تالار گفتمان مانشت
خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - نسخه‌ی قابل چاپ

RE: خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - nasrolah - 21 اسفند ۱۳۹۱ ۰۸:۱۱ ب.ظ

(۲۱ اسفند ۱۳۹۱ ۰۸:۰۲ ب.ظ)Amir V نوشته شده توسط:  جناب nasrolah.

بحث همونطور که میبینید مضمونش راجع به کنکور هست و اون پستهایی که نقل قول کردید در مورد جدا سازی تاپیک IT و کامپیوتر بود که با دو جمله شوخی هم همراه بود.

شما هم لطفا به من و بقیه نگید چیکار کنیم و چیکار نکنیم. مضمون بیشتر از ۹۰% پست‌ها مرتبط با تاپیک هست.

درضمن با معرفی منابع و ... هم کاملا موافقم و از همه تقاضا دارم توی بحث‌ها شرکت کنند.

موفق باشید.
بنده هیچ وقت به کسی نگفتم چیکارکنید چیکار نکنید آیا من به کسی گفتم ؟ نه در کل امیر جان آرزوی موفقیت میکنم اگر پستم شما رو آزرده خاطر کرد حذفش کردم دوستان این را بدانید هدف فقط کمک بود ولاغیر
یا علی

RE: خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - Amir V - 21 اسفند ۱۳۹۱ ۰۸:۲۳ ب.ظ

(۲۱ اسفند ۱۳۹۱ ۰۸:۱۱ ب.ظ)nasrolah نوشته شده توسط:  بنده هیچ وقت به کسی نگفتم چیکارکنید چیکار نکنید آیا من به کسی گفتم ؟ نه در کل امیر جان آرزوی موفقیت میکنم اگر پستم شما رو آزرده خاطر کرد حذفش کردم دوستان این را بدانید هدف فقط کمک بود ولاغیر
یا علی
من کوچیک شمام Heart
اگه حرفام ناراحتت کرده ازت عذرخواهی میکنم.

RE: خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - sahar121 - 22 اسفند ۱۳۹۱ ۱۲:۱۸ ق.ظ

(۲۱ اسفند ۱۳۹۱ ۰۲:۲۰ ب.ظ)rise 90 نوشته شده توسط:  دوستان درس الگوریتم رو شما به چه صورتی می خونین. بهترین کتاب برا این درس چیه و رو چه مباحثی بیشتر تمرکز می کنید؟

به چه صورتی میخونیمو نمیدونم Huh اما کتاب کنکوری من هم مقسمی داشتم هم پوران.. اول پوران رو خوندم کامل و هفته های آخر مقسمی رو خوندم.. پوران خیلی کامل تر مباحثو پوشش داده و کامله.همین! مقسمی همه چی رو به نسبت پوران نیاورده تو کتابش اما روون تره.
برای آزاد فکر کنم همون مقسمی که روون گفته بهتر باشه حتما!

RE: خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - شاپری - ۲۲ اسفند ۱۳۹۱ ۱۲:۴۶ ق.ظ

(۲۱ اسفند ۱۳۹۱ ۰۲:۲۰ ب.ظ)rise 90 نوشته شده توسط:  دوستان درس الگوریتم رو شما به چه صورتی می خونین. بهترین کتاب برا این درس چیه و رو چه مباحثی بیشتر تمرکز می کنید؟

برای این مدت کوتاه برای دانشگاه آزاد کتاب مقسمی خوبه ( تاکید میکنم برای آزاد، چون نکته ای و راحت مباحث رو مطرح کرده)
تمام نکات ازمونای آزاد بطور خلاصه توشه
سوالات از تمام مباحث بصورت قاطی میاد، اما از فصلای آخر خیلی بیشتر سوال میاد
تستای سالهای پیش رو بزنین

همه عزیزانی که میخوان کنکور دانشگاه آزاد بدن، نزارین واسه عید یا بعد عید که یجورایی سر همه شلوغه، از همین الان شروع کنید وگرنه وقت کم میارین
با هم بخونید و همینجا بهم دیگه انرژی بدین
قبول دارین با آرامش خوندن یه چیز دیگست!!
امروزو فردا نکنید ، یا علی بگیدو شروع کنید به خوندن

