|
|
آقایون دوست دارید همسرتون کار بیرون از منزل داشته باشه یا نه ؟ - نسخهی قابل چاپ |
RE: آقایون دوست دارید همسرتون کار بیرون از منزل داشته باشه یا نه ؟ - mosaferkuchulu - 19 خرداد ۱۳۹۱ ۰۸:۳۶ ب.ظ
(۱۹ خرداد ۱۳۹۱ ۰۸:۳۴ ب.ظ)naderx نوشته شده توسط: من که از خدامه زنم بیرون کار کنه و آخر ماه حداقل استقلال مالی داشته باشه که نگاهش به دست من نباشه اومدیمو من بعد ۱۲۰ سال مردم، اونوقت بیکار بمونه ؟ و بدون خرجی ؟ تازه کار روحیه زن رو عوض میکنه. از نظر من شما هم چندان تفاوتی با آقاییونی که می گن خانوما نباید برن سر کار ندارید! دیکتاتوری دیکتاتوریه!!! |
|
آقایون دوست دارید همسرتون کار بیرون از منزل داشته باشه یا نه ؟ - bernoosi - 19 خرداد ۱۳۹۱ ۰۸:۴۰ ب.ظ
منم موافقم خانم ها برای بدست اوردن ازادی بیشتر واستقلال بهای سنگینی رو دادن الان علاوه بر کار بیرون وظایف خونه داری هم دارن این چه کاری بوووووود!!! تازه الان پسرا فقط دنبال زن شاغلن!!!!که درامد داشته باشه بیچاره خانمهااااااااا |
RE: آقایون دوست دارید همسرتون کار بیرون از منزل داشته باشه یا نه ؟ - mosaferkuchulu - 19 خرداد ۱۳۹۱ ۰۸:۴۵ ب.ظ
(۱۹ خرداد ۱۳۹۱ ۰۸:۴۰ ب.ظ)bernoosi نوشته شده توسط: منم موافقم خانم ها برای بدست اوردن ازادی بیشتر واستقلال بهای سنگینی رو دادن الان علاوه بر کار بیرون وظایف خونه داری هم دارن این چه کاری بوووووود!!! دوست عزیز در صورتی که آقا هستید لطفا به جای تاسف خوردن به حال ما تلاشمون و تحسین کنید !چون ما انسان های ازاده ای هستیم که سختی می کشیم تا به حقمون برسیم. و باز به جای افسوس خوردن حق ما رو به رسمیت بشناسید! |
RE: آقایون دوست دارید همسرتون کار بیرون از منزل داشته باشه یا نه ؟ - naderx - 19 خرداد ۱۳۹۱ ۰۸:۵۶ ب.ظ
(۱۹ خرداد ۱۳۹۱ ۰۸:۳۶ ب.ظ)mosaferkuchulu نوشته شده توسط:(19 خرداد ۱۳۹۱ ۰۸:۳۴ ب.ظ)naderx نوشته شده توسط: من که از خدامه زنم بیرون کار کنه و آخر ماه حداقل استقلال مالی داشته باشه که نگاهش به دست من نباشه اومدیمو من بعد ۱۲۰ سال مردم، اونوقت بیکار بمونه ؟ و بدون خرجی ؟ تازه کار روحیه زن رو عوض میکنه. ای بابا ! رگ مذهبیم زد بالا !!! بگیم نباید بره سر کار یه جور گارد میگیرین، بگیم باید بره یه جور دیگه گارد میگیرین ! الگوریتم محاسباتی شما رندوم هست ! یه بار به این طرف غش میکنید یه بار به اون طرف ! مسلمان که هستید ؟ خوب پس بیا شرعی حرف بزنیم : شرع اسلام میگه مرد باید نون آور خانواده باشه و زن هیچ وظیفه ای نداره در قبال خرجی خانه،قبول ؟ ، پس دیگه بحث چی میمونه ؟ خانم میخواد کار کنه ؟ مگه نباید اجازه از مردش بپرسه ؟ (حتما اینم قبول ندارین ! ) من نگفتم باید اجازه بگیره ، اسلام میگه، اسلام واسه بیرون رفتن زن از خانه ، اذن مرد رو شرط گذاشته چه برسه به کار ! ولی بعضی ها که به قول خودشون روشن فکر هستن، میگن اینجور استدلال کردن مال زمان اهل تیر کمونه ! و غلط کرده از مرد اجازه بپرسه ! مگه چه حقی داره و ... خوب پس شرعی حرف بزنیم به جایی نمیرسیم ! (تازه منم متهم میکنید به امل بودن)نتیجه گیری : هر کار دلش خواست بکنه فقط مارو دیکتاتور ندونه ! ما میخواستیم صبح به صبح نیاد از روی اوپن پول برداره و گفتیم دست بکنه تو جیب خودش که بهمون گفتن دیکتاتور ! پس بهتره از روی اوپن برداره و ما رو هم دیکتاتور نکنه !!!
