|
|
دریافت کارت ورود به جلسه کنکور ارشد ۹۰ - نسخهی قابل چاپ |
RE: دریافت کارت ورود به جلسه کنکور ارشد ۹۰ - **sara** - 26 بهمن ۱۳۸۹ ۱۱:۴۸ ب.ظ
(۲۶ بهمن ۱۳۸۹ ۱۱:۲۹ ب.ظ)Maryam-X نوشته شده توسط: پول را کی و چه جوری باید بهشون بدیم.کجا نوشته اطلاعیهی جدید رو؟اطلاعیه مهم سازمان سنجش آموزش کشور درخصوص پرداخت ما به التفاوت هزینه ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد سال ۱۳۹۰: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
دریافت کارت ورود به جلسه کنکور ارشد ۹۰ - javadjj - 27 بهمن ۱۳۸۹ ۰۱:۱۳ ق.ظ
افتضاح بزرگ سازمان سنجش در چاپ کارتها در امسال و واقعا بی برنامگی بود |
|
دریافت کارت ورود به جلسه کنکور ارشد ۹۰ - arshad90 - 27 بهمن ۱۳۸۹ ۱۰:۵۴ ق.ظ
"ضمنا سایر افرادی که قبلا از روش های دیگر معرفی شده در اطلاعیه مربوطه نسبت به خرید اقدام نموده اند یا مایل هستند از این روشها اقدام نمایند لازم است اطلاعات دریافت شده از طریق روش های اشاره شده را به همراه شماره پرونده و نام و نام خانوادگی حداکثر تا تاریخ ۸۹/۱۲/۵ به صندوق پستی فوق ارسال نمایند." این یعنی اینایی که اینترنتی هم دادن باید پست کنن مشخصات پرداخت رو؟؟؟ وایی از دست این بی برنامگی! |
|
دریافت کارت ورود به جلسه کنکور ارشد ۹۰ - ف.ش - ۲۷ بهمن ۱۳۸۹ ۱۲:۲۷ ب.ظ
منظورش اینه که کار از محکم کاری عیب نمیکنه!! فکر کنم مثل آزمون ماهان که درصدا پریده اطلاعاتی که هم که وارد کردیم پریده!! |
|
RE: دریافت کارت ورود به جلسه کنکور ارشد ۹۰ - ریحانه - ۲۷ بهمن ۱۳۸۹ ۰۳:۵۰ ب.ظ
واسه من نوع سهمیه رو تو یکی از کارتا نوشته آزاد، تو یکی دیگه نوشته ۱۳۵د این یعنی چی؟! من امسال زیاد نخوندم همینطوری میخوام امتحان بدم. اگه این پول اضافی رو نریزم برای سال دیگه مشکل پیش میاد برام؟ |
RE: دریافت کارت ورود به جلسه کنکور ارشد ۹۰ - بی رنگ - ۲۸ بهمن ۱۳۸۹ ۱۲:۱۰ ب.ظ
(۲۷ بهمن ۱۳۸۹ ۰۳:۵۰ ب.ظ)ریحانه نوشته شده توسط: واسه من نوع سهمیه رو تو یکی از کارتا نوشته آزاد، تو یکی دیگه نوشته ۱۳۵دشاید نزارن پرینت کارنامه ات را بگیری من که میریزم |
RE: دریافت کارت ورود به جلسه کنکور ارشد ۹۰ - leilast - 30 بهمن ۱۳۸۹ ۰۸:۳۵ ب.ظ
(۲۷ بهمن ۱۳۸۹ ۱۰:۵۴ ق.ظ)arshad90 نوشته شده توسط: "ضمنا سایر افرادی که قبلا از روش های دیگر معرفی شده در اطلاعیه مربوطه نسبت به خرید اقدام نموده اند یا مایل هستند از این روشها اقدام نمایند لازم است اطلاعات دریافت شده از طریق روش های اشاره شده را به همراه شماره پرونده و نام و نام خانوادگی حداکثر تا تاریخ ۸۹/۱۲/۵ به صندوق پستی فوق ارسال نمایند."حالا یه کنکور گرفتن تا همه رو بیچاره نکنن ول نمیکنن میشه شماره این صندوق پستی رو بدین؟ببینیم اینو بفرستیم بعد دوباره باز چه گیری میدن؟ |