![]() |
گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - نسخهی قابل چاپ |
RE: گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - *farnaz* - 30 مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۳۸ ب.ظ
(۳۰ مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۰۸ ق.ظ)nilia نوشته شده توسط: سلام دوستان اینا رو بخون خوبن ولی CLRS هم لازمه خونده بشه ولی سعی کن متن CLRS رو سریع بخونی که برسی تمریناتش رو حل کنی چون تمریناتش خیلی مهمه مطلبو تو ذهنت حک میکنه حتی بعضی سوالاش تست ارشد هم بوده تو ارشد یه تستایی میاد که به آگاهی تو از این تمرینا و مسائل نیازه، ذهنت که با حل این تمرینا راه افتاد واسه تستای کنکور راه حل به ذهنت میرسه |
گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - m_gh - 30 مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۵۸ ب.ظ
بچه هایی مهندسی کامپیوتر پارسه شرکت کردن سوالاشونو نمیذارن؟! می خوام ببینم پارسه امسال چه جوری بوده سوالاش |
گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - asusx59sr - 30 مهر ۱۳۹۱ ۰۱:۵۳ ب.ظ
یه حسی داره بهم میگه طراح ۴ تا از درسهای کنکور ارشد استادای ما هستن. یکیشون ۳ ۴ جلسه است میگه باید برم وزارت علوم کار دارم. .... قبلا هم طزاح بوده و یکی از استادای مشهوره. یکی دیگه هم هست اونم بسیار مشکوکه.... ۲ ماه قبل از کنکور پارسال بهش گفته بودم چی بخونم واسه شبکه؟ گفت کتاب کروس و راس رو بخون از این به بعد از این کتاب سوال میاد. خودشم مترجمشه. و یه کتاب معماری هم داره که باهاش میشه همه سوالای پارسال رو جواب داد. مشکوکن خلاصه |
RE: گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - jameshenas - 30 مهر ۱۳۹۱ ۰۲:۱۳ ب.ظ
(۳۰ مهر ۱۳۹۱ ۰۱:۵۳ ب.ظ)asusx59sr نوشته شده توسط: یه حسی داره بهم میگه طراح ۴ تا از درسهای کنکور ارشد استادای ما هستن. یکیشون ۳ ۴ جلسه است میگه باید برم وزارت علوم کار دارم. .... قبلا هم طزاح بوده و یکی از استادای مشهوره.حالا نمیشه نیایید بگید که منفی بخورین ![]() |
RE: گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - asusx59sr - 30 مهر ۱۳۹۱ ۰۲:۳۰ ب.ظ
(۳۰ مهر ۱۳۹۱ ۰۲:۱۳ ب.ظ)jameshenas نوشته شده توسط: حالا نمیشه نیایید بگید که منفی بخورینبابا فدای سرت. منفی چیه؟ پای همه ی پستهام ۳ تا منفی خورده. دوستان لطف کردن مثبت دادن وگرنه الان ۵۰۰- بودم ![]() |
گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - *farnaz* - 30 مهر ۱۳۹۱ ۰۲:۴۱ ب.ظ
من همه منفیا رو مثبت میدم تا چشه همه کارشکنا دراد ، اصلا تو این مدت کارم فقط همین شده اگه بقیه بچه ها هم همین کارو بکنن طرف نقره داغ میشه روش کم میشه دیگه زحمتشو از تو سایت کم میکنه |
RE: گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - nilia - 30 مهر ۱۳۹۱ ۰۲:۴۷ ب.ظ
(۳۰ مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۳۸ ب.ظ)*farnaz* نوشته شده توسط:(30 مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۰۸ ق.ظ)nilia نوشته شده توسط: سلام دوستان مرسی فرناز جون.امروز رفتم تست مقسمیو گرفتم .ولی سی ال ار اس رو شهر ما نداره نمیدونم چیکار کنم ![]() خیلی استرس دارم (۳۰ مهر ۱۳۹۱ ۰۵:۰۶ ق.ظ)Amir V نوشته شده توسط:مرسی از راهنماییت.مقسمیو گرفتم میخونم خدا کنه دیگه مشکل نداشته باشم.اکثر بچه ها میگن سی ال ار اس هم بخون دیگه نمیدونم(30 مهر ۱۳۹۱ ۰۳:۵۶ ق.ظ)nilia نوشته شده توسط: ممنونم من پوران دارم یعنی منبع نخونم فقط مقسمی کافیه؟چون مشکل دارم مخصوصا پیچیدگی زمانی ![]() |
RE: گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - m@hboobe - 30 مهر ۱۳۹۱ ۰۲:۵۹ ب.ظ
