![]() |
گروه درسی مانشت مرداد ماه ( خواندن گروهی) - نسخهی قابل چاپ |
گروه درسی مانشت مرداد ماه ( خواندن گروهی) - shadiakbari - 12 مرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۱۲ ب.ظ
سلام دوستان. خسته نباشین. چند تا سوال داشتم. کتابای پارسه تک فروشی دارن؟ کجا میتونم پیدا کنم؟ قیمت پک پارسه چنده؟ بدون آزمون هم پکشو میفروشن؟ |
RE: گروه درسی مانشت مرداد ماه ( خواندن گروهی) - Shokoufe.S - 12 مرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۲۳ ب.ظ
(۱۲ مرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۱۲ ب.ظ)shadiakbari نوشته شده توسط: سلام دوستان. خسته نباشین.سلام دوست عزیز یه سری از کتابای پارسه تک فروشی دارند مثل سیستم عامل که میتونی از مراکز پارسه هم تهیه کنیدولی اکثر کتابا تک فروشی ندارند من خودم مجبور شدم آمارشو دست دوم تهیه کنم. بله میشه بدون آزمون پکشو خرید قیمتش یه ماه پیش که پرسیدم فکر کنم دویست هزار تومنی بود واسه آزمون کاملشم همش ۴۹۰هزار تومن ![]() |
RE: گروه درسی مانشت مرداد ماه ( خواندن گروهی) - maryam.raz - 12 مرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۳۱ ب.ظ
(۱۱ مرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۲۴ ب.ظ)ندا۱ نوشته شده توسط:کتاب مهندس طورانی هم کامل هست و هم خیلی روو ن توضیح داده(10 مرداد ۱۳۹۱ ۰۸:۴۲ ب.ظ)maryam.raz نوشته شده توسط:(10 مرداد ۱۳۹۱ ۰۶:۰۶ ب.ظ)ندا۱ نوشته شده توسط: سلامبهترین کتاب واسه آمار ، کتاب مهندس طورانی هست که انتشارات پارسه هست کسی نبوده که از این کتاب ناراضی بوده باشه به نظر من که همین کتاب رو بخون |
RE: گروه درسی مانشت مرداد ماه ( خواندن گروهی) - daneshjo - 12 مرداد ۱۳۹۱ ۰۳:۰۰ ب.ظ
(۱۲ مرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۲۳ ب.ظ)Shokoufe.S نوشته شده توسط:(12 مرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۱۲ ب.ظ)shadiakbari نوشته شده توسط: سلام دوستان. خسته نباشین.سلام دوست عزیز سلام پک پارسه رو من تو نمایشگاه گرفتم ۸۴ هزار تومان !! یا کتابای من اصل نیستن یا قیمت شما اشتبه!!! ![]() ![]() ![]() |
RE: گروه درسی مانشت مرداد ماه ( خواندن گروهی) - zeinab - 12 مرداد ۱۳۹۱ ۰۳:۲۲ ب.ظ
(۱۲ مرداد ۱۳۹۱ ۰۳:۰۰ ب.ظ)daneshjo نوشته شده توسط:نمایشگاه چی؟؟ چون منم پرسیدم قیمت پکش ۲۰۰ تومنی هست. ازه هم پرسیدم. خودتون هم میتونین بپرسین.(12 مرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۲۳ ب.ظ)Shokoufe.S نوشته شده توسط:(12 مرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۱۲ ب.ظ)shadiakbari نوشته شده توسط: سلام دوستان. خسته نباشین.سلام دوست عزیز |
RE: گروه درسی مانشت مرداد ماه ( خواندن گروهی) - daneshjo - 12 مرداد ۱۳۹۱ ۰۳:۳۰ ب.ظ
