در انتظار نتایج نهایی - نسخهی قابل چاپ |
RE: در انتظار نتایج نهایی - frr - 23 مرداد ۱۳۹۳ ۰۵:۱۶ ب.ظ
(۲۳ مرداد ۱۳۹۳ ۰۴:۳۸ ب.ظ)Amir V نوشته شده توسط: سلام.برادر اسب شما از پل گذشته ، ولی درست میگی . حالا شما پیشنهاد میکنی چه کار کنیم ؟ چند تا دوره امنیت اطلاعات پیشرفته خوبه ؟ یا بریم باشگاه بدنسازی ؟!کلاس آواز یا تئاتر هم تو برنامم هست! من که دارم کارهای بشردوستانه انجام می دم لب مرز ، ریا نشه |
در انتظار نتایج نهایی - parinaz_st70 - 23 مرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۲۲ ب.ظ
من خودم دقیقن حساسیت پیدا کردم هر کی بهم میگه پاشو یه کار مفید کن ..... تو خونه و خانواده هم کم نمیگن . بد آدمو نمیخوان ولی انجام کار مفید تمرکز میخواد انگیزه میخواد که در حال حاضر تا وضعیت ارشدم معلوم نشه هیچ کدومو ندارم. زندگی الان این مدلیه شبا نمیخوام بخوابم روزا هم نمیخوام از خواب پاشم . . . تا جواب بیاد ! |
در انتظار نتایج نهایی - Victoria - 24 مرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۲۲ ق.ظ
بچه ها برای منم دعا کنید که بهترین جای ممکن قبول بشم! ۳> |
در انتظار نتایج نهایی - لنیا - ۲۴ مرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۴۶ ق.ظ
این روزها همه آدمها درد دارند … درد پول درد عشق درد تنهایی این روزها چقدر یادمان میرود زندگی کنیم زندگی کن رفیق اونی که پیدا نمیشه زندگی دوباره !!! چقدر استرس نتیجه رو داری؟ تا کی میخوای نگران باشی؟ تا چه زمانی زندگی کردنو بیخیال شی و بپردازی صرفا به کنکور کنکور کنکور...؟؟؟ |
در انتظار نتایج نهایی - gaslakh - 24 مرداد ۱۳۹۳ ۰۱:۱۹ ب.ظ
ایشالا همتون قبول میشید ، دلشوره همیشه جزیی از ندگیه |
در انتظار نتایج نهایی - niloofar_68 - 24 مرداد ۱۳۹۳ ۰۳:۱۷ ب.ظ
بچه ها استرس نداشته باشید.همه زحمت کشیدید و با خودتون می گید بـــــــــــــــــــــــــــاید یه جای توپ قبول شم ولی زندگی و طبیعت مسیرشو بدون توجه به ما طی می کنه پس همیشه یه احتمال منفی هم در نظر بگیرید اینطوری خودمون راحت تر با اون اوضاعی که پیش میاد کنار میاییم. |
RE: در انتظار نتایج نهایی - pezhman.m-AI - 24 مرداد ۱۳۹۳ ۰۹:۱۴ ب.ظ
(۲۳ مرداد ۱۳۹۳ ۰۱:۴۴ ب.ظ)comii نوشته شده توسط:(23 مرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۰۸ ب.ظ)pezhman.m-AI نوشته شده توسط: ن مرده ی آواتارتم.............. وقتی میبینمش دلم آروم میشه...مگه کیه آواتارش؟ شهید ابراهیم هادی. یکی از شهیدای گمنام دفاع مقدسه. اگه بخواید بیشتر بشناسیدش حتما کتاب <سلام بر ابراهیم> رو بخونید. پشیمون نمیشید از خوندنش. |
در انتظار نتایج نهایی - نازین - ۲۴ مرداد ۱۳۹۳ ۱۰:۱۳ ب.ظ
I am waiting too I have stress I hate living in the world every thing depending on Allah I am so sad:(because I cant speak English fairly well if I had Toefl degree ,my life would be changed I dont know the grammer which I use for my writing is correct or not I am confused |
در انتظار نتایج نهایی - Riemann - 25 مرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۰۹ ق.ظ
--------------------------------------------------------------------------------------------------- |
در انتظار نتایج نهایی - parinaz_st70 - 25 مرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۱۴ ق.ظ
کلن اینجا کسی ابراز استرس و نگرانی کنه دوستان رتبه بالا با خاک یکسانش میکنن ........ برید یه تاپیک بزنین به هم شیرینی بدین شما ها که میدونین قبولین چی کار به کار بقیه دارین ؟ کسی اینجا پست بی ربط یا بی احترامی نذاشته . همه دارن شرایط سختیو میگذرونن این روزای آخر . شما دیگه سخت ترش نکنین. |
در انتظار نتایج نهایی - vahid2068 - 25 مرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۴۸ ق.ظ
سلام اولندش آرزو می کنم همه از اون جایی قبول بشن که واقعا برا زندگیشون یه سکو باشه برای پرتاب به سوی موفقیت. دومندش می خواستم بدونم من که رتبم معماری شده ۶۰۰ آیا به نظرتون روزانه دانشگاه محقق رو قبول میشم؟تحقیق کردم پارسال با ۶۴۰ اینا قبول شدن.با شرایط هم پوشانی و .... یکم ادم گیج میشه. یه پیشنهاد هم واسه اونایی دارم که رتبشون خوبه و الان استرس دارن، یه لحظه فکر کنید که رتبه ی منو داشتین .بابا بی خیال همه چی که درس نیست. دعا یادتون نره |
در انتظار نتایج نهایی - matt2007 - 25 مرداد ۱۳۹۳ ۰۹:۵۴ ق.ظ
(۲۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۴۸ ق.ظ)vahid2068 نوشته شده توسط: سلامایشالا قبول بشید ولی مخصوصا تو گرایش معماری اصلا رو قبولی ها پارسال حساب کنید خب ببینید کسایی که رتبشون خوب شده قطعا از خودشون انتظار بالایی یا حتی بالاتر از رتبه ای که شدن داشتن و اونا هم با توجه به شرایط و توقعات خودشون استرس دارن. اینطوری نمیشه مقایسه کرد ایشالا ظرفیتا یجور فضایی باشه امسال که همه هر جا خواستن قبول بشن |
RE: در انتظار نتایج نهایی - vahid2068 - 25 مرداد ۱۳۹۳ ۱۰:۲۹ ق.ظ
(۲۵ مرداد ۱۳۹۳ ۰۹:۵۴ ق.ظ)matt2007 نوشته شده توسط:(25 مرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۴۸ ق.ظ)vahid2068 نوشته شده توسط: سلامایشالا قبول بشید منظورتون اینه که رو قبولی های سال قبل نمیشه حساب کرد؟ |
در انتظار نتایج نهایی - Pegasus - 25 مرداد ۱۳۹۳ ۰۹:۰۸ ب.ظ
کاش یه راهی بود که زودتر از نتیجه ها با خبر میشدیم. |
RE: در انتظار نتایج نهایی - Asemaneabi - 25 مرداد ۱۳۹۳ ۰۹:۵۱ ب.ظ
...... |