خسته نباشید به کنکوری های عزیز - مهندسی کامپیوتر ۹۴ - نسخهی قابل چاپ |
خسته نباشید به کنکوری های عزیز - مهندسی کامپیوتر ۹۴ - amir2085 - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۱۳ ب.ظ
(۱۷ بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۳۳ ب.ظ)yasaman2014 نوشته شده توسط:بدترینش میشه: همه اون ۱۵ تا وابسته به همین کلید ۲۰۰۰ باشن و چون قراره آبشاری حذف بشن، کل اون ۱۵ تا حذف میشه، در کل ۱۶ تاحذف میشه(17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۱۴ ب.ظ)amir2085 نوشته شده توسط:(17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۱۰ ب.ظ)EGALE نوشته شده توسط:(۱۷ بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۱۰ ب.ظ)EGALE نوشته شده توسط: سلام |
خسته نباشید به کنکوری های عزیز - مهندسی کامپیوتر ۹۴ - ana9940 - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۱۸ ب.ظ
بچه ها یه سوال مهم!!!! این سنجش هدفش چی بود که کنکور رو ۱۰ دقیقه به زمانش اضافه کردن؟؟ مسخره کردن ما رو؟؟ یا هدفشون این بود که سوپرایز بشیم که ۱۰ دقیقه هم از زمان دفترچه اول کم میکنن!!!!!! الان یعنی کسی خوشحال شد که ۲۰ دقیقه به دفترچه دوم اضافه شده؟؟!!! این سنجش عقل ندارد!!!! ده دقیقه خیلیه که از دفترچه اول کم شده بود!! |
خسته نباشید به کنکوری های عزیز - مهندسی کامپیوتر ۹۴ - Hamed90 - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۱۹ ب.ظ
m.teymourpour عزیز:مشترکا: ۴۷ گزینه۱ /۴۸ گزینه ۴ مربوط به سرشکنی بود و حالت درج ان نیاز به نگاه داشتن عنصز قبلی داشت n میشد./۵۰ گزینه ۳ مشابه شما log*/ ۵۱ مربوط به لیست ۲ سویه بود و ساده همه داوطلبا بایس میزدند/۵۲ من گزینه ۴ زدم سوالش یادم نیست اما عدد جواب رو ۳ یادداشت کردم!! گسسته:۴۲ گزینه ۲ جواب سوال عدد ۴۵۰/ ۴۴ گزینه۱ جواب سوال عدد ۲۵/ ۴۵ گزینه۳ pیا q این سوال هم بایس تمام داوطلبین میزدند. سیتم عامل:۶۹ گزینه ۱ من garbageزدم/۷۰ و ۷۱ تکراری مشابه سال پیش گرینه های ۳ و ۴ جواب بود(test and set/اندازه مجموعه کاری) این ۲ سوال هم بایس تمام داوطلبین میزدند.۷۳ گزینه۳ منطق و معماری:۵۹ و۶۰ کزینه های شما تایید میشود.معماری:۶۵گرینه ۱ سوالی تعرفی بود که dma نبود توش. امار : شرطی رو ۱۳تقسیم بر ۲۰۰/ نظریه:۵۵ گزینه شما تایید میشود.۵۳ گزینه ۲ |
خسته نباشید به کنکوری های عزیز - مهندسی کامپیوتر ۹۴ - amir2085 - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۲۰ ب.ظ
نظرتون در مورد حوزه پویا و ایستا چطوره؟ همین که سوال در مورد زبان C بود خودش یه قضیه بود، چون فکر نمیکنم cاز حوزه پویا پشتیبانی کنه بعدش توی main متغییر c دوباره ایجاد نمی شد بلکه مقدار گلوبالش از ۳ میشد ۴ پس حوزه ایستا میشد ۱۲۴ و تنها گزینه ای که اینو داشت حوزه پویاش هم ۱۲۴ بود نظرتون چیه؟ |
RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز - مهندسی کامپیوتر ۹۴ - انرژی مثبت - ۱۷ بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۲۰ ب.ظ
سلام به همه کنکوری ها. خدا قوت. ان شالله که کنکور خوبی رو پشت سر گذاشته باشید و این چند وقته تا شروع مقطع جدید رو حسابی خوش بگذورنید ) خواستم چایی بذارم دیدم هوا اینجا بس گرم است از تابستون گذشته گفتم بستی بیشتر می چسبه |
RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز - مهندسی کامپیوتر ۹۴ - ana9940 - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۳۲ ب.ظ
(۱۷ بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۱۱ ب.ظ)m.teymourpour نوشته شده توسط: من دفترچم E بود. اخر جلسه با هماهنگی مراقب جوابامو یادداشت کردم و آوردم. جوابامو میذارممنم E بودم، مشترک : ۴۷/ ۱ ۵۰/ ۳ ۵۲/ ۳ ۵۴/ ۲ ۵۵/ ۲ ۵۶/ ۴ ۵۷/ ۲ ۵۸/ ۴ ۶۰/ ۴ ۶۱/ ۲ ۶۲/ ۱ ۶۳/ ۲ ۶۷/ ۲ ۶۸/ ۱ ۶۹/ ۲ ۷۱/ ۳ تخصصی نرم: ۹۰/ ۱ ۹۲/ ۴ ۹۴/ ۱ ۹۷/ ۴ ۹۸/ ۲ ۱۰۰/ ۳ ۱۰۱/ ۱ ۱۰۲/ ۲ ۱۰۳/ ۴ ۱۰۴/ ۳ ۱۱۱/ ۳ ۱۱۲/ ۳ ۱۱۳/ ۴ ۱۱۴/ ۳ مشترک هام با شما ۶ تاش غلطه، اگه اونایی که من زدم و شما نزدی، درست زده باشم ، میشم ۴۰ !!! آدم ۴۰ باشه خوبه دیگه!! |
خسته نباشید به کنکوری های عزیز - مهندسی کامپیوتر ۹۴ - پوونه - ۱۷ بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۳۴ ب.ظ
من هم همین الان اومدم زبان تقریبا ۳۰ تا زدم حالا چن درصد بشه خدا میدونه. یهو دیدیم منفی هم شد :دی ریاضی فقط یه دونه شدم اونم همون سوالی بود که p و q و اینا داشت مشترک هم دوازده سیزده تایی زدم و تخصصی هوش هم تقریبا هشت تا.. ولی دلم شور میزنه.. اصلا نتونستم پست ها رو هم بخونم ببینم درست زدم یا نزدم.. نگرانم.. نگران اینکه همش منفی بشه. ولی با این وضعی که من امتحان دادم نمیشه جایی قبول شد. تنها زبان رو بدون هیچ شک و تردیدی زدم. بقیه رو همه با شک. من هم رسماً به جمع کنکوری ۹۵ پیوستم :/ +ولی انصافا کامپیوتر خیلی سخت بود. من فکر میکردم دیروز آیتی و علوم کامپیوتر رو که ساده دادن این هم ساده باشه. یه دونه متن هم به زبان اضافه شده بود ولی ۱۰ دقیقه از زمان دفترچه اول کم شده بود قربون انصافشون :/ (۱۷ بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۵۹ ب.ظ)niloo6 نوشته شده توسط: بازم اینا به کنار ، فاصله بچه ها از هم ۷۰ سانت هم نمیشد ، خیلی ها که تفریحی اومده بودن سر جلسه با هم حرف میزدنمراقب ما کلم بود عین کلم نگاه میکرد و بقیه هم با هم راحت حرف میزدن فاصله هم از ۵۰ سانت کمتر بود حالا اینا به کنار یه نفر رو نذاشته بودن توضیح بدن کدوم کلاس بریم ۲۰ دقیقه تو دانشکده علاف بودیم که کلاسمون رو پیدا کنیم. اصلا از حوزه امسالم یعنی دانشگاه تبریز راضی نیستم!!! پارسال دانشگاه آزاد تبریز بودم انصافااااا مراقب ها عااالی بودن. |
خسته نباشید به کنکوری های عزیز - مهندسی کامپیوتر ۹۴ - r3za - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۵۳ ب.ظ
لعنت به مسئولین علوم تحقیقات که در دستشویی ها رو در طول آزمون قفل کردن. شاید در ظاهر خنده دار باشه ولی با توجه به استرس جلسه کنکور و وضعیت خاصی که هر کدوم از ما ممکنه بهش دچار بشیم سر همین مسئله خنده دار مسیر زندگیمون تغییر میکنه. |
RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز - مهندسی کامپیوتر ۹۴ - ehsansjs - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۵۵ ب.ظ
