![]() |
به چی فکر می کنی؟ - نسخهی قابل چاپ |
به چی فکر می کنی؟ - انرژی مثبت - ۲۵ دى ۱۳۹۲ ۱۱:۱۳ ب.ظ
به این که حکمت برخی چیزا رو اصلا نمی تونم بفهمم :| به این که چرا برخی اشتباهات رو انجام میدم! به این که نمی خواستم این طوری بشه! شایدم باید می شد نمی دونم ![]() |
RE: به چی فکر می کنی؟ - kati - 25 دى ۱۳۹۲ ۱۱:۳۳ ب.ظ
به گذشته ...به آینده ام... (۲۵ دى ۱۳۹۲ ۱۱:۱۳ ب.ظ)انرژی مثبت نوشته شده توسط: به این که حکمت برخی چیزا رو اصلا نمی تونم بفهمم :| به این که چرا برخی اشتباهات رو انجام میدم! به این که نمی خواستم این طوری بشه! شایدم باید می شد نمی دونماین جمله رو خیلی خوب گفتید... " این که چرا حکمت برخی چیزا رو اصلا نمی تونم بفهمم!! " و این من رو خیلی زیاد عذاب میده!! ![]() |
RE: به چی فکر می کنی؟ - yasemi - 25 دى ۱۳۹۲ ۱۱:۳۵ ب.ظ
به اینکه باید این یکی رو قبول بشم حتما وگرنه خودکشی می کنم ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
RE: به چی فکر می کنی؟ - blackhalo1989 - 25 دى ۱۳۹۲ ۱۱:۵۷ ب.ظ
(۲۵ دى ۱۳۹۲ ۱۰:۵۸ ب.ظ)Aurora نوشته شده توسط: به اینکه چرا تو هر تاپیکی که میرم خانما فعال ترنشاید چون تو تاپیکایی میرید که به نظر خانم ها جالب تره چون خودتون هم خانم هستید. |
به چی فکر می کنی؟ - calm boy - 26 دى ۱۳۹۲ ۱۲:۱۳ ق.ظ
نمیدونم مثه نوار قلب که صدای بوق ممتد میزند.. فکرم صدای ممتد میدهد! |
به چی فکر می کنی؟ - Menrva - 26 دى ۱۳۹۲ ۰۳:۲۷ ب.ظ
ب اینکه مانشت تا چندین سالهای بعد باز هم همینطور خوب باقی میمونه .....؟... |
RE: به چی فکر می کنی؟ - zaynab - 26 دى ۱۳۹۲ ۰۴:۵۶ ب.ظ
(۲۵ دى ۱۳۹۲ ۱۱:۳۵ ب.ظ)yasemi نوشته شده توسط: به اینکه باید این یکی رو قبول بشم حتما وگرنه خودکشی می کنم انشاا... قبول میشین آقای یاسمی اگرم نشدین هم نشدین دیگه ، انشاا... یکی بهتر ![]() ![]() |
به چی فکر می کنی؟ - zaynab - 26 دى ۱۳۹۲ ۰۷:۲۳ ب.ظ
به اینکه تصمیم درست چیه نه به اینکه تصمیم درست رو بتونم انتخاب کنم، میدونم درست چیه ولی انجام دادنش به مراتب سخت تره خدایا چیکار کنم |
RE: به چی فکر می کنی؟ - good-wishes - 26 دى ۱۳۹۲ ۱۰:۰۳ ب.ظ
به اینکه خیلی خوبه که آدم دفترچه بیمه اش دم دستش نباشه . این یعنی مدتهاست مریض نشده . الحمدلله اما خیلی بده دقیقا وقتی که صداش شده مثل جوجه خروس در سن بلوغ و چشمهاش مثل گوشهای زیزیگولو تا به تا شده یکی باز یکی بسته و عطسه و سرفه و سر درد و سرگیجه و ... اون موقع دفترچه بیمه اش رو پیدا نکنه که بره دکتر ! یعنی باید بره سرشو بذاره بمیره عجــــب |
