شروع قدرتمند برنامه نویسی با زبان جاوا بعد از کنکور ارشد ۹۳ (ویژه اعضای مانشت) - نسخهی قابل چاپ |
شروع قدرتمند برنامه نویسی با زبان جاوا بعد از کنکور ارشد ۹۳ (ویژه اعضای مانشت) - blackhalo1989 - 10 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۲۵ ب.ظ
به نظرم بهتره بعد از کنکور تا مطالب سیستم عامل از یادشون نرفته شروع بشه چون قسمت multithreading از جاوا از مفاهیمی که تو سیستم عامل هست مثل شرایط رقابت یا مانیتور استفاده می کنه. |
RE: شروع قدرتمند برنامه نویسی با زبان جاوا بعد از کنکور ارشد ۹۳ (ویژه اعضای مانشت) - Mindhunter - 10 بهمن ۱۳۹۲ ۰۶:۵۶ ب.ظ
اگه میشه UI رو هم به صورت کامل تو این مباحث آموزش بدید چون اکثر نرم افزارهای بازاری GUI خوبی باید داشته باشن |
شروع قدرتمند برنامه نویسی با زبان جاوا بعد از کنکور ارشد ۹۳ (ویژه اعضای مانشت) - ایزدی - ۱۰ بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۲۵ ب.ظ
سلام خیلی ممنون از این طرح عالی منم هستم :x |
شروع قدرتمند برنامه نویسی با زبان جاوا بعد از کنکور ارشد ۹۳ (ویژه اعضای مانشت) - maryam... - 11 بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۲۸ ق.ظ
خیلی از ما ها منتظریم.... امیدوارم عملی بشه... خیلی ها گفتن و عمل نکردن..... اجرتون با خدا..... |
شروع قدرتمند برنامه نویسی با زبان جاوا بعد از کنکور ارشد ۹۳ (ویژه اعضای مانشت) - sunset92 - 11 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۰۸ ب.ظ
عالی، خیلی خوبه ،منم هستم |
شروع قدرتمند برنامه نویسی با زبان جاوا بعد از کنکور ارشد ۹۳ (ویژه اعضای مانشت) - m.rozaly - 11 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۰۳ ب.ظ
خیلی عالیه من منبع زیاد داشتم ولی بلد نبودم ازشون استفاده کنم و نتیجه بگیرم به هرکدوم یه سری زدم یکم کتاب یکم فیلم آموزشی و... تا الان که نتیجه دلخواهمو نگرفتم اکثرا میگن تا خودت ننویسی برنامه نویس نمیشی دقیقا همینطوره این یه فرصته عالیه خیلی موافقم |
شروع قدرتمند برنامه نویسی با زبان جاوا بعد از کنکور ارشد ۹۳ (ویژه اعضای مانشت) - remove - 15 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۱۸ ب.ظ
آخ جون! انگیزه گرفتم زودتر کنکورو بدم و جاوا یاد بگیرم |
RE: شروع قدرتمند برنامه نویسی با زبان جاوا بعد از کنکور ارشد ۹۳ (ویژه اعضای مانشت) - mohsen@profex.ir - 15 بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۰۳ ب.ظ
سلام من اولین جلسه را برای پنجشنبه برنامه ریزی کرده بودم؛ ولی ظاهرا به علت به تعویق افتادن کنکور، ما هم باید اولین جلسه یک هفته عقب بیندازیم. البته ترجیح می دهم بر اساس نظر شما تصمیم بگیرم. لطفا نظر خود را درباره به تاخیر افتادن یک هفته ای اولین جلسه با دادن امتیاز به این پست اعلام کنید. امتباز مثبت (به تاخیر بیفتد) امتیاز منفی (از همین هفته شروع شود) چهار شنبه شب نتیجه مشخص و اعلام می شود. گرم و پیروز باشید. پ.ن : فقط امتیاز بدهید، لطفا. نیاز نیست پست جدید بزنید. |
شروع قدرتمند برنامه نویسی با زبان جاوا بعد از کنکور ارشد ۹۳ (ویژه اعضای مانشت) - tabassomesayna - 15 بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۳۳ ب.ظ
سلام به نظرم به تاخیر بیافته بهتره.. |
شروع قدرتمند برنامه نویسی با زبان جاوا بعد از کنکور ارشد ۹۳ (ویژه اعضای مانشت) - blackhalo1989 - 16 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۵۱ ب.ظ
به نظرم بهتره شما آموزش هاتون رو اماده کنید طبق روال قبل ولی منتشر نکنید. بعد کنکور اولش ریتم رو سریعتر کنید چون اولا مباحث اولیه ساده تره و دوما بعد کنکور داوطلبا یه انرژی جمع شده دارن که میخوان آزاد بشه. |
RE: شروع قدرتمند برنامه نویسی با زبان جاوا بعد از کنکور ارشد ۹۳ (ویژه اعضای مانشت) - mohsen@profex.ir - 17 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۲۵ ب.ظ
(۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۵۱ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: به نظرم بهتره شما آموزش هاتون رو اماده کنید طبق روال قبل ولی منتشر نکنید. بعد کنکور اولش ریتم رو سریعتر کنید چون اولا مباحث اولیه ساده تره و دوما بعد کنکور داوطلبا یه انرژی جمع شده دارن که میخوان آزاد بشه.بله ممنونم از پیشنهادتون، به نظرم باید همین کار ا بکنیم. انشالله که دوستان هفته دیگه کنکور را بدهند و فارغ از هر نتیجه ای پر انرژی و امیدوار برای آینده برنامه ریزی و تلاش کنند. |
شروع قدرتمند برنامه نویسی با زبان جاوا بعد از کنکور ارشد ۹۳ (ویژه اعضای مانشت) - zare_programmer - 17 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۱۹ ب.ظ
خیلی عالیه، خصوصا الان که درامدش بهتره نسبت به زبان های دات نت دنبال میکنیم. البته بعد از کنکور. مرسی. |
شروع قدرتمند برنامه نویسی با زبان جاوا بعد از کنکور ارشد ۹۳ (ویژه اعضای مانشت) - AEM4949 - 17 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۴۷ ب.ظ
اگه فورا بعد کنکور این طرح شروع بشه ، منم تا قبل سربازی رفتن در بخش فیلم های آموزشی و جزوات در خدمتم هر چند پرچم C# بالاست |
RE: شروع قدرتمند برنامه نویسی با زبان جاوا بعد از کنکور ارشد ۹۳ (ویژه اعضای مانشت) - mohsen@profex.ir - 17 بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۴۲ ب.ظ
(۱۷ بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۲۲ ب.ظ)AI. نوشته شده توسط: آموزش برنامه نویسی جاوا ---- سایت نردبانسلام ممنونم دوست عزیز که این منبع را معرفی کردید. به نظر من آموزش های سایت نردبان یکی از معدود آموزش های خوب آنلاین به زبان فارسی هستش. البته این آموزش ها فعلا، فقط مباحث پایه جاوا را پوشش می دهد. و امیدوارم دوستان سایت نردبان تلاش کنند که این آموزش ها ادامه پیدا کند و به سطح بالایی برسد. چون بین نوشتن یک برنامه ساده به زبان جاوا، و داشتن مهارت و دانش کافی برای ورود به بازارکار حرفه ای، خیلی تفاوت هستش. اکثر شرکت های جاوایی افرادی را به عنوان جاوا کار استخدام می کنند که علاوه بر تسلط نسبی بر Java SE، بتوانند حداقل با دو یا سه فریمورک جاوایی مانند Struts یا JSF و Spring یا EJB یا Seam و Hibernate کار بکنند. علاوه بر اینها مهارت های Develope مانند تست و دیباگ و کار با IDE ها را هم بلد باشند که متاسفانه جایی به فارسی آموزش داده نمی شود. من علاوه بر سایت نردبان چند سایت انگلیسی زبان (انگلیسی خیلی ساده) هم معرفی می کنم که اگر کسی خواست بتواند از آنها هم استفاده کند : مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. و همینطور کتابهای زیادی به زبان فارسی و انگلیسی هم وجود دارد. و دوره های آموزشی حضوری گرانقیمت هست که هر کسی به فراخور حالش می تواند از این روش ها هم استفاده کند. |
RE: شروع قدرتمند برنامه نویسی با زبان جاوا بعد از کنکور ارشد ۹۳ (ویژه اعضای مانشت) - mamady1 - 17 بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۱۷ ب.ظ
(۰۶ بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۴۶ ق.ظ)persian_boy نوشته شده توسط: سلام بر محسن عزیز! آقا منم هستم. البته اگه خیلی درگیر دروس ترم اول ارشد نباشم. دلیل علاقه مندی من هم بیشتر ورود به مباحث امنیتی از طریق جاواست (گرایشم امنیته). هیچ ایده خاصی تو ذهنم نیست ولی باورم اینه که یادگیری برنامه نویسی جاوا خیلی می تونه تو این زمینه کمکم کنه. دوست داشتم نظر تخصصی شما رو هم بدونم که این باور درسته یه نه؟ بازم از این باب خیری که برای بچه های مانشت باز کردید ممنونم و امیدوارم در این را موفق باشید. یا علی مددسلام به نظر من برای کارای امنیتی باید از C محض یا نهایتا با C++ استفاده کرد اصولا زبانهای سطح بالا با امنیت بیگانه هستند دلیلش هم واضحه یک برنامه امنیتی باید روی هر سیستمی با حداقل برنامه های جانبی اجرا بشه ولی زبان هایی مثل جاوا و C# نیاز به ماشین مجازی برای اجرا دارند همچنین حجم برنامه های امنیتی نیز اهمیت زیادی داره که این کار با زبانهای سطح بالا کمی سخت به نظر می رسه. البته این نظر منه |