|
|
گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ۱۰ ۱۱ ۱۲ ۱۳ ۱۴ ۱۵ ۱۶ ۱۷ ۱۸ ۱۹ ۲۰ ۲۱ ۲۲ ۲۳ ۲۴ ۲۵ ۲۶ ۲۷ ۲۸ ۲۹ ۳۰ ۳۱ ۳۲ ۳۳ ۳۴ ۳۵ ۳۶ ۳۷ ۳۸ ۳۹ ۴۰ ۴۱ ۴۲ ۴۳ ۴۴ ۴۵ ۴۶ ۴۷ ۴۸ ۴۹ ۵۰ ۵۱ ۵۲ ۵۳ ۵۴ ۵۵ ۵۶ ۵۷ ۵۸ ۵۹ ۶۰ ۶۱ ۶۲ ۶۳ ۶۴ ۶۵ ۶۶ ۶۷ ۶۸ ۶۹ ۷۰ ۷۱ ۷۲ ۷۳ ۷۴ ۷۵ ۷۶ ۷۷ ۷۸ ۷۹ ۸۰ ۸۱ ۸۲ ۸۳ ۸۴ ۸۵ ۸۶ ۸۷ ۸۸ ۸۹ ۹۰ ۹۱ ۹۲ ۹۳ ۹۴ ۹۵ ۹۶ ۹۷ ۹۸ ۹۹ ۱۰۰ ۱۰۱ ۱۰۲ ۱۰۳ ۱۰۴ ۱۰۵ ۱۰۶ ۱۰۷ ۱۰۸ ۱۰۹ ۱۱۰ ۱۱۱ ۱۱۲ ۱۱۳ ۱۱۴ ۱۱۵ ۱۱۶ ۱۱۷ ۱۱۸ ۱۱۹ ۱۲۰ ۱۲۱ ۱۲۲ ۱۲۳ ۱۲۴ ۱۲۵ ۱۲۶ ۱۲۷ ۱۲۸ ۱۲۹ ۱۳۰ ۱۳۱ ۱۳۲ ۱۳۳ ۱۳۴ ۱۳۵ ۱۳۶ ۱۳۷ ۱۳۸ ۱۳۹ ۱۴۰ ۱۴۱ ۱۴۲ ۱۴۳ ۱۴۴ ۱۴۵ ۱۴۶ ۱۴۷ ۱۴۸ ۱۴۹ ۱۵۰ ۱۵۱ ۱۵۲ ۱۵۳ ۱۵۴ ۱۵۵ ۱۵۶ ۱۵۷ ۱۵۸ ۱۵۹ ۱۶۰ ۱۶۱ ۱۶۲ ۱۶۳ ۱۶۴ ۱۶۵ ۱۶۶ ۱۶۷ ۱۶۸ ۱۶۹ ۱۷۰ ۱۷۱ ۱۷۲ ۱۷۳ ۱۷۴ ۱۷۵ ۱۷۶ ۱۷۷ ۱۷۸ ۱۷۹ ۱۸۰ ۱۸۱ ۱۸۲ ۱۸۳ ۱۸۴ ۱۸۵ ۱۸۶ ۱۸۷ ۱۸۸ ۱۸۹ ۱۹۰ ۱۹۱ ۱۹۲ ۱۹۳ ۱۹۴ ۱۹۵ ۱۹۶ ۱۹۷ ۱۹۸ ۱۹۹ ۲۰۰ ۲۰۱ ۲۰۲ ۲۰۳ ۲۰۴ ۲۰۵ ۲۰۶ ۲۰۷ ۲۰۸ ۲۰۹ ۲۱۰ ۲۱۱ ۲۱۲ ۲۱۳ ۲۱۴ ۲۱۵ ۲۱۶ ۲۱۷ |
|
RE: گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - masoud67 - 10 بهمن ۱۳۹۲ ۰۶:۱۸ ب.ظ
خب ، الان دیگه وقت اون رسیده که دست از درس بشویم، و برم حمام و خودم را بشویم
|
RE: گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - abji22 - 10 بهمن ۱۳۹۲ ۰۶:۳۲ ب.ظ
(۱۰ بهمن ۱۳۹۲ ۰۶:۱۸ ب.ظ)masoud67 نوشته شده توسط: خب ، الان دیگه وقت اون رسیده که دست از درس بشویم، و برم حمام و خودم را بشویم ۲هفته که عادیه
|
RE: گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - AEM4949 - 10 بهمن ۱۳۹۲ ۰۶:۳۳ ب.ظ
(۱۰ بهمن ۱۳۹۲ ۰۶:۱۵ ب.ظ)hosseintapesh نوشته شده توسط: بچه ها میشه راهنمایی کنید خب دیگه ، تنها کاری که میمونه دعا برای قبولیه ![]()
|
|
گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - pooyaa - 10 بهمن ۱۳۹۲ ۰۶:۳۸ ب.ظ
بچه ها برای دیدن پاسخ تشریحی سوالات نظریه از چه کتابی استفاده میکنید!!؟؟ |
|
گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - soheila2012 - 10 بهمن ۱۳۹۲ ۰۶:۴۲ ب.ظ
خیلی دوس دارم آدم هایی که طراحی الگوریتم حل می کنن رو ببینم! اینا دیگه چه موجوداتی هستن!!! |
|
گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - Mindhunter - 10 بهمن ۱۳۹۲ ۰۶:۴۹ ب.ظ
