یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - نسخهی قابل چاپ |
RE: یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - bermoda14 - 03 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۴۷ ب.ظ
(۰۳ شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۲۹ ب.ظ)narjesk نوشته شده توسط:۹۰(03 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۲۸ ب.ظ)bermoda14 نوشته شده توسط: کسی میدونه ثبت نام آی تی دانشگاه شهید بهشتی دقیقآ کیه؟؟؟ ۱/تهران ۲/مدرس ۳/شهید بهشتی (۰۳ شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۳۲ ب.ظ)izadan11 نوشته شده توسط:(03 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۱۹ ب.ظ)reza6966 نوشته شده توسط: تبریک میگمممنون کدوم بخشش رفتین شما که تاریخ شروع کلاسا رو زده؟ |
RE: یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - izadan11 - 03 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۵۴ ب.ظ
(۰۳ شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۴۷ ب.ظ)bermoda14 نوشته شده توسط: کدوم بخشش رفتین شما که تاریخ شروع کلاسا رو زده؟اینجا یه لینک پیدا کردم ولی الان که دقت کردم وشته آموزش های الکترونیکی مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - npour - 03 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۵۴ ب.ظ
(۰۳ شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۵۱ ق.ظ)atenaa نوشته شده توسط:(03 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۰۰ ق.ظ)hamid1989 نوشته شده توسط:خدا دوست داره!(03 شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۵۶ ق.ظ)NOOSHIN61 نوشته شده توسط: اگه اشتباه نکنم سر ایستگاه مترو حقانی مستقیم یه کورس میاد تا شهید رجایی! آخه من هر موقع رفتم لویزان از مینی سیتی رفتم عزیزم دانشگاه کارشناسی من قبول شدی تبریک از مترو فدک ون داره تا دم دانشگاه خیلی راحت و بی دردسرتر از حقانی [/quote] متروی فدک کجاست؟من محل کارم ونکه |
RE: یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - Falcon - 03 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۵۹ ب.ظ
(۰۳ شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۱۵ ق.ظ)mphoenix نوشته شده توسط: دیشب وقتی بیدار مونده بودم تا آخرین وعده شیر پسر کوچولوم رو بدم، یهو به ذهنم رسید شاید نتایج رو زده باشن تا صفحه رفت باز بشه دستای کوچولوش رو تو دستم گرفتم و ازش خواستم واسه دفعه آخر برای مامانش دعا کنه بله دانشگاه اصفهان مهد داره ، اما نمیدونم گل پسر سه ماهه قبول میکنن یا نه |
RE: یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - izadan11 - 03 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۰۰ ب.ظ
(۰۳ شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۵۴ ب.ظ)izadan11 نوشته شده توسط:(03 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۴۷ ب.ظ)bermoda14 نوشته شده توسط: کدوم بخشش رفتین شما که تاریخ شروع کلاسا رو زده؟اینجا یه لینک پیدا کردم ولی الان که دقت کردم وشته آموزش های الکترونیکی پیداش کردم دقیقا نوشته ۱۵ هم مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - mardani2888 - 03 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۰۰ ب.ظ
(۰۳ شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۲۸ ق.ظ)fulgent نوشته شده توسط:(03 شهریور ۱۳۹۳ ۰۶:۵۶ ق.ظ)mardani2888 نوشته شده توسط: منم شد روزانه زنجان سلام همکلاسی نمیدونی چند روز در هفته کلاس دارن؟ چه گرایشی هستی؟ |
RE: یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - fulgent - 03 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۱۸ ب.ظ
