کنکور آزاد ۹۰ را چطور دادید؟ - نسخهی قابل چاپ |
RE: کنکور آزاد ۹۰ را چطور دادید؟ - Hosein_2003 - 04 خرداد ۱۳۹۰ ۱۱:۲۶ ق.ظ
(۰۳ خرداد ۱۳۹۰ ۱۱:۵۵ ب.ظ)hamed_jon نوشته شده توسط: خوب حالا بریم سر نظریه زبان ها: ۴۲: من ۴۲ رو نزدم، نمیدونم چرا تو کلیدم هست ۴۳: گزینه های ۱ و ۳ و ۴ به وضوح ۱ رو تولید نمیکنند، پس غلط هستن ۴۵: با حذف شدن لامبداها، ۷ قاعده به خط اول و ۲ قاعده به خط دوم اضافه میشه در نهایت اینجوری میشه: S >ABaC ,Bac , ABa, AaC , a, aC ,Aa , Ba AB > BC , B , C B> b C > D D > d |
RE: کنکور آزاد ۹۰ را چطور دادید؟ - **sara** - 04 خرداد ۱۳۹۰ ۰۵:۲۴ ب.ظ
(۰۳ خرداد ۱۳۹۰ ۱۱:۵۵ ب.ظ)hamed_jon نوشته شده توسط: سارا ۳۷ چرا گزینه ۴؟سوال ۳۷ توی کتاب مقسمی هم هست(معرفی چند تابع بازگشتی معروف) مثلاً با اعداد a=15 و b=5: باقیمانده[tex]T\left( 15,5 \right )\rightarrow T(10,5) \to \ T(5,5) \to \T(0,5) \to \0 \to[/tex] سوال ۴۱ گزینه ۱ ۴۳ گزینه ۲ ۴۴ گزینه ۱ ۴۵ گزینه ۴ |
RE: کنکور آزاد ۹۰ را چطور دادید؟ - hamed_jon - 04 خرداد ۱۳۹۰ ۰۷:۰۰ ب.ظ
(۰۴ خرداد ۱۳۹۰ ۱۰:۱۲ ق.ظ)benaifur نوشته شده توسط:(03 خرداد ۱۳۹۰ ۱۱:۵۵ ب.ظ)hamed_jon نوشته شده توسط:(03 خرداد ۱۳۹۰ ۰۹:۱۸ ب.ظ)Hosein_2003 نوشته شده توسط:(03 خرداد ۱۳۹۰ ۰۹:۰۶ ب.ظ)hamed_jon نوشته شده توسط: دوستان من ریاضیم زیاد قوی نیست ولی جوگیر شدم ۲ تا از سوالات رو زدم خدا کنه منفی نشه، سوال ۳۰ گزینه ۱ و سوال ۳۱ گزینه ۳ زدم، میشه بهم با دلیلش بگین اینا درسته یا نه ؟ دستتون درد نکنه... آقا من نمیدونم چرا سر جلسه چندین تا عدد امتحان کردم گزینه ۳ در میومد ولی الان که حل میکنم گزینه ۴ میشه .....(اینو اشتب زدیم رفت) حالا بریم سروقت مدار منطقی: نظر دوستان در مورد این سوالات چیه؟ ۴۷ گزینه۴ ۴۸ گزینه ۲ ۴۹ گزینه ۳ ۵۰ گزینه ۴ |
RE: کنکور آزاد ۹۰ را چطور دادید؟ - Hosein_2003 - 04 خرداد ۱۳۹۰ ۰۸:۱۱ ب.ظ
(۰۴ خرداد ۱۳۹۰ ۰۷:۰۰ ب.ظ)hamed_jon نوشته شده توسط: حالا بریم سروقت مدار منطقی:۵۰ رو سر جلسه با ۲ تا عدد حل کرده بودم، ولی الان کامل بررسی کردم انگار اینم غلطه! چون وقتی در حالت ۱۱ هستیم (خط آخر ماکسها انتخاب میشه) یعنی حالت بعدیمون میشه X ~X یعنی به هیچ وجه به خود ۱۱ بر نمیگرده و یعنی همه گزینهها غلط !!! نظر بدید لطفا ! |
RE: کنکور آزاد ۹۰ را چطور دادید؟ - **sara** - 04 خرداد ۱۳۹۰ ۰۸:۲۵ ب.ظ