![]() همین جوری جهت اینکه بدونم هنوز زندم اومدم این تاپیک ![]() امروز ۳۰ مهر فردا ۱ آبان!! دیگه باید با این تاپیک خدافظی کنیم دوستان ![]() |
RE: گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - *farnaz* - 30 مهر ۱۳۹۱ ۰۳:۰۶ ب.ظ
(۳۰ مهر ۱۳۹۱ ۰۲:۵۹ ب.ظ)m@hboobe نوشته شده توسط: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
RE: گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - asusx59sr - 30 مهر ۱۳۹۱ ۰۳:۰۸ ب.ظ
(۳۰ مهر ۱۳۹۱ ۰۲:۴۱ ب.ظ)*farnaz* نوشته شده توسط: من همه منفیا رو مثبت میدم تا چشه همه کارشکنا دراد ، اصلا تو این مدت کارم فقط همین شده اگه بقیه بچه ها هم همین کارو بکنن طرف نقره داغ میشه روش کم میشه دیگه زحمتشو از تو سایت کم میکنهلطف میکنید. تازه شما نبودید. اصلا ی وضعی بود. مقبولیتم یه شبه از ۵۷+ رفت به ۳۳- . از اونجایی که خواستیم تاپیک موضوع انحرافی نداشته باشه، گفتیم دیگه راجع بهش حرف نزنیم. بازم سپاس |
RE: گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - *farnaz* - 30 مهر ۱۳۹۱ ۰۳:۱۰ ب.ظ
(۳۰ مهر ۱۳۹۱ ۰۲:۴۷ ب.ظ)nilia نوشته شده توسط: مرسی فرناز جون.امروز رفتم تست مقسمیو گرفتم .ولی سی ال ار اس رو شهر ما نداره نمیدونم چیکار کنم CLRS لاتینه.. ترجمش میشه "مقدمه ای بر الگوریتم ها" ترجمه دهقان طرزه رو بگیر هر دو جلدشو ممکنه نرسی متنشو بخونی ولی تمریناتشو حتما حل کن حل التمرینشو تو سایت میتونی پیدا کنی به زبان لاتین.. همه تمریناتشو هم حل نشده |
گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - ۴dgalaxy - 30 مهر ۱۳۹۱ ۰۳:۱۲ ب.ظ
بسم الله این اولین پست من تو مانشته امیدوارم هم بتونم کمک کنم هم از کمک شماها استفاده کنم من از تابستون کلاس میرفتم اما هیچی نمیخوندم الانم دارم تفریحی میخونم وفقط به قصد یادگرفتن نه کنکور چون احساس میکنم این عمر ما حیفه برا حفظ و رتبه ی کنکور بره تفریح کنیم سودش بیشتر از اینه که بکوب بخونیم اینو از روی تجربه میگم من کنکور لیسانس رو خوب خوندم اما دوماه به کنکور بعد یازده ما تلاش مجبور شدم آرام بخش بخورم و با این قرصا تا کنکور رفتم روز کنکور حالم بد شد برگشتم گفتم بیخیال دوباره میخونم دوباره خوندم سال بعدش اوضاعم بدتر شد آخر سرم نتیجه ی زحمتم رو ندیدم الان دیگه خودمو نابود نمیکنم برا کنکور من عاشق یادگرفتنم پس تلاش میکنم یاد بگیرم نه رتبه بگیرم چون یه لیسانس باسواد به مراتب بهتر از یه دکترای بی سواده که فقط بلده اونچه که بقیه خوندن رو تحویل گروهای دیگه بده کامپیوتر ساخته مغز امثال منو شماست پس مغز توان مند ما خیلی راحت از پسش برمیاد نه استرس لازمه نه فشار زیاد درس خوندن برا لیسانس یه مشاور خوب داشتم میگفت به جای اینکه صد در صد مسائل رو هفتاد درصد یاد بگیری هفتاد درصد مطالب رو صد در صد یاد بگیر الانم با همین پیش فرض ذهنی کار میکنم موفق باشید |
گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - esisonic - 30 مهر ۱۳۹۱ ۰۳:۲۸ ب.ظ
امروز ۳۰ مهره...از ساعت ۱۲ امشب تاپیک بسته میشه!!! وقت آمار گیریــــــــــــه...!!! . . اعتراف کنید...این ماه چند ساعت درس خونید؟؟؟ |
گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - *farnaz* - 30 مهر ۱۳۹۱ ۰۳:۴۲ ب.ظ
این ماه واسه من خیلی زود گذشت نسبت به ماه قبل کمتر کار کردم ولی تو آبان نمیزارم اینجوری شه واسه همتون آرزوی قبولی دارم |
Re: RE: گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - Amir V - 30 مهر ۱۳۹۱ ۰۴:۰۳ ب.ظ
(۳۰ مهر ۱۳۹۱ ۰۳:۲۸ ب.ظ)esisonic نوشته شده توسط: امروز ۳۰ مهره...از ساعت ۱۲ امشب تاپیک بسته میشه!!! من حدود ۱۰۰ ساعت. Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2 |