|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو(۲)... - nimaaa - 06 مرداد ۱۳۹۰ ۱۲:۰۴ ب.ظ
صبر من صبر دل ایوب نیست
یوسف من یوسف یعقوب نیست
یوسف من بهره دل، دل می دهد
آبرو بر پیکر گل می دهد
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو(۲)... - nimaaa - 06 مرداد ۱۳۹۰ ۱۱:۲۸ ب.ظ
سلام بچهها معلوم نیست تو انجمن مدیران چی می گذره . فکر کنم نظرات پشت پرده در کاره . حشمت خان بگم بیاد دو سه کلمه حرف حساب با این مدیرا بزنه !!
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو(۲)... - Masoud05 - 06 مرداد ۱۳۹۰ ۱۱:۵۱ ب.ظ
(۰۶ مرداد ۱۳۹۰ ۱۱:۲۸ ب.ظ)nimaaa نوشته شده توسط: سلام بچهها معلوم نیست تو انجمن مدیران چی می گذره . فکر کنم نظرات پشت پرده در کاره . حشمت خان بگم بیاد دو سه کلمه حرف حساب با این مدیرا بزنه !! 
هر چی باشه، در نهایت اعلام میشه، از امشب درس ساختمان داده شروع میشه.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو(۲)... - nimaaa - 07 مرداد ۱۳۹۰ ۰۹:۲۳ ب.ظ
شخصی را به جهنم می بردند.در راه بر میگشت و به عقب خیره میشد.ناگهان خدا فرمود: او را به بهشت ببرید. فرشتگان پرسیدند چرا؟پروردگار فرمود: اوچند بار به عقب نگاه کرد. او امید به بخشش داشت.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو(۲)... - Parva - 08 مرداد ۱۳۹۰ ۱۲:۳۷ ق.ظ
اگه رفتن
نرسیدن
توی تقدیر منه
جرم بی بخشش من
اگه عاشق شدنه
چشماتو به روم ببند
خدا چشمش بازه
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو(۲)... - narges_r - 08 مرداد ۱۳۹۰ ۰۲:۲۵ ق.ظ
امشب اصلا حس خوبی ندارم
همیشه تواین دنیا زیبایی هایی هم وجود داشت که با اون زیباییها میتونستیم تمام بدیها و کثیفیهای این دنیا رو تحمل کنیم اما الان احساس میکنم این زیباییها دارن تموم میشن وجاشونو به بدیها میدن و تحمل این همه زشتیهای این دنیا خیلی سخت شده....
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو(۲)... - nimaaa - 08 مرداد ۱۳۹۰ ۰۳:۳۰ ب.ظ
اگر گم کرده ای در دل کلید استجابت را
بیا یک لحظه با ما باش پیدا کردنش با من
بیافشان قطره اشکی که من هستم خریدارش
بیاور قطره ای اخلاص دریا کردنش با من
اگر عمری گنه کردی مشو نومید از رحمت
تو توبه نامه را بنویس امضا کردنش با من
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو(۲)... - blackhalo1989 - 08 مرداد ۱۳۹۰ ۰۵:۰۴ ب.ظ
چند روز پیش لوله کش اومد فلکه آبمونو تعمیر کنه. نیم ساعت کارش طول کشید. مواد اولیه هم فقط یه کم نوار تفلون مصرف کرد. در نهایت ۳۰ تامن از ما گرفت. یکی از دوستای من که امسال رتبهٔ ارشدش خیلی خوب شده بهش پیشنهاد دادن یه کار تحقیقاتی هست ساعتی ۱۵۰۰ تامن. بر آیند اینها این شد که اگه برم سراغ لوله کشی درسو هم در کنارش بخونم فک کنم خوب باشه.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو(۲)... - nimaaa - 09 مرداد ۱۳۹۰ ۱۱:۴۱ ق.ظ
(۰۸ مرداد ۱۳۹۰ ۰۲:۲۵ ق.ظ)narges_r نوشته شده توسط: امشب اصلا حس خوبی ندارم
همیشه تواین دنیا زیبایی هایی هم وجود داشت که با اون زیباییها میتونستیم تمام بدیها و کثیفیهای این دنیا رو تحمل کنیم اما الان احساس میکنم این زیباییها دارن تموم میشن وجاشونو به بدیها میدن و تحمل این همه زشتیهای این دنیا خیلی سخت شده....