(۰۴ خرداد ۱۳۹۰ ۰۷:۰۰ ب.ظ)hamed_jon نوشته شده توسط: حالا بریم سروقت مدار منطقی: ۴۷ گزینه ۴ ۴۸ گزینه ۲ ۴۹ گزینه ۳ (مشابه سوال آزاد سال ۸۱) ۵۰ (گزینه صحیح وجود نداره. برای حالت فعلی [tex]q_{1} q_{0}= 1 1[/tex] امتحان کنید ) |
RE: کنکور آزاد ۹۰ را چطور دادید؟ - Hosein_2003 - 04 خرداد ۱۳۹۰ ۰۸:۴۹ ب.ظ
۴۹: کتاب مقسمی آزاد ۸۰ - ۸۶ صفحه ۶۳ سوال ۶۴ . توجه داشته باشید که سوالات منطقی و معماری کتاب مقسمی رو، آقای برومند نیا حل کرده که من خودم چند تا درس باهاش داشتم، فقط میتونم بگم براش( و برای شاگرداش) متاسفم !! |
کنکور آزاد ۹۰ را چطور دادید؟ - hamed_jon - 04 خرداد ۱۳۹۰ ۰۹:۲۰ ب.ظ
پس با این حساب نتیجه میگیریم سوال ۴۹ گزینه صحیح وجود نداره ولی درست ترین گزینه ۴ است.... در ضمن سوال ۴۸ هم تست تکراری از سوال های پیش بود(همون کتاب ۸۰-۸۶) مقسمی سوال ۵۶ سیستم عامل نظرتون چی میشه؟ n-1 میشه یا ۱ ؟ در ضمن سوال ۳۰ ریاضی در نهایت گزینه ۱ جواب شد؟ |
RE: کنکور آزاد ۹۰ را چطور دادید؟ - **sara** - 04 خرداد ۱۳۹۰ ۰۹:۲۹ ب.ظ
(۰۴ خرداد ۱۳۹۰ ۰۸:۴۹ ب.ظ)Hosein_2003 نوشته شده توسط: 49: کتاب مقسمی آزاد ۸۰ - ۸۶ صفحه ۶۳ سوال ۶۴ .میشه توضیح بدین کلاً منظور این سوال چی هست؟ ۲ به توان n یعنی چی؟ این مدار رو می شه کلاً توضیح بدین؟ |
RE: کنکور آزاد ۹۰ را چطور دادید؟ - mrb - 04 خرداد ۱۳۹۰ ۱۰:۲۵ ب.ظ
۳۷ گزینه ۴ ۳۸ گزینه ۳ ۳۹ گزینه ۱ ۴۰ گزینه ۱ ۴۱ گزینه ۱ ۴۲ نمیدونم ۴۳ گزینه ۳ ۴۴ گزینه ۱ ۴۵ نمیدونم ۴۶ گزینه ۱ ۴۷ نمیدونم ۴۸ گزینه ۲ ۴۹ نمیدونم ۵۰ نمیدونم نظر شما چیه ؟؟؟ |
RE: کنکور آزاد ۹۰ را چطور دادید؟ - Hosein_2003 - 04 خرداد ۱۳۹۰ ۱۱:۲۳ ب.ظ
(۰۴ خرداد ۱۳۹۰ ۰۹:۲۹ ب.ظ)**sara** نوشته شده توسط: میشه توضیح بدین کلاً منظور این سوال چی هست؟ ۲ به توان n یعنی چی؟ این مدار رو می شه کلاً توضیح بدین؟منظور طراح این بوده که در یک HA، خروجی sum هم درجه با ورودی هاست( چون xor اونهاست) و خروجی carry درجه اش یکی بیشتر از ورودیها( چون and اونهاست ). حالا مثلا ۲ بار carry گرفته پس اگر درجه ورودی n هست درجه خروجی n+2 میشه. ولی موضوع اینه که: " درجه چی باشه تا مدار درست کار کنه؟ " اصلا معنی نداره، چون مدار داره به هرحال کار میکنه، حالا درست یا غلط. و اگر منظورش از درجه( تعداد بیت) باشه، بازم غلطه چون گزینه ۴ همه گزینهها رو پوشش میده، مگر اینکه منظورش این باشه که حداقل تعداد بیت خروجی چیه ؟ که میشه n+2 |
RE: کنکور آزاد ۹۰ را چطور دادید؟ - aatwo - 13 خرداد ۱۳۹۰ ۰۳:۰۳ ق.ظ
