![]() |
گروه درسی مانشت شهریور ماه ماه -ماه سوم( برنامه ریزی برای خواندن گروهی) - نسخهی قابل چاپ |
RE: گروه درسی مانشت شهریور ماه ماه -ماه سوم( برنامه ریزی برای خواندن گروهی) - popp - 17 شهریور ۱۳۹۰ ۱۱:۲۰ ب.ظ
(۱۷ شهریور ۱۳۹۰ ۱۱:۱۸ ب.ظ)tiyam نوشته شده توسط: سلامموفق باشید سیستم عامل پارسه دیگه آره؟ |
گروه درسی مانشت شهریور ماه ماه -ماه سوم( برنامه ریزی برای خواندن گروهی) - tiyam - 17 شهریور ۱۳۹۰ ۱۱:۴۰ ب.ظ
جزوه سیستم عامل دکتر حقیقت دانلود کردم و پرینت گرفتم و دقیقا همون جزوه voice هست . |
RE: گروه درسی مانشت شهریور ماه ماه -ماه سوم( برنامه ریزی برای خواندن گروهی) - popp - 17 شهریور ۱۳۹۰ ۱۱:۵۵ ب.ظ
(۱۷ شهریور ۱۳۹۰ ۱۱:۴۰ ب.ظ)tiyam نوشته شده توسط: جزوه سیستم عامل دکتر حقیقت دانلود کردم و پرینت گرفتم و دقیقا همون جزوه voice هست .از کجا دالود کردید؟لینکشو میدید؟ |
RE: گروه درسی مانشت شهریور ماه ماه -ماه سوم( برنامه ریزی برای خواندن گروهی) - narges_r - 18 شهریور ۱۳۹۰ ۰۱:۱۸ ق.ظ
(۱۷ شهریور ۱۳۹۰ ۱۱:۵۵ ب.ظ)popp نوشته شده توسط:اگر بسته مانشت داشته باشید جزوه در این بسته هست و اگر هم این بسته رو ندارید فکر میکنم در تاپیک "اپلود بسته مانشت" باشه(17 شهریور ۱۳۹۰ ۱۱:۴۰ ب.ظ)tiyam نوشته شده توسط: جزوه سیستم عامل دکتر حقیقت دانلود کردم و پرینت گرفتم و دقیقا همون جزوه voice هست .از کجا دالود کردید؟لینکشو میدید؟ به نظر من در این جزوه به نکات خوبی اشاره شده ولی باید توجه بشه که خوندن این جزوه فقط برای یادگیری بعضی از نکات کافی هست و باید در کنار این جزوه یک منبع خوب مثل کتاب سیستم عامل پارسه دکتر حقیقت که به نظر من کتاب کامل و خوبی هست هم خونده بشه و فقط به این جزوه بسنده نشه. |
گروه درسی مانشت شهریور ماه ماه -ماه سوم( برنامه ریزی برای خواندن گروهی) - salehi57 - 18 شهریور ۱۳۹۰ ۰۹:۰۸ ق.ظ
(۱۸ شهریور ۱۳۹۰ ۰۱:۱۸ ق.ظ)narges_r نوشته شده توسط: .................به نظر من در این جزوه به نکات خوبی اشاره شده ولی باید توجه بشه که خوندن این جزوه فقط برای یادگیری بعضی از نکات کافی هست و باید در کنار این جزوه یک منبع خوب مثل کتاب سیستم عامل پارسه دکتر حقیقت که به نظر من کتاب کامل و خوبی هست هم خونده بشه و فقط به این جزوه بسنده نشه............. |
RE: گروه درسی مانشت شهریور ماه ماه -ماه سوم( برنامه ریزی برای خواندن گروهی) - behtarin - 18 شهریور ۱۳۹۰ ۰۸:۲۶ ب.ظ
