![]() |
منبع مناسب برای زبان - نسخهی قابل چاپ |
RE: منبع مناسب برای زبان - hamidkhl - 29 مهر ۱۳۸۹ ۰۱:۳۰ ب.ظ
(۲۹ مهر ۱۳۸۹ ۰۱:۲۱ ب.ظ)afagh1389 نوشته شده توسط: من پرسیدم میگن ۱۱۰۰ کلمه رو نیاز نیست واسه ارشد واسه gre هست. درسته؟؟؟ به نظر من GRE به درد کنکور نمیخوره، ۵۰۴ و essetial words for tofel و ۴۰۰ words for tofel 70% سوالای vocab رو پاسخگو هست (البته تا پارسال اینطور بود!) اگه ۱۱۰۰هم خونده بشه کمک خواهد کرد ولی نه به اندازه سه کتاب اولی که گفتم |
منبع مناسب برای زبان - ف.ش - ۲۹ مهر ۱۳۸۹ ۰۱:۳۵ ب.ظ
این ۴۰۰ چیه؟ من تا حالا ندیدم! |
RE: منبع مناسب برای زبان - hamidkhl - 29 مهر ۱۳۸۹ ۰۱:۵۴ ب.ظ
(۲۹ مهر ۱۳۸۹ ۰۱:۳۵ ب.ظ)afagh1389 نوشته شده توسط: این ۴۰۰ چیه؟ من تا حالا ندیدم! یه کتاب برای تافله که تا حدودی با essential words for tofel هم پوشانی داره، کتاب خوبیه من که خیلی دوسش دارم ![]() اسم کامل این کتاب: ۴۰۰ words you have known for tofel |
منبع مناسب برای زبان - karostami - 29 مهر ۱۳۸۹ ۰۲:۴۲ ب.ظ
البته غیر از این کتابها و شاید مفیدتر از این کتابها سوالات سالهای گذشته آزمون است. گرچه این کتابها اصل کار را پوشش می دهد. |
منبع مناسب برای زبان - yasemi - 29 مهر ۱۳۸۹ ۰۴:۱۷ ب.ظ
برای درک مطلب کتاب های بالا خوبن اما برای ۱۰ سوال اول که مربوط به لغات میشه نمیتونیم روی اینا تکیه کرد نمی دونم این سازمان سنجش این لغات رو از کجا در میاره از خود انگلیسیها هم بپرسی معنیش رو بلد نیستند!!!! |
RE: منبع مناسب برای زبان - hamidkhl - 29 مهر ۱۳۸۹ ۰۴:۲۱ ب.ظ
(۲۹ مهر ۱۳۸۹ ۰۴:۱۷ ب.ظ)yasemi نوشته شده توسط: برای درک مطلب کتاب های بالا خوبن اما برای ۱۰ سوال اول که مربوط به لغات میشه نمیتونیم روی اینا تکیه کرد نمی دونم این سازمان سنجش این لغات رو از کجا در میاره از خود انگلیسیها هم بپرسی معنیش رو بلد نیستند!!!! ۷سوال از ۱۰ سوال لغت از همین سه کتابی بود که در پستهای بالاتر گفتم، کلاً از ۴۰ گزینهی این ۱۰ سوال میشه گفت ۳۵تاش از این کتابا بودن |
RE: منبع مناسب برای زبان - yasemi - 29 مهر ۱۳۸۹ ۰۴:۴۷ ب.ظ
(۲۹ مهر ۱۳۸۹ ۰۴:۲۱ ب.ظ)hamidkhl نوشته شده توسط:(29 مهر ۱۳۸۹ ۰۴:۱۷ ب.ظ)yasemi نوشته شده توسط: برای درک مطلب کتاب های بالا خوبن اما برای ۱۰ سوال اول که مربوط به لغات میشه نمیتونیم روی اینا تکیه کرد نمی دونم این سازمان سنجش این لغات رو از کجا در میاره از خود انگلیسیها هم بپرسی معنیش رو بلد نیستند!!!! من دوتا از کتاب های بالا رو کامل حفظ هستم اما به بعضی از سوالات واقعا بلد نیستم جواب بدم |
منبع مناسب برای زبان - jikjik - 02 آبان ۱۳۸۹ ۱۰:۲۵ ق.ظ
