گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ۱۰ ۱۱ ۱۲ ۱۳ ۱۴ ۱۵ ۱۶ ۱۷ ۱۸ ۱۹ ۲۰ ۲۱ ۲۲ ۲۳ ۲۴ ۲۵ ۲۶ ۲۷ ۲۸ ۲۹ ۳۰ ۳۱ ۳۲ ۳۳ ۳۴ ۳۵ ۳۶ ۳۷ ۳۸ ۳۹ ۴۰ ۴۱ ۴۲ ۴۳ ۴۴ ۴۵ ۴۶ ۴۷ ۴۸ ۴۹ ۵۰ ۵۱ ۵۲ ۵۳ ۵۴ ۵۵ ۵۶ ۵۷ ۵۸ ۵۹ ۶۰ ۶۱ ۶۲ ۶۳ ۶۴ ۶۵ ۶۶ ۶۷ ۶۸ ۶۹ ۷۰ ۷۱ ۷۲ ۷۳ ۷۴ ۷۵ ۷۶ ۷۷ ۷۸ ۷۹ ۸۰ ۸۱ ۸۲ ۸۳ ۸۴ ۸۵ ۸۶ ۸۷ ۸۸ ۸۹ ۹۰ ۹۱ ۹۲ ۹۳ ۹۴ ۹۵ ۹۶ ۹۷ ۹۸ ۹۹ ۱۰۰ ۱۰۱ ۱۰۲ ۱۰۳ ۱۰۴ ۱۰۵ ۱۰۶ ۱۰۷ ۱۰۸ ۱۰۹ ۱۱۰ ۱۱۱ ۱۱۲ ۱۱۳ ۱۱۴ ۱۱۵ ۱۱۶ ۱۱۷ ۱۱۸ ۱۱۹ ۱۲۰ ۱۲۱ ۱۲۲ ۱۲۳ ۱۲۴ ۱۲۵ ۱۲۶ ۱۲۷ ۱۲۸ ۱۲۹ ۱۳۰ ۱۳۱ ۱۳۲ ۱۳۳ ۱۳۴ ۱۳۵ ۱۳۶ ۱۳۷ ۱۳۸ ۱۳۹ ۱۴۰ ۱۴۱ ۱۴۲ ۱۴۳ ۱۴۴ ۱۴۵ ۱۴۶ ۱۴۷ ۱۴۸ ۱۴۹ ۱۵۰ ۱۵۱ ۱۵۲ ۱۵۳ ۱۵۴ ۱۵۵ ۱۵۶ ۱۵۷ ۱۵۸ ۱۵۹ ۱۶۰ ۱۶۱ ۱۶۲ ۱۶۳ ۱۶۴ ۱۶۵ ۱۶۶ ۱۶۷ ۱۶۸ ۱۶۹ ۱۷۰ ۱۷۱ ۱۷۲ ۱۷۳ ۱۷۴ ۱۷۵ ۱۷۶ ۱۷۷ ۱۷۸ ۱۷۹ ۱۸۰ ۱۸۱ ۱۸۲ ۱۸۳ ۱۸۴ ۱۸۵ ۱۸۶ ۱۸۷ ۱۸۸ ۱۸۹ ۱۹۰ ۱۹۱ ۱۹۲ ۱۹۳ ۱۹۴ ۱۹۵ ۱۹۶ ۱۹۷ ۱۹۸ ۱۹۹ ۲۰۰ ۲۰۱ ۲۰۲ ۲۰۳ ۲۰۴ ۲۰۵ ۲۰۶ ۲۰۷ ۲۰۸ ۲۰۹ ۲۱۰ ۲۱۱ ۲۱۲ ۲۱۳ ۲۱۴ ۲۱۵ ۲۱۶ ۲۱۷ |
گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - hamedit89 - 10 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۴۹ ب.ظ
دوستان راهنمایی کنید!!! این سوالاتی که اشتباه تایپی دارن مثل سوال ۳ هوش مصنوعی IT 92 حذف میشن؟ سوالایی که گزینه درست ندارد ولی سازمان سنجش در کلید اولیه براشون گزینه درست در نظر گرفته چه طور؟ همشون حذف میشن!! |
RE: گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - good-wishes - 10 بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۰۳ ب.ظ
(۱۰ بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۴۹ ب.ظ)hamedit89 نوشته شده توسط: دوستان راهنمایی کنید!!! اینجا نوشته کدوم سوالات ۹۲ حذف شدن : مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. دفترچه رو انتخاب کنید نشون میده |
گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - e.shrm - 10 بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۱۰ ب.ظ
دوستان گرامی! سوال از نظریه! مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - AEM4949 - 10 بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۱۷ ب.ظ
بابا چقد درس می خونی ، ی خرده بازی کن مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - hamedit89 - 10 بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۲۲ ب.ظ
(۱۰ بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۰۳ ب.ظ)good-wishes نوشته شده توسط:سوال ۹۳ IT زده گزینه ۲ ولی پارسه گفته گزینه ۲ اشتباس گزینه ۱ درسته!(10 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۴۹ ب.ظ)hamedit89 نوشته شده توسط: دوستان راهنمایی کنید!!! ملاک همین کلیدها باید باشه؟ |
RE: گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - good-wishes - 10 بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۲۶ ب.ظ
