کنکور آزاد ۹۰ را چطور دادید؟ - نسخهی قابل چاپ |
کنکور آزاد ۹۰ را چطور دادید؟ - hamed_jon - 02 خرداد ۱۳۹۰ ۰۷:۳۲ ب.ظ
بچهها نیازی نیست سوالات رو حسین عزیز ار بچه های همینجا برای دانلود گذاشتن،واقعا ازش تشکر میکنم.. به این تاپیک برین و دانلود کنین: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. دوستان لطفا فعال باشین و بیایم تک تک سوالات رو حل کنیم و در مورد هر سوال همه نظر بدن....! |
کنکور آزاد ۹۰ را چطور دادید؟ - roointan - 02 خرداد ۱۳۹۰ ۱۱:۲۱ ب.ظ
سوال ۳۶ برای چی غلطه؟؟ ۴ تا دو تا می شه ۸ تا پس گزینه ۱ می شه. عناصر s[0][0] و s[0][1] و s[0][2] و بعد در سطر بعد عنصر s[1][0] هست. پس آدرس عنصر بعدی می شه ۴ تا دو تا به اضافه آدرس پایه. سوال ۴۰ رو توضیح می دید؟ ۴۷ رو می شه بررسیش رو بذارید؟ من هم ۵۶ رو ۳ زدم. ولی به نظرم سوال، سوال خوبی نیست! ۵۸ می شه ۴/ ولی یادم نیست دقیقا چطور حل شد. ولی حلش خیلی هم سخت نبود. تقریبا کل یک و نیم ساعت وقت اضافه اومده رو صرف سوال ۶۰ کردم و چند جواب بدست آوردم که هیچ کدوم در گزینهها نبود! بقیه ش کو؟؟ ۶۴ اگر از راست به چپ باشه، گزینه ۴!!! اول MAC و بعد IP. ۶۵ گزینه ۲/ ۶۶ گزینه ۱/ ۶۷ گزینه ۲/ ۶۸ گزینه ۱/ باقی یادم نیست. ۷۲ گزینه ۳/ ۷۴ فکر کنم ۲ یا ۳ بود. ۷۵ رو ۴ زدم. کسی نظری نداره؟ ۷۶ گزینه ۱/ ۷۷ گزینه ۲/ کسی نظری نداره؟ ۷۸ ۴/ ۷۹ گزینه ۱/ ۸۰ یا ۳ بود یا ۴/ کسی نظری نداره؟ |
RE: کنکور آزاد ۹۰ را چطور دادید؟ - Hosein_2003 - 02 خرداد ۱۳۹۰ ۱۱:۴۱ ب.ظ
[/quote] (۰۲ خرداد ۱۳۹۰ ۱۱:۲۱ ب.ظ)roointan نوشته شده توسط: سوال ۳۶ برای چی غلطه؟؟ ۴ تا دو تا می شه ۸ تا پس گزینه ۱ می شه. سوال ۴۰ تو هر کتاب گسسته یا ساختمان داده ای پیدا میشه، همون عدد کاتالانه سوال ۴۷: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. به نظر من خیلی واضح و سادست ۵۶: بله منم احساس میکنم ۵۶ مورد داره، بعدا پشیمون شدم از زدنش من چون معماری بودم بقیشو نمیدونم |
کنکور آزاد ۹۰ را چطور دادید؟ - morteza135mm - 03 خرداد ۱۳۹۰ ۱۲:۰۱ ق.ظ
زبان: ۴۸ درصد ریاضی:۰ درصد عمومی:۴۳ درصد تخصصی: ۳۵ درصد به نظرتون مشهد قبول میشم؟!!! |
کنکور آزاد ۹۰ را چطور دادید؟ - roointan - 03 خرداد ۱۳۹۰ ۱۲:۱۲ ق.ظ
آدرس hex باشه چه ربطی داره؟ آدرس برای این مبنای ۱۶ هست که بشه راحتتر نوشت. ولی آدرس برای بایتها هست. بایت اول آدرسش هست ۰/ بایت دوم ۱/ بایت شانزدهم آدرسش هست ۱۵/ چه بنویسید ۱۵، چه بنویسید F، چه بنویسید ۱۱۱۱/ متاسفانه من گسسته نخوندم، تو کتاب ساختمان داده من هم عدد کاتالان نبود ! |
RE: کنکور آزاد ۹۰ را چطور دادید؟ - Hosein_2003 - 03 خرداد ۱۳۹۰ ۱۲:۲۵ ق.ظ
