اعلام نتایج نهایی ارشد - نسخهی قابل چاپ |
RE: اعلام نتایج نهایی ارشد - saeedeivazi - 02 شهریور ۱۳۹۴ ۰۷:۲۹ ب.ظ
(۰۲ شهریور ۱۳۹۴ ۰۶:۵۴ ب.ظ)ali blhj نوشته شده توسط:(02 شهریور ۱۳۹۴ ۰۴:۰۳ ب.ظ)saeedeivazi نوشته شده توسط:(02 شهریور ۱۳۹۴ ۰۲:۴۲ ب.ظ)pe.esf نوشته شده توسط: ۱۵۰ رو اطلاع نداشتم. ممنون. البته روزانه الگوریتم پارسال ۲ نفر بیشتر از امسال بوده. به همین خاطر نمیشه گف ۱۵۰ امسال هم روزانه قبول میشه ( |
اعلام نتایج نهایی ارشد - nlp@2015 - 02 شهریور ۱۳۹۴ ۰۷:۳۳ ب.ظ
دوستان ب نظرتون من نرم امیر کبیر روزانه یا الگوریتم شریف میارم با ۵۰؟ پارسال ک میووردن خیلی استرس دارم میترسم بد شانسی بیارم |
RE: اعلام نتایج نهایی ارشد - saeedeivazi - 02 شهریور ۱۳۹۴ ۰۷:۳۶ ب.ظ
(۰۲ شهریور ۱۳۹۴ ۰۴:۴۵ ب.ظ)rahman9611 نوشته شده توسط: بنظرتون با ۸۶۱ نرم چقدر احتمالش هست علم و فرهنگ بیارم ؟پارسال ۷۰۵قبول شده علم و فرهنگ. اما نمیدونم آخرین رتبه چن بوده. امیدوارم هرجا که دوس دارین قبول شید (۰۲ شهریور ۱۳۹۴ ۰۷:۳۳ ب.ظ)mahnaz.p نوشته شده توسط: دوستان ب نظرتون من نرم امیر کبیر روزانه یا الگوریتم شریف میارم با ۵۰؟ پارسال ک میووردن خیلی استرس دارم میترسم بد شانسی بیارمالگوریتم شریف رو یه خرده لب مرزید. اما روزانه نرم تهران و امیرکبیر قبولید. احتمال قطع به یقین. استرس زتبه ۵۰ یه خرده غیرقابل هضمه! رتبه به این خوبی |
اعلام نتایج نهایی ارشد - iwes - 02 شهریور ۱۳۹۴ ۰۷:۴۳ ب.ظ
(۰۲ شهریور ۱۳۹۴ ۰۷:۳۳ ب.ظ)mahnaz.p نوشته شده توسط: دوستان ب نظرتون من نرم امیر کبیر روزانه یا الگوریتم شریف میارم با ۵۰؟ پارسال ک میووردن خیلی استرس دارم میترسم بد شانسی بیارم شما خیالتون راحت باشهً١٠٠ درصد نرم پلی تکنیک رو میارید. Sent from my iPhone using Tapatalk |
اعلام نتایج نهایی ارشد - pesare_sabz70 - 02 شهریور ۱۳۹۴ ۰۸:۱۰ ب.ظ
امیدوارم تعداد صفحات این تاپیک تا قبل اعلام نتایج به ۲۰ ۲۵ نرسه..... |
اعلام نتایج نهایی ارشد - حسین۹۴ - ۰۲ شهریور ۱۳۹۴ ۰۸:۴۶ ب.ظ
متاسفانه سنجش امسال داره سر اعلام نتیج بازی در میاره، یه بار میگه هفته اول، چند روز بعدش میاد میگه دهه ی اول! بچه ها بیاید واسه اینکه مسئولین سنجش سر عقل بیان و نتایج رو زودتر اعلام کنن همه دعا کنیم! یه دعا هست که من هر وقت واقعا کارم به گیر می افته می خونمش و واقعا هم خیلی جواب میده: وَجَعَلْنَا مِن بَیْنِ أَیْدِیهِمْ سَدًّا وَمِنْ خَلْفِهِمْ سَدًّا فَأَغْشَیْنَاهُمْ فَهُمْ لَا یُبْصِرُونَ |