(۱۰ بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۲۲ ب.ظ)hamedit89 نوشته شده توسط: سوال ۹۳ IT زده گزینه ۲ ولی پارسه گفته گزینه ۲ اشتباس گزینه ۱ درسته! والا اونشو دیگه نمیدونم این کلید نهایی سنجش هست یکی از دوستان هم تو یه تاپیک حل تشریحی این مسئله رو مطرح کردند اما من صرفا اطلاعات موجود و منتشر شده رو میذارم دیگه از اینکه چرا پارسه گفت اینطوری اما سنجش یه چیز دیگه گفت خبر ندارم ببخشید اگر کمک بیشتری از دستم بر نمیاد |
گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - hamedit89 - 10 بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۳۱ ب.ظ
(۱۰ بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۲۶ ب.ظ)good-wishes نوشته شده توسط:(10 بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۲۲ ب.ظ)hamedit89 نوشته شده توسط: سوال ۹۳ IT زده گزینه ۲ ولی پارسه گفته گزینه ۲ اشتباس گزینه ۱ درسته! خیلی ممنون این سوال هم زود جواب بدی می بخشمت!!!!! تخمین رتبه سال ۹۲ با این درصدها: زبان : ۲۷/۷۷ مشترک: ۲۳ مدیریت : ۲۲/۲۲ تخصصی : ۳۷/۰۳ معمار ی: سفید |
RE: گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - sahar_rostami2 - 10 بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۴۴ ب.ظ
ای خداا من چرا اینهمه میخوابم!! تمامه کمبود خوابه این ۲۴ سال زندگی رو دارم این روزا جبران میکنم!!! |
گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - nazanin92 - 10 بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۵۱ ب.ظ
خوشبحالتون دارین می خونین خونه ما حال وهوای عروسی داره نمی تونم تمرکز کنم |
RE: گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - mohammad.ardeshiri - 10 بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۵۳ ب.ظ
(۱۰ بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۵۲ ب.ظ)deadly_s2 نوشته شده توسط: بچه ها استاد عزیزم جواد یساری یه موزیک ویدئو به اسم "بی خیال" داده بیرون ، اینو نگاه کنین باور کنین روزی ۱۸ ساعت مطالعه کنین بازم انرژی دارین ای خدا این خوشیا رو از ما نگیر یعنی از اون کلیپ "بچه ها شیرینیه زندگین" خفن تره !!!!!!!! (۱۰ بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۴۷ ب.ظ)masoud67 نوشته شده توسط:صرفا برای اینکه کم نیارم(10 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۲۶ ب.ظ)mohammad.ardeshiri نوشته شده توسط: حرفت یکم درستــهــــــــآ ولی فقط یکم درسته مطمئن باش اگه به این دید بری سرجلسه که بیشتر سوالا اشتباه مطمئن باش خیلی از سوالای درست رو ۱۰۰ بارم حل کنی به جواب نمیرسی حتی آسون باشهحرف شما هم درسته ولی یه کم حرف شما یکم کمتر درستره برای اینکه هر کدوم نظره خودمونو داریم و ممکن رو کسایی که میخونن تاثیر بزاره بهتره ادامه ندبم |
RE: گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - hoomanab - 10 بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۵۸ ب.ظ
یه جوانمرد پیدا میشه به سوالای طراحی الگوریتم و ساختمان داده پاسخ بده؟!! عایا؟! Sent from my SM-T210R using Tapatalk |
RE: گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - masoud67 - 10 بهمن ۱۳۹۲ ۰۶:۰۴ ب.ظ