(۰۳ خرداد ۱۳۹۰ ۱۲:۱۲ ق.ظ)roointan نوشته شده توسط: آدرس hex باشه چه ربطی داره؟ آدرس برای این مبنای ۱۶ هست که بشه راحتتر نوشت. ولی آدرس برای بایتها هست. بایت اول آدرسش هست ۰/ بایت دوم ۱/ بایت شانزدهم آدرسش هست ۱۵/ چه بنویسید ۱۵، چه بنویسید F، چه بنویسید ۱۱۱۱/ بله میدونم کاربرد هگزو ۱۵ و f و ۱۱۱۱ یکی هستند، ولی شما نمیتونی ۱۱۱۱ رو با f مستقیم جمع کنی. باید ۱۱۱۱ رو هم بنویسی f بعدش F+F = 1E . یا اینکه ۱۱۱۱۰ = ۱۱۱۱ + ۱۱۱۱ . مگه هر خونه ۱۶ بیت = ۱۰ هگز نیست ؟؟؟؟ از اول بریم تا اونجا S[0][0] = 0012ff80 S[0][1]=0012ff90 S[0][2]=0012ffA0 S[1][0]=0012ffB0 S[1][1]=0012ffC0 |
RE: کنکور آزاد ۹۰ را چطور دادید؟ - hamed_jon - 03 خرداد ۱۳۹۰ ۰۹:۰۴ ق.ظ
(۰۲ خرداد ۱۳۹۰ ۱۱:۲۱ ب.ظ)roointan نوشته شده توسط: سوال ۳۶ برای چی غلطه؟؟ ۴ تا دو تا می شه ۸ تا پس گزینه ۱ می شه. اگر یه نفر از مدیران زحمت بکشه اسم تاپیک رو بزاره (نقد و بررسی سوالات نرم افزار ۹۰ دانشگاه آزاد) خیلی بهتره و یا اینکه تاپیک جدا بزنیم و اینارو منتقل کنیم.... |
RE: کنکور آزاد ۹۰ را چطور دادید؟ - **sara** - 03 خرداد ۱۳۹۰ ۱۱:۴۷ ق.ظ
(۰۳ خرداد ۱۳۹۰ ۰۹:۰۴ ق.ظ)hamed_jon نوشته شده توسط: اگر یه نفر از مدیران زحمت بکشه اسم تاپیک رو بزاره (نقد و بررسی سوالات نرم افزار ۹۰ دانشگاه آزاد) خیلی بهتره و یا اینکه تاپیک جدا بزنیم و اینارو منتقل کنیم.... یک تاپیک جدا بزنید بهتره. |
کنکور آزاد ۹۰ را چطور دادید؟ - hamed_jon - 03 خرداد ۱۳۹۰ ۱۲:۴۹ ب.ظ
سارا خانم و بقیه دوستان نظری در مورد سوالات ندارن!!!!!!!!!!!!؟ یکی از مدیران زحمت تاپیک جدید و انتقال بعضی پست های اینجا رو بکشه... |
RE: کنکور آزاد ۹۰ را چطور دادید؟ - roointan - 03 خرداد ۱۳۹۰ ۰۵:۴۵ ب.ظ
(۰۳ خرداد ۱۳۹۰ ۱۲:۲۵ ق.ظ)Hosein_2003 نوشته شده توسط:(03 خرداد ۱۳۹۰ ۱۲:۱۲ ق.ظ)roointan نوشته شده توسط: آدرس hex باشه چه ربطی داره؟ آدرس برای این مبنای ۱۶ هست که بشه راحتتر نوشت. ولی آدرس برای بایتها هست. بایت اول آدرسش هست ۰/ بایت دوم ۱/ بایت شانزدهم آدرسش هست ۱۵/ چه بنویسید ۱۵، چه بنویسید F، چه بنویسید ۱۱۱۱/ ببینید اصلا hex و binary رو فراموش کنید. ما در آدرس دهی، بایتها رو آدرس دهی می کنیم، نه بیتها رو. مسئله این است. به همین خاطره که من اینطوری می گم: S[0][0] = 0012ff80 S[0][1]=0012ff82 S[0][2]=0012ff84 S[1][0]=0012ff86 S[1][1]=0012ff88 راه حل مسئله ۵۸ هم با همین منطق کار داره. اونجا هم ما قابها رو آدرس دهی می کنم، نه بیتها رو. آدرس ۴ کیلوبایت اول هست ۰، آدرس ۴ کیلوبایت دوم هست ۱/ این هم جواب هایی که من به زبان دادم: سوال ۱: ۱ ۲: ۳ ۳: ۱ ۴: ۴ ۵: ۲ ۶: ۳ ۷: ۲ ۸: ۴ ۹: ۳ ۱۰: ۴ ۱۱: ۲ ۱۲: ۱ ۱۳: ۲ ۱۴: ۳ ۱۵: ۴ |
کنکور آزاد ۹۰ را چطور دادید؟ - hamed_jon - 03 خرداد ۱۳۹۰ ۰۹:۰۶ ب.ظ
