زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ۱۰ ۱۱ ۱۲ ۱۳ ۱۴ ۱۵ ۱۶ ۱۷ ۱۸ ۱۹ ۲۰ ۲۱ ۲۲ ۲۳ ۲۴ ۲۵ ۲۶ ۲۷ ۲۸ ۲۹ ۳۰ ۳۱ ۳۲ ۳۳ ۳۴ ۳۵ ۳۶ ۳۷ ۳۸ ۳۹ ۴۰ ۴۱ ۴۲ ۴۳ ۴۴ ۴۵ ۴۶ ۴۷ ۴۸ ۴۹ ۵۰ ۵۱ ۵۲ ۵۳ ۵۴ ۵۵ ۵۶ ۵۷ ۵۸ ۵۹ ۶۰ ۶۱ ۶۲ ۶۳ ۶۴ ۶۵ ۶۶ ۶۷ ۶۸ ۶۹ ۷۰ ۷۱ ۷۲ ۷۳ ۷۴ ۷۵ ۷۶ ۷۷ ۷۸ ۷۹ ۸۰ ۸۱ ۸۲ ۸۳ ۸۴ ۸۵ ۸۶ ۸۷ ۸۸ ۸۹ ۹۰ ۹۱ ۹۲ ۹۳ ۹۴ ۹۵ ۹۶ ۹۷ ۹۸ ۹۹ ۱۰۰ ۱۰۱ ۱۰۲ ۱۰۳ ۱۰۴ ۱۰۵ ۱۰۶ ۱۰۷ ۱۰۸ ۱۰۹ ۱۱۰ ۱۱۱ ۱۱۲ ۱۱۳ ۱۱۴ ۱۱۵ ۱۱۶ ۱۱۷ ۱۱۸ ۱۱۹ ۱۲۰ ۱۲۱ ۱۲۲ ۱۲۳ |
RE: زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - behnam8811413 - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۳۲ ب.ظ
(۱۹ شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۲۴ ب.ظ)m-m نوشته شده توسط: منم علوم تحقیقات تهران قبول شدم رتبه ۴تبریک هم کلاسی شدیم (۱۹ شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۲۴ ب.ظ)m-m نوشته شده توسط: منم علوم تحقیقات تهران قبول شدم رتبه ۴تبریک هم کلاسی شدیم |
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - H-Arshad - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۳۲ ب.ظ
علوم و تحقیقات فارس |
RE: زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - mm123456789 - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۳۳ ب.ظ
(۱۹ شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۳۲ ب.ظ)H-Arshad نوشته شده توسط: علوم و تحقیقات فارس تبریک میگم |
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - reza_a - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۳۳ ب.ظ
تبریک میگم به همه دوستان. دوستان معنی این چیه؟ من الان باید چیکار کنم؟ نتیجه: امکان قبولی با انتخاب رشته /محل های جدید از روز پنج شنبه ۲۰ شهریور ماه در پایگاه الکترونیکی معاونت سنجش وپذیرش دانشگاه مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - bahar_engineer - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۳۴ ب.ظ
بچه ها هوش مصنوعی علوم تحقیقات کسی نیسسسسسسسسسسسسسسسسسست؟؟؟؟ |
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - amineh89 - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۳۵ ب.ظ
کسی میدونه ثبت نام از چه روزی شروع میشه؟ |
RE: زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - npour - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۳۶ ب.ظ
من هوش علوم و تحقیقات تهران |
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - samang - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۳۶ ب.ظ
قزوین شبکه چه ترازی میخواد؟ |
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - reza_a - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۳۷ ب.ظ
تبریک میگم به همه دوستان. دوستان معنی این چیه؟ من الان باید چیکار کنم؟ نتیجه: امکان قبولی با انتخاب رشته /محل های جدید از روز پنج شنبه ۲۰ شهریور ماه در پایگاه الکترونیکی معاونت سنجش وپذیرش دانشگاه WWW://AZMOON.ORG |
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - hnarghani - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۳۸ ب.ظ
من علوم تحقیقات تهران نرم افزار زبان ۵۵ ریاضیات ۲۵ دروس مشترک ۴۶/۷۰ دروس تخصصی نرم افزار ۴۸/۴۰ دروس تخصصی هوش مصنوعی ۲۶/۷۰ رتبه ۱۶ |
RE: زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - neda_Network - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۳۸ ب.ظ
(۱۹ شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۳۶ ب.ظ)NOOSHIN61 نوشته شده توسط: من هوش علوم و تحقیقات تهرانشبکه علوم تحقیقات تهران با تراز ۷۴۰۰ قبول شدم میبینمت علوم |
RE: زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - jamshidi - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۳۸ ب.ظ
(۱۹ شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۲۵ ب.ظ)khalilparvar نوشته شده توسط: شبکه قزوین. |
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - samang - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۳۸ ب.ظ
دوستان بدون ازمون نداشته؟ |
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - H-Arshad - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۳۹ ب.ظ
(۱۹ شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۳۷ ب.ظ)reza_a نوشته شده توسط: تبریک میگم به همه دوستان. یک سری محل های جدید رشته تون رو اوردند برای اولین بار صبر کنید فردا میتونید انتخاب رشته کنید . |
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - yahyazahedi - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۴۰ ب.ظ
شبکه های کامپیوتری علوم تحقیقات تبریک به همه |