تالار گفتمان مانشت
ثبت نام گروهی آزمونهای آزمایشی مدرسان شریف با تخفیف ۵۰ درصد برای اعضای مانشت - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸
ثبت نام گروهی آزمونهای آزمایشی مدرسان شریف با تخفیف ۵۰ درصد برای اعضای مانشت - arghavanp - 15 مهر ۱۳۹۳ ۰۱:۰۳ ب.ظ

مگه نگفتید هر رشته ای باشیم مشکلی نداره؟؟

ثبت نام گروهی آزمونهای آزمایشی مدرسان شریف با تخفیف ۵۰ درصد برای اعضای مانشت - mamadoo - 15 مهر ۱۳۹۳ ۰۶:۳۱ ب.ظ

سلام .. منم مشخصاتمو برای اون ایمیل فرستادم(کامپیوتر)...امیدوارم تربیبی اثر داده شه.
با تشکر.

RE: ثبت نام گروهی آزمونهای آزمایشی مدرسان شریف با تخفیف ۵۰ درصد برای اعضای مانشت - ziba.O - 15 مهر ۱۳۹۳ ۰۸:۲۴ ب.ظ

(۱۵ مهر ۱۳۹۳ ۰۱:۰۳ ب.ظ)arghavanp نوشته شده توسط:  مگه نگفتید هر رشته ای باشیم مشکلی نداره؟؟

منظور ایشون از هر رشته مجموعه it،کامپیوتر و علوم بوده

ثبت نام گروهی آزمونهای آزمایشی مدرسان شریف با تخفیف ۵۰ درصد برای اعضای مانشت - raha_ce - 17 مهر ۱۳۹۳ ۱۲:۵۴ ب.ظ

دوستان اسم ما تو این لیست هست , یه ایمیل هم از مدرسان دریافت کردیم ولی به نمایندگی شهرمون که رفتیم گفتن اسم ها نیومده,, با تهران هم که تماس گرفتن گفتن , هنوز نفرستادیم!!! طرفی مهلت ثبت نام امروز تموم میشه! آیا واقعاً چرا ؟؟؟؟؟؟؟
چه باید کرد ؟؟؟

RE: ثبت نام گروهی آزمونهای آزمایشی مدرسان شریف با تخفیف ۵۰ درصد برای اعضای مانشت - MLMSecurity - 20 مهر ۱۳۹۳ ۰۲:۱۲ ب.ظ

سلام به همه دوستان

من ۱۴ مهر به اون آدرس ایمیل زدم ولی الآن اسمم اینجا نیست، چیکار کنم؟

ثبت نام گروهی آزمونهای آزمایشی مدرسان شریف با تخفیف ۵۰ درصد برای اعضای مانشت - bazardeh - 30 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۴۶ ب.ظ

برای ارشد ۹۵ میشه این کار رو کرد

لطفا جواب بدید

RE: ثبت نام گروهی آزمونهای آزمایشی مدرسان شریف با تخفیف ۵۰ درصد برای اعضای مانشت - ana9940 - 30 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۳:۱۶ ب.ظ

(۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۴۶ ب.ظ)bazardeh نوشته شده توسط:  برای ارشد ۹۵ میشه این کار رو کرد

لطفا جواب بدید

آره میشه. پارسه و مدرسان معمولا چند سال هست که این تخفیف گروهی رو برای اعضای مانشت می گذارن، فقط زمانش که رسید به نمایندگی هاشون زنگ بزنید و شرایطش رو دقیق بپرسید.

ثبت نام گروهی آزمونهای آزمایشی مدرسان شریف با تخفیف ۵۰ درصد برای اعضای مانشت - پوونه - ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۳:۱۹ ب.ظ

چقدر عجولید!
هنوز اردیبهشت تموم نشده
از حالا ببینن انقدر هول هستید ناز میکنن واسمون!
بذارید یه چن وقت بگذره میگن که تخفیف میدن بهمون یا نه.

ثبت نام گروهی آزمونهای آزمایشی مدرسان شریف با تخفیف ۵۰ درصد برای اعضای مانشت - kazhal@ - 30 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۳:۱۹ ب.ظ

دیروز همایش پارسه بود...گفتن بالای ده نفر سی درصد تخفیف میدن...

ثبت نام گروهی آزمونهای آزمایشی مدرسان شریف با تخفیف ۵۰ درصد برای اعضای مانشت - bazardeh - 30 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۵:۳۱ ب.ظ

تشکر از جواباتون پس حدود تیر پیگیر باشیم دیگه

ثبت نام گروهی آزمونهای آزمایشی مدرسان شریف با تخفیف ۵۰ درصد برای اعضای مانشت - mahdijavid - 11 خرداد ۱۳۹۴ ۰۶:۱۲ ق.ظ

باسلام.امسال هم این تخفیفات هست؟؟چجوریه؟

ثبت نام گروهی آزمونهای آزمایشی مدرسان شریف با تخفیف ۵۰ درصد برای اعضای مانشت - جوانه - ۱۱ خرداد ۱۳۹۴ ۰۴:۰۷ ب.ظ

سلام بچه ها پارسه یا مدرسان؟

منم می خوام آزمونای آزمایشی ۹۵ رو شرکت کنم.

ثبت نام گروهی آزمونهای آزمایشی مدرسان شریف با تخفیف ۵۰ درصد برای اعضای مانشت - abbas1368 - 20 خرداد ۱۳۹۴ ۱۱:۰۴ ب.ظ

سلام دوستان
من ویکی از دوستانم هم واسه سال ۹۵هستیم فقط کسی از چگونگی ثبت نامش خبر داره