یک استکان چای داغ (: (خدا قوت کنکوری های ای تی) - نسخهی قابل چاپ |
Re: RE: یک استکان چای داغ (: (خدا قوت کنکوری های ای تی) - saturn2200 - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۳۳ ب.ظ
(۲۴ بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۳۲ ب.ظ)mohammad.ardeshiri نوشته شده توسط: نرمش واقعا آسون بود به همراه سیتم نرم گزینه هایی که زدی چی بود؟ Sent from my Lenovo A3000-H using Tapatalk |
RE: یک استکان چای داغ (: (خدا قوت کنکوری های ای تی) - atenaa - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ ب.ظ
(۲۴ بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۳۱ ب.ظ)hoomanab نوشته شده توسط: پارسال یکی از بچه های دانشگاه ما با سیم کارت رایتل از سوالای زبان رشته برق عکس گرفته فرستاده واسه یکی براش حل کرده. زبان ۹۰ زده بقیه درسا میانگین ۵ الی ۱۵ درصد. الان داره برق امیرکبیر میخونه. کسی که بخواد تقلب کنه، کار خودشو می کنه. لازم نیست فامیل رئیس حوزه باشه.شما چه کردی؟ |
یک استکان چای داغ (: (خدا قوت کنکوری های ای تی) - Mohammad-A - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ ب.ظ
(۲۴ بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۳۲ ب.ظ)hoomanab نوشته شده توسط: فاز طراح شبکه و نرم افزار دقیقا چی بود؟!!واقعاً نمیدونم بگم؟ در حد امتحان میانترم دانشگاهی بود به نظرم سوالات شبکه... (۲۴ بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۳۳ ب.ظ)saturn2200 نوشته شده توسط: نرم گزینه هایی که زدی چی بود؟میشه یه خواهشی بکنم؟ بیخیال گزینه و... حداقل تو این تاپیک بشید؟ ممنونم |
RE: یک استکان چای داغ (: (خدا قوت کنکوری های ای تی) - mohammad.ardeshiri - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۳۶ ب.ظ
(۲۴ بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۳۳ ب.ظ)saturn2200 نوشته شده توسط:نرم۱۰۰% سوالاش دقیقا یادم نیست(24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۳۲ ب.ظ)mohammad.ardeshiri نوشته شده توسط: نرمش واقعا آسون بود به همراه سیتم همش رو زدم شما بگو کدوم سوال من جوابشو به شما میگم |
یک استکان چای داغ (: (خدا قوت کنکوری های ای تی) - unicornux - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۳۷ ب.ظ
چه گیری کردیم ... |
یک استکان چای داغ (: (خدا قوت کنکوری های ای تی) - Pegasus - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۳۸ ب.ظ
بچه ها در باره سوالات گسسته : مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. (معذرت جای تاپیک رو اول اشتباه انتخاب کردم) |
یک استکان چای داغ (: (خدا قوت کنکوری های ای تی) - Saoshiyant - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۳۸ ب.ظ
اخیش راحت شدم ... |
Re: RE: یک استکان چای داغ (: (خدا قوت کنکوری های ای تی) - saturn2200 - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۳۹ ب.ظ
(۲۴ بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۳۶ ب.ظ)mohammad.ardeshiri نوشته شده توسط:(24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۳۳ ب.ظ)saturn2200 نوشته شده توسط:نرم۱۰۰% سوالاش دقیقا یادم نیست(24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۳۲ ب.ظ)mohammad.ardeshiri نوشته شده توسط: نرمش واقعا آسون بود به همراه سیتم سوال اولش کدوم روش میشده increase sequence یه سوالا RUP میشد؟ یه سوالا flow diagram میشد؟ |
RE: یک استکان چای داغ (: (خدا قوت کنکوری های ای تی) - mohammad.ardeshiri - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۴۰ ب.ظ
(۲۴ بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ ب.ظ)mohammad-a نوشته شده توسط:(24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۳۲ ب.ظ)hoomanab نوشته شده توسط: فاز طراح شبکه و نرم افزار دقیقا چی بود؟!!واقعاً نمیدونم بگم؟ واقعا شبکه آسون بود؟ |
RE: یک استکان چای داغ (: (خدا قوت کنکوری های ای تی) - hosshah - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۴۲ ب.ظ
(۲۴ بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۳۲ ب.ظ)mohammad.ardeshiri نوشته شده توسط: نرمش واقعا آسون بود کششی هم دادن؟ دراز نشست؟ شنا؟ |
یک استکان چای داغ (: (خدا قوت کنکوری های ای تی) - Riemann - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۴۴ ب.ظ
(۲۴ بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۴۲ ب.ظ)hosshah نوشته شده توسط: کششی هم دادن؟ دراز نشست؟ شنا؟پسر تو دیگه کی هستی؟ توی این اوضاع! ولی ما نرمش خیلی نکردیم، یه دور دور سالن دویدیم بعدشم پرس سینه و سرشون رفتیم .... |
یک استکان چای داغ (: (خدا قوت کنکوری های ای تی) - dzzv_13 - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۴۴ ب.ظ
بهتر قدر خدمت رو بدونم و یک سال اضافه خدمت وایسم .. |
یک استکان چای داغ (: (خدا قوت کنکوری های ای تی) - Mohammad-A - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۴۵ ب.ظ
(۲۴ بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۴۰ ب.ظ)mohammad.ardeshiri نوشته شده توسط: واقعا شبکه آسون بود؟من ۸ تا زدم شبکه رو نه اتفاقاً برعکس متوجه شدید. هر دانشگاهی منظورم نبود... به نظرم از میانترم یا پایانترمهای امیرکبیر یا چیز تو این مایهها بوده... من خودم ۱ سؤال بیشتر نتونستم بزنم شبکه رو! پارسال با خواندن حقیقت میشد به سادگی ۲ تست رو زد... امسال متأسفانه طراح کلاً دوست نبود! |
یک استکان چای داغ (: (خدا قوت کنکوری های ای تی) - Mänu - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۴۵ ب.ظ
جون خودتون این سوال رو ببرید یجا دیگه چشم ما بهشون نخوره |
یک استکان چای داغ (: (خدا قوت کنکوری های ای تی) - unicornux - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۴۵ ب.ظ
(۲۴ بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۴۲ ب.ظ)hosshah نوشته شده توسط: کششی هم دادن؟ دراز نشست؟ شنا؟میخواستم دیگه ازین تاپیک برم خدایی. اعصابم داشت خورد میشد. این و گفتی ترکیدم از خنده. البته این موضوع ربطی نداشت به اون موضوع. به هر حال موضوعی به ذهنت میرسه که فکر میکنی میتونه موضوع خوبی باشه بگو!!!! :| |