تالار گفتمان مانشت
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - نسخه‌ی قابل چاپ

زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - bahar_engineer - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۰۷ ب.ظ

بچه ها یه چیزی رو دوستانه از من قبول کنید
ما اینجا استرس می کشیم همش رفرش می کنیم
اون شرکت خدمات بدبخت که الان از همه طرف تحت فشاره و نمی دونم چشه که نمی تونه نتایج رو بذاره رو تصور کنید
بدبختا از استرس مردن تا به حال
فکر کن یه جای کارشونم مشکل پیدا کرده دارن خودشونو می کشن ۱۹ شهریور نشه ۲۰ شهریور

گفتم جا داره از زحمات گرانقدرشون نهایت تشکر رو بکنیم
بیاین همه با هم زیر این پست رو امضا کنیم براشون هدیه بفرستیم بلکه با آرامش بیشتری کار کنن زودتر بتونن این گندی که زدن رو جمعش کنن Big Grin

RE: زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - هدفدار - ۱۹ شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۰۸ ب.ظ

امیدوارم همسر منم تجارت قزوین قبول بشه Confused

زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - HamedNet - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۰۸ ب.ظ

اومد!

زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - Yektax - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۰۸ ب.ظ

نتایج اومد

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - bahar_engineer - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۰۹ ب.ظ

(۱۹ شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۰۶ ب.ظ)HamedNet نوشته شده توسط:  ای بابا!
ساعت ۱۰:۰۱
هنوز نیومده Sad

عزیزم فکر کردی اینا منتظر نشستن دستشون رو گرفتن بالای دکمه قرار دادن نتایج ... بعد موندن تا سر ساعت ده دکمه رو بفشارن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خخخخخخخخخخخخخخ که انتظار داری ۱۰:۰۱ دقیقه نتایج رو سایت باشه ؟

RE: زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - jamshidi - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۱۰ ب.ظ

الان دوست دارم جای این شخصیت بودم هی دروغ می گفتم هی می خندیدمBig Grin
[تصویر:  th?&id=HN.608037528222238623&...mp;amp;p=0]

زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - Mohammad_OM - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۱۰ ب.ظ

اووووووووووووووووووووووممممممممممممممممممممممممممممممممممد

RE: زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - neda_Network - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۱۱ ب.ظ

همه از استرس بیدارن من خوابم میادBig Grin قبول نشم فردا عصر رفتم مشهد خدا بخیر کنهSad خستگی دارم میمیرم هر ثانیه یکی از اعضای خانواده با استرس میگه چیشد بعد نتایج باید برم دکتر قلبUndecided

زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - maryam.iii - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۱۱ ب.ظ

نتایجتون اومد مبارکه....

زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - HamedNet - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۱۱ ب.ظ

میگم تونستید ببینید؟
برا من رو لودینگ مونده!

RE: زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - n268 - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۱۲ ب.ظ

(۱۹ شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۰۷ ب.ظ)mndn نوشته شده توسط:  الان ساعت چنده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/

قزوین قبول شدم

RE: زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - Mohammad_OM - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۱۲ ب.ظ

(۱۹ شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۱۱ ب.ظ)HamedNet نوشته شده توسط:  میگم تونستید ببینید؟
برا من رو لودینگ مونده!

داوطلب گرامی، خطایی در فرآیند اعلام نتیجه شما رخ داده است. لطفا صفحات اعلام نتایج را بسته و مجددا مراحل را آغاز نمایید

زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - Yektax - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۱۲ ب.ظ

برای من خطا میده !!!!

زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - overactive - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۱۳ ب.ظ

کارنامه رو میاره Sad

RE: زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - alma90 - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۱۳ ب.ظ

چرا خطا میده؟