تالار گفتمان مانشت
در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - نسخه‌ی قابل چاپ

RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - delnian - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۵۳ ب.ظ

سلام دوستان بنظر شما با رتبه ۳۰۵ گرایش ۱ و ۴ کجا امکان قبولی هست؟
ممنون میشم اگه راهنمایی بهم بدین

RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - npour - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۵۸ ب.ظ

(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۰۸ ب.ظ)hosshah نوشته شده توسط:  
(21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۰۴ ب.ظ)navidghanad نوشته شده توسط:  آخه چرا چک نمیکنن من شماره پروندم رو ندارم اما داوطبی رو دارم اما خوب خطا میده . اخه یکی نیست بیاد بگه تو که بلد نیستی یک خطا یابی ساده رو انجام بدی کار اشتباهی میکنی که میای کد میزنی

کد نویسیه بخش اعلام نتایج سنجش با PHP نوشته شده و با توجه به حجم ترافیک بالاش به نظرم خیلی هم عالیه. مشکل از خودتونه وگرنه سایت اصلا اشکالی نداره

متاسفانه خستگی تو وجودم موند. منتظر بودم با اعلام نتایج در بره که نشد

دوستم چرا اینقدر ناراحتی؟ رتبه ات دلخواهت نیست ولی دیگه اینطوریا هم نیست که اینقدر ناراحت باشی...

در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - parinaz_st70 - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۵۹ ب.ظ

۳۸۳ هوش مصنوعی .
به روزانه خوارزمی یا شبانه خواجه نصیر امید داشته باشم؟؟؟؟

در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - Mänu - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۹:۰۰ ب.ظ

۲۰۴۸
مدیریت :۴۶/۶۷
تخصصی:۴۸/۱۵
مشترک:۲/۲۲

امسال من بیشتر مشترک خوندم
پارسال هم حدودا رتبم ۲۲۵۰ شد

RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - sarah_azd - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۹:۰۰ ب.ظ

(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۴۸ ب.ظ)Asemaneabi نوشته شده توسط:  
(21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۴۵ ب.ظ)shivap نوشته شده توسط:  من ۱۶۷ تجارت و آی تی

کارنامتو میذاری پلیییییییییییییییز

پس یدونه قبل من!من ۱۶۸ تجارت
۱۲۲ شبکه
کسی می دونه با این رتبه کجا میشه قبول شد؟؟؟

RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - sadafak7 - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۹:۳۵ ب.ظ

(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۴۱ ب.ظ)gholizadeh1992 نوشته شده توسط:  
(21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۲۸ ب.ظ)sadafak7 نوشته شده توسط:  ۱۲ تجارت
۲۳ شبکه و امنیت

من با ۱۴ تهرانم یا شریف ؟

والا من رتبه خودمم واسم سواله! Big Grin عیار دستم نیومده هنوز!Wink

در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - shivap - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۹:۳۷ ب.ظ

این ۱۶۷ خوبه؟

در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - hosshah - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۹:۴۰ ب.ظ

(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۵۸ ب.ظ)NOOSHIN61 نوشته شده توسط:  دوستم چرا اینقدر ناراحتی؟ رتبه ات دلخواهت نیست ولی دیگه اینطوریا هم نیست که اینقدر ناراحت باشی...

حق با شماست شاید دارم ناشکری می کنم
ولی به نظرم مزد زحتم نبود ایشالا همه موفق باشن

RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - metallica.r - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۹:۴۱ ب.ظ

اعتراض تاثیری هم داره؟

Sent from my LT22i using Tapatalk

در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - hamid88 - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۹:۴۲ ب.ظ

عاغا نتیجه ها اومد
...............!!!

RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - npour - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۹:۴۷ ب.ظ

(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۹:۴۰ ب.ظ)hosshah نوشته شده توسط:  
(21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۵۸ ب.ظ)NOOSHIN61 نوشته شده توسط:  دوستم چرا اینقدر ناراحتی؟ رتبه ات دلخواهت نیست ولی دیگه اینطوریا هم نیست که اینقدر ناراحت باشی...

مطمئنم هیچکس به اندازه من برای ارشد خوندن سختی نکشید..کار تمام وقت ۷:۳۰ تا ۱۶:۱۵ در یک محیط خشک دولتی و متاهل...

RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - izadan11 - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۹:۵۱ ب.ظ

(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۵۹ ب.ظ)parinaz_st70 نوشته شده توسط:  ۳۸۳ هوش مصنوعی .
به روزانه خوارزمی یا شبانه خواجه نصیر امید داشته باشم؟؟؟؟

شیراز هم نمی آری

در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - foru - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۹:۵۱ ب.ظ

بچه ها اعلام نتایج شروع شده من که افتضاح بودم

RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - izadan11 - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۹:۵۲ ب.ظ

(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۹:۴۷ ب.ظ)NOOSHIN61 نوشته شده توسط:  
(21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۹:۴۰ ب.ظ)hosshah نوشته شده توسط:  
(21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۵۸ ب.ظ)NOOSHIN61 نوشته شده توسط:  دوستم چرا اینقدر ناراحتی؟ رتبه ات دلخواهت نیست ولی دیگه اینطوریا هم نیست که اینقدر ناراحت باشی...

من مطمئنم هیچکس به اندازه من برای ارشد خوندن سختی نکشید..کار تمام وقت ۷:۳۰ تا ۱۶:۱۵ در یک محیط خشک دولتی و متاهل...

ناراحته چون باید تک رقمی میشد

در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - masoud67 - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۹:۵۳ ب.ظ

رتبه ام ۵۱ هوش . فکر کنم بتونم یه جای خوب تهران بیارم (غیر از شریف Confused Big Grin )

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.