یعنی سوال های سیستم عامل آیتی و مهندسی ۹۱ تو حلقم!!!!!!!! اینا چیه میدن!! مردک خودش میتونه یکیشو زیر ۱۰مین حل کنه جایزه داره ![]() خوب سیستم هم پروندرو بستیم میریم هوش و پایگاه بعدشم معماری نففففففففففففففففففسسسسسسسسسسسسسسسس ) آخرشم فک کنم ۰بزنم معماریو )
|
RE: گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - sara_omd - 10 بهمن ۱۳۹۲ ۰۶:۵۹ ب.ظ
(۱۰ بهمن ۱۳۹۲ ۰۶:۱۸ ب.ظ)masoud67 نوشته شده توسط: خب ، الان دیگه وقت اون رسیده که دست از درس بشویم، و برم حمام و خودم را بشویم من فکر کنم این روزای آخری همش در حال سرچ عکسای جذابی ![]()
|
RE: گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - izadan11 - 10 بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۱۷ ب.ظ
(۱۰ بهمن ۱۳۹۲ ۰۶:۴۹ ب.ظ)Mindhunter نوشته شده توسط: یعنی سوال های سیستم عامل آیتی و مهندسی ۹۱ تو حلقم!!!!!!!! اینا چیه میدن!! مردک خودش میتونه یکیشو زیر ۱۰مین حل کنه جایزه داره اولین بار که دیدمشون یکیش رو تو ۳۰ ثانیه حل کردم(قطعه و صفحه و این چیزا بود) بقیه اشون رو هرچه تلاش کردم نتونستم سوالشون رو بفهمم (مهندسی) |
RE: گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - e.shrm - 10 بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۱۸ ب.ظ
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() البته با یه رتبه عالی ! بگید ایشاااااالله ! ![]()
|
|
گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - tarane1992 - 10 بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۲۰ ب.ظ
خدایا کمک کن یکی از فامیلای نزدیکم داره میمیره خدایا چراااااااااااااااااااا خدایا کمک کن نمیدونم الان به چی فکر کنم . |
RE: گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - sand - 10 بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۴۷ ب.ظ
(۱۰ بهمن ۱۳۹۲ ۰۶:۰۷ ب.ظ)هانی الرضا نوشته شده توسط: فکر کنم دیگه باید این موبایلم رو خاموش کنم تو این روزا! حالا خودمون کم بدبختی داریم چقدر خوبه که امیدواری میدین. من که امروز همش تو فکر و خیال بودم . خیلی ممنون.
|
RE: گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - good-wishes - 10 بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۴۸ ب.ظ
(۱۰ بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۱۸ ب.ظ)e.sharmi نوشته شده توسط: بگید ایشاااااالله !انشاا... برا همتون : ) اینم مدیری که باید باهاتون مصاحبه کنه ![]() خدا رو شکر میکنم وقتی شما ها رو میبینم که تلاش میکنید. تلاش کردن و یک جا ننشستن نعمت بزرگی هست : ) قدرش رو بدونید : ) ------------------------------ (۱۰ بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۳۱ ب.ظ)hamedit89 نوشته شده توسط: تخمین رتبه سال ۹۲ با این درصدها:این نزدیک ترین رتبه به درصدهای شما بود که دیدم در سال ۹۲ مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. ------------------ (۱۰ بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۲۰ ب.ظ)tarane1992 نوشته شده توسط: یکی از فامیلای نزدیکم داره میمیره خدایا چرااااااااااااااااااااانشاا... که این اتفاق نمی افته و سلامتیشون برمیگرده . میدونم سخته اما شما در این شرایط سعی کنید به خودتون مسلط باشید دوست عزیز. مرگ و زندگی همه آدمها دست خداست و هیچ کار خدا بی اساس نیست . انشاا... که سلامتیشون رو به دست میارن و دوباره شاد و سلامت پیش شما برمیگردن دوستانی بودن که در شرایط سخت تر قرار گرفتن ، این مصاحبه رو بخونید مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - explorer - 10 بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۱۱ ب.ظ
(۱۰ بهمن ۱۳۹۲ ۰۶:۴۹ ب.ظ)Mindhunter نوشته شده توسط: بعدشم معماری نففففففففففففففففففسسسسسسسسسسسسسسسس خدایی این معماری قماری هستش که بچه های عاشق شبکه دارن میکنن فقط به عشق امنیت و شبکه ایشالا رو سفید بشن این عاشقان
|
RE: گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - dzzv_13 - 10 بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۱۵ ب.ظ
(۱۰ بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۲۲ ب.ظ)tayebe68 نوشته شده توسط:بعد از این پست شماها رفتم ۹۲ رو زدم یعنی همچین آدم انتقاد پذیری هستم(10 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۰۸ ب.ظ)minami نوشته شده توسط: چون هفته آخر هست و سبک سئوالات کنکور ۹۰ به بعد فرق کرده، من پیشنهاد میکنم از ۹۲ شروع کنید و به سال ها قبل برگردید، چون امکان داره روزا آخر ۹۲ رو بررسی کنید و در مقایسه با ۸۸ مثلا روحیتون خراب شه، این تجربه من بود،شاید به کار شما هم بیاد، موفق باشید ![]() اینطوری شد : مشترک ۴۱/۳۸ مدیریت ۹۳/۳ تخصصی ۳۵/۵۶ (برای مشترک یک سوال حذف شده و برای تخصصی ۳ سوال حذف شده ) کارنامه یکی رو دیدم دقیقا تخصصی و مشترکش مثل من بود ولی مدیریتش رو صفر بود شده بود ۱۱۵ .. یعنی برا من میره زیر ۱۰۰ ؟ |
RE: گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - friends - 10 بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۲۱ ب.ظ
(۱۰ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۴۹ ب.ظ)deadly_s2 نوشته شده توسط: من هروقت خسته میشم ۴تا از "سخنی با طراح سوال" های سیستم عامل دکتر حقیقت رو میخونم. من احساس میکنم قضیه برعکسه طراحان به خاطر متلک های دکتر حقیقت از ما انتقام میگیرن نمونش سوالای سالهی اخیر ایتی
|