وضعیت درسی من: ۱/ طراحی و الگوریتم و ساختمان داده( نمی شه از هم جدا بشن) تا آخر فصل ۶ CLRS با تمرین ۲/ روش محاسبات عدی( آخر فصل ۲ پوران و آخر فصل ۲ پارسه) ۳/ منطقی( آخر فصل دوم پوران) ![]() ۴/ سیستم عامل( فصل ۴ حقیقت - پارسه) ۵/ زبان( درس ۶ - زبان عمومی پارسه) ۶/ نظریه زبان( آخر فصل ۳ لینز با تمرین - لینز ترجمه سلیمی - پورمحقق) تجربیات این دو هفته: ۱/ Voice آقای سید جوادی - طراحی الگوریتم باعث تضعیف روحیه می شه و اگه آدم خودش بخونه بهتره ۲/ Voice دکتر حقیقت بسیار عالیست. ۳/ Voice آقای کارگهی هم بسیار خوب است البته باید تمرینها رو کامل حل کرد. ۴/ کتاب منطقی پوران فقط برای کسانی خوب است که این درس را کاملا در ذهن دارند و دارند برای کنکور می خونن. نه برای کسانی که این درس را فراموش کردند. |
RE: گروه درسی مانشت شهریور ماه ماه -ماه سوم( برنامه ریزی برای خواندن گروهی) - parimehraban - 18 شهریور ۱۳۹۰ ۰۸:۵۴ ب.ظ
(۱۸ شهریور ۱۳۹۰ ۰۸:۲۶ ب.ظ)behtarin نوشته شده توسط: وضعیت درسی من: سلام . پیشرفت شما خوب بوده . یه سوال دارم میخواستم بدونم زبان عمومی پارسه خوبه ؟ نویسنده اش از کی هست ؟ ویس های دکتر مظفری از زبان که من هر وقت گوش میدم خوابم میگیره ![]() |
RE: گروه درسی مانشت شهریور ماه ماه -ماه سوم( برنامه ریزی برای خواندن گروهی) - behtarin - 18 شهریور ۱۳۹۰ ۰۹:۱۰ ب.ظ
(۱۸ شهریور ۱۳۹۰ ۰۸:۵۴ ب.ظ)Parimehraban نوشته شده توسط: سلام . پیشرفت شما خوب بوده . سلام ممنون. زبان عمومی پارسه نویسندش " فرهاد قربان دوردی نژآد" است. من که جزوات را از پارسه گرفتم ۲ تا کتاب برای زبان عمومی داشتند که مسئول ثبت نام گفتند هر کدام را که بخواهید انتخاب کنید و من این را به خاطر جامعتر بودنش برداشتم. درسهای این کتاب به بخش های ۱/ فعلها (۲۲ درس - هر درس ۱۲ کلمه) ۲/ اسم ها( ۱۲ درس ) ۳/ صفات( ۱۴ درس) ۴/قیدها (۳ درس) ۵/ افعال چند قسمتی (۵ درس) قسمت دوم کتاب گرامر است. کل کتاب هم ۵۰۰ صفحه ای هست. کتاب عمومی کلماتش خیلی خوبه. Voice های مظفری هم که دقیق منطبق بر کتاب زبان تخصصی پارسه است که البته من فقط جلسه اولش رو گوش دادم. |
گروه درسی مانشت شهریور ماه ماه -ماه سوم( برنامه ریزی برای خواندن گروهی) - Pegasus - 18 شهریور ۱۳۹۰ ۰۹:۴۲ ب.ظ
سلام دوستان، از همه عذر میخوام چون یه فاشله ایی نبودم البته خیلی خوبه که تقریبا باقی به برنامشون رسیدن، خوش به حالشون ; ). من هم بالاخره از دست امتحان ترم تبستان راحت شدم. به شدت شروع کردم به خواندن CLRS، راستی یه سوال به نظر شما من امسال مهر ماه میرم ترم ۵، به نظر شما واسه ارشد آزاد در بهار ۹۱ ثبت نام کنم؟ (۱۸ شهریور ۱۳۹۰ ۰۹:۱۰ ب.ظ)behtarin نوشته شده توسط: سلام دوست عزیز یه سوال داشتم: اگر الان من بخوام بسته پارسه رو برم از نمایندگی بگیرم، به راحتی بسته رو میتونم بخرم؟ چون من که عضو پارسه نیستم. مرسی. |
