|
|
زمان اعلام نتایج اولیه ارشد ۹۳ سراسری - نسخهی قابل چاپ |
RE: زمان اعلام نتایج اولیه ارشد ۹۳ سراسری - ahoo_vahshi93 - 17 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۳۵ ب.ظ
(۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۰۱ ب.ظ)Abi رز نوشته شده توسط: دوستان سلام روزانه و شبانه خیر حس تک تک شما رو می فهمم باوجود اینکه حس بدیه ولی من دوس داشتم این حس رو زیاد سرنوشت خودتون رو به قبولی یا عدم قبولی توی ارشد ندید و در صورتی که خدایی نکرده رتبه خوبی نیاوردید ناامید از زندگی نشین خیلی از بچه ها ارشد رو هم گرفتن ولی همچنان ... |
|
زمان اعلام نتایج اولیه ارشد ۹۳ سراسری - shimaa - 17 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۵۲ ب.ظ
چه باحای بود شعرت....خوبه که مخت دم اعلام نتایج داره خوب کار میکنه ها!!! (۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۰۷ ب.ظ)AI. نوشته شده توسط: بچه ها من خواب دیدم رتبم ۹/۵ شده. یعنی افتادم؟ |
|
زمان اعلام نتایج اولیه ارشد ۹۳ سراسری - Abi رز - ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۲:۰۴ ب.ظ
مرسی آهوی وحشی از جوابت آموزش محور چه جوریه ؟ جزو روزانه ها به حساب میاد آیا ؟ چه رتبه ای برای قبولیش لازمه؟ غیر انتفاعی و مجازی چی؟ جای خوبی میشه با این درصدا آورد؟ اصلا به درد می خورن؟ |
RE: زمان اعلام نتایج اولیه ارشد ۹۳ سراسری - ahoo_vahshi93 - 17 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۲:۱۶ ب.ظ
(۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۲:۰۴ ب.ظ)Abi رز نوشته شده توسط: مرسی آهوی وحشی از جوابت خواهش می کنم آموزش محور فقط درس آموزش می بینی و پژوهش و پایان نامه ای در کار نیست معمولا برای مصاحبه دکتری به آموزش محور بودن گیر میدن غیرانتفاعی خب هزینه رو باید پرداخت کنی و مدرک غیرانتفاعی می گیرین مجازی هم که اصلا دانشگاه نمیرین و به صورت اینترنتی درس ها رو آموزش میبینین به نظر من غیرانتفاعی یا مجازی احتمال قبولی دارین و قبول میشین بستگی به هدفتون داره اگه فقط مثل خیلی ها قصد دارین فقط ارشد بخونین و کارتون آماده است و فقط مدرک ارشد می خواد خب همین ها هم میتونه خوب باشه ولی اگه با هدف کسب علم و دانش و کارهای پژوهشی و ادامه تحصیل پیش میرین، به نظر من یک سال دیگه بخونین تا جای خوب قبول شین |
|
زمان اعلام نتایج اولیه ارشد ۹۳ سراسری - shvh - 17 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۳۸ ب.ظ
هرچی به خودم میگم بابا تو که تلاشتو کردی دیگه هرچی خیرو صلاحه، بسپار به خدا ..... ولی بازم یه حال عجیبی دارم. چون کنکورمو خیلی بدتره تصورم دادم ![]() خدا کنه این چند روزه بشه ۱ روز ، ۱روزم بگذره و همه خوشحال بشین از نتیجه هاتون. منم همینطور
|
|
RE: زمان اعلام نتایج اولیه ارشد ۹۳ سراسری - fz_916 - 17 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۴۵ ب.ظ
دو سال پیش داداشم سربازی بود، من جواب کنکورشو دیدم، پارسال هم برای خواهرم را دیدم. وقتی امسال لحظه دیدن جواب خودم رو تصور می کنم، اینکه دارم اطلاعات شخصیمو وارد می کنم و دکمه "ورود" را می زنم و کارنامه ام به نمایش در میاد، نفسم بند میاد.
|
RE: زمان اعلام نتایج اولیه ارشد ۹۳ سراسری - amirhamzeh.azari - 17 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۵:۰۰ ب.ظ
(۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۳۸ ب.ظ)shvh نوشته شده توسط: هرچی به خودم میگم بابا تو که تلاشتو کردی دیگه هرچی خیرو صلاحه، بسپار به خدا ..... ایشالااااااا ![]()
|
|
زمان اعلام نتایج اولیه ارشد ۹۳ سراسری - gholizadeh1992 - 17 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۵:۰۴ ب.ظ
منکه هنوز خوابی ندیدم، این روزا خوابام همش آشفته اس |
|
RE: زمان اعلام نتایج اولیه ارشد ۹۳ سراسری - sahar_rostami2 - 17 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۵:۱۲ ب.ظ
مانشت دوباره شلوغ شد! دوستان منفی دهنده هم سخت مشغولن! زود باشین که یه هفته دیگه دوباره خلوت میشه کسی نیس بهش منفی بدینا ! از من گفتن!
