|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - ziba.O - 11 مهر ۱۳۹۳ ۱۱:۳۳ ب.ظ
![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif) (۱۱ مهر ۱۳۹۳ ۱۱:۱۵ ب.ظ)Riemann نوشته شده توسط: سوال من اینه که این سوالا رو باید چجوری حل کرد؟ ینی باید ردیفی از چپ به راست خوند و یه ربطی پیدا کرد تا به شکل آخر رسید.
![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif) ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif) ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif) ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - crevice - 12 مهر ۱۳۹۳ ۰۱:۳۲ ق.ظ
آقا این چه وضع اینترنته آخه؛
یه سوال جواب میدی ۲ ساعت باس صبر کنی لود بشه ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
من ۱۲۷ شدم اما کلا نمره دهیش الکیه. آخه سوالاش خیلی آبکیه فقط یکیش بود که ندونستم چجوری حل میشه.
یه چیزی میگم نخندینا؛
یکی دوتا از سوالاش تیک عصبی خودم بود!!!(مثل خوردن توپه به گوشه های دیوار و تخمین حرکت بعدیش) که با کمک روان پریشانم بدون نیگا کردن بهش جواب دادم ((((((:
فک کنم باید برم تیمارستان. ((((:
کسی اینجور حسی بهش دست نداد؟!!
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - A V A - 12 مهر ۱۳۹۳ ۰۲:۰۸ ق.ظ
رکوردمو خراب کردین که ای بابا اااااا من برم معتاد شم دیگه (((
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - mehrdad_tclh - 12 مهر ۱۳۹۳ ۰۲:۲۱ ق.ظ
(۱۲ مهر ۱۳۹۳ ۰۱:۳۲ ق.ظ)crevice نوشته شده توسط: آقا این چه وضع اینترنته آخه؛
یه سوال جواب میدی ۲ ساعت باس صبر کنی لود بشه ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
من ۱۲۷ شدم اما کلا نمره دهیش الکیه. آخه سوالاش خیلی آبکیه فقط یکیش بود که ندونستم چجوری حل میشه.
یه چیزی میگم نخندینا؛
یکی دوتا از سوالاش تیک عصبی خودم بود!!!(مثل خوردن توپه به گوشه های دیوار و تخمین حرکت بعدیش) که با کمک روان پریشانم بدون نیگا کردن بهش جواب دادم ((((((:
فک کنم باید برم تیمارستان. ((((:
کسی اینجور حسی بهش دست نداد؟!!
عاقا بهتون تبریک میگم .شما خودتونو به سازمان سیای امریکا معرفی کنید نه تیمارستان! اگه تو بار اول و بدون هیج آشنایی قبلی به نوع سوالا و نحوه باسخگویی بهشون امتیاز ۱۲۷ رو اوردید تقریبا نزدیک به یه نابغه ذهنی شدید!
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - iammiti - 12 مهر ۱۳۹۳ ۰۹:۳۶ ق.ظ
آخرش یه روز تو این اتاق گم میشم... یعنی ادم بره اردوگاه کار اجباری از مرتب کردن اتاق من راحت تره )
البته همه می دونن که : “In all chaos there is a cosmos, in all disorder a secret order.” )
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - software94 - 12 مهر ۱۳۹۳ ۱۰:۱۴ ق.ظ
ای بابا این اهنگ سلام فریدون اسرایی رو گوش میدم بدبختی های نداشتمم هم میان جلو چشام![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
به جون خودم شما هم امتحان کنید اصلا حس شکست عشقی میده لامصب به ادم ولی اهنگش خوبه
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Menrva - 12 مهر ۱۳۹۳ ۱۲:۱۱ ب.ظ
قلب تنها عضوی است که با نگاه لمس می شود...
