى ۱۳۹۴ ۰۵:۰۹ ب.ظ
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. سلام دوستان ممنون میشم تو حل این تست به من کمک کنید. مدار منطقی هستش. مربوط به فلیپ فلاپا و حساس به لبه بودنشون. ممنون |
|
گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - flash118 - 27 دى ۱۳۹۴ ۰۶:۲۵ ب.ظ
سلام وقت بخیر دوستان موسسه مهستان کلاس های نکات تست رو برای بهمن ماه برگزار میکنه میخواستم ببینم کسی هست که ثبت نام کرده باشه برای کاربران شهرستانی هم امکان شرکت هست یا نه کسی اطلاعی داره؟ |
|
گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - ahmad-purnader - 27 دى ۱۳۹۴ ۰۷:۲۴ ب.ظ
علوم کامپیوتری ها چرا اینجا نیستن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کسی نبود جواب ما رو بده؟؟؟ |
|
گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - good arman - 27 دى ۱۳۹۴ ۰۹:۴۷ ب.ظ
سلام از آقای denskeعزیز ئ اقای امین و هر کی من آزرده خاطرش کردم عذر میخام رفتار منم درست نبود اما رفتار برخی دوستان بخصوص در پیام خصوصی با تمسخر کردن من هم بی دلیل نبود اما اشتباه از من بود منو ببخشید دیگه وارد حاشیه نمیشم قول میدم |