رتبه ارشدتو حدس بزن بعد از اومدن کارنامه ها مقایسه کنیم : - نسخهی قابل چاپ |
رتبه ارشدتو حدس بزن بعد از اومدن کارنامه ها مقایسه کنیم : - m_hoveida - 28 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۲:۵۶ ب.ظ
امیدوارم که همینطور که میگید باشه. ممنون از روحیه دهی همه دوستان. |
RE: رتبه ارشدتو حدس بزن بعد از اومدن کارنامه ها مقایسه کنیم : - انرژی مثبت - ۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۱:۳۹ ب.ظ
(۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۵:۰۹ ب.ظ)Masoud05 نوشته شده توسط:ای بابا من بدرد چی ایشون می خورم والا دیگه نگفتم از همه شیرینی می گیرم بذارید از راه برسن بعد(26 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۵:۰۵ ب.ظ)m_hoveida نوشته شده توسط: خدا از دهنتون بشنفه. دعا کنید برام.انشاالله هر کدوم رو بخوای قبولی . پیشنهاد میکنم یکم درباره خانم انرژی مثبت و بچه مثبت( جزء مدیران مانشت هستن ) تحقیق کن . خیلی بدردت میخوره |
RE: رتبه ارشدتو حدس بزن بعد از اومدن کارنامه ها مقایسه کنیم : - Masoud05 - 28 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۳:۰۷ ب.ظ
(۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۲:۲۲ ق.ظ)sansho نوشته شده توسط: ببخشید میشه سوال کنم که شما چی قبول شدین؟؟؟یه نکته : توی پروفایل هر کاربر اطلاعاتش موجوده . جناب mfXpert رتبه ۸۹ آوردن و نرم افزار دانشگاه شهید بهشتی میخونه . از توضیحش هم معلومه که فکر رتبه ناجوری میکرده |
رتبه ارشدتو حدس بزن بعد از اومدن کارنامه ها مقایسه کنیم : - m_hoveida - 28 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۵:۳۰ ب.ظ
بچه ها حالا کسی میدونه که مهستان پارسال تخمین رتبه معماری داشته یا نه؟ چون امسال که نداره. اگه میدونید خبر بدید. ممنون. (۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۱:۳۹ ب.ظ)انرژی مثبت نوشته شده توسط:خانم انرژی مثبت این حرفا چیه؟ اگه ایشالا شریفی بشیم بدردمون می خوری.شیرینیتم محفوظه...(26 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۵:۰۹ ب.ظ)Masoud05 نوشته شده توسط:ای بابا من بدرد چی ایشون می خورم والا دیگه نگفتم از همه شیرینی می گیرم بذارید از راه برسن بعد(26 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۵:۰۵ ب.ظ)m_hoveida نوشته شده توسط: خدا از دهنتون بشنفه. دعا کنید برام.انشاالله هر کدوم رو بخوای قبولی . پیشنهاد میکنم یکم درباره خانم انرژی مثبت و بچه مثبت( جزء مدیران مانشت هستن ) تحقیق کن . خیلی بدردت میخوره |
RE: رتبه ارشدتو حدس بزن بعد از اومدن کارنامه ها مقایسه کنیم : - mohammad_13690 - 28 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۵:۵۰ ب.ظ
منم دلم شریف می خواد |
RE: رتبه ارشدتو حدس بزن بعد از اومدن کارنامه ها مقایسه کنیم : - blackhalo1989 - 28 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۶:۲۶ ب.ظ
(۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۵:۵۰ ب.ظ)mohammad_13690 نوشته شده توسط: منم دلم شریف می خوادمنم دلم شیرینی میخواد |
RE: رتبه ارشدتو حدس بزن بعد از اومدن کارنامه ها مقایسه کنیم : - yaser_ilam_com - 28 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۶:۴۰ ب.ظ
(۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۶:۲۶ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط:حالا من دلم هم شریف میخواد هم شیرینی میخواد(28 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۵:۵۰ ب.ظ)mohammad_13690 نوشته شده توسط: منم دلم شریف می خوادمنم دلم شیرینی میخواد |
RE: رتبه ارشدتو حدس بزن بعد از اومدن کارنامه ها مقایسه کنیم : - blackhalo1989 - 28 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۶:۵۸ ب.ظ
(۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۶:۴۰ ب.ظ)yaser_ilam_com نوشته شده توسط:پس ایشالا شریف قبول میشید به منم شیرینی میدید(28 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۶:۲۶ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط:حالا من دلم هم شریف میخواد هم شیرینی میخواد(28 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۵:۵۰ ب.ظ)mohammad_13690 نوشته شده توسط: منم دلم شریف می خوادمنم دلم شیرینی میخواد |
