افکار سنجی عمومی: کدام موسسه؟ - نسخهی قابل چاپ |
افکار سنجی عمومی: کدام موسسه؟ - beheshteh - 28 شهریور ۱۳۹۱ ۰۷:۵۹ ب.ظ
مهستان ازمون هاش انلاینه برای شهرستان ها؟ من ترجیح میدم حضوری باشه ازمون ها من مدرسان رفتم و جزواتو دیدم با مشاورش هم صحبت کردم اصلا خوشم نیومد(شعبه اصفهان) و دوستان این جا هم که همه گفتن خوب نیست س مدرسان هیچی پارسه ۱۷۰ پول کتابهاش و ۴۹۰ ازمونش بود باتوجه به اینکه من شاغلم و همه میگن شغلت حیفه و ریسک نکن تواما بخون الان هم برای خوندن کتاب مرجع دیره فکر میکنم بهتر باشه برم پارسه و یه سری کتاب های پوران رو هم که اینجا خوندم خوبه بخرم و اگر به مشکل خوردم مبحثی مرجع بخونم دوستان کمک کنین نظر بدین من چه کنم؟پارسه اگر مسیله هزینش(که کم هم نیست متاسفانه) بذاریم کنار از لحاظ ازموناش و برنامه ریزیش خوبه؟ |
RE: افکار سنجی عمومی: کدام موسسه؟ - moha - 28 شهریور ۱۳۹۱ ۱۰:۰۶ ب.ظ
(۲۶ شهریور ۱۳۹۱ ۱۰:۳۵ ب.ظ)MS.rezvan نوشته شده توسط: دوستان یه لطفی کنید درباره مهستان بیشتر بگین ک بشه تصمیم نهایی رو گرفتآزمون های مهستان اینترنتی هست و حضوری و یه تفاوت خاص که با بقیه داره اینه که آزمون ها ی حضوری و آنلاینش یکی هست و توی یه روز برگزار میشه و همه با هم سنجیده میشن اما بقیه هر کدوم جدا هستن و این عالیه. |
RE: افکار سنجی عمومی: کدام موسسه؟ - mis masi - 29 شهریور ۱۳۹۱ ۰۷:۱۴ ق.ظ
(۲۶ شهریور ۱۳۹۱ ۱۱:۴۸ ب.ظ)هیچ کاک نوشته شده توسط: با سلام خدمت همه اعضا منم این آموزشگاه رفتم.واقعا خوبه البته برا کسی که بخواد بخونه.موسسه خود استاد مقسمی هست باقیمت مناسب |
RE: افکار سنجی عمومی: کدام موسسه؟ - شاپری - ۲۹ شهریور ۱۳۹۱ ۰۱:۳۴ ب.ظ
(۲۶ شهریور ۱۳۹۱ ۰۵:۵۹ ب.ظ)moha نوشته شده توسط:(26 شهریور ۱۳۹۱ ۱۲:۵۰ ب.ظ)sir_ams نوشته شده توسط:(26 شهریور ۱۳۹۱ ۱۲:۳۱ ق.ظ)moha نوشته شده توسط:(26 شهریور ۱۳۹۱ ۱۲:۲۲ ق.ظ)armin_b00ter نوشته شده توسط:(26 شهریور ۱۳۹۱ ۱۲:۰۹ ق.ظ)moha نوشته شده توسط: ما تعدادمون کم نیست اینجا،اگه بخوایم میتونیم یه جامعه آماری خوب توی مهستان داشته باشیماگه بشه یه جمع بندی کلی بشه و در نهایت یه آزمون انتخاب شه که همه توش شرکت کنن و از طریق یه تاپیک دیگه اطلاع رسانی شه خیلی خوبه. فعلا که به با توجه به چیزایی که اینجا خوندم مهستان از همه بهتره. منم میخواستم برم مهستان اما وقتی تاریخ های آزموناشو دیدم مردد شدم!!!!!!!!! ۵۰% دومش ۶ بهمن هست!!!!!!۱ دییییییییییییییییییره ۱۰۰% اولش ۱۳ بهمن ۱۰۰% دومش ۲۰ بهمن .... دیر نیست؟؟؟ |
RE: افکار سنجی عمومی: کدام موسسه؟ - شاپری - ۲۹ شهریور ۱۳۹۱ ۰۲:۵۲ ب.ظ