(۱۲ مرداد ۱۳۹۱ ۰۳:۲۲ ب.ظ)zeinab نوشته شده توسط:(12 مرداد ۱۳۹۱ ۰۳:۰۰ ب.ظ)daneshjo نوشته شده توسط:نمایشگاه چی؟؟ چون منم پرسیدم قیمت پکش ۲۰۰ تومنی هست. ازه هم پرسیدم. خودتون هم میتونین بپرسین.(12 مرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۲۳ ب.ظ)Shokoufe.S نوشته شده توسط:(12 مرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۱۲ ب.ظ)shadiakbari نوشته شده توسط: سلام دوستان. خسته نباشین.سلام دوست عزیز دوست عزیز نمایشگاه کتاب بین المللی تهران ۲۰۱۲ که تو اردیبهشت ماه بود!!! تازه با بن ۸۴ هزار تومان خریدم !! ![]() حالا شما می تونید برید قیمت نمایشگاه رو بپرسید!!! |
RE: گروه درسی مانشت مرداد ماه ( خواندن گروهی) - zeinab - 12 مرداد ۱۳۹۱ ۰۳:۳۶ ب.ظ
(۱۲ مرداد ۱۳۹۱ ۰۳:۳۰ ب.ظ)daneshjo نوشته شده توسط:(12 مرداد ۱۳۹۱ ۰۳:۲۲ ب.ظ)zeinab نوشته شده توسط:(12 مرداد ۱۳۹۱ ۰۳:۰۰ ب.ظ)daneshjo نوشته شده توسط:نمایشگاه چی؟؟ چون منم پرسیدم قیمت پکش ۲۰۰ تومنی هست. ازه هم پرسیدم. خودتون هم میتونین بپرسین.(12 مرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۲۳ ب.ظ)Shokoufe.S نوشته شده توسط:(12 مرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۱۲ ب.ظ)shadiakbari نوشته شده توسط: سلام دوستان. خسته نباشین.سلام دوست عزیز پس چرا میگین یا کتابای من اصل نیستن یا قیمت اشتباهه!!!!!!!!!!!!! |
RE: گروه درسی مانشت مرداد ماه ( خواندن گروهی) - daneshjo - 12 مرداد ۱۳۹۱ ۰۳:۴۵ ب.ظ
(۱۲ مرداد ۱۳۹۱ ۰۳:۳۶ ب.ظ)zeinab نوشته شده توسط:الان که عکس کتابهای پارسه رو تو سایت دیدم !!مطمئن شدم که اصلاٌ!!!!باور کنید من ۸۴ تومن گرفتم با بن ! یعنی من فقط ۴۰ هزار بابت این کتابا دادم !!!کتاباش عالین !!!(12 مرداد ۱۳۹۱ ۰۳:۳۰ ب.ظ)daneshjo نوشته شده توسط:(12 مرداد ۱۳۹۱ ۰۳:۲۲ ب.ظ)zeinab نوشته شده توسط:(12 مرداد ۱۳۹۱ ۰۳:۰۰ ب.ظ)daneshjo نوشته شده توسط:نمایشگاه چی؟؟ چون منم پرسیدم قیمت پکش ۲۰۰ تومنی هست. ازه هم پرسیدم. خودتون هم میتونین بپرسین.(12 مرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۲۳ ب.ظ)Shokoufe.S نوشته شده توسط: سلام دوست عزیز ![]() |
RE: گروه درسی مانشت مرداد ماه ( خواندن گروهی) - ندا۱ - ۱۲ مرداد ۱۳۹۱ ۰۶:۳۰ ب.ظ
(۱۲ مرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۳۱ ب.ظ)maryam.raz نوشته شده توسط:(11 مرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۲۴ ب.ظ)ندا۱ نوشته شده توسط:کتاب مهندس طورانی هم کامل هست و هم خیلی روو ن توضیح داده(10 مرداد ۱۳۹۱ ۰۸:۴۲ ب.ظ)maryam.raz نوشته شده توسط:(10 مرداد ۱۳۹۱ ۰۶:۰۶ ب.ظ)ندا۱ نوشته شده توسط: سلامبهترین کتاب واسه آمار ، کتاب مهندس طورانی هست که انتشارات پارسه هست اوکی مرسی مریم خانم حتما میخونمش موفق باشید |
RE: گروه درسی مانشت مرداد ماه ( خواندن گروهی) - white bird - 12 مرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۰۱ ب.ظ
(۱۲ مرداد ۱۳۹۱ ۰۳:۳۰ ب.ظ)daneshjo نوشته شده توسط:(12 مرداد ۱۳۹۱ ۰۳:۲۲ ب.ظ)zeinab نوشته شده توسط:(12 مرداد ۱۳۹۱ ۰۳:۰۰ ب.ظ)daneshjo نوشته شده توسط: سلام توی این پک درس ساختمان داده و مدیریت به صورت کتاب هستند یا جزوه؟ |
گروه درسی مانشت مرداد ماه ( خواندن گروهی) - fahime.azad69 - 13 مرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۳۴ ق.ظ