RE: گروه درسی مانشت شهریور ماه ماه -ماه سوم( برنامه ریزی برای خواندن گروهی) - behtarin - 19 شهریور ۱۳۹۰ ۱۲:۴۰ ق.ظ
(۱۸ شهریور ۱۳۹۰ ۰۹:۴۲ ب.ظ)Pegasus نوشته شده توسط: سلام دوستان، از همه عذر میخوام چون یه فاشله ایی نبودم البته خیلی خوبه که تقریبا باقی به برنامشون رسیدن، خوش به حالشون ; ). من هم بالاخره از دست امتحان ترم تبستان راحت شدم. به شدت شروع کردم به خواندن CLRS، باسلام من نمی دونم. از مانشت متوجه شدم که در تهران این امکان وجود دارد. ولی من در تهران نیستم و بعد از ثبت نام در پارسه جزوات رو دادند. |
گروه درسی مانشت شهریور ماه ماه -ماه سوم( برنامه ریزی برای خواندن گروهی) - fatemeh-r - 19 شهریور ۱۳۹۰ ۱۱:۵۷ ب.ظ
سلام بچهها خسته نباشین دلم واستون تنگ شده کجایین . بچه های تیر و مرداد رو میگم . جو اینجا واسم غریبه. منم از این به بعد میام نت . وصل شدم فعلا. منتظر تون هستم |
RE: گروه درسی مانشت شهریور ماه ماه -ماه سوم( برنامه ریزی برای خواندن گروهی) - Jabar-Asadi - 20 شهریور ۱۳۹۰ ۰۱:۲۵ ق.ظ
مدار الکتریکی رفته رو اعصاب !!! ![]() |
RE: گروه درسی مانشت شهریور ماه ماه -ماه سوم( برنامه ریزی برای خواندن گروهی) - Br2012 - 20 شهریور ۱۳۹۰ ۰۱:۳۱ ق.ظ
(۲۰ شهریور ۱۳۹۰ ۰۱:۲۵ ق.ظ)Jabar-Asadi نوشته شده توسط: مدار الکتریکی رفته رو اعصاب !!! برو جلو تومیتونی ![]() |
RE: گروه درسی مانشت شهریور ماه ماه -ماه سوم( برنامه ریزی برای خواندن گروهی) - marry20 - 20 شهریور ۱۳۹۰ ۱۲:۳۰ ب.ظ
(۱۸ شهریور ۱۳۹۰ ۰۹:۱۰ ب.ظ)behtarin نوشته شده توسط:(18 شهریور ۱۳۹۰ ۰۸:۵۴ ب.ظ)Parimehraban نوشته شده توسط: سلام . پیشرفت شما خوب بوده . سلام دوست عزیز جزوات پارسه کدامش از همه بهتره و شما کدام درس از جزوات پارسه می خونید و یک سوال دیگه این که کتاب دکتر حقیقت هم داخل بسته های پارسه هست یا نه؟ |
RE: گروه درسی مانشت شهریور ماه ماه -ماه سوم( برنامه ریزی برای خواندن گروهی) - sharhe-feragh - 20 شهریور ۱۳۹۰ ۱۲:۵۱ ب.ظ
منم چند روزیه که شروع کردم سه فصل از مدار منطقی خوندم و دو فصلم از گسسته، مدار رو هم شروع کردم، روز شماری می کنم که منطقی رو تا یه جای درست و حسابی بخونم و معماری رو با پترسون شروع کنم، ساختمان داده رو هم شروع کردم ولی خیلی نا امیدکنندست، قراره یکی از بچه هارو خفت کنم فصل اولش رو بهم بفهمونه، در کل خیلی سرحالم و خیلی امیدوار، دوست دارم شما هم مثل من باشید ![]() ![]() |