![]() |
گروه درسی مانشت مرداد ماه -ماه دوم( برنامه ریزی برای خواندن گروهی) - نسخهی قابل چاپ |
RE: گروه درسی مانشت مرداد ماه -ماه دوم( برنامه ریزی برای خواندن گروهی) - fatima1537 - 10 مرداد ۱۳۹۰ ۱۰:۰۲ ب.ظ
(۱۰ مرداد ۱۳۹۰ ۰۹:۴۰ ب.ظ)alaydyn نوشته شده توسط: و اما طراحی الگریتم نخسه فارسی clrs از کجا می تونم گیر بیارم همراه با حل تمریناتش ؟کتابفروشیها همه دارن-حل تمرینش هنوز نیامده یا حداقل من که ندیدم-فقط حل تمرین انگلیسیش هست که توی اینترنته و توی تاپیک مربوطه بچهها لینکش را گذاشتند: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. آنالیز را اطلاعی ندارم |
گروه درسی مانشت مرداد ماه -ماه دوم( برنامه ریزی برای خواندن گروهی) - پرهام - ۱۰ مرداد ۱۳۹۰ ۱۱:۴۷ ب.ظ
وضعیتی رو در نظر بگیرید که دانشگاه تموم شده و یک ماهیست که ارتباطتون با دوستان قطع شده. یعنی ارتباط با دوستان خیلی کمرنگ شده و وارد فضایی شده که تنهایی خیلی فشار میاره. چه چارهای برای معضل پیدا کردین؟ از هم دورهایهاتون هیچ کسی رو پیدا نکردین که با هم درس بخونید و مجبور شدین صبح تا شب توی خونه بدون هیچ همراهی جلو برید. به نظرتون این خلاً روحی-روانی رو میشه با ورزش جبران کرد؟ چی پیشنهاد می کنید؟ |
گروه درسی مانشت مرداد ماه -ماه دوم( برنامه ریزی برای خواندن گروهی) - fatima1537 - 11 مرداد ۱۳۹۰ ۱۲:۳۶ ق.ظ
شما باید بین درس به سایر تفریحات لازم برای تجدید روحیه تون هم بپردازید.همه مون دچار این ناامیدی میشیم.مثل الان من ورزش هم بهترین چیزه.من مدتی کلاس ایروبیک میرفتم خیلی خوب بود.پیاده روی هم میکنم با اینکه هوا خیلی گرمه ولی شدیدا بهش پایبندم و علاقه دارم.فقط الان که ماه مبارکه نمیتونم |
گروه درسی مانشت مرداد ماه -ماه دوم( برنامه ریزی برای خواندن گروهی) - SarahArshad - 11 مرداد ۱۳۹۰ ۰۶:۳۲ ق.ظ
(۱۰ مرداد ۱۳۹۰ ۱۱:۴۷ ب.ظ)پرهام نوشته شده توسط: وضعیتی رو در نظر بگیرید که دانشگاه تموم شده و یک ماهیست که ارتباطتون با دوستان قطع شده.با عرض خوش آمدگویی به شما دوست گرامی !!! باید بگویم که خیلی از دوستان وضع شما را دارند .یکیش خود من وخیلی از دوستان دیگه .زیاد نگران این موضوع نباشید وفکر ووقت خود را تلف این موضوع نکنید .برنامه ریزی کنید درستان را بخوانید و در ساعات خاصی هم بیایید مانشت مانشت جای دوستان قدیم را پر نکند مرهمی خواهد بود به درد تنهایی درسی شما .اینجا الان زیاد شلوغ نیست شهریور به بعد خیلی شلوغ میشود و برایتان انگیزه ایجاد خواهد کرد و توصیه های فاطمه جان عزیز هم خیلی خوب است .می توانید به کتابخانه های عمومی هم یکسری بزنید ممکن است که به صورت فیزیکی همراه بیابید( در برابر همراهی مجازی مانشت) اما همراه فیزیکی خوبی هایی دارد اما ممکن است وقت را هم بیشتر تلف کند .اما مانشت هم رفع اشکال دارد وهم ایجاد انگیزه .موفق باشید . (۱۰ مرداد ۱۳۹۰ ۰۵:۱۵ ب.