دوستان من ریاضیم زیاد قوی نیست ولی جوگیر شدم ۲ تا از سوالات رو زدم خدا کنه منفی نشه، سوال ۳۰ گزینه ۱ و سوال ۳۱ گزینه ۳ زدم، میشه بهم با دلیلش بگین اینا درسته یا نه ؟ دستتون درد نکنه... در ضمن سوالا ساختمان داده ۳۷ گزینه ۳ و ۳۸ گزینه ۳ و ۴۰ گزینه ۱ تصویب شد دیگه؟: دی کسی در مورد این سه سوال نظری نداره!!! |
RE: کنکور آزاد ۹۰ را چطور دادید؟ - Hosein_2003 - 03 خرداد ۱۳۹۰ ۰۹:۱۸ ب.ظ
(۰۳ خرداد ۱۳۹۰ ۰۹:۰۶ ب.ظ)hamed_jon نوشته شده توسط: دوستان من ریاضیم زیاد قوی نیست ولی جوگیر شدم ۲ تا از سوالات رو زدم خدا کنه منفی نشه، سوال ۳۰ گزینه ۱ و سوال ۳۱ گزینه ۳ زدم، میشه بهم با دلیلش بگین اینا درسته یا نه ؟ دستتون درد نکنه... ۳۰: ۱)F(0) x f(1) < 0 ۲) مشتق در این بازه صفر نیمیشه نتیجه از ۱و۲ >> تابع در بازه بسته ۰ و ۱ دقیقا ۱ ریشه داره ۳۱: من ۱ زدم، اگر کتاب آزاد ۸۰ - ۸۶ مقسمی رو داری، صفحه ۷۵، سوال ۱۲۰ رو ببین نظر خاصی ندارم دربارش |
RE: کنکور آزاد ۹۰ را چطور دادید؟ - **sara** - 03 خرداد ۱۳۹۰ ۱۰:۱۲ ب.ظ
(۰۳ خرداد ۱۳۹۰ ۰۹:۰۶ ب.ظ)hamed_jon نوشته شده توسط: در ضمن سوالا ساختمان داده ۳۷ گزینه ۳ و ۳۸ گزینه ۳ و ۴۰ گزینه ۱ تصویب شد دیگه؟: دی۳۷ گزینه ۴ ۳۸ گزینه ۳ ۴۰ گزینه ۱ |
RE: کنکور آزاد ۹۰ را چطور دادید؟ - hamed_jon - 03 خرداد ۱۳۹۰ ۱۱:۵۵ ب.ظ
(۰۳ خرداد ۱۳۹۰ ۰۹:۱۸ ب.ظ)Hosein_2003 نوشته شده توسط:(03 خرداد ۱۳۹۰ ۰۹:۰۶ ب.ظ)hamed_jon نوشته شده توسط: دوستان من ریاضیم زیاد قوی نیست ولی جوگیر شدم ۲ تا از سوالات رو زدم خدا کنه منفی نشه، سوال ۳۰ گزینه ۱ و سوال ۳۱ گزینه ۳ زدم، میشه بهم با دلیلش بگین اینا درسته یا نه ؟ دستتون درد نکنه... حسین بالاخره ۳۰ گزینه ۱ شد؟ ۳۱ رو با این حساب اشتب زدم (۰۳ خرداد ۱۳۹۰ ۱۰:۱۲ ب.ظ)**sara** نوشته شده توسط:(03 خرداد ۱۳۹۰ ۰۹:۰۶ ب.ظ)hamed_jon نوشته شده توسط: در ضمن سوالا ساختمان داده ۳۷ گزینه ۳ و ۳۸ گزینه ۳ و ۴۰ گزینه ۱ تصویب شد دیگه؟: دی۳۷ گزینه ۴ سارا ۳۷ چرا گزینه ۴؟ البته یکم سوالش گول زنندس چون مشابه تست های ساختمان داده مقسمی هست ولی اگه ۲ تا عدد کوچولو مثال بزنی میبینی که گزینه ۴ جور در نمیاد و تنها گزینه با ۳ جور در میاد... خوب حالا بریم سر نظریه زبان ها: ۴۱ گزینه ۱ ۴۳ گزینه ۱ ولی هر کدوم از دوستان به یه گزینه اشاره کردن ۴۴ گزینه۱ ۴۵ فکر میکنم اشتباه زدم چون دوستان کلی قانون ازش ریختن بیرون: دی نظر دوستان در مورد این سوالات؟ |
RE: کنکور آزاد ۹۰ را چطور دادید؟ - benaifur - 04 خرداد ۱۳۹۰ ۱۰:۱۲ ق.ظ
(۰۳ خرداد ۱۳۹۰ ۱۱:۵۵ ب.ظ)hamed_jon نوشته شده توسط:(03 خرداد ۱۳۹۰ ۰۹:۱۸ ب.ظ)Hosein_2003 نوشته شده توسط:(03 خرداد ۱۳۹۰ ۰۹:۰۶ ب.ظ)hamed_jon نوشته شده توسط: دوستان من ریاضیم زیاد قوی نیست ولی جوگیر شدم ۲ تا از سوالات رو زدم خدا کنه منفی نشه، سوال ۳۰ گزینه ۱ و سوال ۳۱ گزینه ۳ زدم، میشه بهم با دلیلش بگین اینا درسته یا نه ؟ دستتون درد نکنه... سوال ۳۷ گزینه ۴ می شه تو کناب ساختمان داده طورانی نوشته |