(۱۰ بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۵۳ ب.ظ)mohammad.ardeshiri نوشته شده توسط: صرفا برای اینکه کم نیارمحرف شما درسته ولی ...... این دفعه خیلی درسته . هر کسی تیریپ خودشو داره |
گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - هانی الرضا - ۱۰ بهمن ۱۳۹۲ ۰۶:۰۷ ب.ظ
فکر کنم دیگه باید این موبایلم رو خاموش کنم تو این روزا! حالا خودمون کم بدبختی داریم این همکلاسیهای افسرده از کنکور هی زنگ میزنند و انرژی منفی منتشر میکنند تو خطوط تلفن! )) اونم در مورد یه چیزهای مسخرهای که معلوم نیست پیش بیاد یا نیاد! بابا آخه چرا انقد نگرانی؟ چرا انقدر حرص میخوری؟! هر اتفاقی که بیفته نباید ما رو از مسیر خارج کنه! ما باید هدایتش کنیم. به هر نحوی خودمون رو تو مسیر بندازیم. تو این مسیر میخوام باشم و عالی و معرکه کار کنم. کاری به هیچ چیزی نداشته باشم، فقط کار خودم. اینکه با چه درصدهایی میتونم کجا قبول بشم؟ امسال این دانشگاه تو این گرایش چند تا میگیره؟ امسال چند تا سوال غلط تو مشترکا داریم؟ امکانش هست سوالات سیستم عامل از کره مریخ بیاد؟ اگه اینجوری بشه چی میشه؟ اگه اونجوری بشه چی؟ بابا اینا اصلا مهم نیست، خصوصا تو این هفته آخر، این آیندهای هست که خودش میاد و نباید انقدر در موردش فکر کرد. انسان تاپ و معرکه به نقطه فکر نمیکنه! حرکتش جریان داره، سیاله، روندست... انقدر زوم نمیکنه که آقا کنکورم داره میاد، چه کاری انجام بدم؟ آخه بابا چی میشه؟ اگه جمع بندی رو نرسم چی؟ اگه از همونجایی که نخوندم سوال اومد چی؟ انقدر به تاریخ نگاه نکن، انقدر به کنکور نگاه نکن، انقدر به دیگران نگاه نکن، انقدر به کلیشههای صرفا تکراری نگاه نکن، بابا اینا مهم نیست، مهم حرکته، حرکتی که تو همین لحظه باید انجامش بدی، فرصتی که همین الان واسه چند رتبه بهتر شدن در اختیار داری ولی داری از دستش میدی... امروز رو اگه بیای کاری انجام بدی که اون کار رو تو ۶ ماه گذشته از خودت ندیدی، این یه بُرده! اینکه امروز رو زنگ خطری بشی واسه رتبه یک کنکور، حتی اگه در حال حاضر واقعا هم در اون جایگاه نباشی! اما خودت رو بشکنی و کاری رو که هیچوقت نکردی رو انجام بدی! خدا جای حق نشسته، داره از تک تک ثانیههایی که داری تلاش میکنی فیلم میگیره... تو فقط لحظههای آخر رو بیشتر تلاش کن! اگه واقعا کار کردی، اونه که روزی میده... باور کن که نیم ساعتها الان حیاتیه! باور کن که کوچکترین حرکت اثربخشه! |
گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - abji22 - 10 بهمن ۱۳۹۲ ۰۶:۰۹ ب.ظ
جدی؟چقد عالیییییی کدرشته امتحانی ما چنده؟؟؟/ای تی :تا۳روز دیگه بیشتر نت ندارم دیگه نمیتونم بیام گناه داااارم |
RE: گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - hosseintapesh - 10 بهمن ۱۳۹۲ ۰۶:۱۵ ب.ظ
بچه ها میشه راهنمایی کنید این هفته آخر چیکار کنیم؟؟ تست بزنیم یا خلاصه هامونو دوره کنیم؟؟؟ تستای کنکور ۸۹تا۹۲ رو زدم رفتم کتاب بانک سوال آی تی پارسه رو گرفتم یه سری تستم از اون زدم ولی موندم از شنبه به بعد چیکار کنم؟؟ |