تالار گفتمان مانشت
روز تجمع - (تمدید شد)+ دانلود نامه+ارسال عکس امضا + کد ملی - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ۱۰ ۱۱ ۱۲ ۱۳ ۱۴
اعلام تاریخ قطعی حضور در وزارت علوم جهت پیگیری گرایش های آیتی+دانلود نامه در پست اول - kazhal@ - 29 خرداد ۱۳۹۴ ۱۱:۵۴ ب.ظ

هر کی قصد امضا کردن داره...کد ملیش و عکس امضاشو بفرسته واسه کاربر kingmax

اعلام تاریخ قطعی حضور در وزارت علوم جهت پیگیری گرایش های آیتی+دانلود نامه در پست اول - sixsixsix - 30 خرداد ۱۳۹۴ ۰۱:۱۴ ق.ظ

کاربر kingmax لطف کنه یه ایمیل بده تا مستقیما بفرستیم به ایمیلش
با تشکر

RE: اعلام تاریخ قطعی حضور در وزارت علوم جهت پیگیری گرایش های آیتی+دانلود نامه در پست اول - kingmax - 30 خرداد ۱۳۹۴ ۰۹:۵۸ ق.ظ

سلام
در نهایت این امضاها باید بدست آقای
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
برسند باز اگر راحت ترید که برای من ارسال کنید
این ایمیل من؟kingmax1371@gmail.com

RE: اعلام تاریخ قطعی حضور در وزارت علوم جهت پیگیری گرایش های آیتی+دانلود نامه در پست اول - balghoor - 30 خرداد ۱۳۹۴ ۱۰:۱۵ ق.ظ

(۳۰ خرداد ۱۳۹۴ ۰۹:۵۸ ق.ظ)kingmax نوشته شده توسط:  سلام
در نهایت این امضاها باید بدست آقای
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
برسند باز اگر راحت ترید که برای من ارسال کنید
این ایمیل من؟kingmax1371@gmail.com

سلام
با کسب اجازه از تمامی دوستان
نامه ی دوستان عزیزی که زحمت کشیدن و تهیه کردن رو مختصر تغییری دادم و اینجا قرار میدم.
و انشالله همین نامه نامه ی نهایی تلقی بشه ( به دلیل زیق وقت!!‌) و جناب کینگ مکس در پست اول با عنوان { تهیه پرینت جهت جمع‌اوری امضا‌} قرار بدن...
جناب کینگ مکس شما هم روز و ساعت اغتشاش Big Grin رو اعلام بفرمایید.
با تشکر

RE: تهیه پرینت جهت جمع‌اوری امضا‌ در پست اول - kingmax - 30 خرداد ۱۳۹۴ ۱۰:۴۸ ق.ظ

(۳۰ خرداد ۱۳۹۴ ۱۰:۱۵ ق.ظ)balghoor نوشته شده توسط:  سلام
با کسب اجازه از تمامی دوستان
نامه ی دوستان عزیزی که زحمت کشیدن و تهیه کردن رو مختصر تغییری دادم و اینجا قرار میدم.
و انشالله همین نامه نامه ی نهایی تلقی بشه ( به دلیل زیق وقت!!‌) و جناب کینگ مکس در پست اول با عنوان { تهیه پرینت جهت جمع‌اوری امضا‌} قرار بدن...
جناب کینگ مکس شما هم روز و ساعت اغتشاش Big Grin رو اعلام بفرمایید.
با تشکر
سلام انجام شد

RE: تهیه پرینت جهت جمع‌اوری امضا‌ در پست اول - flower1 - 30 خرداد ۱۳۹۴ ۱۱:۱۱ ق.ظ

برام اهمیت داشت که موفق بشید با اینکه رشته من ایتی نیست ولی وقتی جمله ای رو در متن خوندم، حالم بد شد.
جمله که در نامه اومده بود : "بلکه این امر ناخواسته به نفع داوطلبین رشته هایی میشود که گرایش‌های جدیدی به آن اضافه شده"

شما در نامه بنویسید ما ضرر می کنیم ولی انگار مشکل شما این هست که کامپیوتری ها به نفعشون میشه!!!