خود کشی کنید 
(۰۸ مرداد ۱۳۹۰ ۰۵:۰۴ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: چند روز پیش لوله کش اومد فلکه آبمونو تعمیر کنه. نیم ساعت کارش طول کشید. مواد اولیه هم فقط یه کم نوار تفلون مصرف کرد. در نهایت ۳۰ تامن از ما گرفت. یکی از دوستای من که امسال رتبهٔ ارشدش خیلی خوب شده بهش پیشنهاد دادن یه کار تحقیقاتی هست ساعتی ۱۵۰۰ تامن. بر آیند اینها این شد که اگه برم سراغ لوله کشی درسو هم در کنارش بخونم فک کنم خوب باشه
من میگم تو این چیزا پولی نیست . یه باندمانشتی تشکیل بدیم بریم ایمن الظواهری رو دستگیر کنیم ۲۵ میلیون دلار جایزه بگیریم !!!
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو(۲)... - ملیکا - ۰۹ مرداد ۱۳۹۰ ۰۲:۵۴ ب.ظ
(۰۸ مرداد ۱۳۹۰ ۰۵:۰۴ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: چند روز پیش لوله کش اومد فلکه آبمونو تعمیر کنه. نیم ساعت کارش طول کشید. مواد اولیه هم فقط یه کم نوار تفلون مصرف کرد. در نهایت ۳۰ تامن از ما گرفت. یکی از دوستای من که امسال رتبهٔ ارشدش خیلی خوب شده بهش پیشنهاد دادن یه کار تحقیقاتی هست ساعتی ۱۵۰۰ تامن. بر آیند اینها این شد که اگه برم سراغ لوله کشی درسو هم در کنارش بخونم فک کنم خوب باشه.
اتفاقا من و دوستم یه بار دم عید رفته بودیم آرایشگاه، حساب کردیم دیدیم خانومه به زور دیپلم داشت روزی ۵۰۰ تومن در میاورد، گفتیم حالا هر چی میخوای بشین واسه فوق بخون، عمرا بتونی به پای این برسی .. البته خب ما که اهدافمون متعالیه، واسه پول درس نمیخونیم 
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو(۲)... - narges_r - 09 مرداد ۱۳۹۰ ۰۴:۳۹ ب.ظ
(۰۹ مرداد ۱۳۹۰ ۱۱:۴۱ ق.ظ)nimaaa نوشته شده توسط: (08 مرداد ۱۳۹۰ ۰۲:۲۵ ق.ظ)narges_r نوشته شده توسط: امشب اصلا حس خوبی ندارم
خود کشی کنید 
ممنون بابت این راه حل بسیار مبتکرانتون
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو(۲)... - blackhalo1989 - 09 مرداد ۱۳۹۰ ۰۴:۴۱ ب.ظ
پس من که اهدافم متعالی نیست برم لوله کش بشم؟
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو(۲)... - mosaferkuchulu - 10 مرداد ۱۳۹۰ ۱۲:۰۶ ق.ظ

سلام علیکم جمیع دوستان کنکوری و غیر کنکوری
بچهها من دارم می خونم شماها دارین چی کار می کنین؟؟
دلم واسه مانشت و همتون تنگ شده ه ه ه ه
---------
بجهها ماه رمضون هم اومد واسه ماها دعا کنین...
-----
یه کم امیدواری به خودم: خواستن توانستن است...

بچهها بستنی فروشیها خیلی پول در می آرن....
ما یه شب رفتیم یه بستنی بخوریم شمارهی فیشمون ۱۸۰۰ بود!یعنی ما ۱۸۰۰ امین نفر بودیم اون شب!تازه همه یا با دوستاشون بودن یا با خانواده!!!
من تصمیم گرفتم بعد از کنکور برم بستنی بندی باز کنم
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو(۲)... - nimaaa - 10 مرداد ۱۳۹۰ ۱۲:۴۶ ق.ظ
ساحل دلت را به خدا بسپار، خودش قشنگ ترین قایق را برایت می فرستد!
زندگی انسان دو قسمت است: قسمت اول در انتظار قسمت دوم و قسمت دوم در حسرت قسمت اول !
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو(۲)... - fatima1537 - 10 مرداد ۱۳۹۰ ۰۱:۴۷ ق.ظ
(۱۰ مرداد ۱۳۹۰ ۱۲:۰۶ ق.ظ)mosaferkuchulu نوشته شده توسط: سلام علیکم جمیع دوستان کنکوری و غیر کنکوری
بچهها من دارم می خونم شماها دارین چی کار می کنین؟؟
سلام -ما هم داشتیم میخوندیم -محتاجیم به دعا
|