ظ)پشتکار نوشته شده توسط: بچهها من تصمیم دارم در ماه رمضان برنامهام اینطوری باشه:سلام دوست عزیز .این که می گم نظر منه ولی یک روز برنامه خودتون رو امتحان کنید تا نتیجه اش رو ببینید ر استش به نظر من: ۹-۱۱ برای خودتون ۱۱-۵ خواب ۵ تا ۶ نماز وقران ۶ -۱۲ درس ۱۲-۴کمی استراحت ونماز ۴- ۶ درس ۶ -۸ قران می دونید اولا که اگر شب نخوابید روز هر چه هم بخوابید باز هم بیحالید .تازه باید گرسنگی وطولانی بودن روز رو هم بهش اضافه کنید شما در ساعاتی که می تونید درس بخونید یعنی در ساعاتی که تازه از سحر گذشته توان بیشتری برای درس دارید تا دم غروب که دیگه رمقی براتون نمونده ۵-۸ عصر اوج فشار برای روزه دار اونم در تابستونه بهتره به کارهایی بگذرونیدش که به انرژی فکری کمتری نیاز داشته یاشه چون غذای مغز قنده وقند بذن در اون موقع حسابی پایینه .اینا چیزهایی بودن که به ذهن من میرسید .می تونی دو روز به هر دو عمل کنید ببینید کدوم نتیجه بهتری میده اما اگه برنامه خواب شبت بهم خورد به سختی بتونی برگردونیش به حالت عادی. موفق باشید دوست عزیز. |
گروه درسی مانشت مرداد ماه -ماه دوم( برنامه ریزی برای خواندن گروهی) - alaydyn - 11 مرداد ۱۳۹۰ ۰۸:۳۱ ق.ظ
(۱۰ مرداد ۱۳۹۰ ۱۰:۰۲ ب.ظ)fatima1537 نوشته شده توسط:گفتی فارسی اش را clrs طراحی الگوریتم کتابفروشیها دارند کی ترجمه کرده مال کدام انتشاراته ؟(10 مرداد ۱۳۹۰ ۰۹:۴۰ ب.ظ)alaydyn نوشته شده توسط: و اما طراحی الگریتم نخسه فارسی clrs از کجا می تونم گیر بیارم همراه با حل تمریناتش ؟کتابفروشیها همه دارن-حل تمرینش هنوز نیامده یا حداقل من که ندیدم-فقط حل تمرین انگلیسیش هست که توی اینترنته و توی تاپیک مربوطه بچهها لینکش را گذاشتند: |
گروه درسی مانشت مرداد ماه -ماه دوم( برنامه ریزی برای خواندن گروهی) - mim - 11 مرداد ۱۳۹۰ ۰۹:۲۲ ق.ظ
کسایی که وقت دارند چرا کتابخانه ملی نمی رند. واقعا محیط خوبی داره .تازه کتابی نیست که نداشته باشه. سالن مطالعه پر آرامش .۱ ساعت اینترنت پر سرعت.... نوت بوکتون را هم می تونید ببرید. آب، چایی، بوفه و همه چیز هم دم دسته. از ۸ صبح تا ۱۰ شب. محشره. اگه بتونید برید. من ۲ ساعت اونجا درس خوندم بازدهی ۸ ساعت خونه رو داشت.بی اغراق می گم. |
گروه درسی مانشت مرداد ماه -ماه دوم( برنامه ریزی برای خواندن گروهی) - پرهام - ۱۱ مرداد ۱۳۹۰ ۰۹:۵۲ ق.ظ
بچهها ممنون از اینکه روحیه میدید. مشکل من اینه یکی دو روز به شدت انگیزه دارم و یکهو همهچی خراب میشه. و این روند همینطور ادامه دارم. البته شکر خدا همهچی درست میشه. انشاء الله. امیدوارم اون انگیزهٔ لازم و نهایی رو به دست بیارم. باز هم مچکرم. |
RE: گروه درسی مانشت مرداد ماه -ماه دوم( برنامه ریزی برای خواندن گروهی) - fatima1537 - 11 مرداد ۱۳۹۰ ۰۳:۳۰ ب.ظ
(۱۱ مرداد ۱۳۹۰ ۰۸:۳۱ ق.ظ)alaydyn نوشته شده توسط: گفتی فارسی اش را clrs طراحی الگوریتم کتابفروشیها دارند کی ترجمه کرده مال کدام انتشاراته ؟توی لینک زیر قبلا نوشتم مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
