کاریکاتور و تصاویر خنده دار - نسخهی قابل چاپ |
کاریکاتور و تصاویر خنده دار - mamat - 30 آبان ۱۳۹۰ ۰۱:۵۰ ب.ظ
دوربین ۹۰: تازگیا نیوکمپ با بازیکنان و تماشاگران برای اردو به ایران آمده بودند. با گزارش عادل فردوسی پور: اوه اوه ببینیـــــــــن چه لــــــــــگدی میزنه تو صورتــــــش، این بازیکـــــــــــن. یکی باید اونجـــــا اونــــو نجـــــــات بده. تماشاگـــــــــران، غــــــــــرق در تماشای این صحنه شدند. کـــــــارت قرمز رو که صـــــد در صــــــد داره. من خیلی متاسفم از این صحنـــــــه هـــــــــا که در فوتبال میبینیم. این حرکـــــــــــــــــــــــات شبیه حرکات ورزشهای رزمیـــــــــه. اینم دو تن از افتخارات فوتبال ایران، زمانی که جوون بودن و رفته بودن آلمان. واقعا آیا اونها فوتبالیست بودن، یا اینهایی که امروز آبروی فوتبال مارو با حرکات غیر ورزشی ناشایست میبرن(حالا فوتبال بلد نیستن جهنم)؟!!!!! |
کاریکاتور و تصاویر خنده دار - mamat - 01 آذر ۱۳۹۰ ۰۲:۲۲ ق.ظ
زندگی در سال ۳۰۰۰!!!!! |
RE: کاریکاتور و تصاویر خنده دار - maryami - 01 آذر ۱۳۹۰ ۱۰:۰۲ ق.ظ
(۰۱ آذر ۱۳۹۰ ۰۲:۲۲ ق.ظ)mamat نوشته شده توسط: زندگی در سال ۳۰۰۰!!!!! آخ من داشتم پای لپ تاپم چیزی می خوردم و خوشحال این عکسها رو نگاه می کردم. اینجوری بعد یهو این عکس دومیه رو دیدم |
کاریکاتور و تصاویر خنده دار - ملیکا - ۰۱ آذر ۱۳۹۰ ۱۱:۵۰ ق.ظ
|
کاریکاتور و تصاویر خنده دار - uniquegirl - 01 آذر ۱۳۹۰ ۱۰:۲۲ ب.ظ
میدونین چینی ژاپنیها به دوقلو چی میگن؟!!! این چون آن، آن چون این |
کاریکاتور و تصاویر خنده دار - mat - 06 آذر ۱۳۹۰ ۱۲:۰۹ ق.ظ
بر عکس شدهها |
RE: کاریکاتور و تصاویر خنده دار - mosaferkuchulu - 06 آذر ۱۳۹۰ ۱۲:۱۷ ق.ظ
(۰۶ آذر ۱۳۹۰ ۱۲:۰۹ ق.ظ)mat نوشته شده توسط: بر عکس شدهها چی بر عکس شده؟؟/ (۰۱ آذر ۱۳۹۰ ۱۰:۲۲ ب.ظ)uniquegirl نوشته شده توسط: میدونین چینی ژاپنیها به دوقلو چی میگن؟!!! خوش به حال مامانشون!دوتا فرشتهی خوشکل داره! |
RE: کاریکاتور و تصاویر خنده دار - mat - 06 آذر ۱۳۹۰ ۱۲:۲۹ ق.ظ
(۰۶ آذر ۱۳۹۰ ۱۲:۱۷ ق.ظ)mosaferkuchulu نوشته شده توسط:(06 آذر ۱۳۹۰ ۱۲:۰۹ ق.ظ)mat نوشته شده توسط: بر عکس شدهها دقت کن مسافر کوچولو دقت کن...هنگام عکس گرفتن میگن چی؟ |
کاریکاتور و تصاویر خنده دار - mosaferkuchulu - 06 آذر ۱۳۹۰ ۱۲:۴۸ ق.ظ
cheese خنگ شدم رفت! |
RE: کاریکاتور و تصاویر خنده دار - mat - 06 آذر ۱۳۹۰ ۰۱:۱۱ ق.ظ
(۰۶ آذر ۱۳۹۰ ۱۲:۴۸ ق.ظ)mosaferkuchulu نوشته شده توسط:افررررررررریننننن مضرات زیاد خوندنه... تو میتونی من مطمئنم |
RE: کاریکاتور و تصاویر خنده دار - mosaferkuchulu - 06 آذر ۱۳۹۰ ۰۱:۲۲ ق.ظ
(۰۶ آذر ۱۳۹۰ ۰۱:۱۱ ق.ظ)mat نوشته شده توسط:(06 آذر ۱۳۹۰ ۱۲:۴۸ ق.ظ)mosaferkuchulu نوشته شده توسط:افررررررررریننننن زیاد خوندن چی؟ مضرات تو فشار بودن و گیر کردن بین بی خیالی و آیندهی نا معلومه!(می خواستم بنویسم نا مجهول) نابود شدم رفت! |
کاریکاتور و تصاویر خنده دار - Xilinx - 06 آذر ۱۳۹۰ ۰۱:۳۸ ق.ظ
منم متوجه نشدم چی برعکس شدهها |
RE: کاریکاتور و تصاویر خنده دار - mat - 06 آذر ۱۳۹۰ ۱۲:۰۶ ب.ظ
(۰۶ آذر ۱۳۹۰ ۰۱:۳۸ ق.ظ)mthsh نوشته شده توسط: منم متوجه نشدم چی برعکس شدهها مثل اینکه باید ۱ توضیح روی شکل بدم...نمیگم...دقت کنید میفهمید...خودتون کشف کنید بهتره... |
کاریکاتور و تصاویر خنده دار - ملیکا - ۰۶ آذر ۱۳۹۰ ۰۹:۲۹ ب.ظ
|
RE: کاریکاتور و تصاویر خنده دار - mat - 07 آذر ۱۳۹۰ ۰۱:۳۹ ق.ظ
(۰۶ آذر ۱۳۹۰ ۱۰:۱۵ ب.ظ)padideh نوشته شده توسط:(06 آذر ۱۳۹۰ ۱۲:۰۹ ق.ظ)mat نوشته شده توسط: بر عکس شدهها مرسی پدیده جان ...مسافر کوچولو هم لطف کرد گفت...من خودم اولش نفهمیدم ولی بعد کلی خندیدم.. |