تالار گفتمان مانشت
به چی فکر می کنی؟ - نسخه‌ی قابل چاپ

RE: به چی فکر می کنی؟ - farzin3 - 24 مهر ۱۳۹۴ ۰۱:۰۳ ق.ظ

(۲۴ مهر ۱۳۹۴ ۱۲:۲۵ ق.ظ)IT.girll نوشته شده توسط:  
(24 مهر ۱۳۹۴ ۱۲:۱۰ ق.ظ)farzin3 نوشته شده توسط:  باینکه چرا وقت گذاشتم جواب سوال یه نفر را دادم و اون شخص بعد از خوندن جوابم ، از کس دیگه ای میپرسه این جواب درسته ؟

ببخشید اگه منظورتون منم تو تاپیک گروه درسی٬ خب شما که گفتین این مورد خاص رو نمیدونین! در ضمن من از همه پرسیدم که این کتاب ترجمه دیگه ای داره یا نه یعنی یه سوال کاملا جدا.
نه. من منظورم شما نبودین. کتابی که شما پرسیده بودین را من نخونده بودم.

به چی فکر می کنی؟ - neghab01 - 24 مهر ۱۳۹۴ ۰۱:۱۳ ق.ظ

حرف زدن از هوشمندی در حضورِ عامه ی مردم باعث میشه اونا فقط دشمنت بشن.

هیچ وقت نباید با شور و حرارت از چیزایی که به دست میاریم حرف بزنیم.چون طرف های مقابل وقتی اینو ببینن و بشنوند جوری رفتار میکنن که انگار چیزی از اونا دزدیدی.

اما واقعا چرا؟! Smile

RE: به چی فکر می کنی؟ - farzin3 - 24 مهر ۱۳۹۴ ۰۱:۲۱ ق.ظ

به توهم بعضیها در مورد هوشمند بودنشون!Huh

به چی فکر می کنی؟ - neghab01 - 24 مهر ۱۳۹۴ ۰۱:۳۴ ق.ظ

یه طرف هایی هم هستند تخم کینه نمیریزن. اینا در شمار خودِ آدم هستند.و قابل ستایش.از هر صد نفر یک نفر!!!

البته به قول شوپنهاور که در کتاب تاملات فیلسوف میگه :

از هر صد نفر یک نفر ارزش بحث کردن دارد.بگذار دیگران هر چه میخواهند بگویند.زیرا هر کس آزاد است که احمق باشد.

استناد به صحبت بزرگان برای سرمشق گیری همیشه راه زندگی آدم باید باشه . . .

RE: به چی فکر می کنی؟ - farzin3 - 24 مهر ۱۳۹۴ ۰۱:۴۳ ق.ظ

باینکه چطور میشه یه نفر اینقدر مدعی مطالعه و باسواد بودن باشه ولی عنوان یک تاپیک را نخونه.Huh
شاید اگر هم میخونه فقط میخونه و طوطی وار میخونه .
گاهی باید آرزو کرد کاش بعضی فقط همین یه جمله را یاد بگیرند که وکیل کارهای خودشان و قاضی دیگران نباشن.
شجاعت اینکه بگیم اشتباه کردم یا یه عذرخواهی ساده خیلی بهتر از اینهمه دست و پا زدنه.

به چی فکر می کنی؟ - neghab01 - 24 مهر ۱۳۹۴ ۰۱:۵۱ ق.ظ

استناد درست به منبع ، قاطعیت در کلام رو تعیین میکنه،و چه بسا علاقه مندانی هم با آثار بزرگان پیدا بشن و چه خوبه جامعه ای که سرانه ی مطالعه ش بالا باشه و هر کسی در جهتی مبلغِ این امر باشه(البته امیدوارم اکثریت جامعه تبلیغ رو با ادعا مترادف نگیرن).و در نهایت :

به نظرم بهتره یه آدم،هر کس که باشه، شعورش رو با حرف نزدن نشون بده،تا اینکه حرف بزنه و تمام شک ها رو از میان برداره

برقرار باشید دوستان

RE: به چی فکر می کنی؟ - IT.girll - 24 مهر ۱۳۹۴ ۰۲:۴۴ ق.ظ

دوستان واقعا بحث به هدف هیچ کدوممون کمکی نمیکنه. ذهن خودمونو درگیر این مسائل نکنیم خیلی بهتره..

به چی فکر می کنی؟ - gogooli - 25 مهر ۱۳۹۴ ۰۳:۵۵ ب.ظ

چرا هنوز بعضی وقتها نمی تونم نه بگم

به چی فکر می کنی؟ - پوونه - ۲۶ مهر ۱۳۹۴ ۰۱:۱۰ ق.ظ

به اینکه کمتر بیام مانشت که بیشتر درس بخونم :/
معتاد مانشت شدم رفت :|

به چی فکر می کنی؟ - nlp@2015 - 27 مهر ۱۳۹۴ ۱۱:۴۰ ق.ظ

به انتخاب استاد راهنماExclamationHuhSad(

به چی فکر می کنی؟ - پوونه - ۲۷ مهر ۱۳۹۴ ۰۴:۲۷ ب.ظ

به اینکه میشه یه اکانتی رو حذف کرد یا اگه این نمیشه به درخواست خود کاربر بن کرد؟
یعنی یه مدیر آنلاین نیست من اینو ازش بپرسم؟ Sad

به چی فکر می کنی؟ - Aurora - 27 مهر ۱۳۹۴ ۰۵:۱۱ ب.ظ

(۲۷ مهر ۱۳۹۴ ۰۴:۲۷ ب.ظ)پوونه نوشته شده توسط:  به اینکه میشه یه اکانتی رو حذف کرد یا اگه این نمیشه به درخواست خود کاربر بن کرد؟
بله میشه. هر دو امکان پذیره ولی در مورد حذف اکانت قبلا هم گفته بود چطوریه.

RE: به چی فکر می کنی؟ - Innocence - 27 مهر ۱۳۹۴ ۰۵:۲۸ ب.ظ

سایت فیلتر شده ؟؟

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

من نمیتونم بدون فیلترشکن باز کنم

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

به چی فکر می کنی؟ - پوونه - ۲۷ مهر ۱۳۹۴ ۰۶:۴۴ ب.ظ

(۲۷ مهر ۱۳۹۴ ۰۵:۱۱ ب.ظ)Aurora نوشته شده توسط:  
(27 مهر ۱۳۹۴ ۰۴:۲۷ ب.ظ)پوونه نوشته شده توسط:  به اینکه میشه یه اکانتی رو حذف کرد یا اگه این نمیشه به درخواست خود کاربر بن کرد؟
بله میشه. هر دو امکان پذیره ولی در مورد حذف اکانت قبلا هم گفته بود چطوریه.
بله قبلا گفته بودید
ولی گفتم شاید چون الان امکان حذف های تاپیک های سرگرمی و همینطور تاپیک های قفل شده نیست، شاید قوانین حذف اکانت هم عوض شده باشه. که نشده انگار Sad

پس آئوراجان شرمنده وقتتو میگیرم..ولی میشه خودت لطف کنی و زحمت بن شدن اکانت منو بکشی؟
ممنونم ازت.

به چی فکر می کنی؟ - Aurora - 27 مهر ۱۳۹۴ ۰۷:۴۲ ب.ظ

(۲۷ مهر ۱۳۹۴ ۰۶:۴۴ ب.ظ)پوونه نوشته شده توسط:  پس آئوراجان شرمنده وقتتو میگیرم..ولی میشه خودت لطف کنی و زحمت بن شدن اکانت منو بکشی؟
به سلامت
انشاالله که موفق باشی.