تالار گفتمان مانشت
یک استکان چای داغ (: (خدا قوت کنکوری های ای تی) - نسخه‌ی قابل چاپ

Re: RE: یک استکان چای داغ (: (خدا قوت کنکوری های ای تی) - saturn2200 - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۳۳ ب.ظ

(۲۴ بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۳۲ ب.ظ)mohammad.ardeshiri نوشته شده توسط:  نرمش واقعا آسون بود به همراه سیتم

نرم گزینه هایی که زدی چی بود؟

Sent from my Lenovo A3000-H using Tapatalk

RE: یک استکان چای داغ (: (خدا قوت کنکوری های ای تی) - atenaa - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ ب.ظ

(۲۴ بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۳۱ ب.ظ)hoomanab نوشته شده توسط:  پارسال یکی از بچه های دانشگاه ما با سیم کارت رایتل از سوالای زبان رشته برق عکس گرفته فرستاده واسه یکی براش حل کرده. زبان ۹۰ زده بقیه درسا میانگین ۵ الی ۱۵ درصد. الان داره برق امیرکبیر میخونه. کسی که بخواد تقلب کنه، کار خودشو می کنه. لازم نیست فامیل رئیس حوزه باشه.
شما چه کردی؟

یک استکان چای داغ (: (خدا قوت کنکوری های ای تی) - Mohammad-A - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ ب.ظ

(۲۴ بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۳۲ ب.ظ)hoomanab نوشته شده توسط:  فاز طراح شبکه و نرم افزار دقیقا چی بود؟!!
واقعاً نمی‌دونم بگم؟ Big Grin
در حد امتحان میان‌ترم دانشگاهی بود به نظرم سوالات شبکه...
(۲۴ بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۳۳ ب.ظ)saturn2200 نوشته شده توسط:  نرم گزینه هایی که زدی چی بود؟
میشه یه خواهشی بکنم؟ بی‌خیال گزینه و... حداقل تو این تاپیک بشید؟ ممنونم

RE: یک استکان چای داغ (: (خدا قوت کنکوری های ای تی) - mohammad.ardeshiri - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۳۶ ب.ظ

(۲۴ بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۳۳ ب.ظ)saturn2200 نوشته شده توسط:  
(24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۳۲ ب.ظ)mohammad.ardeshiri نوشته شده توسط:  نرمش واقعا آسون بود به همراه سیتم

نرم۱۰۰% سوالاش دقیقا یادم نیست
همش رو زدم شما بگو کدوم سوال من جوابشو به شما میگم

یک استکان چای داغ (: (خدا قوت کنکوری های ای تی) - unicornux - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۳۷ ب.ظ

چه گیری کردیم ... Smile

یک استکان چای داغ (: (خدا قوت کنکوری های ای تی) - Pegasus - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۳۸ ب.ظ

بچه ها در باره سوالات گسسته :
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

(معذرت جای تاپیک رو اول اشتباه انتخاب کردم)

یک استکان چای داغ (: (خدا قوت کنکوری های ای تی) - Saoshiyant - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۳۸ ب.ظ

اخیش راحت شدم ...

Re: RE: یک استکان چای داغ (: (خدا قوت کنکوری های ای تی) - saturn2200 - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۳۹ ب.ظ

(۲۴ بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۳۶ ب.ظ)mohammad.ardeshiri نوشته شده توسط:  
(24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۳۳ ب.ظ)saturn2200 نوشته شده توسط:  
(24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۳۲ ب.ظ)mohammad.ardeshiri نوشته شده توسط:  نرمش واقعا آسون بود به همراه سیتم

نرم۱۰۰% سوالاش دقیقا یادم نیست
همش رو زدم شما بگو کدوم سوال من جوابشو به شما میگم

سوال اولش کدوم روش میشده
increase
sequence

یه سوالا RUP میشد؟
یه سوالا flow diagram میشد؟

RE: یک استکان چای داغ (: (خدا قوت کنکوری های ای تی) - mohammad.ardeshiri - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۴۰ ب.ظ

(۲۴ بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ ب.ظ)mohammad-a نوشته شده توسط:  
(24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۳۲ ب.ظ)hoomanab نوشته شده توسط:  فاز طراح شبکه و نرم افزار دقیقا چی بود؟!!
واقعاً نمی‌دونم بگم؟ Big Grin
در حد امتحان میان‌ترم دانشگاهی بود به نظرم سوالات شبکه...

واقعا شبکه آسون بود؟

RE: یک استکان چای داغ (: (خدا قوت کنکوری های ای تی) - hosshah - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۴۲ ب.ظ

(۲۴ بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۳۲ ب.ظ)mohammad.ardeshiri نوشته شده توسط:  نرمش واقعا آسون بود

کششی هم دادن؟ دراز نشست؟ شنا؟ Big Grin

یک استکان چای داغ (: (خدا قوت کنکوری های ای تی) - Riemann - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۴۴ ب.ظ

(۲۴ بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۴۲ ب.ظ)hosshah نوشته شده توسط:  کششی هم دادن؟ دراز نشست؟ شنا؟
پسر تو دیگه کی هستی؟ توی این اوضاع!
ولی ما نرمش خیلی نکردیم، یه دور دور سالن دویدیم بعدشم پرس سینه و سرشون رفتیم ....

یک استکان چای داغ (: (خدا قوت کنکوری های ای تی) - dzzv_13 - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۴۴ ب.ظ

بهتر قدر خدمت رو بدونم و یک سال اضافه خدمت وایسم ..

یک استکان چای داغ (: (خدا قوت کنکوری های ای تی) - Mohammad-A - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۴۵ ب.ظ

(۲۴ بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۴۰ ب.ظ)mohammad.ardeshiri نوشته شده توسط:  واقعا شبکه آسون بود؟
من ۸ تا زدم شبکه رو Big Grin

نه اتفاقاً برعکس متوجه شدید. هر دانشگاهی منظورم نبود... Smile

به نظرم از میان‌ترم یا پایان‌ترم‌های امیرکبیر یا چیز تو این مایه‌ها بوده... من خودم ۱ سؤال بیشتر نتونستم بزنم شبکه رو! Sad پارسال با خواندن حقیقت می‌شد به سادگی ۲ تست رو زد... امسال متأسفانه طراح کلاً دوست نبود!

یک استکان چای داغ (: (خدا قوت کنکوری های ای تی) - Mänu - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۴۵ ب.ظ

جون خودتون این سوال رو ببرید یجا دیگه چشم ما بهشون نخوره

یک استکان چای داغ (: (خدا قوت کنکوری های ای تی) - unicornux - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۴۵ ب.ظ

(۲۴ بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۴۲ ب.ظ)hosshah نوشته شده توسط:  کششی هم دادن؟ دراز نشست؟ شنا؟
میخواستم دیگه ازین تاپیک برم خدایی. اعصابم داشت خورد میشد. این و گفتی ترکیدم از خنده. البته این موضوع ربطی نداشت به اون موضوع. به هر حال موضوعی به ذهنت میرسه که فکر میکنی میتونه موضوع خوبی باشه بگو!!!! :|