تالار گفتمان مانشت
بارسا - رئال ، پرسپولیس- استقلال جمعه ۳ شهریور۹۱ - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹
بارسا - رئال ، پرسپولیس- استقلال جمعه ۳ شهریور۹۱ - IT SIROOS - 03 شهریور ۱۳۹۱ ۰۵:۲۴ ب.ظ

اگه اتفاق خاصی مثل یه معجزه پیش نیاد استقلال امروز بازی رو میبره .

بارسا - رئال ، پرسپولیس- استقلال جمعه ۳ شهریور۹۱ - it866 - 03 شهریور ۱۳۹۱ ۰۵:۴۱ ب.ظ

بارسلون دیشب برد امروز هم استقلال میبره.اصلا ترکیب پرسپولیس خیلی داغونه...!!!!!!!!!۱

RE: بارسا - رئال ، پرسپولیس- استقلال جمعه ۳ شهریور۹۱ - آرتا - ۰۳ شهریور ۱۳۹۱ ۰۷:۰۳ ب.ظ

همه با هم

آبی آبی آبی

استقلال طلایی

اوج تکنولوژی برای دربی؛ دوربین پرنده در ورزشگاه آزادی

[تصویر:  120860_1_1379089621.jpg]

بارسا - رئال ، پرسپولیس- استقلال جمعه ۳ شهریور۹۱ - IT SIROOS - 03 شهریور ۱۳۹۱ ۰۸:۱۰ ب.ظ

دلمون خوش بود دربی دیدیم بازی فقط بکش زیرش بود خدایی بازی دیشب کجا این بازی کجا

بارسا - رئال ، پرسپولیس- استقلال جمعه ۳ شهریور۹۱ - LORD0098 - 03 شهریور ۱۳۹۱ ۰۹:۰۲ ب.ظ

تاکتیک ما توی این بازی دو فاز داشت: ۱- فاز حمله: هرکی توپو گرفت هرجای زمین که بود فرقی نمیکنه، بکشه زیرش بفرسته رو دروازه خدا کریمه. ۲- فاز دفاع: یا توپ حریفو بزنین یا خودشو. اگه گل بخورین ..
جالبه میگه با این بازی امیدوار به قهرمانی شدم
مربی داریم . . .
شانس اوردین .... حیف ..... حیف
خداوکیلی عالی بازی کردیم
حیف اون توپ قاضی .. حیف .. . حیف

بارسا - رئال ، پرسپولیس- استقلال جمعه ۳ شهریور۹۱ - unique_as14 - 03 شهریور ۱۳۹۱ ۱۰:۰۵ ب.ظ

حیف ۱۰۰۰ تومن که بدن به این بازیکنا / برو بابا / اسم خودشونو گذاشتن فوتبالیست !

RE: بارسا - رئال ، پرسپولیس- استقلال جمعه ۳ شهریور۹۱ - آرتا - ۰۳ شهریور ۱۳۹۱ ۱۰:۱۲ ب.ظ

بچه ها می دونستین که یوسن بوت قهرمان المپیک تمرین دهنده ی اختصاصی کریس رونالدو هستش

RE: بارسا - رئال ، پرسپولیس- استقلال جمعه ۳ شهریور۹۱ - unique_as14 - 03 شهریور ۱۳۹۱ ۱۰:۲۱ ب.ظ

(۰۳ شهریور ۱۳۹۱ ۱۰:۱۲ ب.ظ)آرتا نوشته شده توسط:  
بچه ها می دونستین که یوسن بوت قهرمان المپیک تمرین دهنده ی اختصاصی کریس رونالدو هستش

تمرین دهنده اختصاصی هستش نه / تمرین دهنده اختصاصی بوده / وقتی که رونالدو تو منچستر بود باهاش تمرین میکرد که چطوری سریع تر بدوه / البته با چندتا بازیکن دیگه هم کار کرده

بارسا - رئال ، پرسپولیس- استقلال جمعه ۳ شهریور۹۱ - fatemeh85 - 03 شهریور ۱۳۹۱ ۱۰:۲۲ ب.ظ

تساوی کاملا قابل پیش بینی بود...

وقتی دیشب کل کل دوستانو میدیدم تصور میکردم اگه یکی ببره و یکی ببازه چه اتفاقی می افته ؟ اون موقع الان اینجا اینقدر آروم نبود حداقل این تساوی فکر کنم مانشت رو از خطر انفجار نجات داد Big Grin Big Grin

حیف پول مملکت که برای این بازیکنا خرج میشه !!! Sad

RE: بارسا - رئال ، پرسپولیس- استقلال جمعه ۳ شهریور۹۱ - آرتا - ۰۳ شهریور ۱۳۹۱ ۱۰:۲۸ ب.ظ

(۰۳ شهریور ۱۳۹۱ ۱۰:۲۱ ب.ظ)unique_as14 نوشته شده توسط:  
(03 شهریور ۱۳۹۱ ۱۰:۱۲ ب.ظ)آرتا نوشته شده توسط:  

تمرین دهنده اختصاصی هستش نه / تمرین دهنده اختصاصی بوده / وقتی که رونالدو تو منچستر بود باهاش تمرین میکرد که چطوری سریع تر بدوه / البته با چندتا بازیکن دیگه هم کار کرده

آفرین رو سرعتش کار می کرد ، دیدی که چقدر سرعتش بالا . معلومه درست و حسابی تمرینش داده.

