تالار گفتمان مانشت
[مهم] بسته مانشت - در راستای عدالت آموزشی - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ۱۰
RE: [مهم] بسته مانشت - در راستای عدالت آموزشی - arshad91 - 24 مهر ۱۳۸۹ ۰۱:۵۲ ق.ظ

چه کمکی ؟
شبکه: جزوه دانشگاه امیر کبیر (دکتر صادقیان و دکتر صبایی)

این جزوه هیج جا پیدا نمیشه کسی هست داشته باشش ؟

[مهم] بسته مانشت - در راستای عدالت آموزشی - hanif - 24 مهر ۱۳۸۹ ۱۲:۲۳ ب.ظ

چه کمکی؟

[مهم] بسته مانشت - در راستای عدالت آموزشی - admin - 24 مهر ۱۳۸۹ ۰۱:۰۵ ب.ظ

چه کمکی Big Grin

[مهم] بسته مانشت - در راستای عدالت آموزشی - arshad91 - 24 مهر ۱۳۸۹ ۰۴:۵۴ ب.ظ

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

وبلاگ نفر سوم معماری شریف شاید بتونه کمکمون کنه من براش کامنت گذاشتم شاید استاد شما بتونی هر چی باشه شما استادشی خوب
پول چطور باید واریز کنیم ؟

RE: [مهم] بسته مانشت - در راستای عدالت آموزشی - SarahArshad - 24 مهر ۱۳۸۹ ۰۵:۱۱ ب.ظ

(۲۴ مهر ۱۳۸۹ ۰۴:۵۴ ب.ظ)arshad91 نوشته شده توسط:  
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

وبلاگ نفر سوم معماری شریف شاید بتونه کمکمون کنه من براش کامنت گذاشتم شاید استاد شما بتونی هر چی باشه شما استادشی خوب
پول چطور باید واریز کنیم ؟
دوست عزیز ایشون از دوستان همین جا بوده وهست و مصاحبه ایشون تو بخش مصاحبه‌ها هست که آقای سهیل زحمتش رو کشیده .ایشون کمکهایی هم به دوستان اینجا داشته اند وراهنمایی های بسیاری برای دوستان داشتند.

[مهم] بسته مانشت - در راستای عدالت آموزشی - arshad91 - 24 مهر ۱۳۸۹ ۰۵:۱۸ ب.ظ

من نمی دونستم ببخشید من خیلی نیست اومدم

[مهم] بسته مانشت - در راستای عدالت آموزشی - hanif - 24 مهر ۱۳۸۹ ۰۵:۵۸ ب.ظ

Huhدکتر چه کمکی مخفف استاد چه کمکی در مورد بسته از دستمون بر میاد. گفتین کمک نیاز دارینHuh

[مهم] بسته مانشت - در راستای عدالت آموزشی - arshad91 - 25 مهر ۱۳۸۹ ۰۵:۱۶ ب.ظ

یه سری ویس هم اینجا هست
من مشکل اپ لود جزوه دارم

[مهم] بسته مانشت - در راستای عدالت آموزشی - ROZA - 25 مهر ۱۳۸۹ ۰۶:۱۲ ب.ظ

سلام
میشه تست های کنکور چند سال اخیر رو هم به بسته اضافه کنید؟

RE: [مهم] بسته مانشت - در راستای عدالت آموزشی - hamidkhl - 25 مهر ۱۳۸۹ ۰۷:۱۶ ب.ظ

(۲۵ مهر ۱۳۸۹ ۰۶:۱۲ ب.ظ)ROZA نوشته شده توسط:  سلام

تستهای سالهای پیش (از ۷۹ تا ۸۹) تو سایت دکتر قدسی هست

[مهم] بسته مانشت - در راستای عدالت آموزشی - Passerby - 25 مهر ۱۳۸۹ ۰۸:۲۷ ب.ظ

سلام دوستان.
همگی خدا قوت.
دستتون درد نکنه.
یه سوال‌: این بسته شامل دروس IT هم میشه؟

[مهم] بسته مانشت - در راستای عدالت آموزشی - salnet - 25 مهر ۱۳۸۹ ۰۹:۱۸ ب.ظ

سلام و خسته نباشید به همه مخصوصا دکتر عزیز
بچه‌ها اینقدر عجله نکنین.بذارین حداقل بسته یه چیز جالبی از آب در بیاد.
یه مقدار به جلوتر خودتون هم نیگاه بندازین فعلا از همین جزواتی که هست و دارین که احتمالا کم هم نیست استفاده کنین حالا این بسته معجزه که نمیخواد بکنه لااقل یه بسته باشه که اگه برای همه فرستاده شد دو هفته بعد دکتر پشیمون نشه که چرا این فایلهای جدید رو اضافه نکرده و شما بتونین برای سالیان بعد هم روی بسته حساب باز کنین و برای آپدیت بسته آموزشی بشه مثلا پکیج هایی جدیدی حداقل یک ساله تعریف کرد نه دیگه دو هفته ای...
پس کمی صبور باشد و بیشتر از اینکه بخواین روی این بسته حساب کنید روی منابعی که خودتون دارین حساب باز کنید و یا منابعی که نیاز ضروری هم دارین براحتی خودتون میتونید از اینترنت دانلود کنید که منابع و سایتهای خوبی هم توی این انجمن معرفی شده.
و این بسته امیدوارم یه بسته جامعی از آب در بیاد.

با ارزوی توفیق برای همه

RE: [مهم] بسته مانشت - در راستای عدالت آموزشی - admin - 26 مهر ۱۳۸۹ ۱۲:۴۳ ق.ظ

(۲۵ مهر ۱۳۸۹ ۰۷:۱۶ ب.ظ)hamidkhl نوشته شده توسط:  
(25 مهر ۱۳۸۹ ۰۶:۱۲ ب.ظ)ROZA نوشته شده توسط:  سلام

تستهای سالهای پیش (از ۷۹ تا ۸۹) تو سایت دکتر قدسی هست

هی یادش به خیر، اصلاً کسی می پرسه که این فایل‌ها با زحمت کیا اونجا گذاشته شدن؟ Smile

کاش یه امضا گوشه یکی از اونها می کردم Big Grin

RE: [مهم] بسته مانشت - در راستای عدالت آموزشی - Soheil - 26 مهر ۱۳۸۹ ۰۱:۱۷ ب.ظ

(۲۳ مهر ۱۳۸۹ ۱۱:۱۴ ب.ظ)admin نوشته شده توسط:  مرتب شد لیست همه رو می گذارم. در هر حال شما لینک های مفید رو ارسال کنید.

بچه‌ها اینجا آفاق خانم به موضوع باز کرده، اگه کسی میخواد کمک کنه، لینک‌ها رو می تونید اینجا بذارید:

فقط دقت کنید که لینک تکراری نذارید دوباره کاری بشه

[مهم] بسته مانشت - در راستای عدالت آموزشی - zolfaghari - 26 مهر ۱۳۸۹ ۰۳:۵۵ ب.ظ

با سلام
تهیه این بسته‌ها واقعا میتونه به خیلیا کمک کنه مخصوصا اونهایی که توانایی مالی رفتن به کلاس های کنکور رو ندارند.
خوشحال میشم تو این طرح خیرخواهانه سهیم باشم.