ثبت نام گروهی آزمونهای آزمایشی مدرسان شریف با تخفیف ۵۰ درصد برای اعضای مانشت - نسخهی قابل چاپ |
ثبت نام گروهی آزمونهای آزمایشی مدرسان شریف با تخفیف ۵۰ درصد برای اعضای مانشت - arghavanp - 15 مهر ۱۳۹۳ ۰۱:۰۳ ب.ظ
مگه نگفتید هر رشته ای باشیم مشکلی نداره؟؟ |
ثبت نام گروهی آزمونهای آزمایشی مدرسان شریف با تخفیف ۵۰ درصد برای اعضای مانشت - mamadoo - 15 مهر ۱۳۹۳ ۰۶:۳۱ ب.ظ
سلام .. منم مشخصاتمو برای اون ایمیل فرستادم(کامپیوتر)...امیدوارم تربیبی اثر داده شه. با تشکر. |
RE: ثبت نام گروهی آزمونهای آزمایشی مدرسان شریف با تخفیف ۵۰ درصد برای اعضای مانشت - ziba.O - 15 مهر ۱۳۹۳ ۰۸:۲۴ ب.ظ
(۱۵ مهر ۱۳۹۳ ۰۱:۰۳ ب.ظ)arghavanp نوشته شده توسط: مگه نگفتید هر رشته ای باشیم مشکلی نداره؟؟ منظور ایشون از هر رشته مجموعه it،کامپیوتر و علوم بوده |
ثبت نام گروهی آزمونهای آزمایشی مدرسان شریف با تخفیف ۵۰ درصد برای اعضای مانشت - raha_ce - 17 مهر ۱۳۹۳ ۱۲:۵۴ ب.ظ
دوستان اسم ما تو این لیست هست , یه ایمیل هم از مدرسان دریافت کردیم ولی به نمایندگی شهرمون که رفتیم گفتن اسم ها نیومده,, با تهران هم که تماس گرفتن گفتن , هنوز نفرستادیم!!! طرفی مهلت ثبت نام امروز تموم میشه! آیا واقعاً چرا ؟؟؟؟؟؟؟ چه باید کرد ؟؟؟ |
RE: ثبت نام گروهی آزمونهای آزمایشی مدرسان شریف با تخفیف ۵۰ درصد برای اعضای مانشت - MLMSecurity - 20 مهر ۱۳۹۳ ۰۲:۱۲ ب.ظ
سلام به همه دوستان من ۱۴ مهر به اون آدرس ایمیل زدم ولی الآن اسمم اینجا نیست، چیکار کنم؟ |
ثبت نام گروهی آزمونهای آزمایشی مدرسان شریف با تخفیف ۵۰ درصد برای اعضای مانشت - bazardeh - 30 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۴۶ ب.ظ
برای ارشد ۹۵ میشه این کار رو کرد لطفا جواب بدید |
RE: ثبت نام گروهی آزمونهای آزمایشی مدرسان شریف با تخفیف ۵۰ درصد برای اعضای مانشت - ana9940 - 30 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۳:۱۶ ب.ظ
(۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۴۶ ب.ظ)bazardeh نوشته شده توسط: برای ارشد ۹۵ میشه این کار رو کرد آره میشه. پارسه و مدرسان معمولا چند سال هست که این تخفیف گروهی رو برای اعضای مانشت می گذارن، فقط زمانش که رسید به نمایندگی هاشون زنگ بزنید و شرایطش رو دقیق بپرسید. |
ثبت نام گروهی آزمونهای آزمایشی مدرسان شریف با تخفیف ۵۰ درصد برای اعضای مانشت - پوونه - ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۳:۱۹ ب.ظ
چقدر عجولید! هنوز اردیبهشت تموم نشده از حالا ببینن انقدر هول هستید ناز میکنن واسمون! بذارید یه چن وقت بگذره میگن که تخفیف میدن بهمون یا نه. |
ثبت نام گروهی آزمونهای آزمایشی مدرسان شریف با تخفیف ۵۰ درصد برای اعضای مانشت - kazhal@ - 30 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۳:۱۹ ب.ظ
دیروز همایش پارسه بود...گفتن بالای ده نفر سی درصد تخفیف میدن... |
ثبت نام گروهی آزمونهای آزمایشی مدرسان شریف با تخفیف ۵۰ درصد برای اعضای مانشت - bazardeh - 30 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۵:۳۱ ب.ظ
تشکر از جواباتون پس حدود تیر پیگیر باشیم دیگه |
ثبت نام گروهی آزمونهای آزمایشی مدرسان شریف با تخفیف ۵۰ درصد برای اعضای مانشت - mahdijavid - 11 خرداد ۱۳۹۴ ۰۶:۱۲ ق.ظ
باسلام.امسال هم این تخفیفات هست؟؟چجوریه؟ |
ثبت نام گروهی آزمونهای آزمایشی مدرسان شریف با تخفیف ۵۰ درصد برای اعضای مانشت - جوانه - ۱۱ خرداد ۱۳۹۴ ۰۴:۰۷ ب.ظ
سلام بچه ها پارسه یا مدرسان؟ منم می خوام آزمونای آزمایشی ۹۵ رو شرکت کنم. |
ثبت نام گروهی آزمونهای آزمایشی مدرسان شریف با تخفیف ۵۰ درصد برای اعضای مانشت - abbas1368 - 20 خرداد ۱۳۹۴ ۱۱:۰۴ ب.ظ
سلام دوستان من ویکی از دوستانم هم واسه سال ۹۵هستیم فقط کسی از چگونگی ثبت نامش خبر داره |