تالار گفتمان مانشت
در کدام موسسه ثبت نام می کنید؟(نظرات از سال ۸۹ تا ۹۱) - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ۱۰
RE: در کدام موسسه ثبت نام می کنید؟ - majid67110 - 07 مهر ۱۳۹۰ ۱۰:۰۴ ب.ظ

شک نکن فقط اجلالی .

در کدام موسسه ثبت نام می کنید؟ - samane544 - 07 مهر ۱۳۹۰ ۱۰:۵۹ ب.ظ

شک نکن فقط یوسفی

در کدام موسسه ثبت نام می کنید؟ - bahar.computer - 07 مهر ۱۳۹۰ ۱۱:۵۹ ب.ظ

خیلی ممنون ... ولی حالا بین یوسفی و اجلالی مردد شدم !!!

RE: در کدام موسسه ثبت نام می کنید؟ - پشتکار - ۰۸ مهر ۱۳۹۰ ۰۲:۵۳ ق.ظ

(۰۷ مهر ۱۳۹۰ ۰۸:۵۲ ب.ظ)bahar.computer نوشته شده توسط:  برای درس معماری‌، اجلالی بهتر درس میده یا نامور ؟ کدوم رو پیشنهاد میکنید ؟

(۰۷ مهر ۱۳۹۰ ۱۰:۰۴ ب.ظ)majid67110 نوشته شده توسط:  شک نکن فقط اجلالی .

(۰۷ مهر ۱۳۹۰ ۱۰:۵۹ ب.ظ)samane43 نوشته شده توسط:  شک نکن فقط یوسفی

(۰۷ مهر ۱۳۹۰ ۱۱:۵۹ ب.ظ)bahar.computer نوشته شده توسط:  خیلی ممنون ... ولی حالا بین یوسفی و اجلالی مردد شدم !!!

ببین دوست عزیز دوستان گفتند شک نکن. خب پس تو اول نباید شک کنی که هر دو تا خوبند
حالا باید بری کلاسشون. چون هر دوتا خوبن پس فرق نداره
من که کلسشون رو نرفتم ولی شنیدم که دکتر اجلالی خیلی حرفه ای هستش و استاد معماری ارشد هم هست.
حالا تصمیم با خودتان

RE: در کدام موسسه ثبت نام می کنید؟ - Morteza_s - 08 مهر ۱۳۹۰ ۰۲:۳۰ ب.ظ

(۰۷ مهر ۱۳۹۰ ۰۸:۵۲ ب.ظ)bahar.computer نوشته شده توسط:  سلام

ببخشید‌، برای درس معماری‌، اجلالی بهتر درس میده یا نامور ؟ کدوم رو پیشنهاد میکنید ؟

ممنون
از نامور که بگذریم
بین معماری اجلالی با یوسفی خیلی فرق هستش
پیشنهاد شخصی من کلاس استاد اجلالیه
ایشون واقعا این درس را عالی میگن.

RE: در کدام موسسه ثبت نام می کنید؟ - majid67110 - 08 مهر ۱۳۹۰ ۰۸:۲۰ ب.ظ

ببین دوست عزیز
من خودم با اجلالی دارم و ازش راضی هستم . خیلی خوب درس میده اما یه بدی داره اونم اینه که در کلاس حداکثر ۳ تست حل می کنه . و باید خودت تست کار کنی .
اما درباره استاد یوسفی . ایشون هم استاد خیلی با سوادی است و من از کسانی که با ایشون معماری داشتن پرسیدم همه ازش راضی بودند . در ضمن ایشون در کلاس تست بیشتر حل میکنه و کتاب معماری پوران هم ایشون نوشتند .
من که فکر میکنم با هر کدام معماری برداری پشیمون نمیشی.
حداقل کسانی که با استاد یوسفی این درس را داشتند بیان و درباره استاد یوسفی در این درس توضیح بدن .

در کدام موسسه ثبت نام می کنید؟ - bahar.computer - 09 مهر ۱۳۹۰ ۱۲:۱۵ ق.ظ

دوستان ... خیلی خیلی ممنون از راهنمایی هاتون ... امیدوارم همگی موفق و شاد باشید

در کدام موسسه ثبت نام می کنید؟ - samane544 - 09 مهر ۱۳۹۰ ۱۱:۲۳ ق.ظ

من که با استاد یوسفی کلاس داشتم و بسیار راضی هستم و الان ادعا می کنم که معماری می فهمم. تقریبا همه تست‌ها هم حل شده و توصیه می کنم که کلاس ایشون رو از دست ندید .

