یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - نسخهی قابل چاپ |
RE: یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - رتبه۱سال۹۴ - ۰۳ شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۲۸ ق.ظ
(۰۳ شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۲۵ ق.ظ)m_ok نوشته شده توسط:منظورتون کدوم آزمون پردیس هاست؟مگه جز کنکور بازم آزمون میگیرن؟(03 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۱۱ ق.ظ)ستاره بارون نوشته شده توسط:هیچ ایده ای ندارم....اولین باره آزمون میگیرن این شکلی(03 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۰۷ ق.ظ)m_ok نوشته شده توسط: من که رفتم بخونم برا امتحان آخر شهریور پردیس ها....مجازی خواجه نصیر درومدم...فک کردم پردیس تربیت مدرس قبولم دبگه |
RE: یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - نیمانوری - ۰۳ شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۲۸ ق.ظ
(۰۳ شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۲۰ ق.ظ)parinaz_st70 نوشته شده توسط: الان مدیران بخش در خواب خوشن وگرنه الان چنان گوشی از ما میکشیدن که چرا تاپیک جدا درس نکردیم واسه اعلام قبولیمون.... |
RE: یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - nazanin_sh - 03 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۳۰ ق.ظ
کیا اومدم الزهراااااا؟ |
RE: یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - kaveh1392 - 03 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۳۰ ق.ظ
(۰۳ شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۰۵ ق.ظ)yekimesekhodet نوشته شده توسط: چطوری میشه یکی با ۲۱۰ اصفهان قبول یکی دیگه ۱۹۰ نه؟؟؟؟؟؟؟غصه نخور دوست عزیز اگه نرم باشی همکلاسی میشیم |
یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - narjesk - 03 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۳۰ ق.ظ
سلام به همه ..... من سیستم های چندرسانه ای دانشگاه تهران قبول شدم...انتظار بهتر از اینو داشتم ولی بازم خدا رو شکر همکلاسی نداریم؟؟؟؟ |
RE: یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - Joshua - 03 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۳۰ ق.ظ
(۰۳ شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۲۶ ق.ظ)mehr90 نوشته شده توسط: خدایا شکرت تبریک می گم، همشهری |
یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - kharegi - 03 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۳۰ ق.ظ
تجارت علم و صنعت |
یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - نیمانوری - ۰۳ شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۳۱ ق.ظ
من دپرس شدم شدیییییییییییییییییییید |
یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - zahra2012 - 03 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۳۲ ق.ظ
دوستان برای ثبت نام باید چیکار کنیم؟ اینترنتی هست؟ |
یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - m_ok - 03 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۳۲ ق.ظ
(۰۳ شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۲۰ ق.ظ)tulips.flowerm نوشته شده توسط:رتبم ۸۰۰ بود گرایشم آی تی(03 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۰۷ ق.ظ)m_ok نوشته شده توسط: من که رفتم بخونم برا امتحان آخر شهریور پردیس ها....مجازی خواجه نصیر درومدم...فک کردم پردیس تربیت مدرس قبولم دبگه (۰۳ شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۲۸ ق.ظ)رتبه۱سال۹۴ نوشته شده توسط:بله امسال برا اولین بار آخر شهریور جداگانه آزمون میگیرن برای پردیس ها(03 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۲۵ ق.ظ)m_ok نوشته شده توسط:منظورتون کدوم آزمون پردیس هاست؟مگه جز کنکور بازم آزمون میگیرن؟(03 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۱۱ ق.ظ)ستاره بارون نوشته شده توسط:هیچ ایده ای ندارم....اولین باره آزمون میگیرن این شکلی(03 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۰۷ ق.ظ)m_ok نوشته شده توسط: من که رفتم بخونم برا امتحان آخر شهریور پردیس ها....مجازی خواجه نصیر درومدم...فک کردم پردیس تربیت مدرس قبولم دبگه |
یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - fsi2013 - 03 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۳۶ ق.ظ
بچه ها همه اینجا اعلام کنن تا مدیران یه تکونی به خودشون بدن و یه قمست جداگونه درست کنن مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - نیمانوری - ۰۳ شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۳۸ ق.ظ
دوستان اگه کسی از موفقا صدامو میشنوه ج بده، تبریک میگم به همتون. |
RE: یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - ۱آسمان - ۰۳ شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۳۸ ق.ظ
(۰۳ شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۲۷ ق.ظ)zaxzax نوشته شده توسط: مهندسی دانش - خوارزمی - ۳۴تبریک میگم الویتاتون چطوری بود؟؟ من با رتبه ۵۵ علوم اقتصادی اوردم فکر میکروم خوارزمیو میارم |
RE: یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - ppp1486 - 03 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۳۸ ق.ظ
منم علوم کامیپوتر روزانه دانشگاه یزد قبول شدم |
RE: یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - parinaz_st70 - 03 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۳۸ ق.ظ
(۰۳ شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۳۰ ق.ظ)nazanin_sh نوشته شده توسط: کیا اومدم الزهراااااا؟ من ! |