همکاری دسته جمعی بچه های آی تی در رابطه با بازگرداندن کد آی تی شریف - نسخهی قابل چاپ |
همکاری دسته جمعی بچه های آی تی در رابطه با بازگرداندن کد آی تی شریف - keywan78 - 18 خرداد ۱۳۹۳ ۰۱:۴۴ ب.ظ
آقا این صدف خانووم و آقای شرلوک کجاهستن بخاطر پیگیریهاشون چند ده نفر فدایی دارن من که نمی تونم با زبان ازشون تشکر کنم. ....................................................................... آقا به منم زنگ نزدن، ولی من پیش بینی اینو کرده بودم که درست بشه و انتخابام رو ویرایش نکرده بودم. |
RE: همکاری دسته جمعی بچه های آی تی در رابطه با بازگرداندن کد آی تی شریف - leo.leo - 18 خرداد ۱۳۹۳ ۰۱:۴۶ ب.ظ
بچهها به هر کدومتون که یه چیز گفتن!!!!!!! یکی بره خودش درست کنه یکی فکس کنه یکی دوست داره انتخاب چندمش باشه که خودشون وارد کنن یعنی چی آخه دوستای که دیروز رفتن بهشون دقیقا چی گفتن؟ |
همکاری دسته جمعی بچه های آی تی در رابطه با بازگرداندن کد آی تی شریف - ata_it88 - 18 خرداد ۱۳۹۳ ۰۱:۴۸ ب.ظ
بچه ها شماره ای که به من زنگ زد کدش ۲۶۳ بود!!شماره ای که به شما هم زنگ زد همین بود؟اخه یه کم عجیبه |
همکاری دسته جمعی بچه های آی تی در رابطه با بازگرداندن کد آی تی شریف - reza777gh - 18 خرداد ۱۳۹۳ ۰۱:۵۲ ب.ظ
(۱۸ خرداد ۱۳۹۳ ۰۱:۴۸ ب.ظ)ata_it88 نوشته شده توسط: بچه ها شماره ای که به من زنگ زد کدش ۲۶۳ بود!!شماره ای که به شما هم زنگ زد همین بود؟اخه یه کم عجیبهجدی؟!!! سرچ کردم این کد شهری به نام کارزین هست! از توابع استان فارس! نکنه سرکاریم صدف خانم و علی آقا شرلوئک هولمز کجان تورو خدا یه چیزی بگن |
همکاری دسته جمعی بچه های آی تی در رابطه با بازگرداندن کد آی تی شریف - arostami - 18 خرداد ۱۳۹۳ ۰۱:۵۹ ب.ظ
اون کد شهرستان کرج هستش که سازمان سنجش اونجا واقع شده |
RE: همکاری دسته جمعی بچه های آی تی در رابطه با بازگرداندن کد آی تی شریف - mrdkmrdk - 18 خرداد ۱۳۹۳ ۰۱:۵۹ ب.ظ
سلام به همگی قضیه بوداره!!!! این شماره مال کجاست؟ ستجش مگه تو تهران نیست!!!!! |
همکاری دسته جمعی بچه های آی تی در رابطه با بازگرداندن کد آی تی شریف - it866 - 18 خرداد ۱۳۹۳ ۰۲:۰۳ ب.ظ
آقا شماره رو پاک کنید. الان DDoS attck روش میزنن!!!!!!!!!! |
RE: همکاری دسته جمعی بچه های آی تی در رابطه با بازگرداندن کد آی تی شریف - mamadzebal - 18 خرداد ۱۳۹۳ ۰۲:۰۵ ب.ظ
(۱۸ خرداد ۱۳۹۳ ۰۱:۵۹ ب.ظ)mrdkmrdk نوشته شده توسط: سلام به همگی این سنجش که زنگ زده به ما توی ماهشهر کرج هستش، این شماره هم مال اونجاست. به من گفت فکس کن که میخوای انتخاب چندمت باشه ولی از اینکه شبانش چی میشه و اینا اصلا اطلاعی نداشت. کدش رو هم ۲۱۲۰۵ گفت. |
RE: همکاری دسته جمعی بچه های آی تی در رابطه با بازگرداندن کد آی تی شریف - reza777gh - 18 خرداد ۱۳۹۳ ۰۲:۰۶ ب.ظ
البته زمیباوه هم همین کد رو داره!! امیدوارم دفتر سنجش اونجا نباشه اینم سایت مخابرات مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. فقط یه شوخی بود |
RE: همکاری دسته جمعی بچه های آی تی در رابطه با بازگرداندن کد آی تی شریف - mahmoudi_2020 - 18 خرداد ۱۳۹۳ ۰۲:۱۵ ب.ظ