اعلام نتایج نهایی ارشد - faezeh21 - 02 شهریور ۱۳۹۴ ۰۹:۲۸ ب.ظ
من از سنجش ناامید شدم ...رو انداختم به حافظ بلکه از سردرگمی دربیام.... مهندس فلکی راه دیر شش جهتی ..... چنان ببست که ره نیست زیر دیر مغاک به نظرتون منظورش به انتخاب ششممه؟ |
اعلام نتایج نهایی ارشد - nlp@2015 - 02 شهریور ۱۳۹۴ ۰۹:۳۳ ب.ظ
کاش امسالم مثه پارسال دوم شبش نتایج میومد .راحت میشدیم ( |
RE: اعلام نتایج نهایی ارشد - hamedfayez - 02 شهریور ۱۳۹۴ ۰۹:۵۰ ب.ظ
(۰۲ شهریور ۱۳۹۴ ۰۹:۲۸ ب.ظ)faezeh21 نوشته شده توسط: من از سنجش ناامید شدم ...رو انداختم به حافظ بلکه از سردرگمی دربیام.... به نظر من ممکنه انتخاب بیستم هم منظورش باشه : |
RE: اعلام نتایج نهایی ارشد - dr.a_AI - 02 شهریور ۱۳۹۴ ۰۹:۵۴ ب.ظ
(۰۲ شهریور ۱۳۹۴ ۰۹:۵۰ ب.ظ)hamedfayez نوشته شده توسط:(02 شهریور ۱۳۹۴ ۰۹:۲۸ ب.ظ)faezeh21 نوشته شده توسط: من از سنجش ناامید شدم ...رو انداختم به حافظ بلکه از سردرگمی دربیام.... با این وضعیت شاید منظور حافظ از اون ره، ده بوده، اشتباه تایپی شده |
اعلام نتایج نهایی ارشد - hatame - 02 شهریور ۱۳۹۴ ۱۰:۰۸ ب.ظ
بابا این سنجش دیگه شورشو داره درمیاره... قسمته کارشناسی ارشد تو صفحه اصلی سنجش داره هی میره پایینتر (( تجربه ثابت کرده تا اخره صفحه باید پیش بره تا جواب بیاد ((((( |
RE: اعلام نتایج نهایی ارشد - غضنفری - ۰۲ شهریور ۱۳۹۴ ۱۰:۱۹ ب.ظ
(۰۲ شهریور ۱۳۹۴ ۰۸:۳۶ ب.ظ)shamdooni نوشته شده توسط: سلام دوستانبه احتمال فراوان روزانه خواجه نصیر قبول میشید ان شاا.. چون خیلیا از رتبه های پایین تر از شما شبکه و امنیت شیراز و اصفهان رو قبل خواجه نصیر میزنن. |
اعلام نتایج نهایی ارشد - creator_1105 - 02 شهریور ۱۳۹۴ ۱۱:۲۲ ب.ظ
ایشالا همه قبول میشن.... |
اعلام نتایج نهایی ارشد - pe.esf - 02 شهریور ۱۳۹۴ ۱۱:۲۸ ب.ظ
خوش به حال همه اون هایی که سر کار میرن هم سرشون گرمه این روزها هم اگه قبول هم نشن چیزی از دست نمیدن بیکاری از همه چی بدتره |
اعلام نتایج نهایی ارشد - sanaz777 - 02 شهریور ۱۳۹۴ ۱۱:۴۶ ب.ظ
حالا همه چی جدید میشه توو سنجش جز ارشد :| کلا حذفش کنن خوب چه کاریه |