|
|
زمان اعلام نتایج اولیه ارشد ۹۳ سراسری - keywan78 - 17 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۵:۵۹ ب.ظ
من خواب دیدم رتبم ۲۴ و ۱۳۰ شده ولی فک کنم باید در ۱۰ ضربش کنم تا رتبه واقعیم در بیاد |
|
RE: زمان اعلام نتایج اولیه ارشد ۹۳ سراسری - SaMiRa.e - 17 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۶:۰۸ ب.ظ
با اجازه دوستان منتظر نتایج ارشد ![]() فقط اینکه امیدتون به خدا باشه ، انشالله هرچی صلاح و خیر هست برای همه پیش بیاد . سال گذشته هم دوستانی که اصلا منتظر نتیجه خوب نبودند با بهترین رتبه قبول شدند ، پس هیچ چیزی غیرممکن نیست . با آرزوی موفقیت همه دوستان مانشتی
|
|
RE: زمان اعلام نتایج اولیه ارشد ۹۳ سراسری - aria - 17 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۶:۱۱ ب.ظ
متاسفانه عامل خرابی نتیجه کنکور امسال خودم بودم ۱ماه مونده به کنکور بریدم یک مشکلی هم برام پیش اومد نتونستم مدیریتش کنم بااینکه بد نخونده بودم نتونستم دوره وجمع بندی کنم این شد ،حالاکه وقت رسیدن نتایجه ،من باید به فکر سربازی باشم ولی درکل ادمی نیستم کم بیارم اخرش روی کنکور رو کم می کنم امیدوارم همه دوستان موفق باشن امیدشون رو هم از دست ندن |
RE: زمان اعلام نتایج اولیه ارشد ۹۳ سراسری - mojhde - 17 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۶:۱۴ ب.ظ
(۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۵:۰۴ ب.ظ)gholizadeh1992 نوشته شده توسط: منکه هنوز خوابی ندیدم، این روزا خوابام همش آشفته اسسخت گیری زیادم خیلی خوب نیستا بسپارید دست خدا بعدش با خیال راحت میشه زندگی رو ادامه داد چون هر چی به صلاح آدم باشه براش پیش میاد ... من واقعا از این روش جواب گرفتم
|
RE: زمان اعلام نتایج اولیه ارشد ۹۳ سراسری - zahra2012 - 17 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۶:۱۶ ب.ظ
(۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۴۵ ب.ظ)fz_916 نوشته شده توسط: دو سال پیش داداشم سربازی بود، من جواب کنکورشو دیدم، پارسال هم برای خواهرم را دیدم. وقتی امسال لحظه دیدن جواب خودم رو تصور می کنم، اینکه دارم اطلاعات شخصیمو وارد می کنم و دکمه "ورود" را می زنم و کارنامه ام به نمایش در میاد، نفسم بند میاد. این همه با جزیات روایت کردن آخه رواست؟؟!!!!! مردم از استرس کــــــــــــــــــــــــه
|
|
زمان اعلام نتایج اولیه ارشد ۹۳ سراسری - eh3an2010 - 17 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۶:۲۹ ب.ظ
من خواب دیدم دارن نتایج رو اعلام میکنن ما تو یه کلاسی بودیم مسئول سنجش هم پای تخته بود نمره ها رو حساب میکرد من خیلی استرس داشتم خلاصه مال همه رو که نوشته بود حساب کرد جز مال من دوستم پرسید این چن میشه چرا حساب نکردی گف این خیلی عالی زده داریم براش حساب میکنیم خلاصه یه مدت طولانی طول کشید (آقا اینقد خوشحال کننده بود تو خواب ذوق کردم) که آخرش گفتن ۱۲ شدی(تو کنکور آزمایشی بهترینش دور بر ۱۰۰ بود!!!!!!!:ی) راستش اینقد خوابه واقعی و با خوشحالی و طولانی شد که دیگه رتببم بد بشه عقده خوشحالی بعد دیدن نتایج رو ندرام!! آها تصمیم گرفتم اگه خوب شد هر کی پرسید خوب شده یا نه بهش بگم من نگاه نکردم تو برو نگاه کن و خلاصه کلی بگم اگه بد شده بهم آروم بگو وقتیم زنگید گف خوب شده میگم داری میپیچونیمو یه گریه الکی برم و .....!! |