RE: به چی فکر می کنی؟ - انرژی مثبت - ۲۶ دى ۱۳۹۲ ۱۰:۱۴ ب.ظ
(۲۶ دى ۱۳۹۲ ۱۰:۰۳ ب.ظ)good-wishes نوشته شده توسط: به اینکه خیلی خوبه که آدم دفترچه بیمه اش دم دستش نباشه . این یعنی مدتهاست مریض نشده . الحمدللهای بابا ! ان شالله هر چه زودتر حالتون خوب شه. لیمو شیرین وشلغم (البته شلغمهای اصفهان تموم شد اونجا فکر کنم باشه هنوز ![]() ![]() ![]() |
RE: به چی فکر می کنی؟ - good-wishes - 26 دى ۱۳۹۲ ۱۱:۰۰ ب.ظ
ممنون دوستان خوبم از توجهتون راست می گی انرژی جان برا سرما خوردگی آدم نمیمیره اما فکر کنم داشتم هذیون میگفتم در ارسال قبلی ![]() ![]() ![]() ![]() مامانم صدا کردن برا شام نشد ادامه اش رو بنویسم . با همون وضعیت رفتم دکتر (دکتر آشنا بود). مامانم هم مریض شده بودن دیگه دو تایی رفتیم . یعنی واقعا قیافه ام تو آینه دیدنی بود . رسما یک چشمم بسته بود یکی باز. البته الان بهترم . نمیدونم چرا نفس دکتر به آدم میخوره آدم بهتر میشه . آهـــــــــــــــــــــــــا ! نـــــــــــــــــــــــــه . بحث نفس نیست! کار اون پنی سیلینی هست که نوش جان کردم . پرستار رو دستم تست کرد که حساسیت نداشته باشم و دورش یه خط کشید با خودکار، یاد بچگی هام افتادم که برام ساعت میکشیدن دور جای تست . نخندینا ! تا الان فکر میکردم اون دایره رو همینطوری میکشیدن که مثلا دلمون خوش باشه رو ساعدمون!!! ساعت بستیم باهاش سرگرم باشیم ![]() اما امشب فهمیدم برا این بوده که در صورت بروز حساسیت ، از یه حدی اگر التهابش بیشتر بشه متوجه بشن ![]() ![]() |
RE: به چی فکر می کنی؟ - good-wishes - 27 دى ۱۳۹۲ ۱۲:۲۵ ب.ظ
به اینکه الان که مانشت بعد چند ساعت اومده بالا بالاخره ، آیا چیزی درش ثبت کنیم میپره یا نه ![]() |
به چی فکر می کنی؟ - فوژان - ۲۷ دى ۱۳۹۲ ۰۳:۴۷ ب.ظ
(۲۷ دى ۱۳۹۲ ۱۲:۳۸ ب.ظ)Fardad-A نوشته شده توسط: باینکه در یه جامعه که همه دم از مسلمانی میزنن ،طرفداری از حق ، چرا بهای سنگینی داره؟؟چون اسمشه جامعه مسلمونی ولی رسمش چیز دیگس و من نمیدونم چرا اسمش باید این باشه که .... بزنه تو اسلام! |
به چی فکر می کنی؟ - fateme_68 - 27 دى ۱۳۹۲ ۰۵:۰۹ ب.ظ
به اینکه خدا جوابه کسی که دلمو شکوند رو میده یا نه ؟!!! |
به چی فکر می کنی؟ - A V A - 27 دى ۱۳۹۲ ۰۵:۲۹ ب.ظ
(۲۷ دى ۱۳۹۲ ۰۵:۰۹ ب.ظ)fateme_68 نوشته شده توسط: به اینکه خدا جوابه کسی که دلمو شکوند رو میده یا نه ؟!!! قطعا میده... |