گپ خودمونی تا اعلام نتایج ارشد - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ۱۰ ۱۱ ۱۲ ۱۳ ۱۴ ۱۵ ۱۶ ۱۷ ۱۸ ۱۹ ۲۰ ۲۱ ۲۲ ۲۳ ۲۴ ۲۵ ۲۶ ۲۷ ۲۸ ۲۹ ۳۰ ۳۱ ۳۲ ۳۳ ۳۴ ۳۵ ۳۶ ۳۷ ۳۸ ۳۹ ۴۰ ۴۱ ۴۲ ۴۳ ۴۴ ۴۵ ۴۶ ۴۷ ۴۸ ۴۹ ۵۰ ۵۱ ۵۲ ۵۳ ۵۴ ۵۵ ۵۶ ۵۷ ۵۸ ۵۹ ۶۰ ۶۱ ۶۲ ۶۳ ۶۴ ۶۵ ۶۶ ۶۷ ۶۸ ۶۹ ۷۰ ۷۱ ۷۲ ۷۳ ۷۴ ۷۵ ۷۶ ۷۷ ۷۸ ۷۹ ۸۰ ۸۱ ۸۲ ۸۳ ۸۴ ۸۵ ۸۶ ۸۷ ۸۸ ۸۹ ۹۰ ۹۱ ۹۲ ۹۳ ۹۴ ۹۵ ۹۶ ۹۷ ۹۸ ۹۹ ۱۰۰ ۱۰۱ ۱۰۲ ۱۰۳ ۱۰۴ ۱۰۵ ۱۰۶ ۱۰۷ ۱۰۸ ۱۰۹ ۱۱۰ ۱۱۱ ۱۱۲ ۱۱۳ ۱۱۴ ۱۱۵ ۱۱۶ ۱۱۷ ۱۱۸ ۱۱۹ ۱۲۰ ۱۲۱ ۱۲۲ ۱۲۳ ۱۲۴ ۱۲۵ ۱۲۶ ۱۲۷ ۱۲۸ ۱۲۹ ۱۳۰ ۱۳۱ |
گپ خودمونی تا اعلام نتایج ارشد - ali0281 - 22 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۰۰ ق.ظ
تاریخ سنجش ۲۲ شد ولی خبری نشد که !!! |
گپ خودمونی تا اعلام نتایج ارشد - hasangharib - 22 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۰۰ ق.ظ
بریم بخوابیم بابا..امشب نمیاد... |
RE: گپ خودمونی تا اعلام نتایج ارشد - Sadi_gh - 22 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۰۰ ق.ظ
انقدر رفتین سایت سنجش اونایی که جدید زده بود همه پرید چون بعد یه تعداد مشخص بازدید میپره علامت هاش |
RE: گپ خودمونی تا اعلام نتایج ارشد - afrooz-OMD - 22 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۰۰ ق.ظ
خب دیگه الان خیالمون راحت شد بریم بخابیم |
RE: گپ خودمونی تا اعلام نتایج ارشد - sara9009 - 22 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۰۰ ق.ظ
خسته نباشید بچه ها شب همه خوش |
RE: گپ خودمونی تا اعلام نتایج ارشد - رتبه۱سال۹۴ - ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۰۰ ق.ظ
عجب که این طوردوقطبی شدیم رفت که چی مثلا؟ |
گپ خودمونی تا اعلام نتایج ارشد - hasangharib - 22 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۰۱ ق.ظ
ایشالا فردا همگی خوشحال باشید..شب همگی خوش |
RE: گپ خودمونی تا اعلام نتایج ارشد - Sadi_gh - 22 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۰۲ ق.ظ
ما که بیداریم هر وقت اومد خبر میدیم ووشما برین با خیال راحت بخوااابین.... البته اگه بتونین بخوابین |
RE: گپ خودمونی تا اعلام نتایج ارشد - enosouhi - 22 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۰۲ ق.ظ
"جدید" کاردانی ها برداشته شد! ایا تغییراتی در پیش است؟؟؟؟؟ |
RE: گپ خودمونی تا اعلام نتایج ارشد - khordad.girl - 22 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۰۲ ق.ظ
ینی قراره همه مراحلی که امروز طی کردیم فردا هم طی کنیم؟؟ دوباره تا عصر صب کنیم؟؟ من دیگه طاقت ندارم |
گپ خودمونی تا اعلام نتایج ارشد - maryam_92a - 22 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۰۳ ق.ظ
سلام به همه دوستان من دوس ندارم از سنجش یهو ببینم لینکشو فقط از مانشت چک می کنم ببینم کی میاد لطفا تا میاد خبر بدین اجرتون با امام حسین |
RE: گپ خودمونی تا اعلام نتایج ارشد - xathura - 22 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۰۳ ق.ظ
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۰۵ ق.ظ)maryam.raz نوشته شده توسط: نمیاد دیگه امشب برین ۸ صبح بیاین!پارسال کارنامه نهایی ساعت یک صبح اومد! |
گپ خودمونی تا اعلام نتایج ارشد - hasangharib - 22 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۰۳ ق.ظ
جدید کاردانی برداشته شد.. الانه که جدید ارشد بزارن |
RE: گپ خودمونی تا اعلام نتایج ارشد - afrooz-OMD - 22 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۰۴ ق.ظ
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۰۲ ق.ظ)khordad.girl نوشته شده توسط: ینی قراره همه مراحلی که امروز طی کردیم فردا هم طی کنیم؟؟ دوباره تا عصر صب کنیم؟؟ من دیگه طاقت ندارم باید ازینا پرسید آیا به روح اعتقاد دارید؟؟؟ تو عمرم انقد احساس بیهودگی نکرده بودم وقتی نتایج بیاد فقط امیدوارم ک راضی باشیم................... |
RE: گپ خودمونی تا اعلام نتایج ارشد - Sadi_gh - 22 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۰۴ ق.ظ
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۰۲ ق.ظ)enosouhi نوشته شده توسط: "جدید" کاردانی ها برداشته شد!انقدر رفتین سایت سنجش اونایی که جدید زده بود همه پرید چون بعد یه تعداد مشخص بازدید میپره علامت هاش |