|
|
آقایون دوست دارید همسرتون کار بیرون از منزل داشته باشه یا نه ؟ - bernoosi - 19 خرداد ۱۳۹۱ ۰۸:۵۸ ب.ظ
بنده خانومم خودمون باعث شدیم که اینطوری بشه کار کردن به هر قیمتی!! |
|
RE: آقایون دوست دارید همسرتون کار بیرون از منزل داشته باشه یا نه ؟ - hadi_m - 19 خرداد ۱۳۹۱ ۰۹:۰۹ ب.ظ
خب من دوست دارم خانمم کار کنه چون تنها از دیگاه مالی به قضیه نگاه نمیکنم و کار کردن زن علاوه بر مسائل مادی مزایای دیگری هم داره که پرداختن به ان بحث عمیقی رو میطلبه اما با هر کاری موافق نیستم و دوست دارم همسرم شغلی داشته باشه که با روحیات و عواطف زنانه اش تضاد نداشته باشه(حتی ساعات کاریش هم برام اهمیت داره) چون کار وشغل تاثیری مستقیم بر شخصیت زن میذاره و دیدم زنهایی که دیگه انقدر غرق در مشکلات کاری شدن که طراوت و شادابی زنانگی شان را از دست دادند . من عقیده دارم که زن بنا به روحیه و احساسات و عواطفش بیشتر در معرض اسیب هست و باید در مورد شغلی که انتخاب میکنه دقت نظر بیشتری داشته باشه. از طرفی اسقلال هم معنای خیلی وسیعی داره که تنها بشه با کار کردن یا نکردن زن اون رو معنی کرد که بعضا متعصبانه با این واژه برخورد میکنن چون تا زمانی که تعصب داشته باشیم تنها به جبهه گیری ها در برابر هم می افزاید . چرا که همه ما یه جورایی دنبال استقلال هستیم چه زن و چه مرد!حالا در هر زمینه ایی و جدا از اینکه به این فکرکنیم که ایا واقعا استقلال با هر درجه ایی مطلوبه صرفا در پی استقلال هستیمو بس شخصا فکر میکنم جدای از جنسیت استقلال مطلق چندان هم خوشایند نیست چون بعضی وقتها خود استقلال مشکل افرین میشه و سبب افزایش تنش میان زن و شوهر میشه چرا که زن و شوهر نباید مطلقا از هم مستقل باشند و باید از هم متاثر باشند اما استقلال به معنای خاص میتونه در رشد زن و مرد نقش به سزایی ایفا کنه.