(۰۳ خرداد ۱۳۹۰ ۰۹:۰۴ ق.ظ)hamed_jon نوشته شده توسط:(02 خرداد ۱۳۹۰ ۱۱:۲۱ ب.ظ)roointan نوشته شده توسط: سوال ۳۶ برای چی غلطه؟؟ ۴ تا دو تا می شه ۸ تا پس گزینه ۱ می شه. اینها ماله دفترچه گروه آ است یا ب ؟ |
کنکور آزاد ۹۰ را چطور دادید؟ - hamed_jon - 16 خرداد ۱۳۹۰ ۰۹:۲۹ ق.ظ
aatwo آره این گروه الف هست... با سلام به همگی دوستان من متاسفانه به خاطر وسواس زیاد در تست زدن کلی از سوالات که ۹۰% به یه گزینه شک داشتم نزدم و الان چک کردم دیدم مثلا ۶ تا از سوالای مشترک که نزدم ۵تاش همون گزینه هایی بوده که میخواستم بزنم و در کل باعث شد شدیدا درصدام افت کنه،و همچنین عجله در سر جلسه هم خیلی کارو خراب کردو پیشبینی درصدام کلی فاصله داره. شدیدا اعصابم داغون شد چون خیلی رو درسها حساب کردم و چند هفتست حسابی بهش فکر میکنم، مثلا سیستم عامل که گفتم حداقل نصفش میزنم فقط یکی زدم به جاش مدار منطقی که کم خوندم البته پایم قوی بود همشو به حز یکی که نزدم درست زدم. نظریه همشو زدم ولی نمیدونم چرا ۲تاش اشتباه شد و بدجوری مشترک خراب شد. و کلا اون درصدایی که زدم با زحمتی که کشیده بودم جور در نیومد. بچهها من هرچی گشتم یه دونه کارنامه هم از ملایر پبدا نکردم،نمیدونم حدودا چه کردم. کسی نداره؟ از دوستاتون کسی نیست اونجا درس بخونه؟!!!! حالا به نظرتون با این درصدای افتضاح میشه به دانشگاه آزاد نرم افزار ملایر(همدان) با این افزایش ظرفیت امسال یا حتی تو تکمیل ظرفیت امید داشت؟: تخصصی ۶۰ مشترک ۳۵ زبان ۲۰ ریاضی ۴ ؟؟؟؟؟ |
RE: کنکور آزاد ۹۰ را چطور دادید؟ - M.M - 16 خرداد ۱۳۹۰ ۰۲:۴۵ ب.ظ
(۱۶ خرداد ۱۳۹۰ ۰۹:۲۹ ق.ظ)hamed_jon نوشته شده توسط: aatwo آره این گروه الف هست...به نظر من ملایر به احتمال خیلی خیلی زیاد قبولی نگران نباش. شما سوالای ب رو ندارین؟! |
RE: کنکور آزاد ۹۰ را چطور دادید؟ - madman_12 - 16 خرداد ۱۳۹۰ ۰۴:۴۵ ب.ظ
سلام گزینه ۴ جواب می شه نباید این جور مسایل رو از این راه برید باید عدد گزاری کنید جای A,B,C |
کنکور آزاد ۹۰ را چطور دادید؟ - gifa - 23 خرداد ۱۳۹۰ ۰۳:۳۹ ق.ظ
سلام کنکور آزاد بسیار مزخرف بودش خیلی راحتتر از سال های پیش بودش مثل اینکه من به بحث دیر رسیدم چندتا از سوالات غلط بودن کسی هستش که باهش مشورت کنم؟ اگر هم کلید سوالات رو دارین خدا خیرتون بده بزارین که منم استفاده کنم راستی از اینجا سوالات گروه الف رو میتونید بگیرید مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |