زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ۱۰ ۱۱ ۱۲ ۱۳ ۱۴ ۱۵ ۱۶ ۱۷ ۱۸ ۱۹ ۲۰ ۲۱ ۲۲ ۲۳ ۲۴ ۲۵ ۲۶ ۲۷ ۲۸ ۲۹ ۳۰ ۳۱ ۳۲ ۳۳ ۳۴ ۳۵ ۳۶ ۳۷ ۳۸ ۳۹ ۴۰ ۴۱ ۴۲ ۴۳ ۴۴ ۴۵ ۴۶ ۴۷ ۴۸ ۴۹ ۵۰ ۵۱ ۵۲ ۵۳ ۵۴ ۵۵ ۵۶ ۵۷ ۵۸ ۵۹ ۶۰ ۶۱ ۶۲ ۶۳ ۶۴ ۶۵ ۶۶ ۶۷ ۶۸ ۶۹ ۷۰ ۷۱ ۷۲ ۷۳ ۷۴ ۷۵ ۷۶ ۷۷ ۷۸ ۷۹ ۸۰ ۸۱ ۸۲ ۸۳ ۸۴ ۸۵ ۸۶ ۸۷ ۸۸ ۸۹ ۹۰ ۹۱ ۹۲ ۹۳ ۹۴ ۹۵ ۹۶ ۹۷ ۹۸ ۹۹ ۱۰۰ ۱۰۱ ۱۰۲ ۱۰۳ ۱۰۴ ۱۰۵ ۱۰۶ ۱۰۷ ۱۰۸ ۱۰۹ ۱۱۰ ۱۱۱ ۱۱۲ ۱۱۳ ۱۱۴ ۱۱۵ ۱۱۶ ۱۱۷ ۱۱۸ ۱۱۹ ۱۲۰ ۱۲۱ ۱۲۲ ۱۲۳ |
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - samang - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۰۴:۱۶ ب.ظ
نظرِ همه دخترا راجع به مردها : فقط بابام خوبه … |
RE: زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - neda_Network - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۰۴:۱۶ ب.ظ
(۱۹ شهریور ۱۳۹۳ ۰۴:۰۳ ب.ظ)marmar_khanoom نوشته شده توسط:من دوستم سه ترمه تموم کرد ترم اول ۹واحد ترم دوم ۱۱تابستان ۳ واحد ترم آخرم که میشد ترم سوم۹واحد(19 شهریور ۱۳۹۳ ۰۳:۵۳ ب.ظ)samang نوشته شده توسط:حداقل ۸ واحد و حداکثر ۱۲ واحد. اونجوری هم نیست که با معدل بالا واحد بیشتر بشه برداشت. بعضیها هم تو یه ترم فقط ۶ واحد بر میدارن که اونم اموزش فقط یه تعهد ازشون می گیره که اگه تو زمان مجاز درسشون تموم نشه مسئولیتش با خودشونه(19 شهریور ۱۳۹۳ ۰۳:۲۸ ب.ظ)samang نوشته شده توسط: یه سوال دوستانکسی نمیدونه؟ و سه ترمه تموم کرد |
RE: زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - pedram25teh - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۰۴:۱۶ ب.ظ
(۱۹ شهریور ۱۳۹۳ ۰۴:۱۴ ب.ظ)samang نوشته شده توسط: وحشتناک ترین لحظه ی دوران مدرسه این بود من الانشم شاگردام دیر بیان راشون نمی دم چک و للگدیشون می کنم بعد می فرستمشون کلاس |
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - H-Arshad - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۰۴:۱۷ ب.ظ
این خبر از خبرگزاری مهر همان اول صبحی هست که ویرایش کردنش برای همین ساعت صبح هست |
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - samang - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۰۴:۱۷ ب.ظ
واقعا چرا مجریای برنامه کودک همشون خاله ان ؟ چرا هیچوقت عمه ها مجری برنامه های کودک نمیشن ؟ |
RE: زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - ۸۷۰۱۸۳۲۹۵ - ۱۹ شهریور ۱۳۹۳ ۰۴:۱۷ ب.ظ
حداقل انتخاب رشته دکتری رو که گفته بودید ساعت ۴ بذارید که بفهمیم زنده اید |
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - samang - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۰۴:۱۸ ب.ظ
مگس ها ۲۴ ساعت عمر میکنن … به جز اونایی که میان تو اتاق من … اونا عمرشون نا محدوده … |
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - Pegasus - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۰۴:۱۹ ب.ظ
بچه ها بالاخره ساعت ۱۰ میاد یا ۷ ؟ |
RE: زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - tofan - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۰۴:۲۰ ب.ظ
دیگه تحمل منم تموم شد دیگه شورش رو در اوردن با این اعلام نتایجشون.... من نمیخواستم چیزی بگم ولی تحمل منم دیگه تموم شد مجبورم کردن... |
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - pedram25teh - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۰۴:۲۱ ب.ظ
ما که رفتیم سر کار بودیم هاااااااا |
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - H-Arshad - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۰۴:۲۱ ب.ظ
دکتری ۱۵ دقیقه گذشت و نزدن انهاب رشته مجحدد |
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - npour - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۰۴:۲۲ ب.ظ
واقعا این مرکز ازمون فازش چیه؟ |
RE: زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - ahmad654321 - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۰۴:۲۳ ب.ظ
من که رفتم دیگه دوستان خوبی بدی حرفی چیزی شنیدین ازم ناراحت شدین حلال کنید . ایشالا همه قبول شید خدانگه دار |
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - marria - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۰۴:۲۳ ب.ظ
یک کنکور دیکه ب*****ن جواباشو زودتر می دن |
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - H-Arshad - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۰۴:۲۵ ب.ظ
۲۰ دقیقه گذشت.انتخاب رشته دکتری نزدن |