گوگل و جی میل فیلتر میشوند - نسخهی قابل چاپ |
گوگل و جی میل فیلتر میشوند - Bache Mosbat - 05 مهر ۱۳۹۱ ۰۲:۴۱ ب.ظ
منم که ای دی اس ال مخابرات دارم نه می تونم گوگل رو باز کنم نه جیمیل! نه جی تاک |
RE: گوگل و جی میل فیلتر میشوند - blackhalo1989 - 05 مهر ۱۳۹۱ ۰۷:۴۷ ب.ظ
(۰۵ مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۴۰ ب.ظ)follower نوشته شده توسط:واقعا شما فکر میکنید ما سرویس مستقلی به قدرت گوگل داریم تو ایران؟!(05 مهر ۱۳۹۱ ۰۲:۰۰ ق.ظ)admin نوشته شده توسط: وبسایتجناب دکتر آیا اطلاع دارید این سرویس مستقله یا برای جست و جو از گوگل استفاده می کنه ؟ این سرویس نتایج چند موتور جستجو رو با هم نشون میده. |
گوگل و جی میل فیلتر میشوند - yasemi - 05 مهر ۱۳۹۱ ۰۸:۰۱ ب.ظ
خنده تلخ من از گریه غم انگیز تر است کارم از گریه گذشته است بدان میخندم |
گوگل و جی میل فیلتر میشوند - blackhalo1989 - 05 مهر ۱۳۹۱ ۰۸:۰۴ ب.ظ
این هیتلرینگ مربوط به اون حرکت خود جوشه؟ آخه قرار بود دوشنبه و سه شنبه باشه ولی الان چهار شنبه است و هنوز گوگل باز نمیشه. |
RE: گوگل و جی میل فیلتر میشوند - Bache Mosbat - 05 مهر ۱۳۹۱ ۰۹:۱۸ ب.ظ
(۰۵ مهر ۱۳۹۱ ۰۸:۰۴ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: این هیتلرینگ مربوط به اون حرکت خود جوشه؟ آخه قرار بود دوشنبه و سه شنبه باشه ولی الان چهار شنبه است و هنوز گوگل باز نمیشه. جوشش زده بالا آخه! خیلی زیاد بوده ظاهرا! |
RE: گوگل و جی میل فیلتر میشوند - jameshenas - 05 مهر ۱۳۹۱ ۱۰:۱۲ ب.ظ
من نمیدونم الان فیلتر شده گوگل یعنی چی؟ اگر آره پس بری چی برای من فعاله و آگر معنی فیلتر در این هست که ایران میتونه خدمات بیرون از مرز گوگل رو قطع کنه یعنی فقط گوگل در سایت های ایرانی باشه و سرچ کنه... یکی بگه معنی فیلتر کردن یعنی چی؟ یا نه از کاربر های ایرانی خواستن که با سرویس گوگل و جیمیل کار نکنند و یجورای تحریمشون کنن؟ یا اینکه بعضی نقاط از کشور فیلتر و بعضی نقاط اکتیو... یکی خواهشا منو روشن کنه فردا ازمون سوال کردن فک و فامیل بعنوان یه رشته کامپیوتری بتونیم جوابش رو بدیم |
RE: گوگل و جی میل فیلتر میشوند - farhadk - 05 مهر ۱۳۹۱ ۱۰:۲۱ ب.ظ
(۰۵ مهر ۱۳۹۱ ۱۰:۱۲ ب.ظ)jameshenas نوشته شده توسط: یکی خواهشا منو روشن کنه فردا ازمون سوال کردن فک و فامیل بعنوان یه رشته کامپیوتری بتونیم جوابش رو بدیم مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. یه توضیحاتی درباره فیلترینگ در ایران داده. |
RE: گوگل و جی میل فیلتر میشوند - jameshenas - 05 مهر ۱۳۹۱ ۱۱:۰۰ ب.ظ
(۰۵ مهر ۱۳۹۱ ۱۰:۲۱ ب.ظ)farhadk نوشته شده توسط:مرسی کاملا مفید بود(05 مهر ۱۳۹۱ ۱۰:۱۲ ب.ظ)jameshenas نوشته شده توسط: یکی خواهشا منو روشن کنه فردا ازمون سوال کردن فک و فامیل بعنوان یه رشته کامپیوتری بتونیم جوابش رو بدیم |
گوگل و جی میل فیلتر میشوند - a.hooshmand - 06 مهر ۱۳۹۱ ۰۹:۰۷ ب.ظ
من چیز عجیبی که الان فهمیدم لب تاب من سایت گوگل را باز می کند ولی یک لبتاب دیگه که اینجا هست و دقیقا با مودم ADSL من به اینترنت وصل هست نمی تواند سایت گوگل را باز کند. من حدس می زنم چون قبلا من گوگل را روی لبتابم باز کرده بودم ip اون توی کش DNS کامپیوتر من ذخیره باشد ولی روی کامپیوتر دیگری که اینجا هست این گونه نباشد. (البته علت این تفاوت را مطمئن نیستم این باشد.) |
RE: گوگل و جی میل فیلتر میشوند - azad_ahmadi - 06 مهر ۱۳۹۱ ۱۰:۰۹ ب.ظ
(۰۶ مهر ۱۳۹۱ ۰۹:۰۷ ب.ظ)a.hooshmand نوشته شده توسط: من چیز عجیبی که الان فهمیدم لب تاب من سایت گوگل را باز می کند ولی یک لبتاب دیگه که اینجا هست و دقیقا با مودم ADSL من به اینترنت وصل هست نمی تواند سایت گوگل را باز کند. سلام دوست عزیز. اختلال( هه اختلال رو خوب اومدم) موجود فقط بر روی سرویس پیام رسان سایت گوگل (Gmail) وجود دارد و خود سایت google از این قاعده (همون اختلالی که عرض کردم) خارج شده است. |
گوگل و جی میل فیلتر میشوند - a.hooshmand - 06 مهر ۱۳۹۱ ۱۰:۲۲ ب.ظ
البته هنوز ping اختلالات قطع و وصل را نشان می دهد کد: >[b]ping www.google.com[/b] |
گوگل و جی میل فیلتر میشوند - s.sadri - 06 مهر ۱۳۹۱ ۱۰:۳۸ ب.ظ
منم امشب اینترنتم خیلی کند شده. پینگم چهار تا در میون یه reply میده تایمشم بالاست |
گوگل و جی میل فیلتر میشوند - blackhalo1989 - 06 مهر ۱۳۹۱ ۱۰:۴۹ ب.ظ
من که هنوزم گوگل ندارم. این اقدام خیلی ناشیانه بود. به نظرم اگه میذاشتن مردم خودشون گوگل رو تحریم کنن نتیجه بهتری میداد. تو itna به سختی از این حرکت انتقاد کرده. |
RE: گوگل و جی میل فیلتر میشوند - a.hooshmand - 06 مهر ۱۳۹۱ ۱۰:۵۳ ب.ظ
(۰۶ مهر ۱۳۹۱ ۱۰:۴۹ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: من که هنوزم گوگل ندارم. ping برای شما چگونه جواب میدهد؟ |
گوگل و جی میل فیلتر میشوند - azad_ahmadi - 06 مهر ۱۳۹۱ ۱۱:۰۶ ب.ظ
والا من که گوگل دارم (بدون تاخیر باز میشه) اما سرویس پیام رسانش باز نمی شه. یعنی اصلا ارور هم نمی ده. |