|
RE: آقایون دوست دارید همسرتون کار بیرون از منزل داشته باشه یا نه ؟ - mosaferkuchulu - 19 خرداد ۱۳۹۱ ۰۹:۱۳ ب.ظ
(۱۹ خرداد ۱۳۹۱ ۰۸:۵۸ ب.ظ)bernoosi نوشته شده توسط: بنده خانومم اره خانوما باعث شدن! البته نه با کار کردن به هر قیمتی!بلکه با تربیت پسرایی که فکر می کنن حق دارند حقمون و بگیرند و با تربیت دخترایی که حتی کوچکترین حق خودشون و هم نادیده می گیرند! امیدوارم نسل ما همچین فرزندانی و تربیت نکنه! هر جند که آقاییون هم در این تربیت بی تاپیر نبودند! |
RE: آقایون دوست دارید همسرتون کار بیرون از منزل داشته باشه یا نه ؟ - hadi_m - 19 خرداد ۱۳۹۱ ۰۹:۳۱ ب.ظ
(۱۹ خرداد ۱۳۹۱ ۰۹:۱۳ ب.ظ)mosaferkuchulu نوشته شده توسط:(19 خرداد ۱۳۹۱ ۰۸:۵۸ ب.ظ)bernoosi نوشته شده توسط: بنده خانومم سلام به نظرم اصلا استدلال جالبی نکردین و از فحوای کلماتتون اینگونه برداشت میشه که نگرشی امیخته با تعصب دارین چرا که این دوست عزیز نظر شخصی خودشان رو گفتن و فکر میکنم میتونستین بهتر عنوان کنید که احیانا باعث سوء تفاهم برای دیگران نشه که اینگونه برداشت بشه که خانمها برای رسیدن به اهداف مشترکشونم با هم اتفاق نظر ندارند که در این مورد راست راسکی خودتون مقصریدا و نیاد دوباره مردان بیچاره رو متهم کنیدا هر چند این برداشت سطحی است اما خب جوی که ایجاد شد چنین برداشتی رو ایجاب میکند. امید انکه روزی فرا برسه که به خاطر هویت زن یا مرد بودنمان به هم احترام بذاریم نه اینکه در مقابل هم قرار بگیریم و تربیت مادرانمان را و هزاران چیز رو مقصر بدانیم بی انکه بدانیم روزی هم فرزندان ما, بی انکه خودشان را مقصر بدانند مارا مقصر خواهند دانست . |
|
آقایون دوست دارید همسرتون کار بیرون از منزل داشته باشه یا نه ؟ - mosaferkuchulu - 19 خرداد ۱۳۹۱ ۰۹:۴۳ ب.ظ
مرسی از راهنماییتون! |
|
RE: آقایون دوست دارید همسرتون کار بیرون از منزل داشته باشه یا نه ؟ - nomad:D - 19 خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۰۲ ب.ظ
دوست عزیز! من قصد تحمیل کردن نظرم رو نداشتم.مثل بقیه فقط نظرم رو گفتم. خیلی هم خوبه که خانم ها از استعدادهاشون استفاده کنن.خداوند هم این موهبت رو به خانم ها داده که ازش استفاده کنن. |
RE: آقایون دوست دارید همسرتون کار بیرون از منزل داشته باشه یا نه ؟ - mohammad_13690 - 19 خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۴۵ ب.ظ
(۱۹ خرداد ۱۳۹۱ ۰۸:۲۵ ب.ظ)mosaferkuchulu نوشته شده توسط:(17 خرداد ۱۳۹۱ ۰۵:۴۶ ب.ظ)nomad:D نوشته شده توسط: من یه خانم هستم ولی واقعا خانمهایی که دوست دارن برن سر کار اون هم از صبح تا غروب اصلا درک نمیکنم. دوست عزیز mosaferkuchulu امیدوارم ناراحتتون نکنم، اما واقعا فکر نمیکنید بهتر بود بدون پیشفرض مطلب ایشون رو بخونید، که کاملا مشخصه نظر شخصی خودشون رو گفتن و اصلا عمومیت ندادن. البته احتمالا ایشون از شما ناراحت نشده، اما همیشه سعی کنیم بدون پیشفرض و با دقت مطالب رو بخونیم
|
|
RE: آقایون دوست دارید همسرتون کار بیرون از منزل داشته باشه یا نه ؟ - Azadeh69 - 19 خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۱۷ ب.ظ
من کار بیرون رو فقط به خاطر تجربش می پسندم از کارهای دولتی و اداری به شدت بیزارم ، واقعا خانه داری حوصله می خواد ، البته بستگی به شوهر داره ، یه شوهر هست که می گه زن باید فقط غدا آماده کنه ، بچه داری کنه و ... (اوووووف چقدر بدم میاد) اما باز یه شوهر هست که کاملا زن را آزادا میزاره (البته بهش نظارت داره ( ) ) ، به نظر من خانما باید قبل از اینکه خر آقایون از پل بپره تکلیف کارو مشخص کنن !!!