(۰۳ شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۰۰ ب.ظ)mardani2888 نوشته شده توسط:(03 شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۲۸ ق.ظ)fulgent نوشته شده توسط:(03 شهریور ۱۳۹۳ ۰۶:۵۶ ق.ظ)mardani2888 نوشته شده توسط: منم شد روزانه زنجان نه توی سایتش هم هیچی نزده... نرم افزار شما چی؟ نگفتین رتبه اتون چند شده؟ |
یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - olom tahghighat - 03 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۳۳ ب.ظ
(۰۲ شهریور ۱۳۹۳ ۰۴:۵۷ ب.ظ)Amoojan نوشته شده توسط: آقا جان هرکی دوست دارین دیگه مانشت رو اینقدر رفرش نکنید! بابا دیگه بزارین مانشت که بیاد بالا!کجا قبول شدین ای بابا هیچکی نمیگه سراسری کجا قبول شده ها عجبا....عمو بگو کجاقبول شدی بالاخره میری سربازی یامیری دانشگاه.. |
RE: یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - msalami - 03 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۳۶ ب.ظ
نتیجه ها هم که آمد من با ۹۲۰ مجازی خواجه نصیر گرایش تجارت قبول شدم |
یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - olom tahghighat - 03 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۳۸ ب.ظ
ریمان شما کجا قبول شدی ؟؟؟؟؟؟؟؟خب بگید کجا قبول شدین... (۰۱ شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۰۰ ب.ظ)Pegasus نوشته شده توسط: ﯾﻪ ﻏﺮﻭﺭ ﯾﺨﯽ ﯾﻪ ﺳﺘﺎﺭﻩ ﺳﺮﺩخیلی قشنگه من همیشه گوش میدم کجا قبول شدین؟؟؟؟؟؟؟ |
RE: یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - آرمانا - ۰۳ شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۴۲ ب.ظ
(۰۳ شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۱۵ ق.ظ)mphoenix نوشته شده توسط: دیشب وقتی بیدار مونده بودم تا آخرین وعده شیر پسر کوچولوم رو بدم، یهو به ذهنم رسید شاید نتایج رو زده باشن تا صفحه رفت باز بشه دستای کوچولوش رو تو دستم گرفتم و ازش خواستم واسه دفعه آخر برای مامانش دعا کنهتبریک !! واقعا تحسینتون می کنم ... لیاقتتون بیش از اینهاست .ما رو هم دعا کنید که پشتکار و اراده مون قوی شه ! تا واسه کنکور بعد ، تمام تلاشمون رو بکنیم .کوچولو رو ببوسید |
یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - mahshidq - 03 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۴۷ ب.ظ
بچه ها یی که روزانه نرم افزار اصفهان یا صنعتی اصفهان قبول شدن بگن رتبه شون چند بوده؟ خیلی برام مهمه، مرگ و زندگیه |
RE: یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - happy07 - 03 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۴۸ ب.ظ
(۰۳ شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۱۵ ق.ظ)mphoenix نوشته شده توسط: دیشب وقتی بیدار مونده بودم تا آخرین وعده شیر پسر کوچولوم رو بدم، یهو به ذهنم رسید شاید نتایج رو زده باشن تا صفحه رفت باز بشه دستای کوچولوش رو تو دستم گرفتم و ازش خواستم واسه دفعه آخر برای مامانش دعا کنه ای جانم عزیزم، چه با مزه با نی نی سه ماهه ارشدی می شی شما، آفرین به اون همه تلاشتون، تبریک به این موفقیت شیرینتون ایشالا که درست میشه و یه جای خوب برای نی نی جونتون هم پیدا کنید تا بازم، هم به درس برسید هم به شازده شکر شیرنتون |
یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - ashiz - 03 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۵۳ ب.ظ
با عرض سلام خدمت دوستان با رتبه ۱۱۷ شبکه فردوسی مشهد قبول شدم اولین انتخابم بود و خدارو شکر میکنم برای همه آروزی موفقیت دارم |
یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - zahra2012 - 03 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۵۴ ب.ظ
(۰۳ شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۴۷ ب.ظ)mahshidq نوشته شده توسط: بچه ها یی که روزانه نرم افزار اصفهان یا صنعتی اصفهان قبول شدن بگن رتبه شون چند بوده؟ خیلی برام مهمه، مرگ و زندگیه۱۲۴ نرم صنعتی اصفهان |