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - crevice - 12 مهر ۱۳۹۳ ۰۱:۲۱ ب.ظ
(۱۲ مهر ۱۳۹۳ ۰۲:۰۸ ق.ظ)Ava.arshad94 نوشته شده توسط: رکوردمو خراب کردین که ای بابا اااااا من برم معتاد شم دیگه (((
سلام؛ نه بابا رکورد چیه. امتیاز من به دلیل عدم سلامت عقلی زیر سواله شما هنوز نامبر وانی ![Tongue Tongue](images/smilies/tongue.gif)
(۱۲ مهر ۱۳۹۳ ۰۲:۲۱ ق.ظ)mehrdad_tclh نوشته شده توسط: عاقا بهتون تبریک میگم .شما خودتونو به سازمان سیای امریکا معرفی کنید نه تیمارستان! اگه تو بار اول و بدون هیج آشنایی قبلی به نوع سوالا و نحوه باسخگویی بهشون امتیاز ۱۲۷ رو اوردید تقریبا نزدیک به یه نابغه ذهنی شدید!
نه، واسه بار اول بود میزدم تقریبا اندازه همون ۹۶/۴% ای هم که داد هم سوالا جدید بودن واسم ولی باز به نظرم سوالاش یکم آبکی بود، نبود به نظرتون؟ البته خوب همشو که درست نزدم حتما و یکی دوتاشم نزدم البته چون بلد نبودم. ولی کلا سرگرمی خوب و مفیدی بود
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - banafshe - 12 مهر ۱۳۹۳ ۰۳:۳۰ ب.ظ
You are smarter than 65.5% of people who have made this test.
IQ:106
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - m@hboobe - 12 مهر ۱۳۹۳ ۰۶:۴۷ ب.ظ
میبینم که همه رو به چالش تست دعوت کردید ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
منم تست کردم
You are smarter than 91.9% of people who have made this test.
IQ: 121
![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
موندم قدرت خدا این ۹۱/۹% باهوش تری من در چ زمینه ایه
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - A V A - 12 مهر ۱۳۹۳ ۰۷:۲۵ ب.ظ
(۱۲ مهر ۱۳۹۳ ۰۶:۵۱ ب.ظ)Riemann نوشته شده توسط: من یه بار دیگه این بار شانسی زدم، شدم ۷۱ لووووووووووووووول
منم دوباره زدم شد ١٣١
سعی کن یبار با تمرکز بیشتر بزنی
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - tabassomesayna - 12 مهر ۱۳۹۳ ۰۸:۲۵ ب.ظ
عیدتون مبارک ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - iammiti - 12 مهر ۱۳۹۳ ۰۸:۳۹ ب.ظ
(۱۲ مهر ۱۳۹۳ ۰۶:۵۱ ب.ظ)Riemann نوشته شده توسط: من یه بار دیگه این بار شانسی زدم، شدم ۷۱ لووووووووووووووول
فیلم Rain man دیدی؟
یه سوال !
یه دوستی دارم که داره یه اشتباه که من انجام دادم تکرار می کنه !
نه اونقدری باهاش صمیمی هستم که بهش بفهمونم این مسیری که داره میره اشتباهه و نه اونقدری ادم بی تفاوتی ام که کلا هیچی نگم !
شما بودی چه می کردید ؟ :|
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - A V A - 12 مهر ۱۳۹۳ ۰۸:۵۸ ب.ظ
(۱۲ مهر ۱۳۹۳ ۰۸:۴۸ ب.ظ)بامدادی نوشته شده توسط: (12 مهر ۱۳۹۳ ۰۸:۲۵ ب.ظ)tabassomesayna نوشته شده توسط: عیدتون مبارک ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
دوستان چرا من عکس ها رو نمی بینم ؟
تو یک تاپیک دیگه هم عکس بود من نتونستم ببینم ![Huh Huh](images/smilies/huh.gif)
خلوص نیت ندارین
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - diligent - 12 مهر ۱۳۹۳ ۰۹:۲۸ ب.ظ
(۱۲ مهر ۱۳۹۳ ۰۸:۳۹ ب.ظ)iammiti نوشته شده توسط: یه سوال !
یه دوستی دارم که داره یه اشتباه که من انجام دادم تکرار می کنه !
نه اونقدری باهاش صمیمی هستم که بهش بفهمونم این مسیری که داره میره اشتباهه و نه اونقدری ادم بی تفاوتی ام که کلا هیچی نگم !
شما بودی چه می کردید ؟ :|
بهش میگفتم.کمک هایی که به بقیه میکنیم یه روزی به خودمون برمیگرده
البته قبول دارم بعضیا لایق محبت کردن نیستن
|