گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - نسخهی قابل چاپ |
RE: گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - hamid88 - 26 شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۱۶ ق.ظ
(۲۶ شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۰۵ ق.ظ)sahar_rostami2 نوشته شده توسط:(25 شهریور ۱۳۹۲ ۱۱:۵۳ ب.ظ)hamid88 نوشته شده توسط: خواهش دوست من سال ٨٩ ٣٧٠ صفحه ٢٦٧ صفحش درس ١٠٠ صفحه آخرش تستارو از سال ٨٠ تو رشته ها مختلف اورده |
RE: گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - saeidkhan - 26 شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۱۷ ق.ظ
(۲۵ شهریور ۱۳۹۲ ۰۳:۵۶ ب.ظ)m@hboobe نوشته شده توسط: بچه ها یه خواهش دارم سلام . اره نظر خوبیه . خوبه تنها نیستم |
گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - iammiti - 26 شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۱۸ ق.ظ
:| شما که همش اینجایین :| ۴ کلمه درس هم بخونین بد نیستا ) |
RE: گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - Mindhunter - 26 شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۲۳ ق.ظ
(۲۵ شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۲۸ ب.ظ)unicornux نوشته شده توسط:(25 شهریور ۱۳۹۲ ۰۲:۳۲ ق.ظ)Mindhunter نوشته شده توسط: سلام بچه ها ساری کسی نیست بیاد کتابخونه باهم درس بخونیم؟؟؟ بیاااااااا بیااااااا (۲۶ شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۱۷ ق.ظ)saeidkhan نوشته شده توسط:(25 شهریور ۱۳۹۲ ۰۳:۵۶ ب.ظ)m@hboobe نوشته شده توسط: بچه ها یه خواهش دارم I AM paarse too so It is a black board |
RE: گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - reza6966 - 26 شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۲۷ ق.ظ
(۲۵ شهریور ۱۳۹۲ ۱۱:۳۹ ب.ظ)yekta_115 نوشته شده توسط:این کتاب ساختمان داده مال چه سالی هست ؟ تغییر نکرده چاپ جدیدش ؟(25 شهریور ۱۳۹۲ ۱۱:۳۶ ب.ظ)hamid88 نوشته شده توسط: من هم کتاب قدسی هم مقسمی و هم پوران رو داشتم |
گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - sajaddandy - 26 شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۴۷ ق.ظ
(۲۵ شهریور ۱۳۹۲ ۱۱:۱۲ ب.ظ)هاتف نوشته شده توسط: حالا آزمون ها که شروع بشه اینجا میاییم رتبه و درصدهامون رو میگیم (قبلا این موضوع مصوب شده بود) رقبا بیشتر همو میشناسن.بله بله! :دی من درصدم از شما بیشتر میشه! چون مدیر بخشی :دی شوخی کردم.... ایشاا... موفق باشی دوست عزیز (; |
RE: گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - hamid88 - 26 شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۵۹ ق.ظ
(۲۶ شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۲۷ ق.ظ)reza6966 نوشته شده توسط:(25 شهریور ۱۳۹۲ ۱۱:۳۹ ب.ظ)yekta_115 نوشته شده توسط:این کتاب ساختمان داده مال چه سالی هست ؟ تغییر نکرده چاپ جدیدش ؟(25 شهریور ۱۳۹۲ ۱۱:۳۶ ب.ظ)hamid88 نوشته شده توسط: من هم کتاب قدسی هم مقسمی و هم پوران رو داشتم چاپ جدیدش فقط تست اضافه شده و دیگر هیچ |
RE: گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - nazanin_sh - 26 شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۰۴ ق.ظ
سلام سلااااااااااااااااااااااااااام فصل sort ساختمان داده چرا تستاش انقد سخته ! خب من چه می دونم کی از کی بهتره از نظر من همشون یکین خب خودمو کشتم ۲۴ تا تست زدم آخرش ۴۷% شد. ۸ تا غلط! میگم شما با این فصل چطوری کنار اومدین دوستان؟!؟ |
گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - niloofar_68 - 26 شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۲۳ ق.ظ
بچه ها راستی به زودی ساعتها رو میکشن عقب |
RE: گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - black_knight - 26 شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۴۳ ق.ظ
(۲۶ شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۰۴ ق.ظ)nazanin_sh نوشته شده توسط: سلام سلااااااااااااااااااااااااااامباید رو فصل ۲ پیچیدگی تسلط داشته باشی ما که ۲ فصل اولو تست زدیم رفتیم تو آمپاس شدید |
گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - esisonic - 26 شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۵۹ ق.ظ
یه روز عقب افتادم... ولی فردا صد در صد حل میشه...!! .. راستی...آخرای ماهه هااااااا رکورد های این ماهتون رو برای روز ۳۱ شهریور آماده کنین!! |
RE: گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - narjesk - 26 شهریور ۱۳۹۲ ۰۲:۲۳ ق.ظ
(۲۵ شهریور ۱۳۹۲ ۱۱:۳۶ ب.ظ)hamid88 نوشته شده توسط: من هم کتاب قدسی هم مقسمی و هم پوران رو داشتم اتفاقا از یه سریا شنیدم که کتاب ۶۰۰ مساله قدسی رو خیلی ازش تعریف کردن ... پارسه رو فقط از یکی از دوستام که پارسال رتبش شد ۲ شنیدم حالا نمیدونم چیکار کنم...خودم هم که تقریبا ۲ بار مقسمی رو خوندم ....ضمن اینکه الان فقط کتابای پوران و مقسمی رو دارم پیدا کردن پارسه هم که خودش یه دردسر بزرگتریه! |
RE: گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - hamid88 - 26 شهریور ۱۳۹۲ ۰۲:۳۷ ق.ظ
(۲۶ شهریور ۱۳۹۲ ۰۲:۲۳ ق.ظ)narjesk نوشته شده توسط:(25 شهریور ۱۳۹۲ ۱۱:۳۶ ب.ظ)hamid88 نوشته شده توسط: من هم کتاب قدسی هم مقسمی و هم پوران رو داشتم معلومه هیچ کتابی بد نیست من مخالف این هستم که مثلاً واسه ساختمان ٣ یا ٤تا کتاب بگیری و هی خودمونو اذیت کنیم و از این به اون بپریم و آخر هیچکدوم رو ١٠٠٪ نخونیم واسه هر درس فقط یه کتاب شاید هم اشتباه کنم ولی این نظر منه |
RE: گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - sharif92 - 26 شهریور ۱۳۹۲ ۰۳:۱۸ ق.ظ
ترجمه فارسی کروس و راس شهر ما نیست؟ روش مز رو لطفا خلاصه توضیح بدین. |
RE: گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - hamid88 - 26 شهریور ۱۳۹۲ ۰۴:۰۰ ق.ظ
(۲۶ شهریور ۱۳۹۲ ۰۳:۱۸ ق.ظ)sharif92 نوشته شده توسط: ترجمه فارسی کروس و راس شهر ما نیست؟ مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. به صورت کامل در آدرسی که دادم توضیح داده شده |