تالار گفتمان مانشت
درصدای بچه های مهندسی کامپیوتر بر مبنای کلید اولیه سنجش - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ۱۰ ۱۱ ۱۲ ۱۳ ۱۴ ۱۵
RE: درصدای بچه های مهندسی کامپیوتر بر مبنای کلید اولیه سنجش - freidoony - 01 اسفند ۱۳۹۱ ۰۸:۴۷ ب.ظ

(۰۱ اسفند ۱۳۹۱ ۰۵:۵۳ ب.ظ)Nima Masghadi نوشته شده توسط:  اگه کلید نهایی این باشه ( که بعید میدونم )
زبان : ۶۲/۲۲
ریاضی : ۱۴/۵۸
مشترک : ۴۰
تخصصی نرم : ۶۴/۵
تخصصی هوش : ۴/۱۶
معدل موثر ۱۷/۹۸ + سهمیه شاگرد اولی
به نظرتون تهران میشه آورد ؟ کدوم دانشگاه ؟

(۰۱ اسفند ۱۳۹۱ ۰۵:۳۸ ب.ظ)SOFT23 نوشته شده توسط:  مشترک۶۹
تخصصی نرم ۴۶

آیا امیدی هست به روزانه؟

ترا خدا یکی بگه

صد در صد روزانه قبول می شید. حتی به تهران امید داشته باشید. مشترکتون خیلی خوبه . تخصصی هم خوبه . اگه معدل موثرتون هم خوب باشه حتما قبول میشید.
شریف روزانه
رتبه زیر ۴۰

RE: درصدای بچه های مهندسی کامپیوتر بر مبنای کلید اولیه سنجش - sepide_66 - 01 اسفند ۱۳۹۱ ۰۸:۵۱ ب.ظ

(۰۱ اسفند ۱۳۹۱ ۱۲:۲۰ ب.ظ)masmasi1370 نوشته شده توسط:  بچه ها تروخدا نظر بدید
زبان...........۳۰
ریاضی........۱۰
مشترک......۳۰
تخصصی......۱۲
معدلم.........۱۵/۸
به نظرتون رتبم چند میشه؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!
خواهش میکنم کمک کنین
رتـــــــــــــــــــــــبه بگیــــــــــــــــــن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

منم این حدودا زدم Sad
زبان : ۱۱
ریاضی:۱۲/۵
مشترک: ۲۷
تخصصی:۲۵
ولی فکر کنم رتبه بالا ۵۰۰ باشه Sad تجربه سالهای گذشته اینو میگه ..حالا اینکه با این رتبه شبانه میاریم و نمیدونم..فکر نکنم Sad شما میدونین تا چند شبانه میشه آورد؟

درصدای بچه های مهندسی کامپیوتر بر مبنای کلید اولیه سنجش - aminnpm - 01 اسفند ۱۳۹۱ ۰۸:۵۹ ب.ظ

قسمت مشترکش منو پخش دیوار کرد !!!!!!!!!!!!‌

این چقدر بده ؟
زبان ۴۰
ریاضی ۲۵
مشترک ۱۵
تخصصی نرم ۲۰
تخصصی هوش ۳۰

معدل ۱۴

درصدای بچه های مهندسی کامپیوتر بر مبنای کلید اولیه سنجش - Bahar_t - 01 اسفند ۱۳۹۱ ۰۹:۰۴ ب.ظ

دو تا درخواست از مدیران محترم:
۱) اگرمیشه لینک دفترچه ها را بذارید تا بدونیم دقیقا کدوم سوال مشکل داره
۲) سوالای ایراد دار را معرفی کنید تا همه اعتراض کنن. یه موقع منه نوعی یه سوال را اصلا نزدم ولی ایراد داره ، اعلام کنید تا منم اعتراض بزنم که حداقل به نفع کسی باشه که اون سوال زده

درصدای بچه های مهندسی کامپیوتر بر مبنای کلید اولیه سنجش - q88lp - 01 اسفند ۱۳۹۱ ۰۹:۱۲ ب.ظ

(۰۱ اسفند ۱۳۹۱ ۰۹:۰۴ ب.ظ)Bahar_t نوشته شده توسط:  دو تا درخواست از مدیران محترم:
۱) اگرمیشه لینک دفترچه ها را بذارید تا بدونیم دقیقا کدوم سوال مشکل داره

این لینک دفترچه ها .

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

اگه با دقت تر نگاه کنید همه چیز هست .
در مورد سوالای مشکل دار هم تو تاپیک های مختلف بحث شده .

