دانشگاه علم و صنعت - نسخهی قابل چاپ |
RE: تعهد نامه محضری علم و صنعت؟ - mojtaba14405 - 17 شهریور ۱۳۹۱ ۱۱:۵۰ ب.ظ
(۱۷ شهریور ۱۳۹۱ ۱۰:۵۹ ب.ظ)saeedhlk نوشته شده توسط: با سلام کجا نوشته؟ اها دیدم! کارشناسی هم از من خواستند.و دادم نقل قول: الف)دانشجویانی که از مقاطع قبل سند تعهد محضری دارند بایستی حکم کارگزینی جدید ضامن را تحویل نمایند و اگر ضامن بازنشسته شده، نسبت به اخذ سند تعهد جدید اقدام نمایند. در صورتی که ضامن پروانه کسب داشته باشد، بایستی سند تعهد جدید با ضامن کارمند رسمی یا پیمانی تنظیم گردد. بایستی حکم کارگزینی جدید ضامن را تحویل نمایند چیه؟ |
تعهد نامه محضری علم و صنعت؟ - Br2012 - 18 شهریور ۱۳۹۱ ۱۱:۲۰ ق.ظ
برا گرفتن این تعهد نامه باید به همراه شخصی که شرایط ضامن شدن رو داره(کارمند ) و همینطور حکم کارگزینیش به یه دفتر ثبت محضر بری و اونجا یه فرم برات پر می کنن که اون فرمو باید روز گرفتن خوابگاه داشته باشی این فرم به درد همه جا میخوره واسه وام گرفتن و .. هم به درد میخوره |
RE: دانشگاه علم و صنعت - ana_12345 - 11 شهریور ۱۳۹۲ ۰۲:۰۷ ب.ظ
(۰۹ خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۱۱ ب.ظ)mamani نوشته شده توسط: هر سال همینو مینویسن یعنی چی ۲ هفته در بهدری؟ خوابگاه رو روز ثبت نام میدن ؟ |
دانشگاه علم و صنعت - msn_issue - 16 شهریور ۱۳۹۲ ۰۵:۵۵ ب.ظ
دوستان علم و صنعتی میشه یه آمار بدن که خوابگاه حکیمیه امکاناتش چطوریاست ؟ الان ما که میخوایم تازه بریم اونجا باید چیا باخودمون ببریم ؟ (پتو، ملحفه، بالش، ... ؟!) و دیگه اینکه خوابگاه حکیمیه سلف غذاخوری داره ؟ |
دانشگاه علم و صنعت - blackcode - 06 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۴۱ ق.ظ
این تاپیک بیاد بالا بد نیست برای بچه های امسال... ۲ ساعت وقتمو گرفت تا پیداش کنم |
دانشگاه علم و صنعت - س.غ - ۰۶ شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۵۸ ب.ظ
من یکم از اولای تاپیک خوندم، دیدم اصلا اون چیزی که باید نیست!! بقیشو نخوندم!! کسی میدونه شبکه اینجا چجوریه؟ اپلای نمیشه گرفت؟!! |
دانشگاه علم و صنعت - Bache Mosbat - 01 آبان ۱۳۹۳ ۰۱:۳۵ ب.ظ
بهتره از بچه های خود علم و صنعت بپرسین. مثلا درست نیست که اخلاقیات دکتر کنگاوری که ۹۰ درصدش هم خوب نیست رو آنلاین بنویسیم. انقدر ایشون به بعضی چیزا معروفه که از هر کدوم از بچه های دانشکده بپرسین میگه. |
دانشگاه علم و صنعت - kavehn - 01 آبان ۱۳۹۳ ۰۲:۰۳ ب.ظ
شما صحیح می فرمایید بنده پست خود را حذف کردم ... به صورت پیغام خصوصی از بچه ها خواهم پرسید ... خیلی ممنون |