RE: تهیه پرینت جهت جمع‌اوری امضا‌ در پست اول - balghoor - 30 خرداد ۱۳۹۴ ۱۱:۱۹ ق.ظ

(۳۰ خرداد ۱۳۹۴ ۱۱:۱۱ ق.ظ)flower1 نوشته شده توسط:  برام اهمیت داشت که موفق بشید با اینکه رشته من ایتی نیست ولی وقتی جمله ای رو در متن خوندم، حالم بد شد.
جمله که در نامه اومده بود : "بلکه این امر ناخواسته به نفع داوطلبین رشته هایی میشود که گرایش‌های جدیدی به آن اضافه شده"

شما در نامه بنویسید ما ضرر می کنیم ولی انگار مشکل شما این هست که کامپیوتری ها به نفعشون میشه!!!

ما بیشتر بحثمون رو این مورد هست که چون منابع اضافی تر داره بهمون اضافه میشه ؛ خیلی سخت میشه تا خودمون رو به دانشجویان کامپیوتر برسونیم.
شما این مشکل رو نمیبینی که دوستان قدیمی تر باید الان ۳ یا ۴ تا درس رو که دو ساله یا بیشتر دارن میخون و کم کم روش مسلط شدن رو حذف کنن و به جاش چند تا درس جدید که اصن تو عمرشون باهاش سر و کار نداشتن رو مجددا بخونن؟!! انسان مگه چقدر عمر میکنه که بخاطر یک ندونم کاری یک عده بخواد هرسال پشت کنکور بمونه؟!!!

روز تجمع - شنبه ۶ تیرماه ساعت ۱۰-۱۱ + دانلود نامه اعتراضی برای امضا - kingmax - 30 خرداد ۱۳۹۴ ۱۱:۲۴ ق.ظ

دوستان خواهش میکنم اصل موضوع تایپیک را به حاشیه نبرید

RE: روز تجمع - شنبه ۶ تیرماه ساعت ۱۰-۱۱ + دانلود نامه اعتراضی برای امضا - سیبا - ۳۰ خرداد ۱۳۹۴ ۱۲:۱۶ ب.ظ

میشه از دوستانی که برای اعتراض تشریف میبرن خواهش کنم در مورد یه سوال هم بپرسن؟ زمزمه هایی به گوش میرسه که کنکور ارشد امسال به جای بهمن ماه قراره اردیبهشت برگزار بشه، البته به صورت رسمی اعلام نشده. اگه دوستان لطف کنند بپرسن که زودتر تکلیف ما رو مشخص کنند ممنون میشم.

RE: روز تجمع - شنبه ۶ تیرماه ساعت ۱۰-۱۱ + دانلود نامه اعتراضی برای امضا - balghoor - 30 خرداد ۱۳۹۴ ۱۲:۲۳ ب.ظ

(۳۰ خرداد ۱۳۹۴ ۱۲:۱۶ ب.ظ)سیبا نوشته شده توسط:  میشه از دوستانی که برای اعتراض تشریف میبرن خواهش کنم در مورد یه سوال هم بپرسن؟ زمزمه هایی به گوش میرسه که کنکور ارشد امسال به جای بهمن ماه قراره اردیبهشت برگزار بشه، البته به صورت رسمی اعلام نشده. اگه دوستان لطف کنند بپرسن که زودتر تکلیف ما رو مشخص کنند ممنون میشم.

دوستان با توجه به اینکه روزه هستیم اون روز و ساعت زیادی هم نمیتونیم در محل اعلام شده بمونیم ؛ پس هر سوالی طبیعی هست که مبلغ ناچیزی دریافت کنیم!Cool
مثلا هر سوال ۲۰ هزار تومن ناقابل!!!Sleepy
البته خود دانید . میتونید خودتون تشریف ببرید جلوی وزارت خونهTongueBig GrinWink

روز تجمع - شنبه ۶ تیرماه ساعت ۱۰-۱۱ + دانلود نامه اعتراضی برای امضا - kazhal@ - 30 خرداد ۱۳۹۴ ۰۲:۱۰ ب.ظ