|
RE: آقایون دوست دارید همسرتون کار بیرون از منزل داشته باشه یا نه ؟ - naderx - 19 خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۲۷ ب.ظ
(۱۹ خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۱۷ ب.ظ)Azadeh69 نوشته شده توسط: من کار بیرون رو فقط به خاطر تجربش می پسندم از کارهای دولتی و اداری به شدت بیزارم ، خدا به داد ... برسه ! نه کار بیرون و نه کار خونه ؟ ببخشید پس تکلیف زن بخور و بخوابه ؟
|
RE: آقایون دوست دارید همسرتون کار بیرون از منزل داشته باشه یا نه ؟ - باران سپهری - ۲۰ خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۲۹ ق.ظ
(۱۹ خرداد ۱۳۹۱ ۰۸:۵۸ ب.ظ)bernoosi نوشته شده توسط: بنده خانومم نه به هر قیمتی فقط طوری که بشه به این دید نگاه کرد-->>به قول امام علی:"کار کردن بزرگ ترین تفریح است." در هر کاری اگه اشتراک مساعی وجود داشته باشه و حد تعادل به قول معروف نه سیخ می سوزه، نه کباب... ![]() (۱۹ خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۴۶ ب.ظ)Belissima نوشته شده توسط: اجبار در رفتن یا نرفتن درست نیست انتخاب باید با خود خانم باشه. فکر کرده اید این به اصطلاح فرصت های شغلی ![]() ![]() را چه کسانی پایه گذاری کرده اند و ادامه می دهند؟؟؟؟ همین مردان و بهتر است بدانید چه چیزها و یا کسانی به این روند حقوق کمتر دامن زده اند؟ اجبار در برابر اوضاع بی سر و سامان اقتصادی و خانم های خود سرپرستی که در اوضاعی سخت برای فراهم آوردن روزی حلال آخرین تلاش خود را می کنند و تضییع حقوقی که اگر رعایت می شد اکنون اینقدر پایمال کردن حقوق افراد سلسله وار به هم مرتبط نبود....![]() و بهتر است عمق مطلب را همواره از خودمان آغاز کنیم که خدا چنین می خواهد. |
RE: آقایون دوست دارید همسرتون کار بیرون از منزل داشته باشه یا نه ؟ - narges_r - 20 خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۵۴ ق.ظ
(۱۹ خرداد ۱۳۹۱ ۰۸:۵۶ ب.ظ)naderx نوشته شده توسط:(19 خرداد ۱۳۹۱ ۰۸:۳۶ ب.ظ)mosaferkuchulu نوشته شده توسط:(19 خرداد ۱۳۹۱ ۰۸:۳۴ ب.ظ)naderx نوشته شده توسط: من که از خدامه زنم بیرون کار کنه و آخر ماه حداقل استقلال مالی داشته باشه که نگاهش به دست من نباشه اومدیمو من بعد ۱۲۰ سال مردم، اونوقت بیکار بمونه ؟ و بدون خرجی ؟ تازه کار روحیه زن رو عوض میکنه. اگر بخواید شرعی به قضیه نگاه کنید به این سمت ماجرا هم نگاه کنید که شرع میگه زن توی خونه وظیفه نداره کار کنه و اگر کاری کرد میتونه بابتش اجرت المثل بگیره البته علاوه بر نفقه ای که مرد باید بهش بده اینم خوبه بدونید که حتی زن میتونه بابت شیری که به بچش میده از همسرش پول بگیره(هرچند که مهر مادری هیچ وقت اجازه این کارو به زن نمیده) در چنین شرایطی زن برای کار کردن در بیرون از خونه باید از همسرش اجازه بگیره!!! این دید شرعی به روابط زن و شوهره نه نظر شخصیه من پس به من ایراد نگیرید فقط خواستم دید شرعی رو کاملتر یاداوری کنم و خواستم تمام جوانب شرعو در این زمینه ذکر کنم که فقط از یک زاویه به این نظر شرعی نگاه نکنید |