بحث در مورد کنکور کامپیوتر ۹۵ - نسخهی قابل چاپ |
RE: بحث در مورد کنکور کامپیوتر ۹۵ - zsh - 16 فروردین ۱۳۹۵ ۰۴:۴۲ ب.ظ
من که اصلا نمیتونم دوباره برم تو. ولی درصدام تقریبا اینه: تخصصی: ۴۰/۵ استعداد: ۲۴/۴۴ زبان ۳/۳۳(در کمال شرمندگی ((: من زبان خوبه نمیدونم چرا اینطور شده ((: ) رتبه در سهمیه (سهمیه آزاد): ۱۳ |
بحث در مورد کنکور کامپیوتر ۹۵ - hani89 - 16 فروردین ۱۳۹۵ ۰۴:۴۵ ب.ظ
بچه ها پارسال تا چه رتبه ای به دانشگاه شریف و امیرکبیر و تهران معرفی میشدن برای مصاحبه؟ (۱۶ فروردین ۱۳۹۵ ۰۴:۴۲ ب.ظ)zsh نوشته شده توسط: من که اصلا نمیتونم دوباره برم تو. ولی درصدام تقریبا اینه: تبریک میگم خیلی رتبه تون خوب شده ترازتونم بگین لطفا |
RE: بحث در مورد کنکور کامپیوتر ۹۵ - zsh - 16 فروردین ۱۳۹۵ ۰۵:۰۴ ب.ظ
(۱۶ فروردین ۱۳۹۵ ۰۴:۴۵ ب.ظ)hani89 نوشته شده توسط: بچه ها پارسال تا چه رتبه ای به دانشگاه شریف و امیرکبیر و تهران معرفی میشدن برای مصاحبه؟ خیلی ممنونم . ۶۴۰۹ شد ترازم. |
بحث در مورد کنکور کامپیوتر ۹۵ - hani89 - 16 فروردین ۱۳۹۵ ۰۵:۳۸ ب.ظ
احیانا جواب سوال ۱۸ نمیخواست درست شه؟؟!!! |
بحث در مورد کنکور کامپیوتر ۹۵ - x86 - 16 فروردین ۱۳۹۵ ۰۶:۴۸ ب.ظ
دوستان لطف کنید کارنامه ها و رتبه های خود را در تاپیک زیر به اشتراک بگذارید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: بحث در مورد کنکور کامپیوتر ۹۵ - pershang - 16 فروردین ۱۳۹۵ ۰۸:۴۷ ب.ظ
سلام منم نخونده کنکور دادم رتبه و ترازم خیلی افتضاحه زبان ۱/۱۰- استعداد تحصیلی ۶/۶۷ مجموعه دروس تخصصی ۱۰ رتبه ۱۶۰۲ تراز ۱۵۵۲ |
RE: بحث در مورد کنکور کامپیوتر ۹۵ - robotic1981 - 17 فروردین ۱۳۹۵ ۱۲:۰۴ ق.ظ
(۱۶ فروردین ۱۳۹۵ ۰۸:۴۷ ب.ظ)pershang نوشته شده توسط: سلام منم نخونده کنکور دادم رتبه و ترازم خیلی افتضاحهشما مجاز شدین؟ ببخشید شما میدونین آخرین نفری که مجاز شده چنده رتبش |
بحث در مورد کنکور کامپیوتر ۹۵ - poopi - 17 فروردین ۱۳۹۵ ۱۲:۱۶ ق.ظ
(۱۶ فروردین ۱۳۹۵ ۰۴:۱۴ ب.ظ)hani89 نوشته شده توسط: هیچ سوالی تصحیح نشده متاسفانه (۱۶ فروردین ۱۳۹۵ ۰۵:۳۸ ب.ظ)hani89 نوشته شده توسط: احیانا جواب سوال ۱۸ نمیخواست درست شه؟؟!!! توی سوال های تخصصی سوال ۵ تصحیح شده، سوال ۲۲ هم ۲ گزینه رو درست اعلام کردن. سوال ۱۱۷ استعداد تحصیلی هم غلط بود که تصحیح شده. البته همونطور که خودتون هم گفتین هنوز پاسخ سوال ۱۸ رو عوض نکردن. |