سلام دوستان من پارسال ۵۰۴ خوندم کافی نبود البته برا شروع خوب بود امسال کتاب دوجلدی پوران که ۱ جلد لغت و درک مطلبه و۱ جلد گرامر دارم میخونم راضیم تست لغتاش خیلی خوبه |
RE: منبع مناسب برای زبان - setaiesh - 03 آبان ۱۳۸۹ ۰۹:۵۸ ب.ظ
(۰۲ آبان ۱۳۸۹ ۱۰:۲۵ ق.ظ)jikjik نوشته شده توسط: سلام دوستان من پارسال ۵۰۴ خوندم کافی نبود البته برا شروع خوب بود امسال کتاب دوجلدی پوران که ۱ جلد لغت و درک مطلبه و۱ جلد گرامر دارم میخونم راضیم تست لغتاش خیلی خوبه من کتاب مقسمی رو گرفتم. ۵۰ صفحع لغت داره و ۳-۴تا درس گرامر. وتاآخر کتاب تستهای تمام کنکورها رو حل کرده. یعنی سرم کلاه رفت؟ خوب نیست؟ |
منبع مناسب برای زبان - ایرسا - ۰۷ آبان ۱۳۸۹ ۰۸:۰۱ ب.ظ
سلام یه سوالی دارم، به نظرتون اگه برای لغت کتاب زبان عمومی پارسه رو بخونیم کافیه؟ البته ویرایش جدیدش امسال کلاً تغییر کرده! مرسی |
منبع مناسب برای زبان - ف.ش - ۰۷ آبان ۱۳۸۹ ۱۱:۰۱ ب.ظ
پارسال که واقعا افتضاح بود مخصوصا از لحاظ گرامر احتمالا چاپ جدیدش خوب باشه. |
RE: منبع مناسب برای زبان - ایرسا - ۰۸ آبان ۱۳۸۹ ۰۸:۴۳ ق.ظ
(۰۷ آبان ۱۳۸۹ ۱۱:۰۱ ب.ظ)afagh1389 نوشته شده توسط: پارسال که واقعا افتضاح بود مخصوصا از لحاظ گرامر احتمالا چاپ جدیدش خوب باشه.مرسی از جوابتون آره امسال کلاً متحول شده! ![]() من که تصمیم ندارم گرامر بخونم فقط برای لغت می خواستم ازش استفاده کنم. کلاً ۵۶ تا unit گذاشته که تو هر unit 12 تا لغت رو آموزش میده، دقیقاً مثه ۵۰۴!!!!! فقط این کتاب ۶۷۲ تا لغت داره. از طرفی هم انگار لغت مشترک با ۵۰۴ زیاد داره. من که احتمالاً لغت های پارسه رو با لایتنر بخونم. ![]() موفق باشید دوستان |
منبع مناسب برای زبان - ف.ش - ۰۸ آبان ۱۳۸۹ ۰۱:۵۲ ب.ظ
خوبه زبان تخصصی پارسه هم قبلا ۲۰۰ تا لغت مشترک با لغات ضروری تافل داشت یه کتاب ۵۰۴ گاج (tik eight) هم هست به نظرم جالب بود و تو هر صفحه تعدادی لغت بود و معنای لغات توی صفحه روبروش بود. |
منبع مناسب برای زبان - bijibuji - 24 آبان ۱۳۸۹ ۰۳:۱۲ ق.ظ
از من می شنوین دور زبان رو خیط قرمز بکشین در این درس با همین دانشی که همه داریم می شه یه ۱۰-۲۰ درصد زد به نظر من همینش هم زیاده باید وقت رو روی درسای دیگه بذاریم. زبان زدن خوبه اما وقتی که یک سال لغت کار کرده باشی و متن خونده باشی. وقت محدودی که الان داریم نباید گذاشته بشه روی یادگیری چیزی مثل زبان که یادگیری اش مستلزم وقت زیاده. |
منبع مناسب برای زبان - ف.ش - ۲۵ آبان ۱۳۸۹ ۰۴:۱۱ ب.ظ
کسی کتاب زبان عمومی مهندس رستمی مدرسان شریف رو خونده؟؟؟؟(انتشارات سیمیا) میگن این کتاب پرفروش ترین کتاب پارسال بوده!!!!!!! مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. اگه کسی خونده لطفا نظرشو بگه. گویا طراح سوالهای آزمون گاج هم هستند ایشون. |