تالار گفتمان مانشت
گروه درسی آبان ماه - نسخه‌ی قابل چاپ

گروه درسی آبان ماه - تلاشگر - ۲۶ آبان ۱۳۹۳ ۱۲:۵۲ ق.ظ

۱هفتس بخاطر پروژه نرم افزار۲ درس نخوندم خیلی حالم گرفتیت ولی از سه شنبه شروع میکن خدام کمکم میکنه

RE: گروه درسی آبان ماه - ehsansjs - 26 آبان ۱۳۹۳ ۰۱:۳۳ ق.ظ

بچه ها جسارتهBlush
کسی خبر داره آخر پیگیری بچه های آیتی به کجا رسید؟؟!! کاملا مثل قبل شد؟ضرایب عوض شد؟
واسه کامپیوتریا که هیچی عوض نشد؟؟! تغییراتو کی اعمال میکنن تو سایت سازمان سنجش

RE: گروه درسی آبان ماه - milad12321 - 26 آبان ۱۳۹۳ ۰۲:۲۵ ق.ظ

هاهاهاه

منم کنکور کاردانی به کارشناسی دادم رفتم دانشگاه ولی تو حساب کاریریم تو سایت دانشگاه زده رشته تحصیلی مهندسی تکنولوژی نرم افزارکامپیوتر .

بچه ها کامپایلر بدجوری رو اعصابمه تو دانشگاه پاسش نکردم الانم از رو کتاب فردین شاپوری دارم می خونم کلا نمی فهمم چه هست این درس؟؟؟؟؟؟؟

بچه ها کامپایلر بدجوری رو اعصابمه تو دانشگاه پاسش نکردم الانم از رو کتاب فردین شاپوری دارم می خونم کلا نمی فهمم چه هست این درس؟؟؟؟؟؟؟
[/quote]
تکنولوژی نرم اون بیچاره هایی هستیم که کامپایلر و محاسبات چندتا درس مهم دیگه رو پاس نکردیم ....
فرقمون اینه . یعنی یه level از خودم نرمیا پایین تریم . Sad و الان با اونا مسابقه داریم Sad

دوستان سوال فنی:
سیستم عامل تا اخر سمافرا خوندم از مقسمی . تستای مقسمی رم همشو زدم بنظرتون چقد دیکه راه دارم تا به حد تستای کنکور برسم ؟ و بعد از سمافرا کلا وضعیت از چه قراره؟ سخت اسونه؟
حقیقت انگار خیلی دورا درازه ؛ هنینطوره ایا ؟

RE: گروه درسی آبان ماه - kingmax - 26 آبان ۱۳۹۳ ۰۹:۴۱ ق.ظ

(۲۶ آبان ۱۳۹۳ ۰۱:۳۳ ق.ظ)ehsansjs نوشته شده توسط:  بچه ها جسارتهBlush
کسی خبر داره آخر پیگیری بچه های آیتی به کجا رسید؟؟!! کاملا مثل قبل شد؟ضرایب عوض شد؟
واسه کامپیوتریا که هیچی عوض نشد؟؟! تغییراتو کی اعمال میکنن تو سایت سازمان سنجش
خواهش میکنمBig Grin
تا ساعت ۶ عصر توی سایت سنجش همه چی را میزنه.قراره بشه ولی به سنجش اعتماد نیست تا نزنه نمیشه باور کرد.
اصولا نباید برای کامپیوتری ها چیزی عوض بشه ولی از سنجش هیچی بعید نیست.امروز سعت ۱۸:۰۰ توی سایت سنجش همه چی را میگن

RE: گروه درسی آبان ماه - نگاه - ۲۶ آبان ۱۳۹۳ ۱۰:۴۸ ق.ظ

(۲۵ آبان ۱۳۹۳ ۱۱:۳۰ ب.ظ)پوونه نوشته شده توسط:  
(25 آبان ۱۳۹۳ ۰۹:۲۴ ب.ظ)sara-daneshjoo نوشته شده توسط:  
(24 آبان ۱۳۹۳ ۰۴:۲۶ ب.ظ)sara-daneshjoo نوشته شده توسط:  من هم میخوام بخونم
بهم نخندین،ولی پایه م ضعیفه،تازه شروع کردم،میدونم دیره ولی بالاخره باید از یه جایی شروع کرد دیگه
میشه در مورد شرایط من نظر بدین
هنوز دارم برای خودم روحیه و انگیزه ایجاد میکنم

Huh Sad چرا هیشکی ج منو نداد

Sad خب من روحیه میخوام
لطفا" اندکی با سخنانتون به من روحیه بدهید
ثواب داره Shy
با تشکر

روحیه میخوای واسه چی؟ روحیه رو ول کن اراده مهم تر از روحیه است.
من هم تازه شروع کردم و وضعیت درسیم اسفناکه ..اما .. بخون .. هر نتیجه ای بیاری تو کنکور باز هم موفقی.
خیلیا بودن سال اول خوندن و جاهای خوب قبول شدن. یکیشونم میتونی تو باشی
بخون که عذاب وجدان نداشته باشی برای آینده و خودت رو سرزنش نکنی که تلاش نکردی به اندازه کافی.