اون کلیپ تست رونالدو رو دیدین ؟ با قهرمان اروپا تستش می کنن . تو بعضی از شاخص ها می بره.

RE: بارسا - رئال ، پرسپولیس- استقلال جمعه ۳ شهریور۹۱ - Xilinx - 03 شهریور ۱۳۹۱ ۱۰:۳۵ ب.ظ

(۰۳ شهریور ۱۳۹۱ ۱۰:۲۲ ب.ظ)fatemeh85 نوشته شده توسط:  تساوی کاملا قابل پیش بینی بود...

وقتی دیشب کل کل دوستانو میدیدم تصور میکردم اگه یکی ببره و یکی ببازه چه اتفاقی می افته ؟ اون موقع الان اینجا اینقدر آروم نبود حداقل این تساوی فکر کنم مانشت رو از خطر انفجار نجات داد Big Grin Big Grin

من همینطور Big Grin اگه یکی برده بوداا الان کل کشور ریخته بود بهم نه فقط مانشت Big Grin

من با اینکه همیشه گفتم حیف این پول....ولی نمیشه منکر تاثیر این قشر روی مردم بود.همین یه بازی همه رو به خودش مشغول کرد

RE: بارسا - رئال ، پرسپولیس- استقلال جمعه ۳ شهریور۹۱ - آرتا - ۰۳ شهریور ۱۳۹۱ ۱۰:۳۸ ب.ظ

(۰۳ شهریور ۱۳۹۱ ۱۰:۳۵ ب.ظ)mthsh نوشته شده توسط:  
(03 شهریور ۱۳۹۱ ۱۰:۲۲ ب.ظ)fatemeh85 نوشته شده توسط:  تساوی کاملا قابل پیش بینی بود...

من همینطور Big Grin اگه یکی برده بوداا الان کل کشور ریخته بود بهم نه فقط مانشت Big Grin

من با اینکه همیشه گفتم حیف این پول....ولی نمیشه منکر تاثیر این قشر روی مردم بود.همین یه بازی همه رو به خودش مشغول کرد

مرسی از خبر های داغتون که به صورت زنده گذاشتین.

راستی شما هم این تکنولوژی جدید رو دیدین؟

بارسا - رئال ، پرسپولیس- استقلال جمعه ۳ شهریور۹۱ - luna - 03 شهریور ۱۳۹۱ ۱۱:۲۲ ب.ظ

من یکی از دلایلی که خیلی از رونالدو خوشم میاد اینه که خیلی در راه هدفش تلاش می کنه! فکر کن زیر نظر بولت تمرین ببینه برای اینکه بهتر بشه! جالب بود خیلی.
حالا این فوتبالیست های ایرانی فکر کنم سر تمرین روزانشونم به زور برن!

(۰۳ شهریور ۱۳۹۱ ۱۰:۳۵ ب.ظ)mthsh نوشته شده توسط:  
(03 شهریور ۱۳۹۱ ۱۰:۲۲ ب.ظ)fatemeh85 نوشته شده توسط:  تساوی کاملا قابل پیش بینی بود...

lمروز داشتم فکر می کردم چقدر خوب میشه این دو تا تیم جفتشون سقوط کنن دسته ۱! شاید یه اتفاق خوبی بیفته و یکم جلوی این وضعیت الان گرفته بشه! البته نمی دونم فایده ای داره یا نه! Big Grin
نکته جالب اینجا بود که یه جا گزارشگر گفت بازی ملوان و نفت هم برای تیمای بالای جدول پراهمیته! Smile)) احتمالا بازی استقلال پرسپولیس هم برای تعیین تیم های سقوط کننده اهمیت داشت!Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

بارسا - رئال ، پرسپولیس- استقلال جمعه ۳ شهریور۹۱ - cormen - 04 شهریور ۱۳۹۱ ۱۲:۳۰ ب.ظ

با این وضع اگه جام حذفی برگزارنشه پرسپولیس باید سه سال منتظر آسیایی شدنش باشه

بارسا - رئال ، پرسپولیس- استقلال جمعه ۳ شهریور۹۱ - hosseini25 - 04 شهریور ۱۳۹۱ ۰۴:۰۸ ب.ظ

استقلال دیروز مقابل تیمی بازی کرد که ته جدوله و انگیزه های زیادی داشت تا از خطر سقوط فرار کنه این طعبیت فوتباله تیم های پایین جدول انگیزشون مقابل تیم های پرآوزه بالای مخصوصا اگر تیم مقابل افتخارات آسیای داشه باشه.