اصلی ترین دلیل و مهم ترین دلیل ما این بود که این تغییرات باید از سال دیگه اعمال بشه...ولی چرا حذفش کردین؟!!!!!
بعدشم چرا نوشتین ۶ درس؟!!!!!!!!
اونا که بخاطر راحتی حال داوطلبان نمیان درسارو کم و زیاد کنن!!! باید دلیل منطقی باشه!
بعدشم توی نگارش نامه ها دیگه از "عی ای حال" و ... استفاده نمی کنند...
این نامه هم مشکل نگارشی داره هم منطقی نیست!
من اصلا با این نامه موافق نیستم!
Sad

RE: روز تجمع - شنبه ۶ تیرماه ساعت ۱۰-۱۱ + دانلود نامه اعتراضی برای امضا - balghoor - 30 خرداد ۱۳۹۴ ۰۲:۱۶ ب.ظ

(۳۰ خرداد ۱۳۹۴ ۰۲:۱۰ ب.ظ)majoit نوشته شده توسط:  اصلی ترین دلیل و مهم ترین دلیل ما این بود که این تغییرات باید از سال دیگه اعمال بشه...ولی چرا حذفش کردین؟!!!!!
بعدشم چرا نوشتین ۶ درس؟!!!!!!!!
اونا که بخاطر راحتی حال داوطلبان نمیان درسارو کم و زیاد کنن!!! باید دلیل منطقی باشه!
بعدشم توی نگارش نامه ها دیگه از "عی ای حال" و ... استفاده نمی کنند...
این نامه هم مشکل نگارشی داره هم منطقی نیست!
من اصلا با این نامه موافق نیستم!
Sad

سلام بانو
۶ ساعت نشستم برای کاربران دیگه تو خصوصی توضیح دادم که چرا اون دلیل ورودی ها رو حذف کردم..الان دیگه نا ندارم بخدا!! زوره بردتم!UndecidedSmile
فقط به این نکته اکتفا میکنم که اون دلیل رو در قالب پرانتز تو بند اول عنوان کردیم.منتها با یک زبون دیگه که ذهنشون رو به اون سمت نبریم که فقط یک سال تغییر بدن و سالهای دیگه دوباره مثل الان بشه....
والسلام
پاشید نماز بخونید.مارو هم دعا کنیدBig Grin

روز تجمع - شنبه ۶ تیرماه ساعت ۱۰-۱۱ + دانلود نامه اعتراضی برای امضا - kazhal@ - 30 خرداد ۱۳۹۴ ۰۲:۲۶ ب.ظ

سلام
ولی من تنها امیدم به همون دلیل بود و بنظرم اون منطقی ترین دلیل بود...Dodgy
.
.
.

+اذان مارو خیلی وقته گفتنCool

RE: روز تجمع - شنبه ۶ تیرماه ساعت ۱۰-۱۱ + دانلود نامه اعتراضی برای امضا - balghoor - 30 خرداد ۱۳۹۴ ۰۲:۳۲ ب.ظ

(۳۰ خرداد ۱۳۹۴ ۰۲:۲۶ ب.ظ)majoit نوشته شده توسط:  سلام
ولی من تنها امیدم به همون دلیل بود و بنظرم اون منطقی ترین دلیل بود...Dodgy
.
.
.

+اذان مارو خیلی وقته گفتنCool

آقا من تسلیم!!!!
جناب کینگ مکس خودت به فریادم برس!!!!Idea

RE: روز تجمع - شنبه ۶ تیرماه ساعت ۱۰-۱۱ + دانلود نامه اعتراضی برای امضا - kingmax - 30 خرداد ۱۳۹۴ ۰۲:۴۰ ب.ظ

سلام
خانم majoit نامه نسخه ورد توی صفحه قبل آقای balghoor گذاشتن شما یه لطفی کن اونو دانلود کن و ویرایش کن برای من بفرست بخونم ببینم کدام بهتره باز اگر به نتیجه نرسیدیم نهایتش یک نظرسنجی یک روزه برای نامه مجبوریم بذاریم چون اینجوری وقت میگذره و به نتیجه ای هم نمیرسیم
ممنون