تالار گفتمان مانشت
مانشت ۴ از امروز - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ۱۰ ۱۱ ۱۲ ۱۳ ۱۴
مانشت ۴ از امروز - sun-shine - 28 مرداد ۱۳۹۲ ۰۶:۱۸ ب.ظ

دکتر تنهایی و همه دوستانی که سایت جدیدو طراحی کردید خسته نباشید.
یه پیشنهاد دارم. اگه امکانی اضافه بشه تا کامنت هایی که در پروفایل دیگران میذاریمو بتونیم حذف کنیم بهتره میشه. تشکر

مانشت ۴ از امروز - MarkLand - 28 مرداد ۱۳۹۲ ۰۶:۲۱ ب.ظ

(۲۸ مرداد ۱۳۹۲ ۱۱:۱۳ ق.ظ)admin نوشته شده توسط:  رنگ‌های مانشت ۴ تغییری نسبت به مانشت ۳ ندارند. نمی‌دونم دوستان در مورد کدوم رنگ‌ها توضیح می‌دن. رنگ آبی که کلا توی مانشت۳ داشتیم. بک گراند هم همون قبلیه الان.
تنها تغییر توی بخش فروم هدر+فوتر هست. + فونت. فونت مطالب رو فکری به حالش می‌کنیم ان شا الله. فعلا در حال فیدبک گرفتن هستیم.
دکتر جون رنگ که تا دلتون بخواد تغییر کرده...از اسم کاربری که گوشه بالا سمت راست نوشته شده بگیر تا رنگ نقل قولها و ....و رنگهای که برای قسمتهای جدید در نظر گرفته شده..... فضای کادر وسط هم به نظر میرسه اب رفته و البته اندازه فونت هم یه جاهایی انگار کوچکتر شده... بنر هم خیلی سرد شده سرد و کوچیک!...رنگ بالای بنر هم که تیره هست اصلا جالب نیست...
البته این صحبتها به منظور ارتقا مانشت هست و گرنه دستتون هم خیلی درد نکنه کلا!

مانشت ۴ از امروز - admin - 28 مرداد ۱۳۹۲ ۰۶:۵۸ ب.ظ

پیش نمایش تاپیک‌های سوال و جواب.

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

بهره‌برداری به زودی Big Grin

مانشت ۴ از امروز - atenaa - 28 مرداد ۱۳۹۲ ۰۷:۰۱ ب.ظ

خیلی خیلی بهتر شده الان ممنون

فقط کاش هدر سایت یکم بزرگتر بود

RE: مانشت ۴ از امروز - kati - 28 مرداد ۱۳۹۲ ۰۷:۱۶ ب.ظ

(۲۸ مرداد ۱۳۹۲ ۰۶:۵۸ ب.ظ)admin نوشته شده توسط:  پیش نمایش تاپیک‌های سوال و جواب.

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

بهره‌برداری به زودی Big Grin
دستتون درد نکنه Smile چقدرخوبه جوابی که از همه کامل تر هست رنگش با بقیه فرق داره
بامزه شده....مدلش خارجی شدهBlush

مانشت ۴ از امروز - rad.bahar - 28 مرداد ۱۳۹۲ ۰۸:۳۲ ب.ظ

سلام
نمی دانم مشکل مربوط به کامپیوتر منه یا سایت ولی save کردن صفحات سایت بر روی هارد کامپیوتر خطا می دهد و مانع از save می شود. اگر رفع بشه خیلی خوب میشه چون خودم با این موضوع خیلی مشکل دارم

مانشت ۴ از امروز - Eternal - 28 مرداد ۱۳۹۲ ۱۰:۵۲ ب.ظ

دستتون درد نکنه ، خسته نباشید
منم با نظر دوستان موافقم ، خیلی خاکستری شده رنگا ، کسل کننده هستش
و یکی هم اینکه عنوان تاپیک ها که آبی هستش خیلی بزرگه ، اصلا به صفحه نمیاد، بزرگتر از هدر هستش.

تاپیک سوال و جواب خیلی خوب شده ولی بنظر من بهتر میشد حداقل آواتار ها و وضعیت آنلاین و آفلاین بودن هم دیده بشه.

مانشت ۴ از امروز - admin - 28 مرداد ۱۳۹۲ ۱۰:۵۳ ب.ظ

(۲۸ مرداد ۱۳۹۲ ۱۰:۵۲ ب.ظ)Eternal نوشته شده توسط:  تاپیک سوال و جواب خیلی خوب شده ولی بنظر من بهتر میشد حداقل آواتار ها و وضعیت آنلاین و آفلاین بودن هم دیده بشه.
پیش نمایش هست. داره روش کار می‌شه.

فونت‌ها به تاهوما بازگردانده شد. برای تغییر ctrl+F5 بزنید.

مانشت ۴ از امروز - MarkLand - 28 مرداد ۱۳۹۲ ۱۱:۰۴ ب.ظ

اره تاهوما خیلی بهتره...چشمام در اومد این دو روز!... رنگ تاپیکها و اسم کارابر و...کلا خاکستری ها رو هم به همون ابی تیره سابق برگرده بهتره....بنر کوچبکه و فضای سفید زیادی زیر بنر تا اسم کاربر وجود داره بنر سایز قبلش بهتر بود...رنگ تیره بالا و پایین هم تغییر کنه باز بهتره دل گیر شده...این ابی که اکثر دکمه ها هستن مثل دکمه پاسخ جدید یه خورده بی روح و سرده...سیستم امتیاز دهی هم عالیه همونی شد که بیرون با دوستان بحث شده بود و اینجا هم مطرح شد خوشحالم که به این سمت رفتید باید همه قسمتها به همین سمت بره...