من امشب خدا بخواد مدار منقی رو به یه جاهایی میرسونم یه سوال,مدار منطقی رو میشه همزمان با معماری خوند؟میدونم یه فصلایی پیش نیازشه ولی اگه بخوام همزمان بخونمشون باید از فصل چندم مدارمنطقی استارت معماری رو بزنم؟ برای طراحی زبانها هم پارسه رو دارم هم مقسمی رو ولی با توجه به حجم اصلی کتاب نمیدونم این۲تا کتاب کنکوری نتیجه میده یانه!؟ بچه ها من ریاضیم ضعیفه و فقط میخوام گسسته بخونم!کارم خوبه؟ برای قبولی هم دولتی اصفهان میخوام بیارم.هردورشته هم میخوام کنکور بدم. |
RE: گروه درسی مانشت مرداد ماه ( خواندن گروهی) - naderx - 13 مرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۵۰ ق.ظ
(۱۳ مرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۳۴ ق.ظ)fahime.azad69 نوشته شده توسط: من امشب خدا بخواد مدار منقی رو به یه جاهایی میرسونم به نظر من: فصل مدارهای ترتیبی رو بخون و بر روی عملکرد ثبات ها مهارت کافی رو بدست بیار. (نظر شخصی من اینه که ویس های مدار منطقی دکتر اجلالی رو گوش کن حتما مفید واقع میشه) بعد از اتمام فصل ترتیبی معماری رو استارت بزن برای طراحی : اول خود کتاب پرات بخون ، پارسه به درد نمیخوره ، مقسمی خوبه البته تا حدودی ، در کل درس چرتیه برای ریاضی : هیچ درسی رو حذف نکن ! از هر درسی تیکه تیکه بخون ، یعنی چی ؟ یعنی اینکه مثلآ ریاضی مهندسی سخته ؟ فقط برو فصل آسونش (البته تا حدودی آسون) مثل نگاشت و اعداد مختلط بخون و یا مثلآ بروی فرمول های محاسبات عددی رو حفظ کن انشالله نتیجه میدهد. |
گروه درسی مانشت مرداد ماه ( خواندن گروهی) - esisonic - 13 مرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۵۱ ق.ظ
(۱۳ مرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۳۴ ق.ظ)fahime.azad69 نوشته شده توسط: یه سوال,مدار منطقی رو میشه همزمان با معماری خوند؟میدونم یه فصلایی پیش نیازشه ولی اگه بخوام همزمان بخونمشون باید از فصل چندم مدارمنطقی استارت معماری رو بزنم؟بهتره اول منطقی رو تموم کنی بعد بری سر معماری. میتونی منطقی رو با ۲،۳ تا درس دیگه بخونی برای طراحی زبانها فقط پارسه رو بخون...کفایت میکنه فقط گسسته کمه...اگه میتونی آمار رو هم بخون...یا میتونی با زبان جبارن کنی |
RE: گروه درسی مانشت مرداد ماه ( خواندن گروهی) - younes - 13 مرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۱۵ ق.ظ
(۱۱ مرداد ۱۳۹۱ ۰۸:۱۰ ب.ظ)zeinab نوشته شده توسط: شما فصل ۵ یا ۶ clrs بودین که من قرار بود به شما برسم!!! به شما که نرسیدم هیچ کلا از درس فاصله گرفتم و هیچی نخوندم!!!!! ببینید استرس رو بیخیال شین. بشینید درستونو بخونید که هر روز داره دیرتر میشه. من خودم خدایی به زور هم که شده با خودم دعوا میکنم و خودم رو موظف میکنم که باید درس بخونی اگه نخونی رتبه نمیاری و بعد پشیمون میشی. این clrs خیلی جالبه . واقعا زیاد سخت هم نیست و خوندنش هم هیچ کاری نداره فقط باید کتاب رو باز کنی، همین... |
گروه درسی مانشت مرداد ماه ( خواندن گروهی) - *farnaz* - 14 مرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۱۰ ق.ظ
بچه ها شماها چه جوری میخونید که خسته نمیشید |