RE: درصدای بچه های مهندسی کامپیوتر بر مبنای کلید اولیه سنجش - masmasi1370 - 01 اسفند ۱۳۹۱ ۰۹:۱۶ ب.ظ

(۰۱ اسفند ۱۳۹۱ ۰۸:۵۱ ب.ظ)sepide_66 نوشته شده توسط:  
(01 اسفند ۱۳۹۱ ۱۲:۲۰ ب.ظ)masmasi1370 نوشته شده توسط:  بچه ها تروخدا نظر بدید
زبان...........۳۰
ریاضی........۱۰
مشترک......۳۰
تخصصی......۱۲
معدلم.........۱۵/۸
به نظرتون رتبم چند میشه؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!
خواهش میکنم کمک کنین
رتـــــــــــــــــــــــبه بگیــــــــــــــــــن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

منم این حدودا زدم Sad
زبان : ۱۱
ریاضی:۱۲/۵
مشترک: ۲۷
تخصصی:۲۵
ولی فکر کنم رتبه بالا ۵۰۰ باشه Sad تجربه سالهای گذشته اینو میگه ..حالا اینکه با این رتبه شبانه میاریم و نمیدونم..فکر نکنم Sad شما میدونین تا چند شبانه میشه آورد؟
سپیده خانوم فک نکنم رتبمون بیش از پنجاه تا اختلاف داشته باشه ولی فک کنم همون دور وبر ۹۰۰ بیاریم که اینم یعنی افتضاح

RE: درصدای بچه های مهندسی کامپیوتر بر مبنای کلید اولیه سنجش - goldoon - 01 اسفند ۱۳۹۱ ۰۹:۵۶ ب.ظ

ریاضی ۸درصد
مشترک ۳۰ درصد
تخصصی نرم ۴۳ درصد
تخصصی هوش ۲ درصدSadSad
درصدا پارسالم بهتر بودSad
از پارسال:
ریاضی ۲۰ درصد
مشترک ۲۸ درصد
تخصصی هوش ۲۵ درصد
رتبه شد ۸۰۰ گرایش هوش ولی هیچ جا را نیاوردم

درصدای بچه های مهندسی کامپیوتر بر مبنای کلید اولیه سنجش - fatima1537 - 01 اسفند ۱۳۹۱ ۱۰:۴۲ ب.ظ

(۰۱ اسفند ۱۳۹۱ ۰۹:۰۴ ب.ظ)Bahar_t نوشته شده توسط:  ) اگرمیشه لینک دفترچه ها را بذارید تا بدونیم دقیقا کدوم سوال مشکل داره
۲) سوالای ایراد دار را معرفی کنید تا همه اعتراض کنن. یه موقع منه نوعی یه سوال را اصلا نزدم ولی ایراد داره ، اعلام کنید تا منم اعتراض بزنم که حداقل به نفع کسی باشه که اون سوال زده
لینک دفتر چه ها را یکی از اعضا گذاشتند در بالا
درمورد درخواست دومتون ، بچه ها اتفاق نظر ندارند وطبیعی هم هست.ولی یک کارخوبی که بچه های پارسال کردند اینه که یک تاپیک بود برای اعتراضات و سئوالایی که هرکسی ایراد داشت را طبق یه فرمت خاصی مینوشت و متن اعتراض به همراه اثبات را هم مینوشت(البته اون هم دچار بی نظمی شدSmile)
من الان یک چنین تاپیکی ایجاد میکنم.فقط خواهشا دوستان نظر شخصیشون را بنویسند و اثبات کنند . اگر باز هم در اون تاپیک بیایم و پاسخهای دیگران را نقد کنیم به جایی نخواهیم رسد.مسلما اتحاد خیلی بهتره(اگر دوستان اعتراضی درمورد تاپیک من دارند اشکالی نداره میبندمش)

RE: درصدای بچه های مهندسی کامپیوتر بر مبنای کلید اولیه سنجش - fsi2013 - 01 اسفند ۱۳۹۱ ۱۱:۰۵ ب.ظ

(۳۰ بهمن ۱۳۹۱ ۱۱:۵۸ ب.ظ)freidoony نوشته شده توسط:  
(30 بهمن ۱۳۹۱ ۰۹:۳۸ ب.ظ)fsi2013 نوشته شده توسط:  منم ریاضی ۱۲/۵
مشترک ۳۸
تخصصی نرم ۴۸
معدل ۱۵/۱۸ به نظرتون شیراز قبول میشم؟نرم افزار روزانه؟

یه نمونه کارنامه ماله ۹۱ که تقریبا مثل شما زده (یه خورده بالاتر) رو ضمیمه کردم رتبش شده ۲۵۷
و یه نمونه کارنامه هم مال ۹۰ که درصداش دقیقا مثل شماست ولی معدلش یه خورده بالاتره شده ۲۰۳
پس با خیال راحت و آروم منتظر نتیجه ها باش که شیراز قبولی
منم بچه شیرازم ولی چون تهران کار می کنم مجبورم تهران قبول شم برای ما هم دعا کن

وای اگ بشه که معرکه است!