(۲۹ شهریور ۱۳۹۱ ۰۲:۴۳ ب.ظ)۵h4rk نوشته شده توسط:(29 شهریور ۱۳۹۱ ۰۱:۳۴ ب.ظ)شاپری نوشته شده توسط: منم میخواستم برم مهستان منم دقیقا بین مهستان و نصیر موندم نصیرم فقط ۱ هفته زودتر از مهستان ۵۰% دومشو میگیره ، ولی باز ۱ هفته هم ۱ هفتس اما باز نمیدونم دلم بیشتر پیش مهستان بود که ولی خیلیییییییی دیره که ۵۰% دومش ۶ بهمن باشه! فکر کنم استرسم زیاد بشه اون موقع! اما نصیرهم تو شهر ما تازه نمایندگی زده میترسم مدیریتش خوب نباشه و قاطی پاتی شه همه چیز با این اوصاف بین نصیر و پوران کدوم بهتره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ (۲۶ شهریور ۱۳۹۱ ۱۰:۳۵ ب.ظ)MS.rezvan نوشته شده توسط: دوستان یه لطفی کنید درباره مهستان بیشتر بگین ک بشه تصمیم نهایی رو گرفت سر مهستان خوب فکر کنین!!!!!!!!! ۵۰% دومش ۶ بهمنه.............................. !!!!! ۱۰۰% اولش ۱۳ بهمن ۱۰۰% دومش ۲۰ بهمن هفته بعدش کنکور سراسری ۹۲ یعنی ۳ هفته واسه مرور!!؟؟؟ خیلی دیره ها ! من بین نصیر و مهستان موندم... شاید بخاطر دیر تموم کردن مهستان برم نصیر |
RE: افکار سنجی عمومی: کدام موسسه؟ - edge - 29 شهریور ۱۳۹۱ ۰۷:۴۸ ب.ظ
خوب اینکه آزمون آخر نزدیک کنکور میتونه خودش یه مزیت باشه اینکه نزدیکای کنکور تمرکزو ذهنتونو بیشتر رو سوالا بزارین و بیشتر بخونید. به نظر من ارزش نداره سوالای خوب و کیفیت سوالا و جامعه آماری بالاترو فدای یه هفته اینور یا اونور بکنید به هر حال کسایی که اینطور آزمونارو زمانبندی کردن شرایط ما رو هم در نظر گرفتن. |
RE: افکار سنجی عمومی: کدام موسسه؟ - شاپری - ۲۹ شهریور ۱۳۹۱ ۰۸:۵۳ ب.ظ
:خوب اینکه آزمون آخر نزدیک کنکور میتونه خودش یه مزیت باشه اینکه نزدیکای کنکور تمرکزو ذهنتونو بیشتر رو سوالا بزارین و بیشتر بخونید. به نظر من ارزش نداره سوالای خوب و کیفیت سوالا و جامعه آماری بالاترو فدای یه هفته اینور یا اونور بکنید به هر حال کسایی که اینطور آزمونارو زمانبندی کردن شرایط ما رو هم در نظر گرفتن. [/quote] .................................................................................................................................................... جامع های نصیرم نزدیک کنکوره ۶/۱۱ و ۱۳/۱۱ و ۲۰/۱۱ ۳ تا هم جامع داره!! پوران ۲ تا داره! این مال نصیره مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. شرایطو جیب خودشونم هستا.. اولین آزمون مهستان ۵ آبانه که همه ،حتی کسایی که آبان میخوان شروع کنن بتونن از آزمون اولش بیان! والا منم نمیدونم کدوم بهتره! ولی میگم مرور سریع تر شروع بشه بهتره دلم میخواد جای بهتر برم کجاااااااااا؟؟؟؟؟؟ |
افکار سنجی عمومی: کدام موسسه؟ - moha - 29 شهریور ۱۳۹۱ ۰۸:۵۶ ب.ظ