(۱۸ خرداد ۱۳۹۳ ۰۱:۴۸ ب.ظ)ata_it88 نوشته شده توسط: بچه ها شماره ای که به من زنگ زد کدش ۲۶۳ بود!!شماره ای که به شما هم زنگ زد همین بود؟اخه یه کم عجیبه نه دیگه استان البرز ، کرج ۰۲۶۳ . اگه اشتباه نکنم بخشهایی از سازمان سنجش توو کرج هستن . |
همکاری دسته جمعی بچه های آی تی در رابطه با بازگرداندن کد آی تی شریف - dornajo0on - 18 خرداد ۱۳۹۳ ۰۲:۱۶ ب.ظ
شاید ی عده ای نشستن ی توطئه چیدن با هدف اینکه دیگه پیگیری نشه... به من زنگ زدن میگن فکس کن خب تاییدش چی میشه... (اینم ی زاویه بدبینانه به موضوع )) |
همکاری دسته جمعی بچه های آی تی در رابطه با بازگرداندن کد آی تی شریف - gholizadeh1992 - 18 خرداد ۱۳۹۳ ۰۲:۱۷ ب.ظ
به این شماره درخواستتون رو فکس کنید ، شماره داوطلبی و کد رشته (۲۱۲۰۵) و اینکه انتخاب چندمتون هست رو بیان کنید ، کپی مدارکو ( کارت ملی ) هم بفرستین براشون ، زیر نامه درخواستیتون حتما امضا باشه ۹۸۲۶۳۶۱۸۲۳۶۱ خود سنجشه نگران نباشین |
RE: همکاری دسته جمعی بچه های آی تی در رابطه با بازگرداندن کد آی تی شریف - sherlock holmes - 18 خرداد ۱۳۹۳ ۰۲:۲۴ ب.ظ
(۱۸ خرداد ۱۳۹۳ ۰۱:۵۹ ب.ظ)mrdkmrdk نوشته شده توسط: سلام به همگی سلام بچه ها منم الان مطلع شدم و یکی از دوستان زنگ زد گفت که همچین قضیه ای شده.. هیچی درباره این قضیه نمیدونم اما الان با منشی معاون دکتر خدایی تماس گرفتم و بهشون توضیح دادم و این شماره رو هم بهشون گفتم و گفتن که این شماره قسمت ازمون های سازمان سنجش و از این لحاظ قابل اطمینان هستش و میتونین باهاشون همکاری کنین.. فقط گفتن اگر زنگ زدن اسم و فامیل اون کارشناس بپرسین که بشه باز پیگیری کرد که از طرف سازمان مورد تایید هست یا خیر... در همین حد من اطلاع دارم و دیروز هم اتفاق خاصی نیفتاد لازم به شرح باشه. از این جهت که ما از صبح تا ۱۲:۳۰ تو دانشگاه شریف منتظر دکتر ربیعی شدیم و دیگه به کار دیگه نرسیدیم.. اشالله که درست بشه و پیگیرها نتیجه مطلوب داشته باشه... |
RE: همکاری دسته جمعی بچه های آی تی در رابطه با بازگرداندن کد آی تی شریف - mahmoudi_2020 - 18 خرداد ۱۳۹۳ ۰۲:۲۵ ب.ظ
(۱۸ خرداد ۱۳۹۳ ۰۱:۱۲ ب.ظ)gholizadeh1992 نوشته شده توسط:(18 خرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۵۳ ب.ظ)mahmoudi_2020 نوشته شده توسط: بچه ها گفتن چیا رو فکس کنید ؟فکس ؟ فکس نمیخواد که ، فقط از من سوال پرسید کفت شریفو کجا بذارم ، گفتم بذار اول ، همین نه بابا گفت که به این شماره که بهم داد درخواست رو فکس کنم و همچنین کپی شناسنامه هم. |
RE: همکاری دسته جمعی بچه های آی تی در رابطه با بازگرداندن کد آی تی شریف - leo.leo - 18 خرداد ۱۳۹۳ ۰۲:۲۹ ب.ظ
بچهها به منم زنگ زدن از همین شماره گفتن فقط کد ۲۱۲۰۵ هست بقیه کدها اضافه نشده ظرفیتش هم نمیدونست چند نفره بعد گفت تو فکس درخواست بنویس که میخوای کدوم انتخابت باشه و بگو که بقیه انتخابات شیفت پیداکنن پایین فقط هم کپی شناسنامه یا کارت ملی لازمه و امضا گفتم کارنامه و شماره داوطلبی هم میخواد گفت:نه |