دکتر جان اندازه ستونهای اول و دوم هر بخش بزرگه منظورم همون ستونهای زیر عبارت موضوعات مهم و موضوعات معمولی هستش...

RE: مانشت ۴ از امروز - bargozideh - 29 مرداد ۱۳۹۲ ۱۲:۲۲ ق.ظ

آقای دکتر وقتی که رو اسم دانشگاه کلیک میکنمم ارور زیر ظاهر میشه
[تصویر:  19406697540353978219.png]

مانشت ۴ از امروز - admin - 29 مرداد ۱۳۹۲ ۱۰:۵۲ ق.ظ

(۲۹ مرداد ۱۳۹۲ ۱۲:۲۲ ق.ظ)bargozideh نوشته شده توسط:  آقای دکتر وقتی که رو اسم دانشگاه کلیک میکنمم ارور زیر ظاهر میشه
[تصویر:  19406697540353978219.png]
مشکل حل شد.

مانشت ۴ از امروز - admin - 29 مرداد ۱۳۹۲ ۱۰:۵۳ ق.ظ

(۲۸ مرداد ۱۳۹۲ ۱۱:۰۴ ب.ظ)MarkLand نوشته شده توسط:  دکتر جان اندازه ستونهای اول و دوم هر بخش بزرگه منظورم همون ستونهای زیر عبارت موضوعات مهم و موضوعات معمولی هستش...
بررسی می‌کنم.

پیش نمایش قابلیت جدید مانشت۴ :

جستجوی سوالات و منابع.
بهره‌برداری به زودیSmile

RE: مانشت ۴ از امروز - Breeze - 29 مرداد ۱۳۹۲ ۱۱:۲۲ ق.ظ

(۲۹ مرداد ۱۳۹۲ ۱۰:۵۳ ق.ظ)admin نوشته شده توسط:  بررسی می‌کنم.

پیش نمایش قابلیت جدید مانشت۴ :

جستجوی سوالات و منابع.
بهره‌برداری به زودیSmile
واقعا ممنون ..خیلی قشنگه ..
تو مبحث گرافیک و نقاشی ترکیب رنگ صورتی با آبی خیلی ست میشه و جزء دسته ی مناسبترین ترکیب هستش .. ( محض اطلاع ترکیب رنگ نارنجی هم با سبز خیلی خوبه ) .. همه ی رنگها تو زمینه ی آبی باشه یه کم یخ میشه و این خیلی خوبه که از یه ترکیب متفاوت تر استفاده بشه ..

از طرفی به عنوان پیشنهاد ، اگر برای شما امکانپذیر هستش رنگ اسامی کاربرای معمولی هم از طوسی تغییر پیدا کنه خیلی بهتره .. چون معمولا این رنگ طوسی در وب برای نمایش حالت های inactive استفاده میشه ... یه کم پررنگ تر بشه یا رنگش تغییر پیدا کنه خیلی بهتر میشه ..

بعد اگه امکانش هست این شکلک ها تو بخش چت هم تغییر بدید چون اصلا طبیعی نیستن .. شکلک های مربوط به بخش ارسال پاسخ خیلی قشنگ تر و طبیعی تر هستش ..

در این چند روزه تغییرات خیلی مفید و خوبی در مانشت ۴ ایجاد کردید که من به نوبه ی خودم دیگه احساس غریبگی نمیکنم .. قطعا نوشته های همه ی دوستان به خاطر بهبود مانشت ۴ هستش و از اینکه صبوری میکنید و به تک تک نظرات اهمیت میدید ممنونم .
موفق باشید

مانشت ۴ از امروز - admin - 29 مرداد ۱۳۹۲ ۱۱:۳۱ ق.ظ

(۲۹ مرداد ۱۳۹۲ ۱۱:۲۲ ق.ظ)saam نوشته شده توسط:  از طرفی به عنوان پیشنهاد ، اگر برای شما امکانپذیر هستش رنگ اسامی کاربرای معمولی هم از طوسی تغییر پیدا کنه خیلی بهتره .. چون معمولا این رنگ طوسی در وب برای نمایش حالت های inactive استفاده میشه ... یه کم پررنگ تر بشه یا رنگش تغییر پیدا کنه خیلی بهتر میشه ..

چشم. بررسی می‌کنم و توی زمان‌های آتی نتیجه رو اعلام می‌کنم.

در مورد تغییرات یه پروسه زمان‌بر هست و نظرات دوستان بسیار مفید. دوست داریم نظرات ساختاری و اساسی در مورد انجمن داده بشه. مثلا در مورد سیستم سوال جواب و ...
ان شا الله به زودی مانشت ۴ تکمیل بشه. یه دلیل اجباری شدن مانشت ۴ برای تمامی کاربران پیدا کردن مشکلات و حلشون هست.

مانشت ۴ از امروز - farhud - 29 مرداد ۱۳۹۲ ۱۱:۳۹ ق.ظ

توی بخش سوال و جواب اگه مثلا جلوی هر سوال اسم درس نوشته بشه خوب نیست؟