یعنی طراح سوال سیستم اینگاری یکی صداش زده،اونم گفته باشه الآن اومدم بذار یه ۴تا سوال طرح کنم کتابشم به جز همروندی فرآیندها(تنها فصلی که من حذف کردم) فصل دیگه نداشته احتمالا یعنی اونهمه الگوریتم زمانبندی فرآیند و دیسک و جایگزینی حافظه همش کشک ۰تازه میگن احتمالا سوال کپی IT بوده!!!! راستی گفتم جون هرکی دوس دارید بیآید تو تاپیکای مخصوص درس لطفا..... خواهشا.... |
RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز - مهندسی کامپیوتر ۹۴ - Sadi_gh - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۰۰ ب.ظ
(۱۷ بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۵۵ ب.ظ)ehsansjs نوشته شده توسط: یعنی طراح سوال سیستم اینگاری یکی صداش زده،اونم گفته باشه الآن اومدم بذار یه ۴تا سوال طرح کنم کتابشم به جز همروندی فرآیندها(تنها فصلی که من حذف کردم) فصل دیگه نداشته احتمالا یعنی اونهمه الگوریتم زمانبندی فرآیند و دیسک و جایگزینی حافظه همش کشک ۰تازه میگن احتمالا سوال کپی IT بوده!!!! بعله دقیقاً دوتا سوالش تکراری بود. یکی مال IT سال پیش بود. |
خسته نباشید به کنکوری های عزیز - مهندسی کامپیوتر ۹۴ - ziba.O - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۰۹ ب.ظ
زبان تخصصی و عمومیه آیتی خیلی راحتتر از کامپیوتر بود. |
Re: RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز - مهندسی کامپیوتر ۹۴ - milad12321 - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۲۰ ب.ظ
(۱۷ بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۰۱ ب.ظ)m.t نوشته شده توسط: بچه ها خسته نباشید اون سوال پایگاه که حداقل و حداکثر مجموع رو می خواست چی میشد?۲۴ و ۹ (۱۷ بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۲۹ ب.ظ)MR.oracle نوشته شده توسط: زبانه که مکمل بود..اونم گرامره حساس به متن بود ولی لامصب نوشته بود زبان..یعنی زبانش احتمالش داشت مستقل از متن بشه..سوال سیستم اون ۲تا نخه اشتباه نبود؟یه سری اعداد بیشتر نمیداداقا دقیقا نوشته زبااااان گرامر ..... نه خود گرامرررررر من نزدمش . |
RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز - مهندسی کامپیوتر ۹۴ - mreza133 - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۲۶ ب.ظ
(۱۷ بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۲۵ ب.ظ)mousavi007 نوشته شده توسط:اون تست پایگاه رو من ۲۵ و ۹ زدم ، چون ممکنه رکوردی که داره حذف میشه(۲۰۰۰) اصلا در پایگاه داده وجود نداشته باشه با کلید ۲۰۰۰(17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۱۵ ب.ظ)Mahdi .Tahmouresi نوشته شده توسط: اون سوالما کلید اصلی رو که حذف نکردیم |
Re: RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز - مهندسی کامپیوتر ۹۴ - milad12321 - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۲۹ ب.ظ
(۱۷ بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۲۰ ب.ظ)amir2085 نوشته شده توسط: نظرتون در مورد حوزه پویا و ایستا چطوره؟ فک کنم اون که ۱۲۳ داشت میشد . |
خسته نباشید به کنکوری های عزیز - مهندسی کامپیوتر ۹۴ - rahman9611 - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۳۲ ب.ظ
واقعا همه خسته نباشید کنکور عجیبی بود سال اولی بود شرکت کردم سوالا به نظر ساده ولی پر از نکته و اشتباه من که بی صبرانه منتظر کلید ازمونم کسی میدونه کی میاد ؟ |