RE: خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - virtual girl - 22 اسفند ۱۳۹۱ ۰۹:۴۸ ق.ظ

خدایا به امید تو ... میدونم که همیشه هوامونو داری

خوب بچه ها من از امروز شروع کردم برای امروز باید :

۱/ لیست دروسی که میخوام بخونم رو دربیارم ( من فرصت نمیکنم همه ی دروس رو بخونم میخوام ببینم کدوماش ضریبش بالاتره یا راحتتر جواب میده همونا رو دربیارم و درست و حسابی بخونمش یا احیانا قبلن خوندم مرورش کنم )

۲/ لیست کتابها و منابع و تستهایی که میخوام از روی اونها بخونم رو دربیارم

۳/ بازه زمانی که میخوام مطالعه کنم رو مشخص کنم (ممکنه عید بریم مسافرت یا حالا یه سری برنامه های دیگه برای اونها میخوام وقت بذارم چون روحیه ام واقعن نیاز داره بهشون )

۴/ یه برنامه زمانبندی کلی بذارم که مثلن چیو الان بخونم چن روز تمومش کنم کی تستش رو بزنم و اینا ....

امروز همین کارا رو انجام میدم به امیدخدا از فردا نم نم شروع میکنم !

خوشحال میشم برنامه های شمارو هم بدونم یا اگه نظری دارید بهم بگید Smile
فعلنی

خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - nasrolah - 22 اسفند ۱۳۹۱ ۱۰:۱۷ ق.ظ

من ۲ ماه پیش شروع کردم بنظرم این دروس رو انتخاب کنید خوب حالا خودتون هرچی صلاح دونستید
زبان نظریه منطقی طراحی پایگاه زبان و نظریه و منطقی آسو هستن زبان ضریب ۲ و نظریه منطقی ضریب۳
طراحی و پایگاه ضریب ۴ موفق باشین

RE: خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - virtual girl - 22 اسفند ۱۳۹۱ ۱۲:۰۱ ب.ظ

(۲۲ اسفند ۱۳۹۱ ۱۰:۱۷ ق.ظ)nasrolah نوشته شده توسط:  من ۲ ماه پیش شروع کردم بنظرم این دروس رو انتخاب کنید خوب حالا خودتون هرچی صلاح دونستید
زبان نظریه منطقی طراحی پایگاه زبان و نظریه و منطقی آسو هستن زبان ضریب ۲ و نظریه منطقی ضریب ۴

خیلی خیلی ممنون ... چه زود شروع کردین !!

منابع خاصی دارین یا همون منابع سراسری رو میخونین ؟

RE: خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - sadeghd - 22 اسفند ۱۳۹۱ ۰۲:۲۵ ب.ظ

سلام حاجی مدار ونظریه ضریب ۳ هستش پایگاه ضریبش ۴ است.
یاعلی

RE: خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - nasrolah - 22 اسفند ۱۳۹۱ ۰۳:۵۱ ب.ظ

(۲۲ اسفند ۱۳۹۱ ۰۲:۲۵ ب.ظ)sadeghd نوشته شده توسط:  سلام حاجی مدار ونظریه ضریب ۳ هستش پایگاه ضریبش ۴ است.
یاعلی
ممنون اشتباه تایپی بود نظریه و منطقی ضریب ۳ هست ممنون

(۲۲ اسفند ۱۳۹۱ ۱۲:۰۱ ب.ظ)virtual girl نوشته شده توسط:  
(22 اسفند ۱۳۹۱ ۱۰:۱۷ ق.ظ)nasrolah نوشته شده توسط:  من ۲ ماه پیش شروع کردم بنظرم این دروس رو انتخاب کنید خوب حالا خودتون هرچی صلاح دونستید
زبان نظریه منطقی طراحی پایگاه زبان و نظریه و منطقی آسو هستن زبان ضریب ۲ و نظریه منطقی ضریب ۴

خیلی خیلی ممنون ... چه زود شروع کردین !!