RE: بحث در مورد کنکور کامپیوتر ۹۵ - mahsa_mb - 17 فروردین ۱۳۹۵ ۰۷:۴۳ ق.ظ
سلام بچه ها. متاسفم که سنجش به اعتراض ما در مورد کلید سوالات، مخصوصا سیستم عامل بی توجه بود. ولی به هر حال این درصدای من: زبان ۱۳/۳۳ استعداد ۲۱/۱۱ تخصصی ۲۸/۳۳ ............. رتبه: ۹۵ تراز: ۴۷۳۶ |
بحث در مورد کنکور کامپیوتر ۹۵ - hamed_forum - 17 فروردین ۱۳۹۵ ۰۸:۴۶ ق.ظ
۱/۱۱ زبان انگلیسی ۷/۷۵ استعدادتحصیلی ۱/۶۷ مجموعه دروس تخصص رتبه ۳۰۶۸ من موندم مجاز کردن که چکار کنیم؟؟؟؟؟ پول میگرند برای انتخاب جا؟نمره کلی تراز ۴۴۰ |
RE: بحث در مورد کنکور کامپیوتر ۹۵ - pershang - 17 فروردین ۱۳۹۵ ۱۰:۴۵ ق.ظ
(۱۷ فروردین ۱۳۹۵ ۱۲:۰۴ ق.ظ)robotic1981 نوشته شده توسط: شما مجاز شدین؟بله مجاز شدم ، متاسفانه نمیدونم تا چه رتبه ای رو مجاز کردن. |
بحث در مورد کنکور کامپیوتر ۹۵ - Nfrs - 17 فروردین ۱۳۹۵ ۰۳:۴۹ ب.ظ
دفترچه انتخاب رشته رو دیدید !؟ چرا دوباره جدا کردند گرایش ها رو !؟ |
RE: بحث در مورد کنکور کامپیوتر ۹۵ - hani89 - 17 فروردین ۱۳۹۵ ۰۷:۳۷ ب.ظ
(۱۷ فروردین ۱۳۹۵ ۱۲:۱۶ ق.ظ)poopi نوشته شده توسط:(16 فروردین ۱۳۹۵ ۰۴:۱۴ ب.ظ)hani89 نوشته شده توسط: هیچ سوالی تصحیح نشده متاسفانه بله منم بعد دیدم پاسخنامه رو و متوجه تغییرات شدم ولی متاسفانه سوال ۱۸ همچنان غلطه و کلی میتونست باعث جابه جایی رتبه ها بشه |
RE: بحث در مورد کنکور کامپیوتر ۹۵ - askari.1368@yahoo.com - 17 فروردین ۱۳۹۵ ۱۱:۰۹ ب.ظ
الان شمت هم مجاز شدین؟؟ من زبان ۲ زدم تقریبا استعداد ۳۲ و تخصصی ۱۲ رتبه ام ۷۷۵ چرا مارو مجاز کردن!؟؟؟ اصلا کدوم دانشگاه ترازه ۴۴۰۰و میخاد؟! اونم مقاله کنفرانسی دارم فقط دانشگاه خودمم که دکترا نمیگیره (۱۷ فروردین ۱۳۹۵ ۰۸:۴۶ ق.ظ)hamed_forum نوشته شده توسط: ۱/۱۱ زبان انگلیسی |
RE: بحث در مورد کنکور کامپیوتر ۹۵ - mahsa_mb - 17 فروردین ۱۳۹۵ ۱۱:۱۴ ب.ظ
(۱۷ فروردین ۱۳۹۵ ۱۱:۰۹ ب.ظ)askari.1368@yahoo.com نوشته شده توسط: الان شمت هم مجاز شدین؟؟ من رتبم ۹۵ شده، ترازم ۴۷۰۰، چیزی با تراز شما فاطله ندارم!!!! چطوریاس؟؟؟!!! |