RE: در کدام موسسه ثبت نام می کنید؟ - ahmadi_development - 14 مهر ۱۳۹۰ ۰۱:۱۲ ق.ظ

من با یوسفی راحت ترم همونطور که دوست عزیز اقا مجید ع گفت استاد اجلالی واقعا باسواد هستند ولی کنکوری درس نمیدن تست حل نمی کنن( میگن که تست به من ربطی نداره) اگه تست ببری بپرسی جواب نمیده و اگه مشکل پایه داشته باشی توی کلاس ایشون جواب نمی گیری

RE: در کدام موسسه ثبت نام می کنید؟ - majid67110 - 14 مهر ۱۳۹۰ ۰۲:۲۴ ب.ظ

(۱۴ مهر ۱۳۹۰ ۰۱:۱۲ ق.ظ)ahmadi_development نوشته شده توسط:  من با یوسفی راحت ترم همونطور که دوست عزیز اقا مجید ع گفت استاد اجلالی واقعا باسواد هستند ولی کنکوری درس نمیدن تست حل نمی کنن( میگن که تست به من ربطی نداره) اگه تست ببری بپرسی جواب نمیده و اگه مشکل پایه داشته باشی توی کلاس ایشون جواب نمی گیری

البته اینجوریام نیست که بگه تست به من ربط نداره . بنده خدا انقدر درس را عمقی تدریس می کنه که وقت نمی کنه تست بزنه . ولی خوب قبول دارم که یوسفی تست بیشتر حل می کنه چون روش تدریس یوسفی تستی می باشد . هر دو استاد یه مزایا و یه معایبی دارند . اگه خوبی های جفتشون در یه استاد باشه دیگه عالی میشهBig Grin

در کدام موسسه ثبت نام می کنید؟ - هاتف - ۱۴ مهر ۱۳۹۰ ۰۴:۲۰ ب.ظ

(۱۴ مهر ۱۳۹۰ ۰۱:۱۲ ق.ظ)ahmadi_development نوشته شده توسط:  استاد ....اگه تست ببری بپرسی جواب نمیده و اگه مشکل پایه داشته باشی توی کلاس ایشون جواب نمی گیری
کم لطفی می کنی دوست من.
اولا که کلاس ایشون اونقدر شلوغ هست که خدای نکرده کسی فکر نکنه من بخوام تبلیغ کنم
در مورد مشکل پایه ای که فرمودید:
من اصلا معماری پاس نکردم، همه چیزم برام جدید بود ولی مشکلی نداشتم، اتفاقا از کسانی که قبلا پاس کردن و کج و کوله فهمیده بودند بهتر بودم، چون پیش زمینه ای نداشتم که بخوام پاکش کنم.
در مورد جواب ندادن به تست:
با حرف آقای مجید موافقم.

در مورد مهندس یوسفی، ایشون اونقدر بزرگوار هستند که بی منت به همه کمک می کنن و مشاوره میدن، همه ازش راضی اند و کسی رو ندیدم بد بگه
ایت تاپیک رو ببینید:
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

توصیه می کنم چند جلسه از ویس ایشون رو گوش کنید تا ببینید خودتون بیشتر مایل به کدوم بزرگوار هستید.

در کدام موسسه ثبت نام می کنید؟ - fe_atash - 15 مهر ۱۳۹۰ ۰۸:۳۶ ب.ظ

بچه‌ها مشهدم مهستان داره؟ و اینکه میشه فقط واسه آزمونای جامعش ثبت نام کرد؟

در کدام موسسه ثبت نام می کنید؟ - bahar.computer - 21 مهر ۱۳۹۰ ۱۲:۰۷ ب.ظ

ممنون از دوستانی که در مورد کلاس معماری راهنمایی کردند.

ببخشید‌، یه سوال دیگه‌: دکتر شفیعی برای درس ریاضیات مهندسی چطور استادی هستند؟

RE: در کدام موسسه ثبت نام می کنید؟ - AmirGooran - 17 آبان ۱۳۹۰ ۰۱:۰۹ ق.ظ

(۱۵ مهر ۱۳۹۰ ۰۸:۳۶ ب.ظ)fe_atash نوشته شده توسط:  بچه‌ها مشهدم مهستان داره؟ و اینکه میشه فقط واسه آزمونای جامعش ثبت نام کرد؟

در مورد سوال دوم،بله،آزمون های جامع رو تنها هم می تونید ثبت نام کنید.در مورد نمایندگی هم تو اکثر شهرها داره،بهتره تو وب سایتش جستجو کنید.

در کدام موسسه ثبت نام می کنید؟ - danesh - 12 خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۲۴ ب.ظ

اطلاعاتی در مورد مدرسان شریف دارید؟به درد بخور هست؟