RE: رتبه ارشدتو حدس بزن بعد از اومدن کارنامه ها مقایسه کنیم : - yaser_ilam_com - 28 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۷:۲۴ ب.ظ
(۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۷:۱۳ ب.ظ)Aurora نوشته شده توسط: حالا شما هی حرف شیرینی بزنید دل ما رو آب کنید.حالا صبر کن منم اگه رفتم شریف برات پستش میکنم البته با پست پیشتاز تا زود بیاد دستت |
رتبه ارشدتو حدس بزن بعد از اومدن کارنامه ها مقایسه کنیم : - m_hoveida - 28 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۸:۴۵ ب.ظ
بچه ها حالا کسی میدونه که مهستان پارسال تخمین رتبه معماری داشته یا نه؟ چون امسال که نداره. اگه میدونید خبر بدید. ممنون. |
RE: رتبه ارشدتو حدس بزن بعد از اومدن کارنامه ها مقایسه کنیم : - berkeley - 28 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۸:۵۷ ب.ظ
(۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۳:۰۷ ب.ظ)Masoud05 نوشته شده توسط:(28 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۲:۲۲ ق.ظ)sansho نوشته شده توسط: ببخشید میشه سوال کنم که شما چی قبول شدین؟؟؟یه نکته : توی پروفایل هر کاربر اطلاعاتش موجوده . جناب mfXpert رتبه ۸۹ آوردن و نرم افزار دانشگاه شهید بهشتی میخونه . از توضیحش هم معلومه که فکر رتبه ناجوری میکرده بابا خودم سواد دارم ؛ ناسلامتی داریم کامپیوتر می خونیم خواستم کمی دلداریمون بده وای خدا............۶روز مونده |
RE: رتبه ارشدتو حدس بزن بعد از اومدن کارنامه ها مقایسه کنیم : - yaser_ilam_com - 28 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۸:۵۷ ب.ظ
(۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۸:۴۵ ب.ظ)m_hoveida نوشته شده توسط: بچه ها حالا کسی میدونه که مهستان پارسال تخمین رتبه معماری داشته یا نه؟ چون امسال که نداره. اگه میدونید خبر بدید. ممنون.تا اونجا یادمه نداشت حالا یه چیز دوست عزیز شما فکر کنم تازه اومدی ،یه نرم افزار تخمین رتبه هست از همین بچه های مانشت نوشته (امیر گوران اوریمی) البته خیلی وقته نیستش حالا من نرم افزار رو دوباره میزارم از رو این حساب کن بنابر کارنامه های پارسال نوشته خیلی تخمیناش با پوران فرقی نداشت البته این نظر شخصی منه حالا بی عیب هم نیست |
RE: رتبه ارشدتو حدس بزن بعد از اومدن کارنامه ها مقایسه کنیم : - Masoud05 - 28 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۹:۲۴ ب.ظ
(۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۸:۵۷ ب.ظ)sansho نوشته شده توسط: بابا خودم سواد دارم ؛ ناسلامتی داریم کامپیوتر می خونیمالبته این مورد کاری به سواد نداره و بسته به مدت عضویت تو سایت داره گفتم شاید این بخشو ندید دلداری میخوای : نتایج با توجه به خبر چند روز پیش سازمان سنجش تا ۴ روز دیگه میاد . یادمه یه مصاحبه می خوندم از بچه های فکر کنم مکانیک ، خودش میگفت که اصلا سایت سنجش رو چک نکردم چون فکر میکردم رتبه بدی آورده باشم اما دوستان اصرار کردند و خودشون چک کردن و دیدن رتبه من ( فکر کنم )۱۳ شده . ( البته نمیدونم این عزیزان به چه رتبه ای خوب میگن ! ) |
RE: رتبه ارشدتو حدس بزن بعد از اومدن کارنامه ها مقایسه کنیم : - homa - 29 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۱:۱۶ ق.ظ
من که اصلا نه استرسی و نه بی تابی فقط روزی که ۱۰ ،۲۰ باری میشمارم ببینم تا چهارشنبه چقد مونده همین شلوغش نکنین بچه ها انشالله هر کی تلاش کرده نتیجه ی زحماتش رو ببینه... |
RE: رتبه ارشدتو حدس بزن بعد از اومدن کارنامه ها مقایسه کنیم : - mohammad_13690 - 29 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۲:۲۸ ق.ظ
(۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۱:۱۶ ق.ظ)homa نوشته شده توسط: من که اصلا نه استرسی و نه بی تابی فقط روزی که ۱۰ ،۲۰ باری میشمارم ببینم تا چهارشنبه چقد مونده همین شلوغش نکنین بچه ها منم می خواستم همینا رو بگم |