![]() |
درخواست اپلود کتاب یا لینک دانلود کتاب+معرفی سایت دانلود کتاب - نسخهی قابل چاپ |
درخواست اپلود کتاب یا لینک دانلود کتاب+معرفی سایت دانلود کتاب - mammad_asir - 16 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۶:۴۳ ب.ظ
کتاب database security انتشارات acm حدودای سال ۱۹۹۵ هست کسی تونست بگیره بگه ممنونات |
RE: درخواست اپلود کتاب یا لینک دانلود کتاب+معرفی سایت دانلود کتاب - mammad_asir - 19 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۳۳ ق.ظ
(۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۶:۴۳ ب.ظ)mammad_asir نوشته شده توسط: کتاب کسی نمیتونه بگیرهههههههههههههههههههههههههههههههههه |
RE: درخواست اپلود کتاب یا لینک دانلود کتاب+معرفی سایت دانلود کتاب - ffss - 20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۵:۲۵ ب.ظ
کسی میتونه دو مقاله زیر رو برام دانلود کنه؟ خیلی بهشون احتیاج دارم مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
درخواست اپلود کتاب یا لینک دانلود کتاب+معرفی سایت دانلود کتاب - sara1983 - 23 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۱۱ ب.ظ
سلام کتاب KnapsackProblems را به صورت pdf نمی تونم پیدا کنم من هرچی سرچ می کنم این کتاب به صورت اسکن شده است . حتی اگر فصل ۵ هم باشه خیلی خوبه لطفا کمکک کنید |
درخواست اپلود کتاب یا لینک دانلود کتاب+معرفی سایت دانلود کتاب+سیستم های تشخیص نفوذ - csmasoudi - 26 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۴۸ ب.ظ
سلام دوستان دنبال یکسری کتاب با موضوع سیستم های تشخیص نفوذ و مکانیزم های مختلفشون هستم. کسی هست بتونه کمک کنه؟ ممنون |
RE: درخواست اپلود کتاب یا لینک دانلود کتاب+معرفی سایت دانلود کتاب - mammad_asir - 03 خرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۳۳ ق.ظ
(۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۳۳ ق.ظ)mammad_asir نوشته شده توسط:بابا یکی اینو پیدا کنه دیگه............(16 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۶:۴۳ ب.ظ)mammad_asir نوشته شده توسط: کتاب ممنون |
درخواست اپلود کتاب یا لینک دانلود کتاب+معرفی سایت دانلود کتاب - sara1983 - 16 خرداد ۱۳۹۳ ۰۵:۱۰ ب.ظ
سلام کسی میتونه این کتاب را برام دانلود کنه لطفا هر کی می تونه سریع کمکم کنه books.google.com/books/about/The_Art_of_Parallel_Programming.html?id=Uy1PPgAACAAJ |
در خواست ترجمه یا حل المسائل کتاب fault telorant system - nazi84 - 25 خرداد ۱۳۹۳ ۰۹:۲۱ ق.ظ
دوستان اگه لطف کنین ترجمه یا حل المسائل کتاب fault telorant system نوشته isreal coren را در اختیارم بگذارین خیلی خیلی لازمش دارم حتی اگه فقط یک فصلش باشه هم برام بذارین ممنون |
درخواست اپلود کتاب یا لینک دانلود کتاب+معرفی سایت دانلود کتاب - sun-shine - 04 تیر ۱۳۹۳ ۱۲:۰۴ ق.ظ
(۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۳۳ ق.ظ)mammad_asir نوشته شده توسط: database securityسلام اگه بتونید اسم نویسنده اشو بذارید شاید بتونم کمکتون کنم (۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۱۱ ب.ظ)sara1983 نوشته شده توسط: سلامسلام مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
درخواست اپلود کتاب یا لینک دانلود کتاب+معرفی سایت دانلود کتاب - sara1983 - 08 تیر ۱۳۹۳ ۰۴:۳۶ ب.ظ
سلام مرسی با نرم افزار تبدیل به فایل word کردم |
درخواست اپلود کتاب یا لینک دانلود کتاب+معرفی سایت دانلود کتاب - CS_IT - 28 آذر ۱۳۹۳ ۰۳:۳۹ ب.ظ
سلام به همگی کسی از دوستان کتاب Algorithm design 2013 رو داره ... ( ISBN13: 9781292023946 ) تمام اینترنت رو زیر و رو کردم فقط سایت آمازون اون رو میفروشه ... خودم ورژن ۲۰۰۵ رو دارم ... خدا خیرتون بده ... هرکس ورژن ۲۰۱۳ رو داره از ما دریغ نکنه ... اینم لینک گوگل بوک هست ( مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. ) اگه کسی رو میشناسید که داره میشه برام بذارید ... ممنون از همه شما |
درخواست اپلود کتاب یا لینک دانلود کتاب+معرفی سایت دانلود کتاب - melinajojo99 - 04 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۰۴ ب.ظ
دوستان اگه کسی میتونه این کتابو برام دانلود کنه خیلی ممنون میشم واقعا ضروریه مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: درخواست اپلود کتاب یا لینک دانلود کتاب+معرفی سایت دانلود کتاب - noghabi2 - 27 بهمن ۱۳۹۳ ۱۲:۲۰ ق.ظ
(۲۹ اسفند ۱۳۹۲ ۰۲:۳۶ ب.ظ)mostafa272 نوشته شده توسط: حل تمرین کتاب computer arithmetic algorithms نوشته Israel Koren رو می خواستم. اگر کسی داره لطفا قرار بده.با سلام منم شدیدا باه حل تمرینات این کتاب (Computer arithmetic algorithm (israel koren)) ویرایش دومش نیاز دارم. اگه شما دارین ، لطف کنین به منم بدین ممنونم ایمیل من noghabi2@yhoo.com |
درخواست اپلود کتاب یا لینک دانلود کتاب+معرفی سایت دانلود کتاب - darya62 - 04 اسفند ۱۳۹۳ ۰۵:۳۸ ب.ظ
سلام دوستان خسته نباشید جزوه معماری پیشرفته دکتر ناوی از شهید بهشتی رو کسی داره عایا؟؟ و همچنین معماری موریس مانو ترجمه فصل ۴ و ۵ رو هم میخوام خیلی فوری نیاز دارم ممنون میشم کسی اگه لینک دانلود یا آپلودش رو برام بذاره منتظرما دوستان ![]() |
RE: درخواست اپلود کتاب یا لینک دانلود کتاب+معرفی سایت دانلود کتاب - کنکوری - ۲۱ فروردین ۱۳۹۴ ۱۲:۵۳ ب.ظ
با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان فعال مانشتی ![]() یک کتاب هست اگر کسی از دوستان بتونه کمکم کنه و دانلودش کنه خیلی ممنون میشم.ضروریه.خیلی کمک میکنید اگر زودتر کار منو راه بندازین: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. یا مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. اسم کتاب هم اینه: Data Clustering: Algorithms and Applications Charu C. Aggarwal, Chandan K. Reddy August 21, 2013 by Chapman and Hall/CRC Reference - 652 Pages - 102 B/W Illustrations ISBN 9781466558212 - CAT# K15510 دست شما درد نکنه ![]() |