|
|
سحر خیــــــــــــــــــزان مانشت - نسخهی قابل چاپ |
|
سحر خیــــــــــــــــــزان مانشت - reticent - 05 بهمن ۱۳۹۶ ۰۶:۵۷ ق.ظ
میخواهم هر صبح که پنجره را باز میکنی آن درخت روبه رو من باشم فصل تازه من باشم آفتاب من باشم استکان چای من باشم و هر پرندهای که نان از انگشتان تو میگیرد _______________________________________________ سلام سلام سلام صبح زیباتون به خیر و شادی
|
|
RE: سحر خیــــــــــــــــــزان مانشت - NP-Cσмρℓєтє - ۰۶ بهمن ۱۳۹۶ ۰۸:۰۵ ق.ظ
قطعاً سحرخیزی یعنی اینکه صبح جمعه رو زود پاشی، بقیه روزا که هنر نیست ![]() ![]() ![]()
|
|
سحر خیــــــــــــــــــزان مانشت - reticent - 07 بهمن ۱۳۹۶ ۰۷:۳۹ ق.ظ
تو خودت صبح دلانگیز جهانی به خدا پس تو ای صبح دلانگیز جهان صبح به خیر _______________________________________________ سلام سلام سلام صبح زیباتون به خیر و شادی
|
|
سحر خیــــــــــــــــــزان مانشت - reticent - 08 بهمن ۱۳۹۶ ۰۷:۴۰ ق.ظ
پلکی بگشا پرندهها منتظرند صبح آمده تا تو آفتابش باشی + هوا برفیه! میتونی پلک نگشایی و بخوابی! _______________________________________________ سلام سلام سلام صبح زیباتون به خیر و شادی
|
|
سحر خیــــــــــــــــــزان مانشت - reticent - 09 بهمن ۱۳۹۶ ۰۶:۵۴ ق.ظ
چه بگویم سحرت خیر؟ تو خودت صبح جهانی من شیدا چه بگویم؟ که تو هم این و هم آنی _______________________________________________ سلام سلام سلام صبح زیباتون به خیر و شادی
|
|
سحر خیــــــــــــــــــزان مانشت - reticent - 10 بهمن ۱۳۹۶ ۰۷:۴۹ ق.ظ
صبح طلوع آفتاب است در نگاه تو و من بزرگترین مزرعه آفتاب گردان _______________________________________________ سلام سلام سلام صبح زیباتون به خیر و شادی
|
|
سحر خیــــــــــــــــــزان مانشت - αɾια - ۲۲ بهمن ۱۳۹۶ ۱۰:۵۴ ق.ظ
صبح یعنے همه ےشهر پر از بوے خداست عابرےگفت که این مطلق نادیده کجاست؟؟ شاپرک پر زد وبا رقص خود آهسته سرود چشـم دل باز کن این بسته به افکارشماست صبح یکشنبه تعطیلتون بخیر |
|
RE: سحر خیــــــــــــــــــزان مانشت - αɾια - ۲۲ اسفند ۱۳۹۶ ۱۰:۳۱ ق.ظ
صبحتان بہ طراوت باران
دلتان بہ پاڪے نسیم صبحگاهے خوشـہ هاے افڪارتان سبز و پایدار لحظههاتان شاد و بارش بوسہ هاے خدا پاے تمام آرزوهاتون |
|
RE: سحر خیــــــــــــــــــزان مانشت - αɾια - ۲۳ فروردین ۱۳۹۷ ۱۰:۲۰ ق.ظ
غبارِ صبح تماشاست! هرچه باداباد! تو هم بخند، جهانِ خراب میخندد! - به یاد کاربر رتیسنت عزیز
|
|
RE: سحر خیــــــــــــــــــزان مانشت - αɾια - ۰۸ مرداد ۱۳۹۷ ۱۰:۱۳ ق.ظ
صبـــح بخیـــر مانشـــت ![]() |
|
RE: سحر خیــــــــــــــــــزان مانشت - αɾια - ۱۶ مرداد ۱۳۹۷ ۰۹:۲۵ ق.ظ
صبح است؛ در می زند کسی، بیدار شو! زندگی پشت در است... |
|
سحر خیــــــــــــــــــزان مانشت - blackhalo1989 - 16 مرداد ۱۳۹۷ ۰۹:۲۷ ق.ظ
این ساعت بیدار شدن میشه سحر خیزی؟! به حق چیزای ندیده! |
RE: سحر خیــــــــــــــــــزان مانشت - αɾια - ۱۶ مرداد ۱۳۹۷ ۰۹:۳۴ ق.ظ
(۱۶ مرداد ۱۳۹۷ ۰۹:۲۷ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: این ساعت بیدار شدن میشه سحر خیزی؟! به حق چیزای ندیده!خب اینجا الان ۶صبحِ ![]()
|
|
RE: سحر خیــــــــــــــــــزان مانشت - αɾια - ۰۵ شهریور ۱۳۹۷ ۰۵:۲۸ ق.ظ
پروردگارا ... شکوفایی روزت را سپاس میگویم که تاریکی شب را پایان می بخشد و تاریکی شب را نظاره گرم که هیاهوی روز را سرانجام است؛ در این میان این "من" هستم که بالا میروم؛ پایین می آیم ؛ خوشحال و غمگین می شوم؛ تهی و سرشار می شوم و باز.... همان میشوم که بودم، پروردگارا بندگی ام را بپذیر. سلام،صبح زیباتون بخیر |
|
سحر خیــــــــــــــــــزان مانشت - عزیز دادخواه - ۳۰ مهر ۱۳۹۸ ۰۵:۴۳ ب.ظ
سال و اندیست در مانشت سحرخیز نداریم؟ راستی ساعت مانشت درست شد؟ اومدم آب و جاروش کنم از فردا خودم راش میندازم! نه نشده. یه ساعت جلو هست. خب دیگه ول شدیم به امون خدا! توی دنیا تو مملکت تو خونه تو مانشت، ولمون کردن به امون خدا. باز خوبه. از قدیم گفتن ما رو به خیر تو امیدی نیست ولمون کن به امون خدا... |