من هم از مهر شروع کردم الانم یه وقفه یک هفته ای بینش افتاد ولی نباید ناامید شد.محکم ی شینیم میخونیم

گروه درسی آبان ماه - ریحان - ۲۶ آبان ۱۳۹۳ ۰۱:۳۰ ب.ظ

بچه ها به نظرتون تستهای دانشگاه ازاد بایگاه داده را هم باید بزنیم؟ یا بذارم واسه ماه اخر که فقط تست زنیه؟

RE: گروه درسی آبان ماه - happy07 - 26 آبان ۱۳۹۳ ۰۱:۴۱ ب.ظ

من موافق نیستم ولی، خود بنده نظریه رو تقریبا کاملا خودخوان خوندم، چون از درس دادن استادمون هیچی متوجه نمی‌شدم، استادمون مشکلی نداشت، سیستم تدریسشون با بنده جور نبود، من هم کتابش رو برداشتم انقدر بالا پایین کردمش و تمرین حل کردم که در نهایت درسی رو که قرار بود بیفتم شدم پانزده و خورده‌ای!! چون میانترم رو از ۷۰ شده بودم ۲۹ و اگه کسی میانترم رو زیر نصف می‌شد، باید می‌رفت درس رو حذف می‌کرد چون پایان‌ترم نمره نمی‌آورد! ولی خب خدا رو شکر ثابت شد نظریه رو هم می‌شد خودخوان خوند !! بخونید و به خودتون بگید موفق می‌شید، هی تو دل خودتون رو با افکار نمی‌شه و نمی‌تونم خالی نکنید!!!
(۲۵ آبان ۱۳۹۳ ۱۲:۵۹ ق.ظ)r3za نوشته شده توسط:  
نقل قول: بچه ها کامپایلر بدجوری رو اعصابمه تو دانشگاه پاسش نکردم الانم از رو کتاب فردین شاپوری دارم می خونم کلا نمی فهمم چه هست این درس؟؟؟؟؟؟؟
کاملا قابل درک هست,درسهای نظریه زبان و کامپایلر احتیاج به یک حضور حداقلی در کلاس دارن.اگر براتون ممکن هست تو کلاسهای کامپایلر دانشگاه کارشناسیتون شرکت کنید حتما کمک میکنه.

RE: گروه درسی آبان ماه - ziba.O - 26 آبان ۱۳۹۳ ۰۱:۵۸ ب.ظ

(۲۶ آبان ۱۳۹۳ ۰۱:۳۰ ب.ظ)ریحان نوشته شده توسط:  بچه ها به نظرتون تستهای دانشگاه ازاد بایگاه داده را هم باید بزنیم؟ یا بذارم واسه ماه اخر که فقط تست زنیه؟

به نظر من تستای دانشگاه آزاد راحتن نزن.ولی اگه همه ی تستارو تموم کردی و چیزی نمونده بزنش

گروه درسی آبان ماه - jparisa - 26 آبان ۱۳۹۳ ۰۲:۲۹ ب.ظ

اونایی که هوش راهیان میخونن فصل ۹ جز ازمون ۲۵% سوم پارسه میشه؟

RE: گروه درسی آبان ماه - saeidkhan - 26 آبان ۱۳۹۳ ۰۲:۳۲ ب.ظ

(۲۶ آبان ۱۳۹۳ ۰۲:۲۹ ب.ظ)jparisa نوشته شده توسط:  اونایی که هوش راهیان میخونن فصل ۹ جز ازمون ۲۵% سوم پارسه میشه؟
بله تا سر برنامه نویسی پرولوگ

RE: گروه درسی آبان ماه - Elena_71 - 26 آبان ۱۳۹۳ ۰۵:۵۱ ب.ظ

(۲۶ آبان ۱۳۹۳ ۰۲:۳۲ ب.ظ)saeidkhan نوشته شده توسط:  
(26 آبان ۱۳۹۳ ۰۲:۲۹ ب.ظ)jparisa نوشته شده توسط:  اونایی که هوش راهیان میخونن فصل ۹ جز ازمون ۲۵% سوم پارسه میشه؟
از کجا تا اونجا؟؟؟
سیستم عامل بن بست فصل چند حقیقت میشه؟

RE: گروه درسی آبان ماه - A V A - 26 آبان ۱۳۹۳ ۰۶:۰۲ ب.ظ

(۲۶ آبان ۱۳۹۳ ۰۵:۵۱ ب.ظ)Elena_71 نوشته شده توسط:  
(26 آبان ۱۳۹۳ ۰۲:۳۲ ب.ظ)saeidkhan نوشته شده توسط:  
(26 آبان ۱۳۹۳ ۰۲:۲۹ ب.ظ)jparisa نوشته شده توسط:  اونایی که هوش راهیان میخونن فصل ۹ جز ازمون ۲۵% سوم پارسه میشه؟
از کجا تا اونجا؟؟؟
سیستم عامل بن بست فصل چند حقیقت میشه؟

النا جان، فصل بن بست، اسم فصلشم بن بسته ها، فهرست داره اون کتاب دختر

گروه درسی آبان ماه - jparisa - 26 آبان ۱۳۹۳ ۰۶:۰۷ ب.ظ

فصل ۵ سیستم عامل
مرسی سعیدخان

گروه درسی آبان ماه - Elena_71 - 26 آبان ۱۳۹۳ ۰۶:۵۷ ب.ظ

اوا جیگرم اخه من پوران ابراهیم مقدم رو دارم فصلای خاص حقیقتو دانلود میکنم Big GrinTongueTongue

(۲۶ آبان ۱۳۹۳ ۰۶:۵۷ ب.ظ)Elena_71 نوشته شده توسط:  اوا جیگرم اخه من پوران ابراهیم مقدم رو دارم فصلای خاص حقیقتو دانلود میکنم Big GrinTongueTongue
مرسی پریساHeartHeart

گروه درسی آبان ماه - احسان مومنی - ۲۶ آبان ۱۳۹۳ ۰۷:۰۱ ب.ظ

دوستان یک سوال فنی

وضعیتتون تو گسسته چطوره ؟ خوب و راحت میتونید با سوالاش کنار بیاید ؟ یا فقط منم که خوب نمیتونم جواب بدم به سوالای گسسته ؟!