گروه درسی مانشت مرداد ماه -ماه دوم( برنامه ریزی برای خواندن گروهی) - hadi_m - 11 مرداد ۱۳۹۰ ۰۵:۴۳ ب.ظ
یه مشکل تو clrs داشتم مربوط به فصل ۵ تو تاپیک مربوطه عنوان کردم اگر کسی میتونه راهنمایی کنه ممنون میشم مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
گروه درسی مانشت مرداد ماه -ماه دوم( برنامه ریزی برای خواندن گروهی) - hadi_m - 11 مرداد ۱۳۹۰ ۱۰:۰۷ ب.ظ
امشب حالم یه جورایی گرفته بی معرفت طراحی الگوریتم هم بدجوری ضد حال زد و امروز بهمون حال نداد و سر ناسازگاری باهام برداشت به طوری که هر چی میخوندم کمتر متوجه شدم من هم بستمش و گذاشتمش کنار تا روز دیگر وفرصتی دیگر نمیدونم چم شده شاید به خاطر انتظار بیهودهی هست که از خودم دارم و خیلی چیزهای دیگه و اتفاقاتی که این مدت برام رخ داد امتحان نفت هم که بدک نبوود اما ۵۰ درصد سهمیه بومی داشت به انضمام سهمیه شاهد و... که ما جز خدا هیچ سهمیه ایی نداریم اما خدارو شکر . روزهای اول ماه رمضان هم هست وگرسنه گی تشنگی هم مزید بر علت شاید باشه بر سر سفره افطار دوستان مارو هم از دعای خیرتون بی نصیب نذارید این روزها بدجوری گرفته و کسل شدم نمیدونم چیکااااررررر کنم حق نگهدارتون |
گروه درسی مانشت مرداد ماه -ماه دوم( برنامه ریزی برای خواندن گروهی) - blackhalo1989 - 11 مرداد ۱۳۹۰ ۱۰:۳۳ ب.ظ
پارسال که من درس میخوندم، ۲ ۳ روز اول ماه رمضان بی حال بودم بعدش خوب شدم. |
گروه درسی مانشت مرداد ماه -ماه دوم( برنامه ریزی برای خواندن گروهی) - fatima1537 - 11 مرداد ۱۳۹۰ ۱۱:۰۲ ب.ظ
این طبیعیه که گاهی با مباحث سخت مواجه میشیم و اصلا اونهارو متوجه نمیشیم روحیه تون رو نبازید-تنها چاره اش اینه که برید سراغ درس دیگه یا از روی اون مبحث فعلا رد بشید |
گروه درسی مانشت مرداد ماه -ماه دوم( برنامه ریزی برای خواندن گروهی) - پشتکار - ۱۲ مرداد ۱۳۹۰ ۰۲:۰۴ ق.ظ
سلام بچه ها ضمن تشکر از دوستان خوبم که راهنمایی کردن من امروز بر اساس راهنمایی دوستان عمل کردم خیلی خوب و بازدهی بالایی داشتم بازم ازتون ممنونم |
گروه درسی مانشت مرداد ماه -ماه دوم( برنامه ریزی برای خواندن گروهی) - narges_r - 12 مرداد ۱۳۹۰ ۰۲:۵۷ ق.ظ
من چند روزی بخاطر مسائل پیش اومده نتونستم درس بخونم(البته به مانشت سر زدم) ولی از فردا با انرژی مضاعف ویک برنامه خوب دوباره شروع میکنم |
گروه درسی مانشت مرداد ماه -ماه دوم( برنامه ریزی برای خواندن گروهی) - پرهام - ۱۲ مرداد ۱۳۹۰ ۱۰:۴۴ ق.ظ
فعلاً توی ماه رمضون برنامهام به این صورته: بعد از سحری، تا ساعت ۹ میخوابم. بعد از اون تا «هر وقت» که کشش داشته باشم دروس سنگین رو مطالعه میکنم و همینطور که پیش میره رو به عصر، درسهای سبکتر. به محض اینکه ببینم دارم بیجهت به خودم فشار میارم، میرم سراغ درس زبان انگلیسی و به صورت تفننی مطالعه میکنم و منتظر افطار. |