آره منم اینو دیدم تاریخشو ولی خوب بازم کیفیت سوالا مهمه واسم میتونیم خودمون زود تر بخونیم و جمع بندی کنیم من نصیرو زیاد نمیشناسم کسی میدونه خوبه یا نه؟؟ |
RE: افکار سنجی عمومی: کدام موسسه؟ - شاپری - ۲۹ شهریور ۱۳۹۱ ۱۰:۴۵ ب.ظ
(۲۹ شهریور ۱۳۹۱ ۰۸:۵۶ ب.ظ)moha نوشته شده توسط: آره منم اینو دیدم تاریخشو برو سایتش مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. لیست استادای طراح سوال آزموناش توش هست! ( راستو دروغ با خودشون ) منم کیفیت برام مهمه بین این دوتا موندم |
RE: افکار سنجی عمومی: کدام موسسه؟ - moha - 29 شهریور ۱۳۹۱ ۱۰:۵۸ ب.ظ
(۲۹ شهریور ۱۳۹۱ ۱۰:۴۵ ب.ظ)شاپری نوشته شده توسط:(29 شهریور ۱۳۹۱ ۰۸:۵۶ ب.ظ)moha نوشته شده توسط: آره منم اینو دیدم تاریخشو کیفیت مهستان که عالیه اینو مطمئنم فقط موندم تو زمان آزموناش که خوب میشه خودمو زودتر برسونم یه کم |
افکار سنجی عمومی: کدام موسسه؟ - payro - 30 شهریور ۱۳۹۱ ۱۲:۳۰ ق.ظ
سنجش کیفیت ازموناش چطوره؟ کسی قبلا شرکت کرده ک بدونه ازموناش مشابه کنکور هست یا نه؟ سنجش کیفیت ازموناش چطوره؟ کسی قبلا شرکت کرده ک بدونه ازموناش مشابه کنکور هست یا نه؟ |
افکار سنجی عمومی: کدام موسسه؟ - ۸Operation - 30 شهریور ۱۳۹۱ ۰۹:۳۹ ق.ظ
دوستان عزیز به نظر شما چند درصد این رتبه های یکی که مدرسان تبلیغشون رو می کنه واقعا عضو مدرسان بودن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟(چون یکشون رو سال قبل دیدم و می شناختم که ماهان امتحان می داد بعد از یک شدنش تبلیغ مدرسان رو می کرد!!!!) اصلا مدرسان در این حد هست؟؟؟؟؟؟؟؟ سایتش که خیلی از رده خارجه!کسی برنامه آزمونای مدرسان رو داره؟ |
افکار سنجی عمومی: کدام موسسه؟ - payro - 30 شهریور ۱۳۹۱ ۱۰:۴۸ ق.ظ
راستی این سازمان سنجش بسته هم داره ها........ یه کتاب طلایی تست هم داره.... من حساب کردم بسته و ازموناش حدود ۳۰۰ در میاد.... این سنجش چجوریاس..؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟کسی از کیفیت بسته و ازموناش خبر داره؟ |
افکار سنجی عمومی: کدام موسسه؟ - just4it - 30 شهریور ۱۳۹۱ ۰۱:۴۴ ب.ظ
سلام دوستان فقط امیدوارم داستان ما مثه این پروانه ها نشه که ، به جای نشستن روی گلgol ، روی گل gel نشسته اند... این تصمیمو خود پروانه ها گرفته اند... ماچه تصمیمی میگیریم؟!!!!!!! |
افکار سنجی عمومی: کدام موسسه؟ - armin_b00ter - 30 شهریور ۱۳۹۱ ۰۲:۰۱ ب.ظ
سلام دوستان. من امروز سایت نصییر رو دیدم. اگه واقعا طراحای سوالاش همینا که گفته باشن که خیلی خوبه. قیمتشم مثل مهستانه. کسی در مورد کارنامه و پاسخنامه مهستان و نصیر اطلاعاتی داره ؟؟؟؟ |