تالار گفتمان مانشت
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - نسخه‌ی قابل چاپ

زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - samang - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۰۴:۱۶ ب.ظ

نظرِ همه دخترا راجع به مردها : فقط بابام خوبه …

RE: زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - neda_Network - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۰۴:۱۶ ب.ظ

(۱۹ شهریور ۱۳۹۳ ۰۴:۰۳ ب.ظ)marmar_khanoom نوشته شده توسط:  
(19 شهریور ۱۳۹۳ ۰۳:۵۳ ب.ظ)samang نوشته شده توسط:  
(19 شهریور ۱۳۹۳ ۰۳:۲۸ ب.ظ)samang نوشته شده توسط:  یه سوال دوستان
حداقل تعداد واحد وحداکثر چند تاست با معدل بالای جند بیشتر میشه چند تا؟
کسی نمیدونه؟
حداقل ۸ واحد و حداکثر ۱۲ واحد. اونجوری هم نیست که با معدل بالا واحد بیشتر بشه برداشت. بعضیها هم تو یه ترم فقط ۶ واحد بر میدارن که اونم اموزش فقط یه تعهد ازشون می گیره که اگه تو زمان مجاز درسشون تموم نشه مسئولیتش با خودشونه
من دوستم سه ترمه تموم کرد ترم اول ۹واحد ترم دوم ۱۱تابستان ۳ واحد ترم آخرم که میشد ترم سوم۹واحد
و سه ترمه تموم کردBlush

RE: زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - pedram25teh - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۰۴:۱۶ ب.ظ

(۱۹ شهریور ۱۳۹۳ ۰۴:۱۴ ب.ظ)samang نوشته شده توسط:  وحشتناک ترین لحظه ی دوران مدرسه این بود

که صبح دیر برسی مدرسه و ببینی هیچکی

تو حیاط نیست!

من الانشم شاگردام دیر بیان راشون نمی دم
چک و للگدیشون می کنم بعد می فرستمشون کلاس

زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - H-Arshad - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۰۴:۱۷ ب.ظ

این خبر از خبرگزاری مهر همان اول صبحی هست که ویرایش کردنش
برای همین ساعت صبح هست

زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - samang - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۰۴:۱۷ ب.ظ

واقعا چرا مجریای برنامه کودک همشون خاله ان ؟

چرا هیچوقت عمه ها مجری برنامه های کودک نمیشن ؟

RE: زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - ۸۷۰۱۸۳۲۹۵ - ۱۹ شهریور ۱۳۹۳ ۰۴:۱۷ ب.ظ

حداقل انتخاب رشته دکتری رو که گفته بودید ساعت ۴ بذارید که بفهمیم زنده اید
AngryAngryAngryAngry

زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - samang - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۰۴:۱۸ ب.ظ

مگس ها ۲۴ ساعت عمر میکنن …

به جز اونایی که میان تو اتاق من …

اونا عمرشون نا محدوده …

زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - Pegasus - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۰۴:۱۹ ب.ظ

بچه ها بالاخره ساعت ۱۰ میاد یا ۷ ؟

RE: زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - tofan - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۰۴:۲۰ ب.ظ

دیگه تحمل منم تموم شد
دیگه شورش رو در اوردن با این اعلام نتایجشون....
من نمیخواستم چیزی بگم ولی تحمل منم دیگه تموم شد مجبورم کردن...

زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - pedram25teh - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۰۴:۲۱ ب.ظ

ما که رفتیم
سر کار بودیم هاااااااا

زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - H-Arshad - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۰۴:۲۱ ب.ظ

دکتری ۱۵ دقیقه گذشت و نزدن
انهاب رشته مجحدد

زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - npour - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۰۴:۲۲ ب.ظ

واقعا این مرکز ازمون فازش چیه؟

RE: زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - ahmad654321 - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۰۴:۲۳ ب.ظ

من که رفتم دیگه دوستان خوبی بدی حرفی چیزی شنیدین ازم ناراحت شدین حلال کنید . ایشالا همه قبول شید خدانگه دار

زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - marria - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۰۴:۲۳ ب.ظ

یک کنکور دیکه ب*****ن جواباشو زودتر می دن

زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - H-Arshad - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۰۴:۲۵ ب.ظ

۲۰ دقیقه گذشت.انتخاب رشته دکتری نزدن