منابع خاصی دارین یا همون منابع سراسری رو میخونین ؟
بیشتر از جزوه های استاد های خوب بهمراه ویس استفاده میکنم + سوالات کنکورهای قبلی و کتابهای تست مقسمی میگن مقسمی واسه کنکور ازاد خوب ما هم شروع کردیم به خوندن

خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - azad_ahmadi - 22 اسفند ۱۳۹۱ ۰۳:۵۴ ب.ظ

سلام به همه دوستان عزیز.
انشالله که از خوندن درسا برای کنکور آزاد خسته نشده باشید.
من جزء کنکوری های آزاد نیستم، فقط خواستم بگم که به بحث زمان زدن تست ها توجه ویژه ای داشته باشید.
ممکنه خیلی هم مسلط باشید در مباحث درسی، اما با رعایت نکردن تایمینگ که برای درس ها منظور شده، نتونید نتیجه مطلوبی بگیرید. یعنی از همین الان که دارید تست می زنید، سعی کنید تو اون حداکثر زمان زدن یک تست کارش رو بسازید.
تجربه شخصی نشون داده، گیردادن به تستهایی که حتی مطمئن هستید حل می شوند در زمان هایی فقط هدردادن زمان هست، تستی که شمارو اذیت کنه ازش بگذرید، بعدا دوباره روش کار کنید. اینا تجربیاتی هستند که بعضا من متاسفانه بهشون کم توجه کردم.
انشالله که موفق باشید.

خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - sahar121 - 25 اسفند ۱۳۹۱ ۱۰:۱۵ ب.ظ

سلام بچه ها میخونید ؟؟؟ من نه!!! بعد کنکور سراسری دیگه سراغ کتابا نرفتم.شماها تو چه وضعیتید؟؟؟

RE: خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - Amir V - 26 اسفند ۱۳۹۱ ۰۱:۰۷ ق.ظ

(۲۵ اسفند ۱۳۹۱ ۱۰:۱۵ ب.ظ)sahar121 نوشته شده توسط:  سلام بچه ها میخونید ؟؟؟ من نه!!! بعد کنکور سراسری دیگه سراغ کتابا نرفتم.شماها تو چه وضعیتید؟؟؟
منم فعلن حس و حالش نی!
(از نی خیلی بدم میاد) Big Grin

RE: خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - kati - 26 اسفند ۱۳۹۱ ۱۰:۲۱ ق.ظ

(۲۵ اسفند ۱۳۹۱ ۱۰:۱۵ ب.ظ)sahar121 نوشته شده توسط:  سلام بچه ها میخونید ؟؟؟ من نه!!! بعد کنکور سراسری دیگه سراغ کتابا نرفتم.شماها تو چه وضعیتید؟؟؟

وااااای نه ..... اصلندشم حس خوندن ندارم Undecided
تازه با عذاب وجدانم سر و کله می زنم هی اون می گه بخون هی من می گم از فردا....Tongue نمی دونم این فردا کی می آااااد....

RE: خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - virtual girl - 26 اسفند ۱۳۹۱ ۱۰:۳۶ ق.ظ

سلاااااااام بروبچ

والا من فخط لیست کتابا و مطالبی که باس بخونم رو درآوردم ... ولی اصن نمیتونم بشینم سرکتابا .. یعنی اصنااااااا حسش نمیاد Undecided

دیشب بایکی از دوستام که نرم افزار آزاد قزوین قبول شده بود پارسال ، داشتم حرف میزدم گفت من بعد عید خوندم قبول شدم ...

ههههععععععی ... ناراضیم از خودم ...

خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - sahar121 - 26 اسفند ۱۳۹۱ ۰۱:۳۹ ب.ظ

من نه تهران ن قزوین... اینا تو انتخابم نبود..همش ۳ انتخاب داشتم اونم تو استان خودم. میدونم صد در صد قبولم ..