درصدای بچه های مهندسی کامپیوتر بر مبنای کلید اولیه سنجش - nkhdiscovery - 02 اسفند ۱۳۹۱ ۰۲:۳۴ ق.ظ

ایول ایول ...
کاش بچه ها بیشتر درصد بذارن ، یه تعداد قابل قبولی بشه بتونیم تراز حساب کنیم ،‌ اون وقت راحت تر میشه تخمین زد :دی

RE: درصدای بچه های مهندسی کامپیوتر بر مبنای کلید اولیه سنجش - mortez28 - 02 اسفند ۱۳۹۱ ۰۳:۰۹ ق.ظ

(۰۱ اسفند ۱۳۹۱ ۱۰:۴۲ ب.ظ)fatima1537 نوشته شده توسط:  
(01 اسفند ۱۳۹۱ ۰۹:۰۴ ب.ظ)Bahar_t نوشته شده توسط:  ) اگرمیشه لینک دفترچه ها را بذارید تا بدونیم دقیقا کدوم سوال مشکل داره
لینک دفتر چه ها را یکی از اعضا گذاشتند در بالا
درمورد درخواست دومتون ، بچه ها اتفاق نظر ندارند وطبیعی هم هست.ولی یک کارخوبی که بچه های پارسال کردند اینه که یک تاپیک بود برای اعتراضات و سئوالایی که هرکسی ایراد داشت را طبق یه فرمت خاصی مینوشت و متن اعتراض به همراه اثبات را هم مینوشت(البته اون هم دچار بی نظمی شدSmile)
من الان یک چنین تاپیکی ایجاد میکنم.فقط خواهشا دوستان نظر شخصیشون را بنویسند و اثبات کنند . اگر باز هم در اون تاپیک بیایم و پاسخهای دیگران را نقد کنیم به جایی نخواهیم رسد.مسلما اتحاد خیلی بهتره(اگر دوستان اعتراضی درمورد تاپیک من دارند اشکالی نداره میبندمش)

فاطیما خانوم پس تاپیکی که قرار بود ایجاد کنی کو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

درصدای بچه های مهندسی کامپیوتر بر مبنای کلید اولیه سنجش - mgd0098 - 02 اسفند ۱۳۹۱ ۰۵:۴۹ ق.ظ

سلام درصدا با کلید اولیه
زبان بین ۲۰ تا ۳۰
ریاضی منفی ۳
مشترک ۳۵
تخصصی نرم ۶۵
خدایا چی فکر می کردیم چی شد
به نظرتون با این درصدا کجا قبول می شم

درصدای بچه های مهندسی کامپیوتر بر مبنای کلید اولیه سنجش - mehrdad372 - 02 اسفند ۱۳۹۱ ۱۰:۱۳ ق.ظ

زبان سفید
ریاضی ۱۴
مشترک ۳۳
تخصصی نرم افزار ۲۰
تخصصی هوش ۱۲/۵
معدل ۱۷/۹۹

میشه دوستان راهنمایی کنید؟

درصدای بچه های مهندسی کامپیوتر بر مبنای کلید اولیه سنجش - soft92 - 02 اسفند ۱۳۹۱ ۱۱:۴۰ ق.ظ

سلام بچه ها با توجه به درصدهای من آیا امکانش هست پیام نور بیارم؟آیا پیام نور فقط تهران داره؟
زبان ۲
ریاضی ۶/۲۵
مشترک ۲۵/۹
نرم ۰
هوش ۱۱
کسیکه مطمئنه جواب بده.کسی میتونه رتبمو تخمین بزنه؟ممنون

RE: درصدای بچه های مهندسی کامپیوتر بر مبنای کلید اولیه سنجش - svk7 - 02 اسفند ۱۳۹۱ ۱۱:۵۲ ق.ظ

زبان: سفید
ریاضی : ۶/۲۵
مشترک : ۲۹Sad
تخصصی نرم : ۵۰
احتمالا سربازی قبول شم